ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Πέμπτη, 16 Απριλίου 2009

Απολίτιστοι κουτόφραγκοι!

Από το in.gr (κλικ επάνω για όλο το άρθρο):

Χτύπησε διαδηλώτρια

Και δεύτερος αστυνομικός σε διαθεσιμότητα για περιστατικό χρήσης βίας στη G20
Διαδηλώσεις διοργανώθηκαν για τον θάνατο του Ίαν Τόμλισον
Λονδίνο
Στείλε το άρθρο με emailΤύπωσε το άρθρο


Η βρετανική αστυνομία έθεσε την Τετάρτη σε διαθεσιμότητα έναν υπαστυνόμο, ο οποίος διακρίνεται σε ερασιτεχνικό βίντεο να χτυπά μία γυναίκα σε διαδήλωση που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής της G20 στο Λονδίνο, στις αρχές Απριλίου.

Το οπτικό υλικό, που προβλήθηκε στο διαδικτυακό τόπο YouTube, δείχνει μία διαδηλώτρια να επιτίθεται φραστικά εναντίον αστυνομικού, ο οποίος φαίνεται να απαντάει χαστουκίζοντάς την, ενώ στη συνέχεια την χτυπά με το γκλομπ του στο γόνατοΚαλά ρε εκεί στην Αγγλία! Πάτε καλά? Σε διαθεσιμοτητα το όργανο? Τι έκανε? Να εδώ το βίντεο που αναφέρει το in.gr:Για αυτό, όλο και όλο, σε διαθεσιμότητα? Εδώ δε θα μας είχε μείνει μπάτσος για μπάτσος άμα τους τιμωρούσαμε για τέτοια πταίσματα!

Εδώ ο προϊστάμενος για αυτό:Πήρε προαγωγή!!! Και εσείς για ένα μπατσάκι και μια γκλοπιά σε διαθεσιμοτητα? Τς Τς Τς, απολίτιστοι!

(ακούστε τα καντήλια που πέφτουν από πίσω, μετά το χαστούκι: Fucking Bastards, Fucking Pigs!)

Πάρτε και εδώ δώρο, το βιντεάκι που δείχνει τον μπάτσο που έσπρωξε τον διαδηλωτή που μετέπειπα πέθανε απο καρδιακή προσβόλη:Καλά ρε Αγγλοι, τι ζαγάρια είσαστε? Και αυτός σε διαθεσιμότητα? Αφού είχε τόσα κολωνάκια εκεί γύρω, αυτά δεν τον χτύπησαν??


Τελικά, οι μπάτσοι λίγο πολύ παντού είναι ίδιοι. Ξέρετε όμως τι διαφέρει? Τα αντανακλαστικά των ανωτέρων και της δικαιοσύνης. Αυτό, μετράει.

7 σχόλια:

yX είπε...

Εμ τι, περίμενες οι απολίτιστοι νησιώτες να έχουν τα δικά μας δημοκρατικά αντανακλαστικά; Αφού όταν εμείς χτίζαμε παρθενώνες, αυτοί έτρωγαν μπανάνες στα δέντρα!

ΥΓ: Πρώτη φορά είδα όλη τη σκηνή της "Ζαρτινιέρας" (ως τώρα είχα δει μόνο το ξύλο στο τέλος). Γκανγκστερική ταινία μου θύμισε, έτσι όπως τα κύκλωσαν τα παιδιά στην αρχή...

HappyHour είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
yX είπε...

Η ζαρτινιέρα, πάντως, ίδια είναι :P

Δεν ορκίζομαι, αλλά νομίζω αυτή είναι η σκηνή. Και στα σχόλια του YouTube έτσι το παρουσιάζει το video.

Αntidrasex είπε...

Αυτή είναι, η ζαρντινιέρα. Η in cut έκδοση!
Αυτό είναι το σημείο, HH!

Αntidrasex είπε...

Un Cut γμτ μου...
Δες καλά, εκεί είναι η ζαρντινιέρα και δίπλα είναι ο φίλος της το μοτοποδήλατο που τον χτύπαγε μαζί της...

Lalù είπε...

Ο ανταποκριτής σας από το Λονδίνο (εγώ ντε) λέει: εδώ που δεν ξέρουν τι εστί βερύκοκκο (δηλαδή ηρωική Ελληνική Αστυνομία.) ζητάν την κεφαλή των μπάτσων επί πινάκιο. Προς γνώσιν και συμμόρφωσιν των υπολοιπων μπάτσων, λέει, που δεν παραφέρθηκαν αυτή τη φορα αλλα μπορεί να μπούν σε πειρασμό μεθαύριο.
Για να μην ξεχνάμε ποιος πρέπει να προστατεύει ποιον κύριε Καραμανλή (καλά, λέμε και καμια μαλακια να περνάει η ώρα εδώ στην ξενιτιά)

ο δείμος του πολίτη είπε...

Τελικά όλοι μιμούνται τους Έλληνες. Ζήτω το αθάνατο αστυνομικό πανευρωπαϊκό έθνος,