ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

Ποιός θυμάται τα πράσινα Allstarάκια;

Ο Παναγιώτης που συμπτωματικά φορούσε τα ίδια πράσινα παπούτσια με έναν ύποπτο σε επεισόδια (ανεξαρτήτως αν αντίθετα φορούσε κοντό παντελόνι, ανεξαρτήτως αν την ίδια ώρα βρισκόταν σε πάρτι, ανεξαρτήτως του διαφορετικού σωματότυπου) , είχε συλληφθεί και προφυλακιστεί για 46 μέρες από την...Σέρλοκ Χόλμς αστυνομία μας. Ορίστε πώς το περιγράφει και ο Γιώργος Μαργαρίτης μεταξύ αστείου και σοβαρού στο μπλόγκ του:

"Ο θεατρικός θίασος “Ελληνική Δικαιοσύνη - Για Γέλια και Για Κλάματα” παρουσιάζει την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου, στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κατερίνης, [σημ.Το πόστ είναι παλιο] μία απολαυστική κωμωδία με τίτλο: “Ο Τρομοκράτης με τα Πράσινα Σταράκια“. Μία κωμωδία που σίγουρα θα σας συναρπάσει!
Κριτική:
Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα κωμωδία. Το σενάριο είναι απλό, το έχουμε δει πολλές φορές και κινείται στα πλαίσια του:
Ασχετος πολίτης/φοιτητής/μετανάστης/Κύπριος κάνει το λάθος να περάσει μπροστά από ανεγκέφαλο μπάτσο. Ο ανεγκέφαλος μπάτσος βρίζει/ξυλοφορτώνει/φυλακίζει το θύμα. Το θύμα φωνάζει πως δεν έχει καμία σχέση με τις τραγικές και ανήκουστες κατηγορίες που του προσάπτουν, χωρίς να έχουν καν κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο, τη στιγμή που ο ίδιος έχει πάρα πολλά στοιχεία που αποδεικνύουν την αθωότητα του (video/φωτογραφίες/μώλωπες σε όλο του το σώμα). Στο σημείο εκείνο μπαίνει στο πλάνο η Ελληνική ”Δικαιοσύνη” και ζητάει από το θύμα και ρέστα που τόλμησε και μπήκε στο οπτικό πεδίο του ανεγκέφαλου μπάτσου."


Ακολουθεί σχετικό βίντεο, πάλι από τον Μαργαρίτη με τον δικηγόρο του Παναγιώτη:


Ο..."Εγκληματικός εγκέφαλος Μοριάρτυ-"-Παναγιώτης, που διατηρεί μπλόγκ δεν έχει ξεμπλέξει ακόμα από την Ελλ.Δικαιοσύνη και δικάζεται μετά από αναβολή της δίκης (αν κρίνουμε από την ταχύτητα, εκτός από τυφλή η δικαιοσύνη είναι και κουτσή;) στις 19 Μαΐου 2009 στο Δικαστικό Μέγαρο Κατερίνης, και 'όσοι πιστοί προσέλθετε" (όπως μας γράφει ο ίδιος) αγοράστε πράσινα AllStar και φορέστε τα στην δίκη!!! (και αυτό είναι δική μου πρόταση).Ίσως έτσι πάρουν κάποιο μήνυμα αυτοί που πρέπει.

Παναγιώτη, σου ευχόμαστε καλό ξεμπέρδεμα! (όχι για μας, αλλά για την φουκαριάρα την Δικαιοσύνη μας)!

Τρίτη 28 Απριλίου 2009

Καταπάτηση Ασύλου...


ΧΟΥΝΤΑ

Καταπάτηση του ασύλου από μηχανοκίνητες κατασταλτικές δυνάμεις

Το απόγευμα της Δευτέρας 27 Απρίλη, μιχανοκίνητες δυνάμεις καταστολής καταπάτησαν το άσυλο του Πανεπιστημίου Αθηνών στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου.

Με πρόσχημα τη συμπλοκή οπαδών ομάδων, με μια συντονισμένη και μεθοδευμένη κίνηση οι κατασταλτικές δυνάμεις, οδήγησαν τον κόσμο μέσα στους χώρους της Πανεπιστημιούπολης. Η προκλητικά προμελετημένη και καλοσχεδιασμένη επιχείρηση φάνηκε από τον τρόπο που κινούνταν μέσα στους δρόμους της Πανεπιστημιούπολης καθώς και από την επιλογή στρατηγικών οδικών περασμάτων.

Μέσα στους χώρους του ασύλου έγιναν αρκετές προσαγωγές και 2 συλλήψεις.

Athens Indymedia

Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

Αυστηρές ποινές για τις «κουκούλες»


Παρά τις αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης, αλλά και του νομικού και δικηγορικού κόσμου, το υπουργείο Δικαιοσύνης ολοκλήρωσε και προωθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο με το οποίο θα είναι αυστηρότερη η ποινική μεταχείριση των κουκουλοφόρων.
Ειδικότερα, αυστηρότερες θα είναι οι ποινές, που μπορεί να ξεπερνούν τα δέκα χρόνια κάθειρξης, για τους κουκουλοφόρους οι οποίοι διαπράττουν τα αδικήματα της βιαιοπραγίας σε δημόσιες συναθροίσεις, της απρόκλητης σωματικής βλάβης, της ληστείας, καθώς και τις διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς ξένης περιουσίας.
Παράλληλα, το νομοσχέδιο προβλέπει μία ακόμη σειρά μέτρων που αφορούν αποφυλακίσεις κρατουμένων, χρήστες ναρκωτικών, νέα σωφρονιστικά μέτρα κτλ
Η συμμετοχή σωφρονιστικού ή αστυνομικού υπαλλήλου σε απόδραση καθίσταται κακούργημα τιμωρούμενο με κάθειρξη ακόμη και δέκα ετών.

