ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Οι λύκοι που φυλούν τα πρόβατα

Διάφορες ειδησούλες που αφορούν τον Προκόπη Παυλόπουλο, αρμόδιο υπουργό εσωτερικών (και δημόσιας τάξης κατά συγχώνευση) της προηγούμενης κυβέρνησης, "σκάνε" τις τελευταίες μέρες, στα ψιλά των έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων. Για παράδειγμα:

[+] Η διαδικτυακή πύλη για τα Δάση και τη Διαχείριση Υδάτινων Πόρων [http://www.dasi-ydata.gr] χρηματοδοτήθηκε από το Γ' Κοινοτικό Πλαίσιο και κόστισε στον Έλληνα (και Ευρωπαίο) φορολογούμενο 1.700.000 ευρώ. Ναι, σωστά διαβάσατε και αν κάνετε κλικ στο link θα πειστείτε ότι το site δεν έχει κανενός είδους δυναμικό περιεχόμενο και κατά πάσα πιθανότητα ούτε κάποιο CMS. Άρα η κατασκευή του (στην ελεύθερη από φίλους υπουργών αγορά) δεν κοστίζει πάνω από 700 ευρώ (η εκτίμηση της Ζούγκλας του Ταρζάν που είναι και η πηγή της είδησης, είναι σίγουρα υπεραισιόδοξη). Η σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία OTS A.E- COSMOS BUSINESS SYSTEMS AEBE υπεγράφη στις 29 Αυγούστου του 2007, επί υπουργίας Προκόπη Παυλόπουλου.

Punkis Pavlopoulos by Amartoli Poli.

[+] Το πράσινο φως, για την κατεδάφιση 21 παράνομων εξοχικών κατοικιών μέσα στο παραθαλάσσιο δάσος της περιοχής Σταυρονικήτα στη Χαλκιδική, ανάβει εισήγηση ενώπιον του ΣτΕ. Θα πείτε και απόφαση να γίνει η εισήγηση, όλο σε κάποιο συρτάρι θα "ξεχαστεί". Η πολύχρονη δικαστική αντιδικία συνεχίζεται. Πρόκειται για συγκρότημα πολυτελών κατοικιών που κατασκευάστηκε την περίοδο 1995-1998 από την εταιρεία ΣΑΝΗ, μέσα σε παραθαλάσσια δασική έκταση 2.233 στρεμμάτων. Νομικός εκπρόσωπος της εταιρείας ΣΑΝΗ ήταν ο τότε βουλευτής της ΝΔ Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος στη συνέχεια αποχώρησε από την υπόθεση λόγω συνταγματικού ασυμβίβαστου. Ο καταπατητής να φυλάει τα δάση, όπως λέμε ο λύκος φυλάει τα πρόβατα. Πηγή της είδησης: Ελευθεροτυπία.

With apologies to Karangiozis.

Δεν υπάρχουν σχόλια: