ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Νέα υπόθεση «Ζαρντινιέρα»: νοσηλεύεται με τρύπα στον πνεύμονα (TVXS)

«Στον Ευαγγελισμό με πολλαπλές κακώσεις και τρύπα στον πνεύμονα» έστειλε η ομάδα Δέλτα τον 27χρονο που συνέλαβε την Πέμπτη το βράδυ στα Εξάρχεια. Ο συνήγορός του, κ.Παπαδάκης, καταγγέλλει στο tvxs τον άγριο ξυλοδαρμό που έλαβε χώρα και περιγράφει τις κινήσεις που θα ακολουθήσει ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη.

[Περισσότερα]

4 σχόλια:

Arafat είπε...

Για αλλη μια φορα συνοπτικα τι συνεβη την Παρασκευη στα εξαρχεια
Δυο νεα παιδια κανουν γκραφιτι στα εξαρχεια,αμεσως τζιπακια ΟΠΚΕ εμφανιζονται συλλαμβανουν και ξυλοκοπουν ασχημα τα δυο παιδια,μπαινουν αναποδα στην Οδο Ναυαρινου(δρομος οπου πυροβολησε,ο φονιας Κορκονεας τον Αλεξη)με μεγαλη ταχυτητα και μεσα απο τα τζιπ να βριζουν και φωναζουν.Κοσμος τους κυνηγαει,ενας απο τους μπατσους,βγαζει οπλο και σημαδευει στον κοσμο,ενω καποιος αλλος ριχνει κροτου λαμψης.Μετα απο καποια ωρα κι ενω ο κοσμος εχει αποχωρησει απο τα εξαρχεια,εμφανιζονται τα παλληκαρια της ομαδας δελτα,ξυλοκοπουν οποιον αυτη θεωρουν υποπτο η δεν τους αρεσει η εμφανιση του.Ξυλοκοπουν βαναυσα τεσσερα παιδια και μαλιστα για να κανουν επιδειξη δυναμης,τους δενουν σε δεντρο!!!!!!ενα νεο παιδι νοσηλευεται με τρυπα στον πνευμονα.Οι μπατσοι αφουν ολοκληρωνουν τη δουλεια,αποχωρουν πιανοντας τα γεννητικα τους οργανα και φωναζοντας ''Σας τα πηραμε τα εξαρχεια πουτανες''

apo tvxs

hnioxos είπε...

Η υπόθεση είναι τρομακτική! Προφανώς υπάρχει σχέδιο να εκτραχυνθεί η κατάσταση ώστε να βοηθηθεί η ΝΔ και να ανεβάσει τα ποσοστά της συσπειρώνοντας τον κόσμο ενάντια στους "αλήτες" των Εξαρχείων. Όλα αυτά είναι απαράδεκτα, και αποδεικνύουν το βρώμικο τρόπο με τον οποίο ενεργεί η ΕΛΑΣ.

Arafat είπε...

Βρώμικα ναι...αλλά τι να περιμένεις απο ντούβαρια που σιχαίνονται όλο τον κόσμο?Το μόνο που φοβάμαι είναι να μην υπάρξει επόμενο θύμα..γιατί αν είναι τώρα τόσο τρελαμένοι να δούμε τι θα γίνει τον Δεκέμβρη αν κάποιος πάλι χάσει τον έλεγχο...και εννοώ απο την μεριά των αστυνομικών...

ATHENA είπε...

ΤΟ ΠΑΡΗΓΟΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ (ΜΟΛΟΤΟΦ ΚΛΠ) ΕΞΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ (ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΑΘΩΩΘΟΥΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ!)

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ -ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ- ΝΑ ΜΗΝΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΕΛΤΑΔΕΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΥΠΗΜΕΝΟ ΠΝΕΥΜΟΝΑ...