-Η κατοχή κινητού τηλεφώνου από σωφρονιστικό υπάλληλο στους χώρους των φυλακών καθίσταται ποινικό και πειθαρχικό παράπτωμα.
Η χρήση ή η κατοχή κινητών τηλεφώνων από τους κρατουμένους αποτελεί πειθαρχικό παράπτωμα.
ΔΗΛΑΔΔΗ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΝΙΚΑ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΙΝΗΤΟ?
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΤΑΙΣΜΑ??
ΚΥΡΙΕ ΔΕΝΔΙΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑ
ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΟΔΕΣΜΙΟΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ//?
ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ?
ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ??
ΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΔΩ ΒΡΕ ΠΑΔΙΑ??
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΛΟΓΙΚΗ
ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ .ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΗΛΩΝ ΔΙΩΚΕΤΑΙ?
ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ 2 5ΟΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΜΕ ΑΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ.....ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΔΙΑ ΣΕ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ. ΟΠΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΤΕ..?
ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΕΛΕΧΟΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΝΔΡΕΟΥ
ΤΙ ΛΕΕΙ


Κυριακή 26 Απριλίου 2009

Αυστηρές ποινές για τις «κουκούλες» - Προωθείται στη Βουλή το νομοσχέδιο – Τι περιλαμβάνει

ΜΙΛΑΜΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ
ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ
Εκτύπωση Αποστολή με Email
Μικρό μέγεθος γραμματοσειράς Μεσαίο μέγεθος γραμματοσειράς Μεγάλο μέγεθος γραμματοσειράς
Προσθήκη στο Delicious Προσθήκη στο Digg Προσθήκη στο Facebook Προσθήκη στο Newsvine Bookmark
Παρά τις αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης, αλλά και του νομικού και δικηγορικού κόσμου, το υπουργείο Δικαιοσύνης ολοκλήρωσε και προωθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο με το οποίο θα είναι αυστηρότερη η ποινική μεταχείριση των κουκουλοφόρων.
Στο ίδιο νομοσχέδιο προβλέπεται ότι οι ποινές που θα επιβληθούν στους κουκουλοφόρους δεν μπορεί να μετατραπούν σε χρηματικές, ούτε μπορεί να έχουν ανασταλτικό χαρακτήρα.
Ειδικότερα, αυστηρότερες θα είναι οι ποινές, που μπορεί να ξεπερνούν τα δέκα χρόνια κάθειρξης, για τους κουκουλοφόρους οι οποίοι διαπράττουν τα αδικήματα της βιαιοπραγίας σε δημόσιες συναθροίσεις, της απρόκλητης σωματικής βλάβης, της ληστείας, καθώς και τις διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς ξένης περιουσίας.
Ακόμη, το νομοσχέδιο προβλέπει ότι επιβαρυντική περίσταση (η οποία τιμωρείται αυστηρότερα) αποτελεί η απρόκλητη και η επικίνδυνη σωματική βλάβη εις βάρος αστυνομικού, ενώ προβλέπεται η αυτεπάγγελτη άσκηση ποινικής δίωξης για εξύβριση αστυνομικού από κουκουλοφόρο.
Παράλληλα, το νομοσχέδιο προβλέπει μία ακόμη σειρά μέτρων που αφορούν αποφυλακίσεις κρατουμένων, χρήστες ναρκωτικών, νέα σωφρονιστικά μέτρα κτλ.

Συγκεκριμένα, προβλέπονται τα εξής:

-Η αναπροσαρμογή του ορίου για την κατοχή ναρκωτικών για ιδία χρήση, όπου οι χρήστες δεν θα τιμωρούνται.

- Οι ποινές των μητέρων κρατουμένων που έχουν ανήλικα παιδιά κάτω των πέντε ετών θα μπορούν να μετατρέπονται σε κοινωφελή εργασία.

-Η δυνατότητα άρσης του απορρήτου των επικοινωνιών, με απόφαση της δικαστικής αρχής, για το σύνολο των κακουργημάτων του Ποινικού Κώδικα, καθώς και για τα κακουργήματα περί τη λαθρομετανάστευση.

-Για την αποτροπή αποδράσεων κατά τις μεταγωγές οι κρατούμενοι θα δικάζονται στην περιοχή όπου είναι φυλακισμένοι.

-Οι διευθυντές των φυλακών δεν θα προέρχονται πλέον από το Σώμα των σωφρονιστικών υπαλλήλων, αλλά θα προσλαμβάνονται έπειτα από διεθνή διαγωνισμό (managers).

-Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι θα υποβάλλουν κάθε χρόνο δηλώσεις «πόθεν έσχες» (περιουσιακής κατάστασης).

-Μία από τις κατασκευαζόμενες φυλακές θα είναι υψίστης ασφαλείας και θα μεταταγούν εκεί όλοι οι βαρυποινίτες κρατούμενοι.

-Η συμμετοχή σωφρονιστικού ή αστυνομικού υπαλλήλου σε απόδραση καθίσταται κακούργημα τιμωρούμενο με κάθειρξη ακόμη και δέκα ετών.

Σάββατο 25 Απριλίου 2009

Ελεύθερη πρόσβαση σε ΑΕΙ για την Αρ. Γρηγοροπούλου

Ελεύθερη πρόσβαση σε ΑΕΙ για την Αρ. Γρηγοροπούλου
Με τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή εφαρμόζονται για την Αρετή Γρηγοροπούλου (αδελφή του θανόντος, στις 6-12-2008, Αλέξανδρου Γρηγοροπούλου) οι διατάξεις του άρθρου 27, παρ. 1, περ. α', του π.δ/τος 60/2006, σύμφωνα με τις οποίες η ανωτέρω θα εξετασθεί, μόνο προφορικά, στις ενδοσχολικές εξετάσεις όλων των μαθημάτων της Γ' Τάξης του Λυκείου, σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία.
Η προαναφερόμενη μαθήτρια εισάγεται σε Σχολή ή Τμήμα των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (A.E.I.) της προτίμησης της και καθ' υπέρβαση του αριθμού εισακτέων, σύμφωνα με την οριζόμενη διαδικασία.

ΠΗΓΗ: www.2810.gr


Να σε κάψω Γιάννη, να σ'αλείψω μέλι...
Πάλι καλά...

Μπάτσος Απαλλοτριώνει Τράπεζες!

και μάλιστα, φορώντας κουκούλα!

Ορίστε ρε, που καταδικάζεται τους μπάτσους συλλήβδην! (Η είδηση από την "Ελευθεροτυπία", το bold μέσα στην είδηση δικά μου)

Σύλληψη υπαρχιφύλακα που φέρεται να συμμετείχε σε ληστείες

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται υπαρχιφύλακας της ΕΛΑΣ, που φέρεται να μετείχε σε σπείρα που είχε διαπράξει δεκάδες ληστείες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο υπαρχιφύλακας, ο οποίος υπηρετεί σε διεύθυνση του αρχηγείου της Αστυνομίας, συνελήφθη μαζί με τους 4 φερόμενους ως συνεργούς του από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής. Η σπείρα όπως αναφέρει η αστυνομία είχε διαπράξει δεκάδες ένοπλες ληστείες σε τράπεζες και άλλους στόχους. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο διευθυντής της Ασφάλειας Αττικής Γιάννης Δικόπουλος, πρόκειται για έναν 41χρονο υπαρχιφύλακα, που υπηρετεί στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, παντρεμένο με δυο παιδιά, στο φάκελο του οποίου δεν υπήρχε τίποτα μεμπτό. Επίσης όπως ανακοίνωσε ο Γιάννης Δικόπουλος, ο αστυνομικός φέρεται να είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη συμμορία που λήστευε τράπεζες και δημόσιους οργανισμούς. Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, ο αστυνομικός και τα υπόλοιπα τέσσερα μέλη της σπείρας, όλοι Έλληνες 42, 41, 40 και 33 ετών, συνελήφθησαν χθες σε σπίτι στη Νέα Χαλκηδόνα, λίγη ώρα μετά από ένοπλη ληστεία που διέπραξαν στο υποκατάστημα της ProBank στη διασταύρωση Αγίας Βαρβάρας 4 και Πραξιτέλους στο Παλαιό Φάληρο, απ' όπου άρπαξαν συνολικά 21.415 ευρώ και 565 δολάρια ΗΠΑ. Οι πέντε συλληφθέντες μαζί με έναν ακόμα 35χρονο Έλληνα που συνελήφθη στη Μύκονο και έναν 27χρονο Αλβανό, ο οποίος αναζητείται, είχαν συστήσει ομάδα από το Δεκέμβρη του 2008 και διέπρατταν ένοπλες ληστείες σε τράπεζες και δημόσιους οργανισμούς. Εκτός από την τελευταία ληστεία στο Π. Φάληρο είχαν διαπράξει άλλες 25 ένοπλες ληστείες, από τις οποίες αποκόμισαν συνολική λεία 370.815 ευρώ και 5.187 δολάρια ΗΠΑ. Η ομάδα ήταν εξαιρετικά οργανωμένη και χρησιμοποιούσαν πάντα δυο μοτοσικλέτες και ένα ταξί, το οποίο είχε νοικιάσει κανονικά ένας από τους εμπλεκόμενους. Στα καταστήματα που λήστευαν λειτουργούσαν με συγκεκριμένο σχέδιο και αυτοί που ήταν μέσα επικοινωνούσαν με τους έξω με ασύρματη επικοινωνία. Φεύγοντας, χρησιμοποιούσαν τις δυο μοτοσικλέτες, τις οποίες άφηναν και έπαιρναν άλλοι από την ομάδα, ενώ οι δράστες διέφευγαν με το ταξί που ήταν νόμιμο και τους περίμενε σε μικρή απόσταση. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 30.610 ευρώ και 515 δολάρια ΗΠΑ μεταξύ των οποίων είναι και χαρτονομίσματα από την τελευταία ληστεία, τα οποία ήταν προσημειωμένα. Επίσης κατασχέθηκαν πέντε πιστόλια, τρεις μοτοσικλέτες, το ταξί, καπέλα τύπου τζόκεϊ, κράνη, κουκούλες και καταστάσεις με διευθύνσεις τραπεζών που συνοδεύονταν από χειρόγραφες σημειώσεις για το σχεδιασμό των ληστειών που είχαν σκοπό να διαπράξουν. Οι συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα στον εισαγγελέα, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις. (Πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ) Λεπτομέρειες για την υπόθεση αναμένεται να ανακοινωθούν από την Ασφάλεια Αττικής κατά τη διάρκεια της ημέρας.



