ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

ΣΥΓΚΕΝΤΩΣΤΕ ΕΔΩ (copy / paste) όλες τις αναρτήσεις παρακρατικής βίας ή παραπληροφόρησης

Enki Bilal
Σκοπός είναι να συγκεντρωθούν όσο γίνεται περισσότερες πληροφορίες, εικόνες και άρθρα σχετικά με την αστυνομική ασυδοσία. Οσοι ενδιαφέρεστε, ζητήστε να εγγραφείτε στο ιστολόγιο, στέλνοντας ένα μέιλ στο tsoglanis@gmail.com

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εδώ και αρκετό καιρό, ο χώρος από όπου έγινε το χτύπημα στην κλούβα των ΜΑΤ, από την "τρομοκρατική οργάνωση" (ας πούμε), φρουρείται απο ΜΑΤ. Κάτι που ποτέ στο παρελθόν δεν γινότανε με αυτό το τρόπο!! Ναι, υπήρχαν και παλαιότερα, άλλα η διαφορά είναι μεγάλη.
Παλαιότερα καθόντουσαν διακριτικά στην δική τους πλευρά, στο πεζοδρόμιο απέναντι από τη Πολυτεχνειούπολη, και ήταν άντε κανα δυο, χώρις κράνος, πιστόλια, και αρματωσιές! Και όχι σε καθημερινή βάση.
Τώρα, βρέξει (όπως το ΣΚ), δεν βρέξει, σχεδόν καθε μέρα, βρίσκονται ακριβως πάνω στο πεζοδρόμιο που βρίσκεται στην πλευρά της Πολυτεχνειούπολης, με το βλέμμα πάντα στραμένο προς την Πολυτεχνειούπολη και κώλο στο δρόμο. Αυτο που τους απασχολεί είναι τι γινεται μέσα και όχι στην πλάτη τους! Με πλήρη εξάρτηση, ασπίδα, κράνος, πιστολι κλπ.
Λοιπον, αυτό που γίνεται στην πολυτεχνειούπολη, εκτός από άκρως φασιστικο, εκτός από προσπάθειας τρομοκρατείας, εκτός απο ηλίθιο, είναι και ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ!
Θα ήθελα πολύ να ξέρω τι σκέφτεστε και εσείς!

Υ.Σ. Πριν βιαστεί ο οποιοσδήποτε να πει ότι έτσι ήταν και παλιά, ας κάνει από περιέργια, μία βόλτα προς τα εκεί. Έτσι έλεγα και εγώ πριν το δω με τα μάτια μου.

Ανώνυμος είπε...

i ellada xanete, i ellada eksafanizete, xanete o ellinas kai i ellinida, se liga xronia den tha yparxoun ellines pia mesa stin ellada apo tous tourkous pou mas petaksan edo mesa olous avtous tous lathrometanastes, xanomasteeeeeeeeee!! kai eseis paizete tous tromokrates? avta einai ta alithina provlimata, kai oxi na paizoume ton koumparo me tin koumpara.......

ookami είπε...

Συγνώμη για το εκτός θέματος ποστ.
Προς ανώνυμο.

Η "Ελλάδα" που υπερηφανεύεσαι είναι ένας πολιτισμός (με τα καλά του και τα στραβά του), 25+ αιώνων, που έχει περάσει από πάρα πολλές αλλαγές, ζυμώσεις πολιτισμών, ανθρώπων κλπ. Αυτό συμβαίνει για άλλη μια φορά σήμερα και καλώς συμβαίνει, αυτός είναι ο Νόμος της Αλλαγής. Εμείς οι... "νεο-έλληνες" τι έχουμε κρατήσει από το Πνεύμα του πολιτισμού? Τίποτα...
Έχουν αναδειχτεί τα χειρότερα στοιχεία της φάρας που ονομάζεται έλληνες. Η διαφθορά και η αλλωτρίωση κυριαρχεί σε όλα τα επίπεδα.
Εμείς οι "νεο-ελληνες" πόσο έτοιμοι είμαστε για την Αλλαγή? ελάχιστα.
Ας αποδομηθεί λοιπόν αυτή η κατάσταση ώστε να αναδειχθεί κάτι νέο...

Steve Hoffman είπε...

Γεια σας Κυρίες και Κύριοι
Χρειάζεστε απόλυτα οικονομική ενίσχυση (Δάνειο);
Πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν πρόωρες οικονομικές προκλήσεις και οι περισσότεροι από αυτούς δεν μπορούν να λάβουν μετοχικά δάνεια από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλού επιτοκίου, ανεπαρκούς ασφάλειας, λόγου χρέους προς εισόδημα, χαμηλού πιστωτικού αποτελέσματος ή για άλλους λόγους.

Εάν χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου και μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο.
Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο, Στεγαστικό δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια, εξασφαλισμένα & ακάλυπά δάνεια και επίσης μπορείτε να δανειστείτε έως και 20 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων δανείου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου, εδώ είναι τα στοιχεία επικοινωνίας μας.
Email επικοινωνίας: novicapfinancialservices@gmail.com
Αριθμός Επικοινωνίας: +31642117819 (WhatsApp)

Όχι περισσότεροι χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές τραπεζικές επισκέψεις. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να λάβετε δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου το χρειάζεστε.