ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ

ΧΑΠΙ ΝΙΟΥ ΕΚΛΟΓΕΣ!

ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ, ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΓΚΑΛΛΟΠ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΡΟΚΥΡΗΧΤΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕς,
ΑΚΟΥΣΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟς ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗς ΕΡΙΞΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΝΤΟΥΠΕΡ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΟΔΟ ΤΩΝ ΠΟΣΟΣΤΩΝ, ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΕ ΤΟΥς ΑΝΑΡΧΙΚΟΥς ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ (ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΟΛΑ) ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΙΚΑΝΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ.

ΔΙΕΡΡΕΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΕΡΙ ΑΚΟΥΜΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΚΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΕΧΤΕς "ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥς ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΣΤΕΝΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ" ΚΛΠ (ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ) ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΣΚΑΣΑΝ ΤΑ ΚΑΜΠΟΥΜ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑς ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟς ΚΩΣΤΑΚΗς ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.


ΧΤΕς ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟς ΕΠΑΙΞΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ.

ΕΠΙΑΣΕ ΕΝΑ ΤΥΧΑΙΟ ΓΚΡΑΦΙΤΑ ΝΑ ΒΑΦΕΙ ΣΤΗ ΣΟΛΩΝΟς ΤΟΝ ΞΑΠΛΩΣΕ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤςΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕς ΤΩΝ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΟ ΤΖΙΠΑΚΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΖΙΠΑΚΙ ΠΟΥ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΕΑ, ΠΗΡΑΝ ΚΟΝΤΡΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ.

ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΟ ΚΙ ΕΠΟΜΕΝΟ Ο ΚΟΣΜΟς ΠΟΥ ΑΡΑΖΕ ΣΤΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ, ΟΠΩς ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΠΕΖΟΣ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΡΟΧΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥς ΑΠΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΣΕ
ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΣ ΕΝΤΟΝΩΣ. ΟΛΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΙΣ ΦΩΝΕς ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ [ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΑΡΚΟΥΡ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΛΞΑΝΔΡΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ] ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ [ΜΕ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ, ΟΧΙ ΜΕ ΣΤΟΥΠΙΑ ΚΑΙ ΒΕΝΖΙΝΕΣ]

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΣΦΑΓΗ, ΚΑΙ 5 ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ, ΤΩΡΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΑΚΑΤΕΨΑΝ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΙΚΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ)

ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ, ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΚΟΛΑΣΗ, ΦΛΟΜΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΑ ΧΗΜΙΚΑ, ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΚΟ, ΕΒΡΙΣΑΝ, ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ, ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥΣ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩς ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΟΠΩς ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΘΟΔΩΡΗ, ΚΑΙ ΩΣ ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΟΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ.


ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΠΩΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΛΕΤΩΣ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΟΥ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΗΣΑΝ Μ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΝΑΥΣΟ ΤΡΟΠΟ, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ
"ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΗ ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ"



ΤΩΡΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ



ΑΝ ΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΩΣ ΤΗ ΣΠΙΘΑ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ.

5 σχόλια:

Αntidrasex είπε...

Διάβασα την είδηση πρώτα σε κλασσικό μέσο (νομίζω το in.gr) όπου έγραφε για "βροχή μόλότοφ" σε "επίθεση κατά της διμοιρίας στη Χαριλάου Τρικούπη".
Μπήκα μετά στο indymedia και διάβασα άλλα τελείως πράγματα.
Το μόνο καλό είναι ότι λογικά επιτέλους θα φύγουν.

ATHENA είπε...

ΟΧΙ, ΔΥΣΤΥΧΩς ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΟΛΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΩΡΑ ΣΤΠ ΙΝΤΥΜΗΝΤΙΑ

Την δευτέρα περνάει αυτός με τα πλημελήματα (ο γκραφιτάς) και την τρίτη τα παιδιά με τα κακουργήματα. Δεν αφέθηκαν ελεύθεροι αλλά είναι με προσωρινή κράτηση.



ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩς ΤΑ ΜΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΝΤ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟ ΓΑΛΑ, ΜΟΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ΜΕ ΜΠΛΕ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ...

Αntidrasex είπε...

Συγγνώμη, δεν αναφερόμουν στα παιδιά. Στους Μαρκοζανάτσηδες αναφερόμουν.

Yellow Kid είπε...

"ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΗ ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ"

Με την ίδια λογική και σε κάθε περίπτωση δολοφονίας μήνυση πρέπει να κάνουν μόνο τα θύματα;
Αναρωτιέμαι πώς δεν πέταξε ο Κούγιας τίποτα τέτοιο για να υπερασπιστεί το δολοφόνο του Γρηγορόπουλου.

ΑΘΗΝΑ έχεις υπόψιν σου τον Judge Dredd; Όχι ότι έχει σχέση, όχι...Έτσι συμπτωματικά τον σκέφτηκα...

hnioxos είπε...

Δε νομίζω ότι θα φύγουν αντιδρασεξ. Το μόνο πράγμα στο Ελληνικό κράτος το οποίο έχει μια συνέχεια, είναι δυστυχώς η καταστολή. Κι αυτό γιατί είναι ο τρόπος τους να επιβάλλουν αυτά που θέλουν. Και με τη ΝΔ και με το ΠΑΣΟΚ τα πράγματα είναι διαχρονικά ίδια σε αυτόν τον τομέα. Μην ξεχνάμε, ο Καλτέζας επί ΠΑΣΟΚ δολοφονήθηκε. Δε φεύγουν λοιπόν. Γιατί αυτά που συνέβησαν και που θα συμβούν στα Εξάρχεια το επόμενο διάστημα με την οποιαδήποτε ασήμαντη αφορμή είναι σχεδιασμένα. Βεβαίως κανείς δε θα μπορούσε να είναι πιο άχρηστος για να επιλύσει μια κρίση από τον Καραμανλή...