Πατρίδα



Αλκίνοος Ιωαννίδης - Πατρίδα

Λοιπόν,
αγρίεψε ο κόσμος σαν καζάνι που βράζει
σαν το αίμα που στάζει, σαν ιδρώτας θολός
Πότε πότε γελάμε, πότε κάνουμε χάζι
και στα γέλια μας μοιάζει να γλυκαίνει ο καιρός.

Μα όταν κοιτάζω τις νύχτες τις ειδήσεις να τρέχουν
ξέρω ότι δεν έχουν νέα για να μου πουν
Ήμουν εγώ στη φωτιά, ήμουν εγώ η φωτιά
είδα το τέλος με τα μάτια ανοικτά.

Είδα τον πόλεμο φάτσα, τη «φυλή» και τη «ράτσα»
προδομένη από μέσα, απ τους πιο πατριώτες
Να χουν τη μάνα μου αιχμάλωτη με τ όπλο στο στόμα
Τα παιδιά τους στολίζουν σήμερα τη Βουλή.

Κάτω από ένα τραπέζι το θυμάμαι σαν τώρα
με μια κούπα σταφύλι στου βομβαρδισμού την ώρα
είδα αλεξίπτωτα χίλια στον ουρανό σαν λεκέδες
Μου μιλούσε ο πατέρας μου να μη φοβηθώ.

«Κοίταξε τι ωραία που πέφτουν!
Τι ωραία που πέφτουν...»

Είδα γονείς ορφανούς, ο ένας παππούς απ τη Σμύρνη
στη Δράμα πρόσφυγας πήγε να βρει βουλγάρικη σφαίρα
κι ο άλλος, Κύπριος φυγάς στο μαύρο τότε Λονδίνο
στα είκοσι επτά του στα δύο τον κόψανε οι Ναζί.

Είδα μισή Λευκωσία, βουλιαγμένη Σερβία
στο Βελιγράδι ένα φάντασμα σ άδειο ξενοδοχείο
Αμερικάνικες βόμβες και εγώ να κοιμάμαι
αύριο θα τραγουδάμε στης πλατείας τη γιορτή.

Είδα κομμάτια το κρέας μες στα μπάζα μιας πόλης
είδα τα χέρια, τα πόδια πεταμένα στη γη
είδα να τρέχουν στο δρόμο με τα παιδιά τους στον ώμο
κι εγώ τουρίστας με βίντεο και φωτογραφική

Εδώ στην άσχημη πόλη που απ την ανάγκη κρατιέται
ένας λαός ρημαγμένος μετάλλια ντόπας ζητάει
Ολυμπιάδες κι η χώρα ένα γραφείο τελετών
θα σου ζητήσω συγγνώμη που σε μεγάλωσα εδώ.

Τους είχα δει να γελάνε οι μπάτσοι κι απ την Ομόνοια
να πετάν δακρυγόνα στο πυροσβεστικό
Στο παράθυρο εικόνισμα, άνθρωποι σαν λαμπάδες
και τα κανάλια αλλού να γυρνούν το φακό.

Και είδα ξεριζωμένους να περνούν τη Γραμμή
για μια πόρνη φτηνή ή για καζίνο και πούρα
Έτσι κι αλλιώς μπερδεμένη η πίστη μας η καημένη
ο Σολωμός με Armani και την καρδιά ανοιχτή.

Δε θέλω ο εαυτός μου να ναι τόπος δικός μου
ξέρω πως όλα αν μου μοιάζαν θα ταν αγέννητη η γη
Δε με τρομάζει το τέρας, ούτε κι ο άγγελός μου
ούτε το τέλος του κόσμου, με τρομάζεις εσύ.

Με τρομάζεις ακόμα, οπαδέ της ομάδας
του κόμματος σκύλε, της οργάνωσης μάγκα
διερμηνέα του Θεού, ρασοφόρε γκουρού
τσολιαδάκι φτιαγμένο, προσκοπάκι χαμένο
Προσεύχεσαι και σκοτώνεις, τραυλίζεις ύμνους οργής
έχεις πατρίδα το φόβο, γυρεύεις να βρεις γονείς
μισείς τον μέσα σου ξένο κι όχι, δεν καταλαβαίνω
δεν ξέρω πού πατώ και πού πηγαίνω.

Τετάρτη 22 Απριλίου 2009

ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΟ ΚΑΤΕΙΛΗΜΕΝΟ ΠΑΡΚΟ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ

Τέρμα η νηστεία! Τελείωσε η Σαρακοστή, τελείωσε το Πάσχα, οπότε τέρμα η νηστεία για τους θρησκευόμενους.
Έτσι λοιπόν, ξαναρχίσαμε (όχι ότι είχαμε σταματήσει και ποτέ δλδ).

ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΟ ΚΑΤΕΙΛΗΜΕΝΟ ΠΑΡΚΟ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ

Από e-mail του "κενού δικτύου":

"ΚΕΝΟ ΔΙΚΤΥΟ
(Θεωρία, Ουτοπία, Συναίσθηση, Εφήμερες Τέχνες)
http://voidnetwork. blogspot. com

Την νύχτα από Τρίτη 22 προς Τετάρτη 23 Απριλίου, στις 5 το βράδυ η
Ελληνική Αστυνομία και τα Μ.Α.Τ. εκμεταλλευόμενοι χτύπημα με μολότοφ
που είχε γίνει πολύ νωρίτερα στην διμοιρία που σταθμεύει μόνιμα μπροστά
στα γραφεία του Π.Α.ΣΟ.Κ., εξαπέλυσε οργανωμένη επίθεση με διμοιρίες
στο Κατειλημμένο Πάρκο Εξαρχείων (Χαρ.Τρικούπη και Ναυαρίνου). Εκείνη
την στιγμή, στο πάρκο βρισκόταν αρκετός κόσμος."
"Ο κίνδυνος για την ζωή πολλών ανθρώπων, παντελώς άσχετων με την
επίθεση στην διμοιρία των ΜΑΤ, ήταν πολύ μεγάλος, μερικά μόνο μέτρα από
το σημείο που τον περασμένο Δεκέμβρη πυροβολήθηκε από αστυνομικούς ο
Αλέξης Γρηγορόπουλος, και αυτός ένας ανάμεσα στο πλήθος, ένα πλήθος
που αντιμετωπίστηκε εκείνο το βράδυ από την Ελληνική Αστυνομία σαν ένας
κοινωνικός ιός που πρέπει να εκκαθαριστεί με κάθε τίμημα, σαν ένας
εσωτερικός εχθρός που πρέπει να πυροβοληθεί από κοντινή απόσταση εν
συνόλω, ένας κοινωνικός εχθρός που δολοφονείται στα στενά των Εξαρχείων
από την Ελληνική Αστυνομία μετά από διαταγές ανωτέρων και στα πλαίσια
σχεδίων εκκαθάρισης της Ελληνικής κοινωνίας από κάθε μορφή αντίστασης,
αμφισβήτησης και κοινωνικής αντίστασης στην ελίτ και την κυριαρχία."

Περισσότερα και στο http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1020630

Δεν θα σας περάσει.

Πέμπτη 16 Απριλίου 2009

Απολίτιστοι κουτόφραγκοι!

Από το in.gr (κλικ επάνω για όλο το άρθρο):

Χτύπησε διαδηλώτρια

Και δεύτερος αστυνομικός σε διαθεσιμότητα για περιστατικό χρήσης βίας στη G20
Διαδηλώσεις διοργανώθηκαν για τον θάνατο του Ίαν Τόμλισον
Λονδίνο
Στείλε το άρθρο με emailΤύπωσε το άρθρο


Η βρετανική αστυνομία έθεσε την Τετάρτη σε διαθεσιμότητα έναν υπαστυνόμο, ο οποίος διακρίνεται σε ερασιτεχνικό βίντεο να χτυπά μία γυναίκα σε διαδήλωση που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής της G20 στο Λονδίνο, στις αρχές Απριλίου.

Το οπτικό υλικό, που προβλήθηκε στο διαδικτυακό τόπο YouTube, δείχνει μία διαδηλώτρια να επιτίθεται φραστικά εναντίον αστυνομικού, ο οποίος φαίνεται να απαντάει χαστουκίζοντάς την, ενώ στη συνέχεια την χτυπά με το γκλομπ του στο γόνατο



Καλά ρε εκεί στην Αγγλία! Πάτε καλά? Σε διαθεσιμοτητα το όργανο? Τι έκανε? Να εδώ το βίντεο που αναφέρει το in.gr:



Για αυτό, όλο και όλο, σε διαθεσιμότητα? Εδώ δε θα μας είχε μείνει μπάτσος για μπάτσος άμα τους τιμωρούσαμε για τέτοια πταίσματα!

Εδώ ο προϊστάμενος για αυτό:



Πήρε προαγωγή!!! Και εσείς για ένα μπατσάκι και μια γκλοπιά σε διαθεσιμοτητα? Τς Τς Τς, απολίτιστοι!

(ακούστε τα καντήλια που πέφτουν από πίσω, μετά το χαστούκι: Fucking Bastards, Fucking Pigs!)

Πάρτε και εδώ δώρο, το βιντεάκι που δείχνει τον μπάτσο που έσπρωξε τον διαδηλωτή που μετέπειπα πέθανε απο καρδιακή προσβόλη:



Καλά ρε Αγγλοι, τι ζαγάρια είσαστε? Και αυτός σε διαθεσιμότητα? Αφού είχε τόσα κολωνάκια εκεί γύρω, αυτά δεν τον χτύπησαν??


Τελικά, οι μπάτσοι λίγο πολύ παντού είναι ίδιοι. Ξέρετε όμως τι διαφέρει? Τα αντανακλαστικά των ανωτέρων και της δικαιοσύνης. Αυτό, μετράει.

Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

Δεν θα τα πάμε καλά, Κωστάκη...

Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

Απο Indymedia.Χοντρό πέσιμο σε περιπολικό στα εξάρχεια!

Πριν καμια ωρα στα Εξαρχεια ενα περιπολικο εφαγε χοντρο πεσιμο

με πετρες και αλλα αντικειμενα, εγκλωβιστηκε στην κινηση και πηρε ενα καλό μάθημα ..........οδικής κυκλοφορίας....

Δυστυχώς η ομάδα "Δ" δεν εμφανίστηκε για να τύχει ανάλογης περιποίησης

Χαχαχαχαχα ρε τα παιδιά των 700 ευρώ τι πάθανε!!!

Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

Την έκδοση του τούρκου πρόσφυγα Αρσλάν Ταϊφούν Οζκιόκ ζητά η Τουρκία.

Ο Αρσλαν Ταιφούν Οζκιοκ παραδόθηκε στην Ελλάδα από την Κύπρο, όπου είχε ζητήσει πολιτικό άσυλο , στις 26 Μαρτίου 2009. Οι κυπριακές αρχές δεν δέχθηκαν να εξετάσουν το αίτημα του, γιατί σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού του Δουβλίνου η Ελλάδα θεωρήθηκε ως η αρμόδια χώρα για αυτό .

Από την άφιξη του στο αεροδρόμιο, οι ελληνικές αρχές έθεσαν υπό κράτηση τον πρόσφυγα , παρότι υποβλήθηκε αμέσως και νέα αίτηση για άσυλο, με το αιτιολογικό ότι εναντίον του εκκρεμεί αίτημα για έκδοση του στην Τουρκία.

Ο Οζκιοκ που είναι σήμερα 54 ετών, δραστηριοποιήθηκε σε αριστερές πολιτικές οργανώσεις στην κρίσιμη δεκαετία του ‘70 και το 1981 συνελήφθη με κατηγορίες για συμμετοχή σε ένοπλη δράση την οποία αρνήθηκε, δικάστηκε από στρατιωτικό δικαστήριο της χούντας και καταδικάστηκε στην θανατική ποινή, που όμως δεν εκτελέστηκε.

Έμεινε στις τουρκικές φύλακες μέχρι το 1990 οπότε και απέδρασε και έκτοτε καταζητείται. Στην διάρκεια της παραμονής του στη φυλακή ο Οζκιοκ ανάπτυξε δραστηριότητα ενάντια στις συνθήκες κράτησης συμμετέσχε και πρωτοστάτησε στις κινητοποιήσεις των πολιτικών κρατούμενων και σε πάμπολλες απεργίες πείνας, και έγραψε τρία βιβλία καταγγέλλοντας τις συνθήκες κράτησης στα κολαστήρια της Τουρκίας , τα βασανιστήρια και τη δικαιοσύνη των στρατοδικείων.

Με την δράση του αυτή , όσο και με την απόδραση προκάλεσε την οργή των τούρκικων κατασταλτικών μηχανισμών που δεν έπαψαν ποτέ να τον καταδιώκουν.

Σήμερα , ο αριστερός αγωνιστής κινδυνεύει αν εκδοθεί στην Τουρκία να υποστεί την μήνη του οργανωμένου τουρκικού κράτους και παρακράτους , καλούμενος να πληρώσει για τα όσα αποκάλυψε σε βάρος τους και για τους αγώνες του εναντίον τους.

Ζητάμε

- Να δοθεί πολιτικό άσυλο στον Αρσλάν Ταϊφούν Οζκιόκ,

- Να σταματήσει κάθε διαδικασία έκδοσης του στην Τουρκία

Όχι στην έκδοση των τούρκων αγωνιστών.

Όχι στην έκδοση των προσφύγων.

Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα

diktio.org

G20 protests: Riot police, or rioting police?


"At the G20 protests in London only one group appears to be looking for violent confrontation – and it's not the protesters. The trouble-makers are out in force again. Dressed in black, their faces partly obscured, some of them appear to be interested only in violent confrontation. It's almost as if they are deliberately raising the temperature, pushing and pushing until a fight kicks off. But this isn't some disorganised rabble: these people were bussed in and are plainly acting in concert. There's another dead giveaway. They are all wearing the same slogan: Police." [Όλο το άρθρο της Guardian]

Κυριακή 5 Απριλίου 2009

Οι "Minority Report" της Αλικης Γιωτοπούλου-Μαραγκοπούλου!

Όσοι από σάς δεν έχουνε δεί την ομώνυμη ταινία Επ. Φαντασίας, δείχνει την αστυνομία του μέλλοντος να προλαμβάνει αλλά και να καταδικάζει το έγγλημα πρίν αυτό γίνει ακόμα. Κάτι τέτοιο φάινεται να υπερασπίζεται για τους "κουκουλοφόρους" η καθηγήτρια του Παντείου Πανεπιστημίου κα. Γιωτοπούλου-Μαραγκοπούλου σε άρθρο που έγραψε στην Καθημερινή στις 15.2.2009.

"...Εξάλλου και αν ακολουθήσει τιμωρία, θα έρθει αργά, μετά την επέλευση των καταστροφών, τραυματισμών κ.λπ.

Γι’ αυτό έχουμε προτείνει από το 2007 σχέδιο άρθρου του Ποινικού Κώδικα (189 Α) το οποίο καθιστά ιδιώνυμο αδίκημα την προσέλευση «κουκουλοφόρου» σε δημόσια συνάθροιση (διαδήλωση, πορεία κ.λπ.) πριν αυτός προλάβει να δημιουργήσει ταραχές και διαπράξει εγκλήματα. Η σύλληψη και μεταφορά των ενόχων στο αυτόφωρο θα είναι πολύ αποτελεσματικότερη, παρόλο που προβλέπεται ποινή ελαφρά (φυλάκιση 2 μηνών ώς 1 χρόνο)..."

