ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

Γραμμα απο τους φιλους του Βασίλη

Απο Athens.Indymedia.org



"Λίγα λόγια σχετικά με τον άδικο χαμό του φίλου και συντρόφου μας Βασίλη Καμακάρη. Οι λόγοι της στιγνής εκτέλεσης του παραμένουν και σε εμάς άγνωστοι και κοπτόμεθα περισσότερο από όλους να τους μάθουμε. Αυτό που μας είναι όμως ηλίου φαεινότερον είναι πως ΚΑΝΕΙΣ δεν είχε να κερδίσει κάτι απο το θάνατό του, μιας και κανείς δεν έχανε κάτι από τον Βασίλη όσο ζούσε. Όσοι λοιπόν έσπευσαν σαν λαγωνικά να ανακαλύψουν σκοτεινά συμφέροντα, ναρκωδουλειές και ύποπτα κυκλώματα πίσω του, καλά θα κάνουν να σωπάσουν και να μας αφήσουν να θρηνήσουμε και να θυμόμαστε τον BILLY μας όπως πραγματικά ήταν: ένας χαρισματικός φίλος και σύντροφος, ένα ευγενικό και τίμιο παιδί με ΞΕΚΑΘΑΡΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ με όλους.

Στην εποχή του τηλεκανιβαλισμού τους, τους προειδοποιούμε πως δε θα ανεχτούμε να κανιβαλίσουνε στο πτώμα του φίλου μας και στο δικό μας πόνο. Όσον αφορά στη πολιτική του δράση και την τεχνηέντως έντονη προβολή της από τα μέσα, ξέρουμε που αποσκοπεί και τους ενημερώνουμε πως ο Βασίλης τιμούσε με τη παρουσία του τους αγώνες και το χώρο που κινείτω και τέτοιες συμπεριφορές δεν υπάρχουν και δε γίνονται αποδεκτές.

Τέλος γνωρίζουμε και εμείς καλά πως ζούμε σε εποχή Ζούγκλας(.gr) και πως κάποιοι καλά κάνουν και βγάζουν μεροκάματο τραβώντας βιντεάκια τη στιγμή του χαμού προς πώληση και προβολή. Θα πρέπει όμως να γνωρίζουν πως και εμείς εδώ ζούμε και αν αντιληφθούμε κάτι τέτοιο την ώρα που γίνεται, για όλους τους κυνηγούς κεφαλών θα ισχύσει ο νόμος της ζούγκλας.

BILLY ΑΝΤΙΟ

Θα σε θυμόμαστε καθάρια και αγνά όπως σε γνωρίσαμε.

Οι φίλοι και σύντροφοι του ΒΑΣΙΛΗ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: