ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Η διαπλοκή βλάπτει σοβαρά την υγεία

Ο Σωκράτης Γκιόλιας ήταν ένας νέος άνθρωπος 38 ετών, παντρεμένος και πατέρας ενός μικρού παιδιού. Ταυτόχρονα, φαίνεται ότι ήταν και ένας από τους πλέον διαπλεκόμενους δημοσιογράφους, ο οποίος εκμεταλλευόμενος την ανωνυμία του διαδικτύου και την τεράστια αναγνωσιμότητα του ειδησεογραφικού του site, του πασίγνωστου Τρωκτικού, έπαιζε χοντρό παιχνίδι στηρίζοντας ή λοιδορώντας επιχειρηματίες και πολιτικούς κατά το δοκούν.

Η πρώτη του ιδιότητα (θα έπρεπε να) κάνει τον καθένα να θλίβεται για το βίαιο χαμό του από τους αυτοαποκαλούμενους επαναστάτες της Σέχτας -εάν τελικά αποδειχθεί ότι όντως αυτοί βρίσκονται πίσω από τη δολοφονία. Η δεύτερη, όμως, φέρνει στο νου τη λαϊκή ρήση «όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες»...

Η ανωνυμία του διαδικτύου είχε κρατήσει σχετικά άγνωστο το όνομα και τη διαπλεκόμενη δράση του Σωκράτη Γκιόλια στο ευρύ κοινό. Αν ο νεκρός δημοσιογράφος είχε κάποιο άλλο, πιο γνωστό όνομα (δεν θέλω να αναφερθώ συγκεκριμένα, για να μη γίνω μάντης κακών), αυτοί που θα έλεγαν "πήγαινε γυρεύοντας" θα ήταν πολύ περισσότεροι. Δυστυχώς, αυτοί που αποφασίζουν να αφαιρέσουν ζωές για να επιδείξουν την "επαναστατικότητά" τους, ήξεραν.

Ολόκληρο το άρθρο στο Salata TV

Δεν υπάρχουν σχόλια: