ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Τα μπλογκ βλάπτουν

Επειδή μετά τη δολοφονία ενός δημοσιογράφου και κάποιων ανόητων χτυπημάτων διαφόρων τρομοκρατικών οργανώσεων, πολύ λόγος γίνεται τελευταία μέσα από την τηλεόραση και τις εφημερίδες για το πόσο κακό κάνουν τα μπλογκ, αισθάνθηκα και εγώ την ανάγκη ως μπλόγκερ να υπερασπιστώ αυτή τους την άποψη. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

  • Μέσα από τα μπλόγκ, οποιοσδήποτε μπορεί να συκοφαντήσει ανώνυμα και να διαδώσει αναληθείς ειδήσεις. Στην τηλεόραση και στις εφημερίδες ουδέποτε γίνεται αυτό. Οι δημοσιογράφοι τους είναι επώνυμοι , αυτό ακριβώς που μας δείχνουν και ουδέποτε έχουν εκβιάσει πίσω από τις κάμερες.
  • Στα μπλόγκ κρύβονται ομάδες που τρομοκρατούν τον κόσμο με μόνο τους σκοπό να διαδώσουν το χάος. Τηλεόραση και εφημερίδες ουδέποτε τρομοκρατούν ή πανικοβάλουν τον κόσμο.
  • Στα μπλογκ υπάρχουν σκοτεινά συμφέροντα με μόνο σκοπό τους το κέρδος και ένα κομμάτι στην πίτα της εξουσίας. Στην τηλεόραση και στις εφημερίδες ποτέ δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Όλοι τους ενεργούν αφιλοκερδώς και για την ψυχή της μανούλας τους.
  • Στα μπλόγκ κρύβονται οι μπαχαλάκιδες που προωθούν να καταστραφούν περιουσίες οικογένειες και ζωές. Στη τηλεόραση δεν προωθείται καμία καταστροφή περιουσίας μέσω διαφημίσεων τραπεζών ούτε καταστρέφουν οικογένειες μέσω «ψυχαγωγικών εκπομπών», τύπου «Ο ΟΡΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ», ούτε τις ζωές των ανθρώπων που θα χλευαστούν από κάποιες «επιτροπές ταλέντου».
  • Στα μπλογκ οποιοσδήποτε μπορεί να βρίσει κάποιον χωρίς να μπορεί να ελεγχθεί. Στην τηλεόραση και στις εφημερίδες ουδέποτε συνέβη κάτι τέτοιο καθότι όχι μόνο ξέρουμε πόσο μονοιασμένοι είναι μεταξύ τους οι δημοσιογράφοι και όλοι εκείνοι που βγαίνουν στο γυαλί , αλλά δεν έχει ακουστεί από μεριά τους ούτε μία βρισιά.
  • Στα μπλογκ οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει προπαγάνδα για να προωθήσει μια ιδέα του και να καλλιεργήσει ανήθικες πράξεις Στην τηλεόραση ποτέ δεν συνέβη αυτό και οι διαφημίσεις τους μας δίνουν μερικά καλά παραδείγματα κοινωνικής και ηθικής συμπεριφοράς: Το καλό παιδί είναι μόνο αυτό που το παριζάκι του είναι Υφαντής, μια γυναίκα πρέπει να χαίρεται να σφουγγαρίζει τις βρομιές που κάνει ο γιος της, η τροφή των περιπτέρων μπορεί να είναι πλήρης και ισορροπημένη, οι εταιρίες κινητών το μόνο που θέλουν να μας κάνουν είναι να ευτυχίσουμε.
  • Τα μπλογκ λειτουργούν χωρίς κάποια άδεια από το ελληνικό κράτος, ενώ δέχονται αβέρτα μηνύσεις και πρόστιμα ή βρίσκονται συνεχώς σε δίκες. Αντίθετα, όλα τα τηλεοπτικά κανάλια έχουν άδειες και ουδέποτε έχουν βρεθεί αντιμέτωπα με τον νόμο.

