ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Οι ΧΕΣΤΕΣ







Αυτά είναι μόνο μερικά απο τα screenshot που επέλεξα να ανεβάσω απο το βίντεο που ανέβασαν κάτι ΧΕΣΤΕΣ εν ονόματι της εφημερίδας ΣΤΟΧΟΣ για να δείξουν πόσο καλά σέβονται την μνήμη του Τεμπονέρα. Δέν είναι τυχαίο που τους αποκαλώ ΧΕΣΤΕΣ, αφου κυριολεκτικά αυτο κάνανε πάνω στον μνημείο του.

Δέν θα αναπαράγω το βίντεο και δεν θα δώσω καμία αναφορά για το που είναι, ως απαξιώση σε κατι ΧΕΣΤΕΣ σαν και του λόγου τούς. Το βίντεο αυτό το έχω κατεβάσει στο κομπιούτερ μου στη περίπτωση που το κατεβάσουν (μετά έκανα απολύμανση τον σκληρό μου) , πληροφορώ πώς βλέπετε μόνο ένα light μέρος από τα screenshot του βίντεο και είναι διαθέσιμο απο μένα σε οποιαδήποτε αρμόδια αρχή πεσει της αντίληψής του.

Υ.Γ.
Εύχομαι αυτοί οι ΧΕΣΤΕΣ που "κάλυψαν" το προίον της σκεψης τους με την εφημερίδα του "Στόκου" να λέρωσαν κατα λάθος την φωτογραφία κανενός Παπαδόπουλου, Παττακου.η Μιχαλολιάκου.

11 σχόλια:

Αntidrasex είπε...

Προφανώς, οι ΧΕΣΤΕΣ, τα ΣΚΑΤΑ τα έκαναν από το ΣΤΟΜΑ.
Αφού για κεφάλι και μούρη το μόνο που έχουν είναι ένας ΚΩΛΟΣ.

Αntidrasex είπε...

ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΕΣΤΗΣ ΚΩΛΟΣ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΜΑΛΑΚΙΑ:

Οι αρχαίοι έλληνες, που τόσο λατρεύετε, ακόμα και τους εχθρούς νεκρούς τους τιμούσαν και τους σέβονταν.

Αει στον Αδη, εκτοπλασματικά σκουλήκια.

dimitris είπε...

ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΓΑΝΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΚΑΤΕΝΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ.ΣΚΑΤΟΜΥΑΛΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

ο δείμος του πολίτη είπε...

Ο Τεμπονέρας είναι ένα σύμβολο πια του αγώνα για ελεύθερη και κριτική παιδεία, θυμίζει τη συμπαράσταση των ενηλίκων προς τις πρώτες αντιδράσεις των νέων. Μεγάλη θλίψη και μόνο που ο ΣΤΟΧΟΣ ασχολείται μαζί τους.

yX είπε...

Κάθε χρόνο γίνεται κάτι παρόμοιο... Έχει καταντήσει γραφικό.
Το μόνο που σκέφτομαι είναι η γυναίκα και τα παιδιά του Τεμπονέρα, που αναγκάζονται να βλέπουν όλα αυτά τα σκατά, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Αntidrasex είπε...

yX, το ότι οι Χέστες εξακολουθούν να ασχολούνται με τον Τεμπονέρα, καθόλου δεν θα πρέπει να στεναχωρεί τη γυναίκα και τα παιδιά του. Αν το δεις αλλιώς, δείχνει ότι τους ενοχλεί ακόμα και νεκρός και αποδεικνύει ότι έπεσε με την σωστή πλευρά.

Το θέμα είναι αν άλλοι, από την άλλη πλευρά τον θυμούνται όσο και ΟΠΩΣ πρέπει. (και η ουρίτσα μου μέσα)

yX είπε...

Εντάξει, ακόμα και φέτος, 19 χρόνια μετά, μαζεύτηκαν 200 άτομα. Όχι σαν πέρισυ που λόγω Κούνεβας-Γρηγορόπουλου είχαν μαζευτεί 1000, αλλά νομίζω ότι για 19 χρόνια μετά είναι αξιοσημείωτο. Δεν έχω εξωπραγματικές απαιτήσεις από την ελληνική κοινωνία...

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν επεμβαίνει η δίωξη ηλ. εγκληματος να βρει "την άκρη" που ανέβηκε το video και μετά να δούμε τι απόχρωση φασίστας ήταν (μπλε ή κόκκινος) και να ξεμπερδεύουμε. Το θέμα βρωμάει προβοκάτσια. Και το κακό είναι ότι επειδή το λέω αυτό κάποιος μπορεί να βιαστεί και να με καπελώσει...ως φασίστα!

Αntidrasex είπε...

yx, δεν εννοώ αυτό. Τα "μνημόσυνα" δε μου λένε και πολλά (όχι ότι δεν πρέπει να γίνονται).
Αλλά το να θυμόμαστα ΚΑΘΕ μέρα, ΓΙΑΤΙ σκοτώθηκε ο Τεμπονέρας, σε ΤΙ αντιτάχθηκε.

Ανώνυμε, όχι, δε θα σε καπελώσω εγώ ως φασίστα γιατί από την πρώτη στιγμή και εμένα μου περνάει ως σκέψη η περίπρωση της προβοκάτσιας.
Αλλά στο φασιστικό χώρο το μυαλό δεν είναι και σε περίσσεια (όπως αρκετές φορές και στον "αναρχικό-αντιεξουσιαστικό", να λέμε την πικρή αλήθεια).

Ανώνυμος είπε...

Εφόσον λοιπόν "ΑΞΙΟΤΙΜΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ" μας ξεφουρνίσατε ό,τι ξεφουρνίσατε, βγάζοντας αβέρτα το άχτι σας, τότε λοιπόν ακούστε και
τα κάτωθι:

ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΖΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΚΑΛΤΕΖΑ...!!!

ΑΜΠΕΜΠΑΜΠΛΟΜ, ΤΟΥ ΚΙΘΕ ΜΠΛΟΜ,
ΤΑ ΚΩΛΟΑΛΒΑΝΟΣΚΥΛΑ ΘΕΛΟΥΝΕ ΠΟΓΚΡΟΜ...!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΨΑ ΦΑΣΙΣΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕ...!!!

ΑΝΑΡΧΕΣ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ, ΓΑΜΙΕΣΘΕ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ...!!!

FUCK DIRTY ANARCHY AND ISLAM_.

FUCK DIRTY GAYS AND GYPSIES_.