ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Σάββατο 29 Αυγούστου 2009

Πρώτα συμπεράσματα απο την συγκέντρωση στο Σύνταγμα.

  • Γιατί καλά μου παιδιά τόσοι λίγοι; Δεν είπαμε να χάσουμε ένα μπάνιο, να χάσουνε τον ύπνο τους; WTF??? Και μη μου πει κανείς ότι αυτό είναι αποκλειστικό σύνθημα του Σύριζα γιατί...
  • ..τελικά μόνο αυτοί που ψήφισαν τους Οικολόγους Πράσινους πρέπει να ήταν εκεί, καθώς μόνο ποδήλατα έβλεπες!
  • 'Άσε που είχες την αίσθηση πως οι μπάτσοι που φρουρούσαν την υπέροχη Βουλή μας ήταν περισσότεροι από τις ¨μαύρες μπλούζες" μας.
  • Θέτω επίσης τον προβληματισμό μου αν είναι αντισυνταγματικό ή όχι να μην σε αφήνουν να πλησιάσεις στο μέρος του Αγν. Στρατιώτη, (δηλαδή χωρίς αφορμή περιορισμός της κυκλοφορίας σε δημόσιο ανοιχτό χώρο).
  • Υψωμένα μόνο δύο πανό, το ένα μόνο σχετικό με τις πυρκαγιές;
  • Ποιος μαλάκας είχε επίσης την φαεινή ιδέα πώς ένας ζογκλέρ με περιστρεφόμενους πυρσούς είναι το κατάλληλο χάπενινγκ σε μία συγκέντρωση για τις πυρκαγιές;
  • Γιατί δεν έπηξε καλά το τυρί...εεεε ή Βουλή τελικά από κόσμο; Μήπως ήταν λάθος που οργανώθηκε τόσο βιαστικά και δεν πρόλαβε να διαδοθεί περισσότερο μέσα από τα μπλογκ; Μία βδομαδούλα αργότερα να το προγραμματίζατε μάγκες, θα είχε μαζέψει πολύ περισσότερους.
  • Γίναμε οι γραφικοί με τις μαύρες μπλούζες. Άντε παιδιά ωραία ήτανε, κόψαμε φάτσες, το διαλάμε δίπλα για καμία μπύρα.
  • Ε.. και σε κάνα δυο χρόνια που θα μας ξανακάψουνε θα το οργανώσουμε καλύτερα. Το μάθαμε πια!

8 σχόλια:

taftar είπε...

παιδια εγω δε μενω στην αθηνα, αλλα ηθελα πολυ να ερθω στη συγκεντρωση. πιστευα οτι θα ηταν η αρχη για μεγαλα πραγματα, οτι ολη η οργη και η πικρα που μαζευουμε απο την ανικανοτητα ορισμενων, θα ξεχειλιζε. θα θελα να φερνα μαζι μου και τη σκηνη μου και να κατασκηνωνα μαζι με αλλους χιλιαδες εκει, απαιτωντας και επιβαλλοντας αλλαγες.
τελικα οπως φαινεται σ᾽αυτη τη χωρα δεν ειναι ανικανοι μονο οι πολιτικοι, ανικανοι ειμαστε ολοι μας. αν το σκεφτειτε, ζουμε απο συνηθεια. δεν εχουμε την ικανοτητα ν᾽αλλαξουμε κατι, απλα το υπομενουμε, επειδη αυτοι που ειναι υπευθυνοι γι αυτο (οι αλλοι δηλαδη) ειναι ανικανοι.
τελικα μου φαινεται οτι εμεις οι ερασιτεχνες μπλογκερς που ονειρευομαστε κατι καλυτερο ειμαστε απελπιστικα λιγοι. μπαινουμε, διαβαζουμε ο ενας τον αλλο, σχολιαζουμε, συμφωνουμε και νομιζουμε οτι ειμαστε πλειοψηφια, αλλα μπα. καμια 50αρια ατομα ειμαστε.
τελος παντων, ακομα και οι 50 καμια φορα μπορει να ειναι πολλοι, αν θελεις να ξεκινησεις ενα ντομινο. φαντασου να το οργανωσουμε σωστα και σε ανυποπτο χρονο να σκασουμε στο συνταγμα παρασκευη βραδυ με πενηντα σκηνες και διακοσια ατομα και να μην το κουνησουμε ρουπι αν δεν ψηφιστει νομος που να θεωρει κακουργημα το χτισιμο σε καμμενη περιοχη. την επομενη θα ειμαστε διακοσιες σκηνες και πεντακοσια ατομα και σε ολα τα καναλια του κοσμου με το πιο δικαιο αιτημα. και τοτε θα ξεκινησει το ντομινο
για κατι τετοιο ανεβαινω αθηνα παντως

Arafat είπε...

