ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

Σάββατο 9 Μάη: Χρυσά Αυγά Μελάτα (με μπέηκον)*

Πρώτα μια συρραφή των video, με μουσική επένδυση από τον Giant:


Μετά από αυτό το πολύ επιτυχημένο βίντεο και την πετυχημένη μουσική επένδυση, τα δέοντα respect στους κάμεραμεν του tvxs.gr και τον Giant, το ποστ που έγραψα και στο δικό μου μπλογκ, όπως είδα τα πράγματα μέσα από το εφετείο:


"Το Σάββατο λοιπόν, όπως έλεγα στο προπροηγούμενο ποστ, οι φασίστες των Χρυσών Αυγών και του Στόκου αποφάσισαν για άλλη μια φορά να μας αποδείξουν πόσο λίγοι και ανύπαρκτοι είναι. Παρότι καλούσαν και καλά ως "επιτροπές πολιτών" ήταν πάλι 3 και ο κούκος. Οι γνωστοί καραφλοί, φουσκωτοί, ανέραστοι άνθρωποι. Μαζεύτηκαν το πολύ 150 άτομα. Τα βράδια που κυκλοφορούν οι τοξικομανείς και οι άστεγοι, η πλατεία είναι πιο γεμάτη.
Εγιναν 3 αντισυγκεντρώσεις (και όχι 2 που λένε τα ΜΜΕ).
Μία Μενάνδρου και Αγ. Κωνσταντίνου, στο στενάκι πίσω από το παλιο Εφετείο από αριστερές ομάδες (Δίκτυο, ΣΥΡΙΖΑ και λοιποί φίλοι), δεύτερη στην Πλατεία Κοτζιά η οποία μετακόμισε μετά Αιόλου και Σταδίου από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ (ΣΕΚ και φίλοι, εξωκοινοβουλευτική αριστερά) και οι αντιεξουσιαστές στην Κάνιγγος.
Εγώ επέλεξα να πάω στην πρώτη συγκέντρωση και λόγω του κτιρίου του παλαιού Εφετείου στο οποίο έχουν βρει καταφύγιο πολλοί άστεγοι μετανάστες.
Από πλευράς ελλήνων, είμαστε δεν είμαστε 100 άτομα στο μέγιστο της παρουσίας μας εκεί - μιλάω μόνο για τους Ελληνες, υπήρχαν πολλοί περισσότεροι μετανάστες.
Στην δεύτερη από ότι πληροφορήθηκα από έμπιστο γνωστό, ήταν περί τους 250.
Και στην τρίτη, περίπου 150 άτομα. Πάντα χώρια οι μετανάστες.
Στην παρακάτω φωτό από το google earth, μπορείτε να δείτε τον χώρο γύρω από το παλαιό εφετείο (κίτρινος κύκλος) για να καταλαβαίνετε τι θα σας περιγράφω:

Σημείο 1: Οδός Σωκράτους
2: Μενάνδρου & Αγ.Κωνσταντίνου όπου ήταν η συγκέντρωση,
3: η είσοδος προς το αδιέξοδο στενάκι από τη Μενάνδρου από όπου και η είσοδος για τον χώρο του προαυλίου,
4:οδός Σατωβριάνδου.
Μαύρος κύκλος, τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, αυτής της συμμορίας της δολοφονικής.