Χοχοχο! Εγώ λέω να θεωρηθεί και το μουστάκι ιδιώνυμο αδίκημα εφόσον κάποιοι από αυτούς που προκαλούν επεισόδια, μπορεί να έχουνε μουστάκι! Με το συμπάθιο, κυρία Γιωτοπούλου-Μαραγκοπούλου, μα η κουκούλα και η κάλυψη προσώπου σε μία πορεία, δεν φοριέται πάντα επειδή πάμε μετά να τα σπάσουμε. Πολλές φορές σε προστατεύει από τα δακρυγόνα και τα χημικά τα οποία είναι τόσο δυνατά που θα σε βρούνε ακόμα και αν δεν μετέχεις σε αυτά. Επίσης μπορεί εκείνη την μέρα να έχει ψοφόκρυο. Επίσης μπορεί να μην γουστάρω να με αναγνωρίσει κανένας όταν κατεβαίνω σε μία πορεία. Επίσης γουστάρω να την φοράω επειδή μου αρέσει πάνω μου και το πως θα ντύνομαι είναι προσωπικό μου δικαίωμα και γούστο! Χιλιάδες επίσης κα. Γιωτοπούλου-Μαραγκοπούλου που δεν έχουν να κάνουν με επεισόδια και σπασίματα βιτρινών.

Αναλυτικότερα για αυτήν την δημοσίευση της Καθημερινής και τον σχολιασμό της μπορείτε να βρείτε στον τελευταίο ποστ e-lawyer από τον οποίο "τσίμπησα" και την είδηση.

Σάββατο 4 Απριλίου 2009

Η Διεθνής Αμνηστία για την Κούνεβα

Το ελληνικό τμήμα της Διεθνους Αμνηστίας προώθησε την υπόθεση της Κωνσταντίνας ως international petition. Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει συλλογή υπογραφών σε παγκόσμιο επίπεδο προκειμένου να ασκηθούν πιέσεις στις ελληνικές αρχές για απόδοση δικαιοσύνης. Είναι πολύ σημαντικό να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 10.000 υπογραφές μέχρι την εργατική Πρωτομαγιά, ημερομηνία που θα παραδοθούν στον Υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας.

Υπογράφουμε στο http://www.amnesty.org.gr/kouneva.htm

Όλη η εκπομπή "Νέοι Φάκελοι" για την Κ. Κούνεβα εδώ.

Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

GRECO MASCARA


«ο Έλληνας πολίτης δεν κρύβει τα χαρακτηριστικά του και δεν φοβάται να δείξει το πρόσωπό του, ιδίως όταν διαμαρτύρεται»
Υπουργός Δικαιοσύνης Ν. Δένδιας

Ά-γνωστοί...καρναβαλιστές, μοτοσυκλετιστές, κλόουν, σαδομαζοχιστές, σκιέρ, ηθοποιοί, μηχανικοί, ντοπαλοί, δύτες, οξυγονοκολλητές, οδοκαθαριστές, γιατροί-χειρουργοί, ghostbusters, νοσοκόμες, λάτρεις του μακιγιάζ, ντελιβεράδες, χιπ-χόπερς, δικυκλιστές, emo, λάτρεις της ταχύτητας, καπνοδοχοκαθαριστές, δακρυγονοβομβαρδισμένοι, σούπερ ήρωες, κοκκινοσκουφίτσες, πεζοπόροι της βροχής, αστροναύτες, μελισσοκόμοι, συνεσταλμένοι, ninja, απολυμαντές, ντεθάδες, πειρατές, ζαπατίστας, δραπέτες, και καλλιτέχνες...
βρήκαμε αυτό που μας ενώνει!!!
Kαλούμε το Σάββατο 4 Απριλίου στις 12:00 το μεσημέρι στην πλατεία του Θησείου σε ανοιχτό εργαστήρι κατασκευής μάσκας. Στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί performance στην πλατεία Μοναστηρακίου η οποία θα συναντήσει τους ά-γνωστούς καλλιτέχνες στο Θησείο. Στη 13:00 ξεκινάμε με κατεύθυνση το Σύνταγμα, μασκοφόρα πορεία . Φέρτε την τρέλα σας, για να τελειώνουμε με αυτήν την κοροϊδία!

(ελάτε με μπαντάνες, κουκούλες, κασκόλ, φερετζέδες, μαντήλες, γυαλιά, κορδέλες, μάσκες, κράνη, μακιγιάζ, καπέλα, χρώματα, σκουφιά - και επειδή ο ρυθμός μας αρέσει οι μουσικοί ας κατεβούν δυναμικά.)

Ά- γνωστοί καλλιτέχνες


Πυροβόλησαν αστυνομικούς στην Κυψέλη

"Δύο αστυνομικοί της ομάδας «ΔΕΛΤΑ» σταμάτησαν μία μοτοσυκλέτα με δύο επιβάτες για έλεγχο στην οδό Σκιάθου στην Κυψέλη. Οι δύο άγνωστοι τράβηξαν όπλα και πυροβόλησαν τους δύο αστυνομικούς. Ο ένας αστυνομικό χτυπήθηκε από τη σφαίρα στο κεφάλι ή σύμφωνα με άλλη πληροφορία στο στήθος. Μετά τους πυροβολισμούς οι άγνωστοι απέσπασαν το πιστόλι του, τύπου CZ και εξαφανίστηκαν αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Οι δύο αστυνομικοί διακομίστηκαν στον Ερυθρό Σταυρό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η Αστυνομία έχει στη διάθεσή της τον αριθμό κυκλοφορίας της μοτοσυκλέτας.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις ενώ στις έρευνες συμμετέχει η Αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

Στην περιοχή του συμβάντος επικρατεί τρομερή αναστάτωση με δεκάδες περιπολικά να ψάχνουν τους γύρω δρόμους και περιοχές να έχουν αποκλειστεί από την Αστυνομία.