Ρε Yellow Kid και πανό απο Αναρχικό χώρο είχε...Εντάξει σίγουρα δεν είμασταν πολλοί αλλά τι να κάνεις ό κοσμάκης απλά αράζει σπίτι στην Τv ε και άμα το πρόβλημα του χτυπήσει το πρόβλημα παίζει και να βγεί έξω...και σε 1 βδομάδα και 2 δύο τα ίδια σκατά θα ήτανε...

Orestis είπε...

Εγώ πάλι, δεν ήρθα όχι γιατί δεν μπόρεσα, αλλά γιατί δεν είχα κανένα σκοπό να το κάνω. Μετά τις φωτιές του 2007 και τις συγκεντρώσεις του περασμένου Δεκέμβρη, δεν μπορώ να καταλάβω πόσο μεγάλη πρέπει να είναι μια καταστροφή, ή πόσο καταστρεπτική μια εξέγερση για να δούμε να αλλάζει κάτι. Το 2007 σκοτώθηκαν δεκάδες άνθρωποι και δεν άλλαξε τίποτα. Περιμένετε πραγματικά να αλλάξει κάτι τώρα; Να έρθω απλά για να πω ότι έκανα κάτι, δεν θα το κάνω. Καλύτερα θα ακουστείτε από εδώ μέσα παρά έξω από τη βουλή. Συγνώμη για την απαισιοδοξία μου αλλά έτσι νιώθω.

HappyHour είπε...

Θα συμφωνήσω με τον Ορέστη κίτρινο παιδί. Είχα κατέβει παλιά στην κουκουλοφορία και ήταν το πολύ 200 άτομα. Για τις φωτιές δεν θα κατέβαινα έτσι κι αλλιως. Όσοι κι αν μαζεύονταν πάλι δεν θα άλλαζε κάτι. Το θέμα δεν είναι να γίνει αυστηρότερος ο νόμος για τους εμπρηστές. Έχετε δει να πιάνουν κανέναν ; Και λογικό είναι που να τον βρουν αυτον που βάζει τη φωτιά ; Το θέμα είναι να μην χτίζεται το δάσος μετά τη φωτιά. Και ποιος τις δίνει τις άδειες ; Το κράτος, είτε αυτό λέγεται νομαρχία είτε πολεοδομία είτε δασαρχείο. Το θέμα είναι να αλλάξει το κράτος και η νεοελληνικη νοοτροπία του "βολέματος".

I. είπε...

μπορεί να έχεις δίκιο σύντροφε οτι ήθελε καλύτερη οργάνωση...όμως υπήρξε και συνειδητό σαμποτάρισμα...τα μισά blogs έλεγαν "μην πάτε, είναι απολίτικο, ανέξοδη βουβαμάρα, μαλακία, δεν γίνεται τίποτα" και τα άλλα μισά "μην πάτε είναι καπελωμένο απο τον Σύριζα"...Όσοι πήγαμε είδαμε οτι δεν ήταν ούτε το ένα, ούτε το άλλο...Τελικά, καλά και τα blogs αλλά εγω προσωπικά βλέπω σε μερικά απο αυτά μια τεράστια έπαρση, λές και η blogόσφαιρα είναι ο κόσμος όλος...η ιστορία όμως γράφεται στους δρόμους, όχι στα blogs! Τόσοι μπάτσοι μαζεμένοι πάντως, σημαίνει οτι φοβούνται αυτές τις πρωτοβουλίες...Κι όταν το κράτος σε φοβάται, σημαίνει οτι κάτι σωστό κάνεις...

Orestis είπε...

Το θέμα δεν είναι να σε φοβάται το κράτος, αλλά να σε σέβεται. Αλλά για να σε σέβεται το κράτος πρέπει να σέβεσαι τον εαυτό σου. Ίσως να έπρεπε να κάνουμε κάτι αλλά όχι άλλη μια άσκοπη συγκέντρωση. Ίσως έπρεπε να φτιάξουμε μια ουρά, να περνάμε έξω από τη βουλή και μπροστά στην είσοδο να φτύνουμε και να φεύγουμε. Χωρίς κουβέντα, χωρίς πανό και χωρίς συνθήματα.

Αntidrasex είπε...

Ορίζω για το θέμα Αντιδραστικό Εκπρόσωπο Τύπου τον Ορέστη και αναπληρώτρια την Happy Hour.
Ougk, αντιδραστικός σεξομανής μίλησε.
Και μη με πολυζορίζεται γιατί θα σας βάλω φωτιά και μετά θα προκηρύξω εκλογές.

HappyHour είπε...

Σε ευχαριστώ ανδτιδρασεξ σε κάνω γενικο γραμματέα του υπουργείου ;).
Αυτός ο Ορέστης έχει φαντασία μ΄αρέσει ! Τι ωραία να παιρνάγαμε και να τους δίναμε (εκτός απο το φτύσιμο) και ένα καμμενο κλαδί... να το βάλουν εκεί που ξέρουν !