ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

MATάς "διαφημίζει" διαδικτυακά τη "δουλειά του": "Πως γ...άμε τα σκουπίδια"



Χρόνια τώρα, είναι γνωστό ότι στο διαδίκτυο μπορείς να βρείς κάθε καρυδιάς καρύδι. Εκμεταλλευόμενοι κάποιοι την ανωνυμία του μέσου, νομίζουν ότι έχουν την δυνατότητανα υβρίζουν απροκάλυπτα τους υπόλοιπους χρήστες!

Ο συγκεκριμένος, φερόμενος ως αστυνομικός της Μονάδας Αποκατάστασης Τάξεως, προσεγγίζει αρχικά άγνωστες γυναίκες μέσω του facebook με σκοπό την γνωριμία! Να σημειώσουμε ότι στο προφίλ του, υπάρχουν οι παραπάνω εικόνες και οταν κάποιος – α αντιδράσει, στολίζεται από τον υπερασπιστή της τάξης με διάφορα ”κοσμητικά” επίθετα!

Ο τύπος, προφανώς σεξουαλικά και διανοητικά καθυστερημένος, συνεχίζει καθημερινά την διαφήμιση της δουλειάς του, η οποία δεν είναι άλλη από το να τσακίζει σκουπίδια, όπως αποκαλεί ο ίδιος τους διαδηλωτές!

Μέσω email με link στο αρχικό άρθρο εδώ.

8 σχόλια:

HappyHour είπε...

Δυστυχώς με το διαδίκτυο δεν μπορείς να ξέρεις τι είναι αλήθεια και τι ψέμα. Μπορεί ο τύπος να μην είναι καν αστυνομικός.

Moody είπε...

Ρε την έχουν δει σερίφηδες.Όσο τώρα για τα Ματ υπάρχει κανένας που να μην είναι διανοητικά,πενυματικά και σεξουαλικά καθυστερημένος και να κάνει αυτή τη δουλειά?
Και να υπήρχε μλν θα τον έδιωξαν γιατί θα βάραγε συνάδερφο..

manetarius είπε...

Πόση μαλακία σ' αυτόν τον κόσμο τέλως πάντων;

ATHENA είπε...

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΕΜΕ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ!!!


ΣΩΣΤΗ Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗΣ ΩΡΑΣ, ΟΜΩς ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟς ΦΑΙΗΚ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙς ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΤΕΤΟΙΟΙ ΜΑΤΑΔΕς?

yX είπε...

Εγώ πάντως δε μπορώ να φανταστώ κάποιον εκτός των ΜΑΤ να βρίσκεται 3 μέτρα από τα σκηνικά των φωτογραφιών, να παίρνει τις φωτογραφίες αυτές και να ζει (αυτός και ΚΥΡΙΩΣ η μηχανή του) για να τις αναρτήσει στο facebook για να κάνει προβοκάτσια...

Just a thought.

Βλαχοκυριλές είπε...

pote den ksereis men alla ki emena to pio pi8ano mou fainetai na einai original to prama (gi auto kai to anevasa). ta de sxolia katw apo tis fwto kai to menos kai h alhteia pou vgazei o tupos einai polu alh8ofanh.

Unknown είπε...

Το καινούργιο όνομα του τύπου;
Το Mat Serifis δεν δίνει τίποτα πια.

RiotWolf είπε...

"""Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ"""