ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Δευτέρα, 27 Απριλίου 2009

Αυστηρές ποινές για τις «κουκούλες»


Παρά τις αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης, αλλά και του νομικού και δικηγορικού κόσμου, το υπουργείο Δικαιοσύνης ολοκλήρωσε και προωθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο με το οποίο θα είναι αυστηρότερη η ποινική μεταχείριση των κουκουλοφόρων.
Ειδικότερα, αυστηρότερες θα είναι οι ποινές, που μπορεί να ξεπερνούν τα δέκα χρόνια κάθειρξης, για τους κουκουλοφόρους οι οποίοι διαπράττουν τα αδικήματα της βιαιοπραγίας σε δημόσιες συναθροίσεις, της απρόκλητης σωματικής βλάβης, της ληστείας, καθώς και τις διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς ξένης περιουσίας.
Παράλληλα, το νομοσχέδιο προβλέπει μία ακόμη σειρά μέτρων που αφορούν αποφυλακίσεις κρατουμένων, χρήστες ναρκωτικών, νέα σωφρονιστικά μέτρα κτλ
Η συμμετοχή σωφρονιστικού ή αστυνομικού υπαλλήλου σε απόδραση καθίσταται κακούργημα τιμωρούμενο με κάθειρξη ακόμη και δέκα ετών.

-Η κατοχή κινητού τηλεφώνου από σωφρονιστικό υπάλληλο στους χώρους των φυλακών καθίσταται ποινικό και πειθαρχικό παράπτωμα.
Η χρήση ή η κατοχή κινητών τηλεφώνων από τους κρατουμένους αποτελεί πειθαρχικό παράπτωμα.
ΔΗΛΑΔΔΗ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΝΙΚΑ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΙΝΗΤΟ?
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΤΑΙΣΜΑ??
ΚΥΡΙΕ ΔΕΝΔΙΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑ
ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΟΔΕΣΜΙΟΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ//?
ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ?
ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ??
ΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΔΩ ΒΡΕ ΠΑΔΙΑ??
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΛΟΓΙΚΗ
ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ .ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΗΛΩΝ ΔΙΩΚΕΤΑΙ?
ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ 2 5ΟΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΜΕ ΑΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ.....ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΔΙΑ ΣΕ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ. ΟΠΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΤΕ..?
ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΕΛΕΧΟΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΝΔΡΕΟΥ
ΤΙ ΛΕΕΙ


1 σχόλιο:

t3o0 είπε...

Σαν δεν ντρέπεστε αναρχοκομμουνιστοψευτοκουλτουριάριδες!Στρατιωτικός Νόμος πρέπει να επιβληθεί!Ζητάτε και πολιτικές ευθύνες...Τόσα έχουμε κάνει για σας...Και εσείς τίποτα!Δεν υπακούτε και στο τρίπτυχο Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια...Η συγκεκριμένη έχει ξεφύγει εντελώς...Για μεταγραφή στο ΛΑΟΣ είναι έτοιμη μαζί με τον Πλέυρη...