Τα σενάρια

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί βρέθηκαν στην οδό Σκιάθου μετά από τηλεφώνημα που κατήγγειλε κλοπή αυτοκινήτου εν εξελίξει. Ομάδα 11 αστυνομικών έσπευσε στο σημείο. Οι δύο της ομάδας «ΔΕΛΤΑ» απομακρύνθηκαν από τους υπόλοιπους και προσπάθησαν να ελέγξουν ύποπτο μοτοσικλετιστή. Τότε, σύμφωνα με αυτό το σενάριο, κρυμμένος συνεργός του που φορούσε κουκούλα* τους πυροβόλησε."

(Πρώτη καταχώρηση 3 Απριλίου 2009, 00:15)"

Μια πρώτη εκτίμηση από την ΖΟΥΓΚΛΑ.
(*Φυσικά και θα φορούσε κουκούλα! Το να λέμε οτι φορούσαν κουκούλα είναι πολύ τρέντι τωρα τελευταία. Βάλτου κει μια κουκούλα να τρομοκρατηθεί ο κόσμος, η μήπως αν τον πιάσουμε να έχουμε να διπλασιάσουμε την ποινή του!!!)


-UPDATE-

Το παραπάνω λίνκ δεν λειτουργεί. Δείτε νεότερες εξελίξεις απο την ΖΟΥΓΚΛΑ τις οποίες βρήκα από το μπλόγκ του Ηνίοχου

Πέμπτη 2 Απριλίου 2009

Οι Τυροσούζες

Το "Μεγάλο Παπί", για όσους δε θυμούνται, είναι το μεγαλεπήβολο σχέδιο του Χουντογιαννάκη, με ομάδες μηχανόβιων Ράμπο που με αστραπιαία ταχύτητα θα διακτινίζονταν όπου τους καλούσε η ανάγκη και η έννομη τάξη, για να πλακώνουν με μεγαλύτερη πυγμή, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα τους ταραξίες που έχουν καταστρέψει τη χώρα μας. Η επίσημη ανάληψη των καθηκόντων της ομάδας αυτής θα ήταν (κάτι μου λέει ότι θα αναβληθεί) το τέλος της εβδομάδας, αλλά οι Τυροσούζες είχαν βγει στη γύρα εδώ και μία εβδομάδα, σε demo version, για να δει η ηγεσία πως θα τα πάνε... και τα πήγαν περίφημα:

Τη Δευτέρα, κουρασμένοι από τη συνεχή επιβολή του νόμου, οι Τυροσούζες αποφάσισαν να πάνε για έναν καφέ, ως γνήσιοι Έλληνες. Πάρκαραν λοιπόν τα παπάκια τους παράνομα στον πεζόδρομο της Βουκουρεστίου, ως γνήσιοι Έλληνες, και άραξαν για καφέ. Έλα όμως που τα παπάκια ενοχλούσαν, και κάποιοι καταστηματάρχες κάλεσαν τη δημοτική αστυνομία, η οποία μετά από λίγο έφτασε στο σημείο και τους έγραψε κλήσεις. Λίγο μετά, οι Τυροσούζες το πήραν πρέφα και άρχισαν να ζητούν εξηγήσεις από τους δημοτικούς συναδέλφους τους... Αυτή είναι η ομάδα Δέλτα, που θα καταφτάνει παντού στην Αθήνα σε 5 λεπτά για να σώζει τις βιτρίνες από τους κουκουλοφορους;

Το φιάσκο παίχτηκε στο MEGA, το Alter, δημοσιεύτηκε στο ΕΘΝΟΣ, αλλά οι υπεύθυνοι κάνουν την (μεγάλη) πάπια.

Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

Αποφάσεις του ΚΥΣΕΑ (και μάλλον ΔΕΝ είναι πρωταπριλιάτικο αστείο)

Ολική επαναφορά των καμερών, ενίσχυση της ΕΛ.ΑΣ. με προσωπικό και μέσα

«Το ΚΥΣΕΑ αποφάσισε την αυξημένη ενίσχυση της Ελληνικής Αστυνομίας σε προσωπικό και σε μέσα. Θα εντατικοποιηθεί η παρουσία της Αστυνομίας, παντού, προκειμένου να επιτελέσει κατά τον καλύτερο τρόπο το ρόλο της. [...] Για την αντιμετώπιση του σύγχρονου εγκλήματος είναι αναγκαία η χρήση καμερών βάσει της ευρωπαϊκής εμπειρίας όπως συμβαίνει και σε άλλες χώρες» είπε ο κ. Μαρκογιαννάκης εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση προσανατολίζεται, μεταξύ άλλων, σε ενεργοποίηση των καμερών που έχουν εγκατασταθεί σε κεντρικές λεωφόρους, με νομοθετική ρύθμιση, έπειτα από συνεννόηση και με την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και πλήρη ενεργοποίηση του συστήματος C4Ι.

Περισσότερα στο www.in.gr.

Τι να σχολιάσω; Απλά διαβάστε το... Δεν πάμε ΚΑΘΟΛΟΥ καλά!