Ναι, το ομολογώ. Τα μπλόγκ είναι εκείνα που ευθύνονται για την διαφθορά, την παρακμή των αξιών και την διαπλοκή. Καθαρίστε με μας και τότε θα έχετε μία σωστή και δίκαιη πολιτεία στην οποία οι μόνοι που θα έχουν λόγο και κρίση θα είναι οι πρετεντέρηδες, οι τριανταφυλόπουλοι και οι χατζινικολάου. Κράξτε μας! Το αξίζουμε!

40 σχόλια:

Takis Alevantis είπε...

Για άλλη μια φορά συμφωνούμε Kid. Ή εγώ ξεκούτιανα, ή εσύ γέρασες ... Πέρα από την πλάκα πάντως σημασία δεν έχει το μέσον αλλά το περιεχόμενο. Και αυτοί που παράγουν το περιεχόμενο αντικατοπτρίζουν την κοινωνία μας, δυστυχώς.

Yellow Kid είπε...

Οχι εγώ γέρασα!
Αλλά το βασικότερο είναι ότι έκλεισα την τηλεόραση.

Yellow Kid είπε...

ΥΓ
Αντικατοπρίζουν ένα μόνο μέρος της κοινωνίας και αυτό παραμορφωμένα. Το ίδιο και τα μπλόγκ βεβαια,με την μόνη διαφορά ότι σερφάροντας σε αυτά σου δίνεται η δυνατότητα να ακούσεις όλες τις απόψες γύρω από κάποιο θέμα.

Η τηλεόραση έχει ανεπαίσθητες διάφορες από κανάλι σε κανάλι.

Αντίλογος είπε...

Η αναρτηση ειναι αψογη. Ειναι τοσο νυχτωμενοι ομως που με το λεγε λεγε και με το κοντοφθαλμο υφος τους καταφεραν οχι μονο να εδραιωσουν περισσοτερο τα blogs αλλα και να τα ψαχνει κοσμος που ποτε δεν ειχε ασχοληθει με την υπαρξη τους.

Jimmy Kane είπε...

Γάμησέτα ότι νά 'νε ακούμε.
Δεν υπάρχει περίπτωση να ανοίξω tv για αρκετό καιρό μετά από αυτές τις μέρες. @Y.K Nice!

spooky είπε...

Από προπαγάνδα καλά πάνε τα ΜΜΕ. Και πες-πες, κάτι θα μείνει...

Yellow Kid είπε...

@Αιρετικός:

Μπά...Ο μεγάλος Frank (δεν ρωτάμε ποιος) το είχε πει:

"Awright, wait a minute, wait a minute. I have an important message to deliver to all the cute people all over the world. If you're out there and you're cute, maybe you're beautiful, I just want to tell you somethin' - there's more of us ugly mother-fuckers than you are, hey-y, so watch out."

Ανώνυμος είπε...