Γύρω στις 19.30, οι καραφλοί αποφάσισαν(?) να αποχωρήσουν από την πλατεία. Αυτό έγινε από την Αγ.Κωνσταντίνου και μετά από την Σωκράτους. Έξυπνη κίνηση εκ μέρους των μπάτσων, δεν βρίσκετε?? Να περάσουν από τον δρόμο που εφάπτεται με το εφετείο!!
Ακόμα πιο έξυπνη ήταν η στάση, στη Σωκράτους. Μπράβο, το καταφέρατε! Σταματήσατε τους φασίστες ακριβώς μπροστά στο κόκκινο πανί τους!
Στη φωτό, βλέπετε με πράσινες κουκκίδες τους μπάτσους και με μαύρες τους Χ.Α. Μην κοιτάτε που τους έχω σε σειρά, ανακατεμένοι ήτανε.
Από το σημείο εκείνο, οι Χ.Α. άρχισαν να πετάνε πέτρες και καδρόνια, καθώς και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης (!!!) προς τον χώρο του Εφετείου.
Ευτυχώς, λίγο νωρίτερα ορισμένοι σύντροφοι είχαμε αποχωρήσει από τη συγκέντρωση (σημείο 2) και είχαμε μπει στον προαύλιο χώρο και κάναμε αλυσίδα μέσα στην αυλή (στο σημείο 5, κόκκινες κουκκίδες) για να αποτρέψουμε όσους εξοργισμένους από τους μετανάστες ήθελαν να κινηθούν προς το μέρος των Χ.Α. όπου και θα είχαμε τα χειρότερα.
Μείναμε εκεί, σε απόσταση ασφαλείας από τις πέτρες και τα λοιπά αντικείμενα που εκτόξευαν οι μικροτσούτσουνοι, πίσω από την κάλυψη των ΜΑΤ, τα οποία είχαν πρόσωπο προς εμάς και αδιαφορούσαν (φυσικά) για όσα συνέβαιναν στην πλάτη τους.
Επίσης, οι ελληνάρες και άντρακλες της Χ.Α. εκτόξευαν αντικείμενα από την ταράτσα του απέναντι κτιρίου, όπου βρίσκεται και το κοτέτσι τους (οι μαύρες κουκκίδες πάνω στο κτίριο).

Από κάτω, μπορείτε να δείτε όλα αυτά και από ένα βίντεο, που πήρα από το indymedia και αποτελεί τμήμα από ένα μεγαλύτερο βίντεο του tvxs.gr. Σε αυτά, μπορείτε να δείτε και πολλά άλλα βίντεο και φωτογραφίες.



Και πάμε και στο υπόλοιπο ζουμί, γιατί μέχρι τώρα τα πράγματα είναι γνωστά αλλά και θα ήταν και ακίνδυνα, λόγω της απόστασης.
Ενώ γινόταν αυτό το παιχνίδι, εντελώς ξαφνικά, δεχτήκαμε επίθεση με πέτρες και καδρόνια από πίσω μας, από την πλευρά που είναι το αδιέξοδο στενάκι στην Μενάνδρου (κίτρινο βέλος)!!!
Θεωρούσαμε ότι είμασταν ασφαλείς από εκείνη την πλευρά και λόγω της αντισυγκέντρωσης αλλά και λόγω του ότι δεν περιμέναμε ότι οι μπάτσοι θα άφηναν τους Χ.Α. να κατέβουν από κάτω. Αφέλεια. Οι Χ.Α. κατέβηκαν από την Σατωβριάνδου και μπήκαν στο στενό.
Η αντισυγκέντρωση διαλύθηκε (από τους μπάτσους ή απο τους Χ.Α. δεν κατάφερα να μάθω ακριβώς - πάντως δεν είχε αποχωρήσει) και οι τραμπούκοι μπήκαν στο στενό. Υπήρξε κάποιος λίγος κοσμος (10-15 άτομα) που εγκλωβίστηκε μέσα στο αδιέξοδο (ροζ κουκκίδες) και ο οποίος ήταν δύσκολο να μπει μέσα στο προάυλιο καθώς η είσοδος γίνεται από ένα πολύ στενό πέρασμα ανάμεσα στα κάγκελα από το οποίο περνάει μόνο ένα άτομο και με δυσκολία.

Η αντίδραση ευτυχώς από όσους ήμασταν μέσα, έλληνες και μετανάστες ήταν ακαριαία, παρά το ξάφνιασμα. Μέσα σε δευτερόλεπτα, απάντηση με βροχή από πέτρες (επιστροφή από αυτές που μας πεταγαν οι Χρυσαύγουλοι) και μάρμαρα (που δημιουργήθηκαν σε χρόνο dt μέσα από τον χώρο). Έτσι δημιουργήθηκε ένα προπέτασμα που απέτρεψε τους μικροτσούτσουνους από το να πλησιάσουν τους εγκλωβισμένους και τους έδωσε χρόνο για να μπουν στο προαύλιο. Μόνο μια γυναίκα άργησε να μπει και έμεινε εγκλωβισμένη περισσότερη ώρα, αλλά ευτυχώς δεν ασχολήθηκαν μαζί της. Κατάφερε να μπει κάποια στιγμή (και πριν αποχωρήσουν τα ασπόνδυλα) με προτροπή και βοήθεια ενός συντρόφου που την πήρε χαμπάρι και της προσέφερε κάλυψη.
Η όλη "μάχη" σε αυτό το μέτωπο κράτησε περί τα 10 λεπτά. Να σημειωθεί ότι στα πυρομαχικά προκειμένου να απωθηθούν οι καραφλοί, επιστρατεύτηκε μέχρι και ένα... φορητό κασετόφωνο!!!
Οι απώλειες από την μέσα πλευρά, ευτυχώς μηδενικές. Εγώ δεν είδα κανένα χτυπημένο, μετά έμαθα ότι είχαν χτυπήσει 2 άτομα. Πάλι καλά.
Εδώ να σημειωθεί ότι η "μάχη" διεξαγόταν μέσω των υψηλών καγκέλων που υπάρχουν εκεί, οπότε οι πέτρες από έξω προς τα μέσα έπεφταν από μεγάλο ύψος προς κόσμος που ήταν ακάλυπτος (κόκκινες κουκκίδες, αριστερά). Οι Χ.Α. ήταν πλήρως εξοπλισμένοι: Κράνη και ασπίδες με τον κέλτικο σταυρό.
Αφού πήραν τον πούλο λοιπόν κανονικά (και με το νόμο πήγα να γράψω, αλλά ποιο νόμο τώρα??) τότε εδέησε η αστυνομία να κλείσει την είσοδο του στενού με 3-4 άνδρες. Οι οποίοι, μαντέψτε, φύλαγαν προς τα μέσα, μην τυχόν και βγούμε εμείς προς τα έξω και πάρουμε τα φιλαράκια τους στο κατόπι (κάτι που δεν έπαιζε έτσι και αλλιώς, αφού υπήρχε αρκετή ψυχραιμία από την μεριά μας).

Η συνέχεια για λίγη ώρα, ήταν ένας πετροπόλεμος από την πλευρά της Σωκράτους από λίγα ασπόνδυλα που είχαν μείνει εκεί και την ταράτσα και τα ΜΑΤ να τους παρακολουθούν ατάραχα.
Μετά την αποχώρηση των άνανδρων μικροτσούτσουνων ορνίθων (δεν κολλάει αυτό, αλλά άστο) οι μετανάστες ξέσπασαν σε τραγούδια. Ακολούθησε καθάρισμα του στενού από πέτρες και καδρόνια καθώς και η βραδινή ομαδική προσευχή των μουσουλμάνων μεταναστών.

Ήρθαν και άλλοι 'σύντροφοι' που είτε ήταν στην αντισυγκέντρωση είτε ενημερώθηκαν τηλεφωνικά. Ήρθε και ο Λαφαζάνης του ΣΥΝ. Καλώς τονα κι ας άργησε.
Κανάλια είπατε??? Οχι, κανάλια δεν ήρθανε. Αν εξαιρέσεις της κάμερες του TVXS που ήταν μαζί μας όλη την ώρα καθώς και αυτές του Σταύρου Θεοδωράκη (που μου είπανε, δεν είδα) που ήταν εκεί συμπτωματικά (επίσης μου είπανε) παπάρια. Αυτοί είδανε μόνο "κουκουλοφόρους που έσπαγαν αμάξια και τράπεζες στην Κάννιγκος".
Ούτε κρανοφόρους, όυτε ασπίδες με κέλτικους σταυρούς, τίποτα.

Αυτά για την ώρα για τα γεγονότα.
Θα ακολουθήσει update με φωτογραφίες και "γκρίνια" για την οργάνωση της αντισυγκέντρωσης.

Hasta la Victoria Siempre.
Μπάτσοι, TV, Χρυσή Αυγή, όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί.
Φασίστες, κουφάλες, έρχονται τραμπάλες.




*Η προσθήκη της παρένθεσης στο ποστ, εμπνεύστηκε από το ποστ του chumba."

6 σχόλια:

Yellow Kid είπε...

Η ασθένεια των χοίρων ενισχύεται με την ασθένεια των πουλερικών!

yX είπε...

