ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

αν δεν υπήρχε το συγκεκριμένο αδιάσειστο ντοκουμέντο, σήμερα θα ήταν ήδη προφυλακισμένος

Σε ένα βίντεο - ντοκουμέντο, τραβηγμένο από κάμερα ιδιώτη, το οποίο φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας η zougla.gr, αποτυπώνεται ένα ακόμα κρούσμα αστυνομικής αυθαιρεσίας, που θα πρέπει να απασχολήσει πολύ σοβαρά τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη.


Στο μαγνητοσκοπημένο υλικό φαίνεται καρέ - καρέ ο τρόπος με τον οποίο ένας 24χρονος φοιτητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, που είχε βγει με τις… πυτζάμες(!) από το σπίτι του, αφού πρώτα καταδιώχθηκε άγρια, ξυλοφορτώθηκε και τελικά ακινητοποιήθηκε από άνδρες της Αμέσου Δράσεως, βαπτίστηκε ξαφνικά σε «επικίνδυνο κακοποιό», ο οποίος έφερε μαζί του σακίδιο με βόμβες μολότοφ τις οποίες λίγο πριν πετούσε σε αστυνομικούς!

Μοιραστείτε

4 σχόλια:

candiru - stratis aigaiopelagitis είπε...

μια από τα ίδια τελικά, άλλωστε το ίδιο το ΜΠΑΤΣΟΚ είναι, το ίδιο άτομο που ήταν και τότε υπουργός στην ίδια θέση, δεν ένοιωσα έκπληξη.

Orestis είπε...

Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με το ΠΑΣΟΚ ή τη ΝΔ. Όποιος και να ήταν στην εξουσία με την αστυνομία που έχουμε αυτά θα γίνονταν. Είναι τόσο άθλια η κατάσταση της ΕΛΑΣ που πλέον η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Όταν ο κάθε μπάτσος ξέρει ότι μπορεί να σε τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί, άντε εσύ να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Η πολιτική ηγεσία βρίσκεται εκεί μόνο για τη βιτρίνα, αυτό τους νοιάζει μόνο. Να φανεί η πολιτική ηγεσία καλή, να φανούν οι διαδηλωτές κακοί και αν είναι ανάγκη να φανούν και οι μπάτσοι κακοί. Και κακά τα ψέματα, δεν είναι λίγοι οι συμπολίτες μας, οι οποίοι χωρίς να είναι ακροδεξιοί ή μέλη της χρυσής αυγής, χαίρονται με βίντεο σαν το πιο πάνω και αυτό είναι πιστεύω το πιο θλιβερό.

Orestis είπε...

μόλις τώρα είδα και αυτό: http://www.skai.gr/articles/news/greece/Δημόσιασυγγνώμηγιαλάθοςσύλληψη/?utm_source=rss_news_top&utm_campaign=skai200905190000&utm_medium=rss

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλώ για αναδημοσιευση.



http://hamomilaki.blogspot.com/2009/12/anagki-gia-aimopetalia.html