Η Κατάρ(α) του Αστακού

Ο σκεπτικισμός και η αμφισβήτηση έχουν διαδεχθεί τον αρχικό ενθουσιασμό για την επένδυση στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας που παρουσιάστηκε ως «πράσινη»,ενώ την υποστήριξή του για τη μονάδα ηλεκτροπαραγωγής με το καύσιμο LPG απέσυρε και ο δήμαρχος Αστακού.
Εντός των ημερών αναμένεται και σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου του Αστακού,όπου θα προταθεί να αρθεί η έγκριση που είχε δοθεί για τη δημιουργία της μονάδας. Η δημιουργία αυτής της μονάδας είχε παρουσιαστεί ως «πράσινη επένδυση» του Κατάρ στην Ελλάδα, η οποία θα αφορούσε τη μεταφορά και αποθήκευση υγροποιημένου φυσικού αερίου στον Αστακό και την παραγωγή βιοκαυσίμων. Τελευταία, όμως, άρχισε να γίνεται γνωστό ότι η μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας θα χρησιμοποιεί ως καύσιμο το ρυπογόνο LPG.
Στο Κατάρ σήμερα αναγκάζονται να το καίνε, προκαλώντας μεγάλες τιμές διοξειδίου του άνθρακα, για το οποίο από το 2013 θα πληρώνουν πρόστιμα.Γι' αυτό και έδειξαν ενδιαφέρον στην πρόταση μεταφοράς του στον Αστακό.
Οι κινήσεις πολιτών της περιοχής όμως θεωρούν ότι θα υπάρξει μεγάλη περιβαλλοντική επιβάρυνση και αμφισβητούν την αποτελεσματικότητα της μονάδας παραγωγής άλγης στη δέσμευση του διοξειδίου. Την άποψή τους ενισχύουν πρόσφατα δημοσιεύματα που φέρουν τον υπουργό Ενέργειας του Κατάρ να μιλά μόνο για τη μονάδα LPG, ενώ αποστάσεις συνεχίζει να κρατά και η Τίνα Μπιρμπίλη, η οποία δηλώνει με νόημα ότι η ίδια δεν έχει υπογράψει για το LPG.

http://www.enet.gr/

Αntidrasex είπε...

Κοίτα να δεις, ΥΚ: Δε θα έρχεται ο κάθε ερασιτέχνης, με ένα τζαμπέ ιστολόγιο να μας παίρνει τη δουλειά, εμάς που πλερώσαμε για να στήσουμε κανάλια, σκιστήκαμε για να γίνουμε μέλη της ΕΣΗΕΑς, κοψομεσιαστήκαμε για να γίνουμε μεγαλοδημοσιογράφοι και να μας παίρνει τη δουλειά, ετς; Όλα κιόλας.

daskalos είπε...

Προς το Blog σας
Ένα blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες
Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..
www.ksipnistere.blogspot.com

www.ksipnistere.gr
Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.

Θέλουμε επίσης να σας ενημερώσουμε το ksipnistere βρίσκετε ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα blog της χώρας

Yellow Kid είπε...

Τώρα που σου ξανασπάραρα θα τολμήσεις να μου ξαναφήσεις σπάμ;

mister dous είπε...

παιδια συμφωνω και εγω τα μπλογκ βλαπτουν σοβαρα! καπνιζω μπλογκς 10 χρονια τωρα και εχω μείνει με μισο εγκεφαλο. Πάλι καλά που είναι και η τηλεοραση και μπορουμε να βλέπουμε και καμια είδηση της προκοπής

κυρα κατίνα είπε...

ποια είδηση καλέ τα μεσημεριανα τα λένε όλα! δεν χρειάζεται να δώ τιποτε άλλο! με δυο ωρες τατιάνα λαμπίρη έχω παραμορφωθεί!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μην είσαι και το τόσο σίγουρος.Οκ ίσως να είναι λίγο πιο ελαφριά η τηλεόραση απο τα μπλόγκς αλλα σε καμιά περίπτωση μην δοκιμάσεις και τα δύο ταυτόγχρονα.
O συνδιασμός τους μπορεί να επιφέρει ΠΟΛΥ βαριές επιπλοκές που μπορεί να οδηγήσουν ακόμα και σε εγκεφαλική ΠΑΡΑΛΥΣΗ.
Εδώ μία πρόσφατη έρευνα με την ερευνητική και επιστημονική σφραγίδα του κοινωνιολόγου Νώντα Σκυφτούλη http://blog.integrativenutrition.com/2010/06/is-watching-television-bad-for-your-health

Ανώνυμος είπε...

εγω πάντως συμφωνω με την ΚΑΤΑΡ(Α) του αστακού πιστευω δίνει όλες τις απαντήσεις στο θέμα μας. ντροπή στην τίνα μπιρμπίλο μόνο τα τέλη κυκλοφορίας τη νιάζουν

Ανώνυμος είπε...

