ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Ανταπόκριση από την Αντιφασιστική διαδήλωση στα Προπύλαια - 6 Φλεβάρη 2010

Sorry για την μεγάλη καθυστέρηση του ποσταρίσματος, απλώς τις τελευταίες μέρες δεν είχα καθόλου χρόνο.

Στέλνω τους συντροφικούς μου χαιρετισμούς στην ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΑ που επί δυο μέρες κρατούσε ανοιχτά, και περιφρουρούσε τα Προπύλαια!
Περίπου στις 11:30π.μ. την Παρασκευή, ομάδα συντρόφων μπήκε στον χώρο ούτως ώστε να την διατηρήσει ανοιχτά τα Προπύλαια για το Σάββατο, όπου είχε προγραμματιστεί αντιφασιστική διαδήλωση, ενάντια στην κατάληψη που ετοίμαζαν φασιστοχριστιανοταλιμπανέζικες ομάδες.

Στις 8:00μ.μ. καλέστηκε ανοιχτή συνέλευση. Συζητήσαμε κατά κύριο λόγο τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθούμε την επόμενη ημέρα, και οργανώσαμε την βραδινή περιφρούρηση. Πριν τελειώσει η συνέλευση ήδη πληροφορηθήκαμε πως τα φασιστάκια μετέφεραν την εκδήλωση τους εκτός ασύλου, στην πλατεία Κολοκοτρώνη, εκεί όπου την επόμενη μέρα είχαν την δυνατότητα να δεχτούν την ασφάλεια που τους παρείχαν οι προστάτες του κράτους. Το βράδυ αναλώθηκε σε περιφρούρηση, λιγάκι ύπνο, χαβαλέ, μουσική κ.α. χωρίς να συμβεί το παραμικρό.


Το πρωί έως τις 11 συγκεντρώθηκε αρκετός κόσμος. Δεν ξέρω αν είμαι καλός στο μέτρημα.. Υπολογίζω 1500 με 2500 άτομα.

Ας αναφερθούμε και σε ορισμένα γεγονότα για την αποκατάσταση της αλήθειας...

Σε κάποια φάση πέρασε ένα αυτοκίνητο μέσα από το οποίο ένας μπετόβλακας φώναξε "Γαμώ τους μετανάστες". Για κακή του τύχη λίγα μέτρα πιο κάτω βρήκε κόκκινο φανάρι και αναγκάστηκε να σταματήσει. Έφαγε κάτι ψηλές μέχρι που διαπιστώθηκε πως ο μπετόβλακας είχε μαζί τα παιδιά του! Οι πιο ψύχραιμοι ενημέρωσαν πως μέσα στο αυτοκίνητο υπάρχουν παιδιά, και ζητήθηκε από τον μπετόβλακα (που παρεμπιπτώντος απ' ότι είπαν είχε φυλλάδια του Λά.Ο.Σ. μέσα στο αυτοκίνητό) να σεβαστεί το γεγονός ότι έχει τα παιδιά του μαζί και να μπει στο αυτοκίνητο να φύγει. Τότε ο ανεγκέφαλος άρχισε να τσαμπουκαλεύεται. Μέχρι και η γυναίκα του βγήκε έξω και φώναζε "Ρε μαλάκα έχουμε τα παιδιά μέσα στο αυτοκίνητο τι κάνεις;". Κάπου εκεί όντας υπερβολικά μπετόβλακας ξήλωσε τον καθρέπτη του αυτοκινήτου για να επιτεθεί και έφαγε μερικές ακόμα. Εκείνη τι στιγμή έκανε ντου μια διμοιρία ΜΑΤ και έτρεξε και κρύφτηκε από πίσω της.

Την οικογένεια του δεν την άγγιξε απολύτως κανένας, όπως αφήνουν να εννοηθεί πολλά φασισταριά. Την ώρα που απωθούνταν η διμοιρία των ΜΑΤ εγώ ο ίδιος πήγα στην γυναίκα του και της είπα να με ακολουθήσει να της ανοίξω δρόμο να περάσει, καθώς είχα λυπηθεί αφάνταστα τα παιδιά του, που παρεμπιπτόντως παρακολουθούσαν όχι κλαίγοντας όπως αναφέρθηκε αλλά με απάθεια.. Φανταστείτε ο μπετόβλακας πόσο τα έχει συνηθίσει σε κάτι τέτοιο. Η γυναίκα του (άλλη και αυτή) παρέμενε στο σημείο, ρωτώντας ποιος θα τον αποζημιώσει για τον καθρέπτη που έσπασε. Στο τέλος φτάσαμε στο σημείο να την αποζημιώσουμε (ω! ναι, της δόθηκαν χρήματα) για να πάρει τα παιδιά της και να φύγει να ηρεμήσουν τα πνεύματα.. Μόλις πήρε τα φράγκα ευχαρίστησε, άφησε τον άντρα της πίσω από την διμοιρία και σηκώθηκε και έφυγε.

Αυτό λοιπόν αγαπητά μου φασιστόμουτρα δε λέγεται "αναρχικοί επιτέθηκαν σε οικογενειάρχη", αλλά "μπετόβλακας πατέρας θέτει τα παιδιά του σε κίνδυνο".

Κανένας πεζός δεν ξυλοκοπήθηκε και διαψεύδω το Zougla.gr που μετέδωσε την είδηση.. Δεν ήταν πεζός, ένας φασιστάκος μοτοσικλετιστής ήταν..Ο CΤΕΦΑΝΟC..
Την ώρα που περνούσε μερικά στιλιάρια εξοσατρακίστηκαν πάνω του.



Διαψεύδω πλήρως την είδηση γνωστού έγκυρα φαντασιόπληκτου Blogger για καλόγρια που και καλά ξυλοκοπήθηκε... Το μόνο που συνέβη ήταν να περάσει μια ή θεούσα ή καλόγρια ήταν, και να αρχίσει να μας σταυρώνει. Ουδείς την άγγιξε, το αντιμετωπίσαμε με απόλυτο χιούμορ είτε κάνοντας διαβολικά σύμβολα ή κάνοντας θρησκευτικές μετάνοιες μπροστά της.
Διαψεύδω και πάλι το Zougla.gr για τον ισχυρισμό του πως έγιναν 2 απόπειρες προσέγγισης στην φασιστοσυγκέντρωση. Η απόφαση της συνέλευσης ήταν απλώς να περιφρουρήσει τα Προπύλαια όπως και έγινε.

Τέλος διαψεύδω όσους ισχυρίστηκαν πως "μερικοί αντιεξουσιαστές και αναρχικοί κατέλαβαν την Πρυτανεία". Ήμασταν γενικότερα αντιφασίστες. Στην εκδήλωση συμμετείχαν και κόμματα. Το ΕΕΚ καλούσε ανοιχτά στη συγκέντρωση. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και το ΚΚΕ (μ-λ), έληξαν τις πορείες τους στα Προπύλαια όπου και ενσωματώθηκαν με τους υπόλοιπους διαδηλωτές.




ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!
ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ, ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ!

Υ.Γ. Δεν ήμουν παντού για να ξέρω τα πάντα, αν κάποιος έχει να προσθέσει κάτι, ευχαρίστως.

Τραγούδια των βίντεο:
Σμέρνα - Τραγουδάκι για τους Νεοναζί

4 σχόλια:

Αntidrasex είπε...

Μπράβο σύντροφοι, πάντα τέτοια.

Ειδικά η αποζημίωση στον "οικογενειάρχη" μπετόβλακα, όλα τα λεφτά!

Κ.Υ.Π. WALKING είπε...

Eξαιρετική η ανταπόκριση για όσα συνέβησαν το Σάββατο στα Προπύλαια.
Έχουμε ακόμα πολύ δουλειά, τα φασιστάκια δραστηριοποιούνται όσο μπορούν κι ο προπο συλλέγει... διεθνείς εμπειρίες.

http://smyrnaios.net/archives/459

dimitris είπε...

αυτος απ' οτι καταλαβα ξηλωσε τον καθρεπτη του αυτοκινητου του, αυτος δεν σκεφτηκε τα παιδια του, αυτον ειπε μαλακα η γυναικα του ,αυτον τα παιδια του κοιτουσαν με απαθεια,στο τελος πηγε και κρυφτηκε πισω απο τους μπατσους . Αυτο ολο ητανε ιδανικη αναρτηση για κατι ''ανεξαρτητους'' σαν τον ζουγκλα στο you tude.

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΑ ΕΛΕΟC!!!!!
Cτέφανε, την άλλη φορά με περικεφαλαία!!!!

πιο γραφικός, δεν γίνεται!!