Στο τέλος θα μας πείτε ότι οι μπάτσοι είναι φασίστες και ότι οι Χρυσαυγίτες είναι παρακρατικοί.. Αμάν εσείς οι αριστεροί, παντού φαντάσματα βλέπετε!

Και είστε και πολύ καλοί στο video montage... Σαν αληθινό το video!

saimag είπε...

Πολύ περιγράφικος... Ξέρεις τι έχει πιο πολύ πλάκα από όλα, να διαβάζεις τις μαρτυρίες όσον ήταν εκεί ή να τα βλέπεις αυτοπροσώπως και μετά να μπαίνεις στα διφόρων ειδών φασιστο-φόρουμ-μπλογκ και να βλέπεις τις ψεφτιές που γράφουν για να καλυψουν ότι τις έφαγαν,ότι συνεργάστηκαν με τους μπάτσους κλπ...
Συνεχίστε την καλή δουλειά! Στο τηγάνι κατευθείαν και τα αυγά και τα χοιρινά...

taftar είπε...

ναι, οι φασιστες ειναι πολυ γελοιοι. με τα εμβατηρια τους, με τη μονιμη προσπαθεια να μας πεισουν οτι ειναι πολλοι. εχουμε κι εμεις στο ρεθυμνο κατι μαλακες που ζουνε απ᾽τους ξενους και φωναζουν ἑξω οι ξενοι῾
ριξε μια ματια σ᾽αυτη την αναρτηση και δες και τη φωτογραφια
http://egothavgalotofidiaptintrypa.blogspot.com/2009/05/blog-post_14.html

Τι έγινε στο εφετείο; ποιοί είχαν προετοιμάσει τα επεισόδια; είπε...

Τι έγινε στο εφετείο;
είδατε και ακούσατε τις απόψεις των επαγγελματιών αντιρατσιστών
ακούσατε πως κακοί "φασίστες" επιτέθηκαν ανευ λόγου και αιτίας στους καλούς λαθρομετανάστες!!
και λογικό ήταν να βγάλετε τα συμπεράσματα σας...
δείτε όμως και την άλλη άποψη...
εμείς δεν θα χρησιμοποιήσουμε υλικό δικό μας που θα το παρουσιάσουμε όπως θέλουμε
εμείς θα παρουσιάσουμε κομμάτια από το δικό τους υλικό που δείχνει ξεκάθαρα ποιός είχε στήσει και τι....
ξεκινάμε από ένα δελτίο τύπου που ενώ το πρόβλημα στο εφετείο είναι πολλών μηνών αυτό !συμπτωματικά! κυκλοφόρησε πριν μερικές ημέρες.
δείτε το δελτίο εδώ
Είναι γνωστό πως το συγκεκριμένο κόμμα όταν πρόκειται για μπάχαλο...έχει μαντικές ικανότητες!!
το συγκεκριμένο δελτίο εκτός από την αναζήτηση πόρων :- ) ουσιαστικά "προβλέπει" και επίθεση στο εφετείο!!!
αλλά ας το αφήσουμε αυτό μιας και όπως είπαμε δεν είχε καμία σχέση αφού ήταν "σύμπτωση" η κυκλοφορία του...και ας συνεχίσουμε...
Η εκδήλωση ενάντια στην λαθρομετανάστευση έγινε κανονικοτατα παρά τις προσπάθειες των επαγγελματιών αντιρατσιστών ...
Στο τέλος της αποφασίστηκε ο κόσμος να αποχωρήσει συντεταγμένα από την Αγ. Κωνσταντίνου.
Στο ύψος της Σωκράτους έγινε η απόθεση υλικών της εκδήλωσης και δόθηκαν και οι οδηγίες για ασφαλή αποχώρηση των συμμετεχόντων.
Παρόλα αυτά τα μίσθερνα των εξαρχείων μαζί με μεγάλο αριθμό λαθρομεταναστών είχαν ήδη λάβει θέσεις στο εφετείο περιμένοντας την αποχωρήση των διαδηλωτών.
ήταν θέμα λεπτών να ξεκινήσει η σύρραξη...ήταν σχεδόν βέβαιο πως η άνανδρη και απρόκλητη επίθεση δεν θα έμενε αναπάντητη...