"Κύριε¨" Τάκη Αλεβάντη δε νομίζετε οτι είναι κάπως απρεπές αλλα και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ να πετάτε υπονοούμενα του τύπου 'Για άλλη μια φορά συμφωνούμε Kid. Ή εγώ ξεκούτιανα, ή εσύ γέρασες ... '??
ΝΥΣΑΦΙ ΠΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

δεν νιώθω καλά!! ζαλίζομαι! δεν μπορώ να σκεφτώ ουφ διαβασα πολλά μπλογκ σήμερα και είχα και την τηλεόραση ανοιχτή και καταλαβένεται...

Ανώνυμος είπε...

yellow kid έχει καμια σχέση με το yellow submarine τον beatles?

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η antidrasi+sex είπε...

Κοίτα να δεις, ΥΚ: Δε θα έρχεται ο κάθε ερασιτέχνης, με ένα τζαμπέ ιστολόγιο να μας παίρνει τη δουλειά, εμάς που πλερώσαμε για να στήσουμε κανάλια, σκιστήκαμε για να γίνουμε μέλη της ΕΣΗΕΑς, κοψομεσιαστήκαμε για να γίνουμε μεγαλοδημοσιογράφοι και να μας παίρνει τη δουλειά, ετς; Όλα κιόλας.

ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΗ ΧΑΜΟΥΡΑ???
Δηλαδή εμείς που ΞΕΣΚΙΣΤΗΚΑΜΕ να μπούμε στη σχολή ΜΜΕ με πανελλαδικές, παλέψαμε δίπλα σε μάχιμους δημοσιογράφους σαν τον Μάκη τον Τριανταφυλλόπουλο και στηθήκαμε επι ώρες στο χιόνι για ένα ρεπορτάζ 45'' θα έχουμε την ίδια μεταχείρηση με τα μαλακισμένα στ μπλόγκς?? Ελεος δηλαδή, θα μας πέσουν τα μαλλιά με αυτά που διαβάζουμε εδώ μέσα.Υποτίθεται οτι είναι και σοβαρός ιστιότοπος μη χέσω.ΣΚΑΤΑ ΙΣΤΙΟΤΟΠΟΣ είναι ρε.Μπαίνει ο κάθε καραγκιόζης και εκμεταλλευόμενος την "ελευθερία του λόγου" μας τσαμπουνά ένα κάρο μαλακίες κι εμείς ως σωστοι-ταχα μου- δημοκράτες πρέπει να πούμε "ναι λέει παπαριές πάλι αλλα η γνώμη του είναι σεβαστή". Ε ΟΧΙ !Δεν είναι σεβαστή ,το τουμπεκί τελείωσε, η ανοχή μας στέρεψε πια.Αφού δεν μάθατε να μας σέβεστε,θα μάθετε να μας φοβόσαστε!


Αγανακτισμένοι
Έγκριτοι
Δημοσιογράφοι

Ανώνυμος είπε...

yellow kid αν έπαιζε ΑΕΚ-VILLAREAL ποιόν θα υποστήριζες?

επαναστάτης είπε...

Ολοι στην πορεία σήμερα 10 η ώρα έξω απ την βουλή! Λεμε ΝΑΙ στο κλεισημο όλων τον Μπλόγκ! Δεν μπορεί να βγαίνει ο καθένας και να λέω ότι του κατέβει! Ντροπή! Δεν μπορώ να βλέπω τέτεια πράγματα και να βάζω τον εγκεφαλό μου να σκεφτεί! κουράζομαι! έξω οι μπλόγκερ απ την Ελλάδα! όλοι 10 η ώρα σήμερα το βράδυ έξω απ την βουλη! να κρατάτε και μια κολοφυλάδα για την ενημερωσή σας! (αν είναι CIAO η HELLO! ακόμα καλύτερα!)Εμπρός στον αγώνα!

Yellow Kid είπε...

Ti ennoeis poion 8a yposthriza?Egw vasika arianos eimai.
H moni skopia pou isws na me endiefere 8a itan h stoiximatiki.
Opote an epaize o skoko kai htan se forma o blanco mallon gia asso 8a to evlepa alla gia kalo kai gia kako vale kai mia kalypsi sto X.

