ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

Kαμαρώστε κράτος ...ισχυρό και νταή στους αδύναμους πρόσφυγες!!

Την ώρα που το κράτος βουλιάζει στη σήψη και στη διαφθορά και η ανικανότητα πλέον έχει καταπνίξει κάθε ελπίδα κοινωνικής προόδου και ευημερίας , οι ιθύνοντες εγκέφαλοι βρήκαν τον τρόπο να λύσουν το πρόβλημα των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα!!

Καμαρώστε τους!!!!
ΚΑΤΩ
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ BBC

Να μου ζήσεις κ. Δένδια με τους κακουργηματικούς νόμους σου!!
EΔΩ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΜΑΣ ΑΡΘΡΟ
Αυτές είναι ριζικές λύσεις!!

Πραγματική Φρίκη φίλε @Αντώνη!!

1 σχόλιο:

yX είπε...

Επίσης, αφού είχε εκκενωθεί ο καταυλισμός και κατά τη διάρκεια της κατεδάφισης, εντελώς τυχαία έπιασε και φωτιά... για την οποία καταδικάστηκαν δύο Αφγανοί οι οποίοι (κατά δήλωση των μαρτύρων) επέστρεψαν με σκοπό "να εκδικηθούν την πόλη της Πάτρας", έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό (τον οποίο έως εκείνη την ώρα δεν είχαν καταφέρει να διασπάσουν ούτε διηγόροι με διαπιστευτήρια ούτε πατρινοί πολίτες-μέλη της Κίνησης Υπεράσπισης), έβαλαν φωτιά και ξαναέφυγαν...

Α, και οι τρεις μάρτυρες κατηγορίας ήταν (με βάση αρκετά έμπιστες πληροφορίες) ένας αστυνομικός, η κα Λαϊνιώτη (εξέχον μέλος και σύζυγος του προέδρου του νεοφασιστικού συλλόγου "Η Πόλις Εάλω" που δημιουργήθηκε με σκοπό την εκδίωξη των Αφγανών από την περιοχή) και ένας οδηγός νταλίκας.

Οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι κατά την αναγνώριση των κατηγορουμένων οι μάρτυρες φορούσαν μαύρες κουκούλες και μίλαγαν άπταιστα γερμανικά, ελέγχονται ως αναληθείς...

ΥΓ: Μόλις γύρισα στην πανέμορφη Πάτρα και δεν έχω λάβει πλήρη πληροφόρηση για το θέμα, αύριο θα αναρτήσω περισσότερες λεπτομέρειες.