ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Η Ελληνική Αστυνομία εκφράζει δημόσια συγνώμη στον 23χρονο

Προτού διαβάσετε την συγνώμη της αστυνομίας για το άρθρο που αναμεταδώσαμε και εμείς εδώ

αν δεν υπήρχε το συγκεκριμένο αδιάσειστο ντοκουμέντο, σήμερα θα ήταν ήδη προφυλακισμένος

Να πω ότι δεν αρκεί
Άλλο ένα περιστατικό βίας είναι αυτό
Να γίνουν πραγματικές έρευνες και να αποδοθεί Δικαιοσύνη

Ο Ανδρέας Κοντόπουλος, μιλά για τον αδελφό του που κατέληξε πολυτραυματίας από την ομάδα ΔΕΛΤΑ ενώ είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του στα Εξάρχεια. Προαναγγέλλει ότι η οικογένειά του θα καταθέσει μήνυση εις βάρος του αστυνομικού που χτύπησε τον αδελφό του ενώ περιγράφει όλο το περιστατικό.
Συνέντευξη στον Μάριο Διονέλλη.

“Σχετικά με δημοσιεύματα και φωτογραφικό ή ψηφιακό υλικό, που έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας, και αφορά ενέργειες ή συμπεριφορές αστυνομικών, ιδιαίτερα κατά το τριήμερο των εκδηλώσεων (04 έως 07/12) για τη δολοφονία του Γρηγορόπουλου Αλέξανδρου, ανακοινώνεται ότι από τις αρμόδιες Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν διαταχθεί άμεσα σε όλες τις περιπτώσεις Ένορκες Διοικητικές Εξετάσεις, προκειμένου να διερευνηθούν πλήρως όλα τα περιστατικά και να αποδοθούν τυχόν πειθαρχικές ευθύνες σε βάρος των υπαιτίων.
Χθες διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης για το περιστατικό της σύλληψης και παραπομπής στον ανακριτή 23χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη γιατί σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του βρέθηκε στην κατοχή του σακίδιο που περιείχε βόμβα μολότοφ, ενώ εκ των υστέρων διαπιστώθηκε ότι δεν ανήκε σε αυτόν. Επισημαίνεται ότι το περιστατικό της Θεσσαλονίκης είναι εξαιρετικά σοβαρό και θα διερευνηθεί σε βάθος.
Η Ελληνική Αστυνομία εκφράζει δημόσια συγνώμη στον 23χρονο για την ταλαιπωρία που υπέστη. “
 

Μοιραστείτε

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΑ ΞΥΠΝΑ!

Yellow Kid είπε...

Έλα, ξύπνιος είμαι. Τι θες;

Unknown είπε...

imoun martiras sti ipothesi tou nearou..katethesa kiolas iper tou paidiou.kai ontws an de itan to video t paidi twra tha itan me ena swro kakourgimata sti plati t...allo na t vlepeis omws ap to video k allo apo konta..poly tragiki eirwnia.o nearos de kratouse sakidio k ola auta gt milise!!!eipe sto zita,''tha theles na tan t paidi s?''enw imastanmazi t sti sillipsi mprosta mias kopelias..ki etsi ton kinigisan..epidi milise.k t fortwsan tis molotwf.omws de tous perase.twra omws menoun ta alla paidia mesa..leuteria stous sillifthentes.

Ανώνυμος είπε...

tsakiste tous fasistes



http://fasistodartis.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

Γειά σου νεοταξικέ (ο από πάνω) ! πάντως μην αμφιβάλεις ούτε στιγμή ότι δεν έχεις και μεγάλη διαφορά με αυτούς που κατά τα άλλα...τσακίζεις.
Ίδια φρασεολογία, ίδια μέθοδο, τρόπο σκέψης, ψυχολογία κ.λ.π. Το "γηπεδικό" στυλάκι σαφώς και δεν πρόκειται να βοηθήσει στο να κάνει την κοινωνία καλύτερη. Οπωσδήποτε όμως ανεβάζει την ακροαματικότητα όταν "κοπανιέστε" (κάτι είναι και αυτό)
Λυπαμαι αν σου χαλάω την "μανέστρα". Σου εύχομαι καλά ρουφιανιλίκια (διότι περί αυτού πρόκειται) και καλά κρασά...