STOXIKOS είπε...

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ!
ΤΖΕΦΡΥΥΥΥ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΟΥ!
ΠΑΡΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΟΥΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ

Ανώνυμος είπε...

Ειμαι νευριασμένος με όλα τα μπλόγκ. Είμαι αντι-μπλόγκερ, σκατά στους μπλόγκερ, αυτή η νωοτροπία δεν θα περάσει! θέλουμε ελευθερία να μπορούμε να κλείνουμε τα μπλόγκ ελευθερα. και όχι με φασιστικες μεθόδους να μας τα επιβάλετε

Yellow Kid είπε...

Καλώς τους μαλάκες από το Ξυπνήστε Ρε! Ρε κόπανοι μην τρολάρετε τόσο φανερά γιατί κάνετε μπάμ ότι έρχεστε από κει.

Ανώνυμος είπε...

Yellow kid να σε ρωτήσω κάτι?
Macabi-Olympiakos kai
PAOK-AJAX
τι θα τα παίξεις?

ΣΩΤΗΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ είπε...

Συγγνώμη που επεμβαίνω αλλα μιας και γίνεται λόγος για στοίχημα ,θα ήταν λιγάκι δύσκολο να κρατηθώ.
Βασικά όπως όλοι γνωρίζεται είμαι ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΓΝΩΣΤΗΣ και χρησιμοποιώντας αυτές τις γνώσεις μου δεν ΠΡΟΒΛΕΠΩ αλλα ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΩ με μαθηματική ακρίβεια το τι θα συμβεί.
Οπότε σε ένα μάτς AEK-VILLAREAL που θα γίνει στο ΟΑΚΑ με 25000 θεατές με καλό καιρό η πρόβλεψη δεν είναι δα και τόσο δύσκολη.
Η ΑΕΚ σε φόρμα, η VILLAREAL για κλάματα θα λέγαμε ένας εύκολος άσσος.
ΑΛΛΑ!
Προσοχή εδώ.Ποτέ δεν πρέπει να υποτιμάμε μία ομάδα με τόσο πλούσια ευρωπαική εμπειρία και με παίκτες που ο χαρακτήρας και το ταπεραμέντο τους δεν του επιτρέπουν να τα παρατάνε εύκολα.
ΟΠΟΤΕ
ΑΣΣΟΣ μεν αλλά σε ένα κλειστό παιχνίδι.ΑΡΑ ποντάρουμε και στο under.

TEΛΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ
1 και under!

Ανώνυμος είπε...

Θέλουμε Parental control στο δικτυο σαν και αυτό που έχουν βάλει στη κίνα, να ελένχονται όλοι και όλα!

Yellow Kid είπε...

Ο/Η Yellow Kid είπε...

Καλώς τους μαλάκες από το Ξυπνήστε Ρε! Ρε κόπανοι μην τρολάρετε τόσο φανερά γιατί κάνετε μπάμ ότι έρχεστε από κει.

01 Αυγούστου 2010 6:06 μ.μ.

Καταρχάς χρησιμοποιείς το όνομα μου.Ξέρεις πως λέγεται αυτό?
ΚΛΟΠΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΩΧΥΡΩΜΕΝΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ.
Ξέρεις τι ποινή επιφέρει αυτό?
Τουλάχιστον 30.000 και 3 μηνάκια στη στενή του Κορυδαλλού.

Σου δίνω δυωρία τριών πόστς να το αποκηρύξεις ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ θα αναγκαστώ να ειδοποιήσω τον δικηγόρο μου ο οποίος είναι και δικηγόρος του DEAL, αν αυτό σου λέει κάτι.......

Yellow Kid είπε...

Και εγώ θα πω στον μπαμπά μου που είναι πυροσβέστης να σε δείρει!

τρολετάριος είπε...

Ο/Η Yellow Kid είπε...