γιατί όμως υποστηρίζουμε πως η επίθεση μέσα από το εφετείο ήταν προσχεδιασμένη;;
δείτε την παρακάτω φωτογραφία και προσέξτε τον νεαρό στα αριστερά που είναι μέσα στο εφετείο και συντονίζει τις επιθέσεις με ντουντούκα!! σας φαίνεται για "άτυχος" λαθρομετανάστης; ή μήπως πρόκειται για διοργανωτή;και διοργανωτή ως προς τι;

Δείτε και αυτή την φωτογραφία έναν άλλο "νεανία" που και αυτός βρίσκεται με μια ντουντουκα στα χέρια οργανώνοντας τις επιθέσεις αναρχικών και λαθρομεταναστών...
πολλοί δεν είναι δύο με ντουντούκα σε ένα κτίριο που υποστηρίζουν πως ήταν γεμάτο μόνο από ανυπεράσπιστους λαθρομετανάστες;
τι νομίζετε;
είναι απλά λαθρομετανάστες;
ή απλά είναι "πατεράδες βοσκοί" που οργανώνανε τις επιθέσεις από μέσα, όπως οι ίδιοι ομολογούν σε διαλόγους τους στο γνωστό indymedia!!
Σε αυτούς τους διαλόγους αλλά και αλλού τους αναφέρουν ως "πατεράδες-βοσκούς" από το κόμμα...αλλά δεν διευκρινίζουν ποιό κόμμα.


Δείτε και αυτή την φωτογραφία που δείχνει ξεκάθαρα τον προηγούμενο "πατέρα-βοσκό" να δίνει οδηγίες και εντολές!
Σε αυτό το σημείο να διευκρινήσουμε πως εμείς καλύπτουμε τα πρόσωπα από τις φωτογραφίες
πρώτον γιατί δεν είμαστε ρουφιάνοι όπως οι μεροκαματιάρηδες του δήθεν αντιρατσισμού
και δεύτερον γιατί εμείς δεν θέλουμε να στοχοποιήσουμε κόσμο αλλά να αναδείξουμε προθέσεις και πρακτικές!
Παρόλα αυτά έχουν φροντίσει οι ίδιοι οι δικοί τους να τους βγάλουν πρόγραμμα
χάρη στον κούλογλου και στους ρεπόρτερ με τα ποδηλατάκια!
οπότε μην σας φανεί περίεργο για να διορθώσουν τα αδιορθωτα οι συγκεκριμένοι ξαφνικά να "αυτοθυματοποιηθούν" για να φωνάζουν μετά για δήθεν επιθέσεις "φασιστών".
Έχετε δεί και σε προηγούμενα ποστ πως τέτοιες ευκαιρίες δεν μένουν ανεκμετάλλευτες από τον συγκεκριμένο χώρο. Θύματα να υπάρχουν ...εκδηλώσεις να γίνονται...και επιδοτήσεις να φάνε και οι κότες! Μην το κοροιδεύετε...με κάτι τέτοια βγάζει μεροκάματο κόσμος και κοσμάκης...




Εδώ μπορείτε να δείτε και μερικούς από τους διαλόγους τους

που τσακώνονται για τους "πατεράδες-βοσκούς" και εμμέσως παραδέχονται πως οι του εφετείου ήταν οργανωμένοι για επίθεση με βοσκούς και ιππικό...

Συμπέρασμα
κάποιοι "πονηροί" εκμεταλλεύονται όσο μπορούν και τα χρήματα και την ανοχή του Ελληνικού λαού...
και ταυτόχρονα χρησιμοποιούν και εκμεταλλεύονται τους μετανάστες με την βιτρίνα και το προσωπείο του δήθεν υπερασπιστή τους!

Ανώνυμος είπε...

ειναι προφανες πως το σχολιο ειναι copy-paste απο καποια αναρτηση φασιστοblog.
3 ερωτησεις.
>Δικη σου αποψη δεν εχεις?
>Οι οπλισμενοι με ασπιδες και ροπαλα χρυσαυγιτες θεωρουνται κακομοιροι διαδηλωτες που δεν εχουν προθεση για μαχη?
>Η αποθεση των υλικων εγινε στο εφετειο και τα σωματα των μεταναστων? Και τελος παντων, ποια οργανωση διαθετει υλικο της αστυνομιας?