Οχι εγώ γέρασα!
Αλλά το βασικότερο είναι ότι έκλεισα την τηλεόραση.

22 Ιουλίου 2010 7:15 μ.μ.

Αυτό που είπες ειναι ΜΕΓΑΛΗ αλήθεια.
Ή μάλλον οχι, ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ.
Μένω Καλλιθέα και προχτές το βράδυ έβγαλα το σκύλο μου βόλτα.ΟΚ μέχρι εδώ.. Την ώρα όμως που κατουρούσε έναν τοίχο παρατήρησα οτι κάτω απο το σύνθημα "ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΛΕΒΕΝΤΗΣ" υπήρχε μία μαύρη αφίσσα που μου ασκούσε απρόβλεπτα δυνατή έλξη.
Αρχικά είδα την υπογραφή "gameover", δεν μπορεί συλλογίστηκα!Αυτή η φράση μου θυμίζει τα ανέμελα παιδικά μου παιχνίδια στο nitendo64.
Ρούφηξα σαν μεθυσμένο ξωτικό ολόκληρο το κείμενο και τότε μέσα μου γεννήθηκε μια και μόνο φραση
ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΤΒ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΖΩΗ.

Και ξάφνου σήμερα συναντώ το γραπτό σου.Αυτή την λακωνική και σαφή φράση!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!
Επιτέλους είδα το φώς, επιτέλους έβρεξα τα χε'ιλη μου στο ποτάμι της αλήθειας που άφησες να ξεχυθεί απο μέσα σου.ΝΑΙ!
Τώρα πια ξέρω,τώρα πια είμαι πιο δυνατός.
Σε ευχαριστώ κίτρινο παιδί, σε ευχαριστώ!

Ανώνυμος είπε...

Επιτυχημένη ολοκλήρωση τρολλαρίσματος.
Καλό σας απόγευμα.

http://tro-mpa-ktiko.blogspot.com/

A Walk To Remember είπε...

ειναι σημαντικο να μπορουμε να εκφραζουμε ΕΛΕΥΘΕΡΑ την γνωμη μας.Καλα τα ειπες :)

sosat είπε...

http://tasosnastos.blogspot.com/2010/08/blog-post_6241.html

forever είπε...

I'm appreciate your writing skill.Please keep on working hard.^^

winner είπε...

nice blog~~^^

sosat είπε...

"ΟΤΑΝ Η ΔΙΟΙΚΗΣΙΣ ΒΙΑΖΕΙ, ΑΘΕΤΕΙ, ΚΑΤΑΦΡΟΝΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΚΟΥΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΝΑ ΚΑΜΕΙ ΤΟΤΕ Ο ΛΑΟΣ Ή ΚΑΘΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΝ, ΝΑ ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΙΕΡΟΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΚΑΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ"
Επαναστατική προκήρυξις Ρήγα Φεραίου

Γιώργος είπε...

Ο καθένας έχει τον Πρετεντέρη που του αξίζει..

Ανώνυμος είπε...

Τώρα. Πέμπτη 22 Οκτ. 10:05μμ. Φασίστες του Πλεύρη είναι μαζεμένοι σε ταβέρνα στα ανω πατήσια , έχουν βάλει σημαίες και παίζουν εμβατήρια. Οδός Αγ. Λαύρας και Μητσάκη "Πρέσβης".Καλό θα ήταν ένα πρόγκημα κανα γιαούρτι ή αυγά.
Χαιρετώ

δεν υπαρχει κατι για το οποιο τιθεται θεμα είπε...

psyxotherapeia : 2 xronia twra pou zw xwris thleorash,mporw na pw pws h zwh mou allakse.zw xwris pseytogegonota.
bebaia apofigetai ena epikindino prama : mhn yparxoun gegonota genika,gi ayto,otan petakste thn thleorasi sas apo to mpalkoni eite apla thn girisete sto patriko,na bgeite eksw gia mia bolta.o peripatos einai megalo prama