ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

Φασίστες, παρακρατικοί: πίσω στις τρύπες σας!

Λίγους μήνες μετά την εξέγερση του Δεκέμβρη και ενώ ακόμα δεκάδες εξεγερμένοι παραμένουν έγκλειστοι στα δημοκρατικά μπουντρούμια, το κράτος εξαπολύει με κάθε τρόπο επίθεση δείχνoντας το πραγματικό του προσωπείο, ρίχνοντας βιτριόλι σε συνδικαλίστριες, απειλώντας με εκκενώσεις κατελειμένους χώρους και στέκια, ψηφίζοντας νέους νόμους που θυμίζουν σκοτεινές εποχές, με επιχειρήσεις σκούπα στο κέντρο της Αθήνας και πάντα με την συνδρομή των Μ.Μ.Ε που μιλούν για αύξηση εγκληματικότητας. Φυσικά σε όλο αυτό τον θίασο δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι παρακρατικοί συμμορίτες, μαχαιροβγάλτες της Χρυσής Αυγής.


Με πρόσχημα "στημένες" επιτροπές Ελλήνων πολιτών καλούν σε συγκεντρώσεις ενάντια στους μετανάστες, ανθρώπους που ερχόμενοι στην Ελλάδα το μόνο που αντιμετώπισαν ήταν οι ξυλοδαρμοί στα Α.Τ, στους λιμενικούς σταθμούς και τα ρατσιστικά προγκρόμ.
Αυτή τη φορά τα παρακρατικά υποχείρια της Χρυσής Αυγής μαζί με άλλα ακροδεξιά υπολείμματα καλούν σε συγκέντρωση στην πλατεία Ομονοίας. Εχουν προηγηθεί αντίστοιχα καλέσματα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Η αντίδραση είναι άμεση... Kαλέσματα για αντιφασιστικές συγκεντρώσεις τόσο στην πλ. Κάνιγγος όσο και στην πλ. Ομονοίας το Σάββατο το απόγευμα, νεολαίοι και νεολαίες, αντιφασίστες και αντιφασίστριες, μετανάστες και μετανάστριες είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν ένα ακόμα ρατσιστικό παραλήρημα.

Kαλέσματα: 1 | 2 | 3 | 4 |

Πηγή: Athens IMC

24 σχόλια:

Αntidrasex είπε...

Τίποτα αναπάντητο.
Τα λέμε κάτω.

-=IMAGINOS=- είπε...

Έπεσαν οι πρώτες μηνύσεις...

ygro-pyr.blogspot.com/2009/05/blog-post_5971.html

Κατεβάστε και το αρχείο pdf για να τα διαβάσετε με την άνεση σας.

Χαρείτε την ελευθερία σας γιατί τελειώνει ο χρόνος.

Πολλά φιλιά στο δόξα πατρί.

Αntidrasex είπε...

Imaginos, θα μας κλάσεις τα αρχίδια.
Είστε απλώς γελοίοι και φυσικά φασίστες.
Δε μας τρομάζετε ρε.
Καταλάβετε το.
(τις υπογραφές τις κόψαμε από το pdf, ε? Καλά κάνεις από μια άποψη, γιατί κυκλοφορούν και μαλάκες. Τα ονόματα όμως των μυνηθέντων? Γιατί όχι? Γιατί σε εσάς δεν έχετε ανεγκέφαλους ε?)

Yellow Kid είπε...

Προσπαθείτε εδώ και καιρό να κλείσετε το indimedia ως φασιστικό ενώ υπάρχουν ένα σωρό σέρβερ μπλογκ και σάιτ τα οποία απροκάλυπτα είναι φασιστικά και ρατσιστικά, και ενστερνίζονται τις απόψεις του Πλέυρη που είναι φιλοναζιστής.

Ξαφνικά, φωνάζατε για την ελευθερία που πρέπει να έχει να γράφει ότι του κατέβει. Ακόμα και αν παρακινεί σε πράξεις βίας. Και εγώ, στα θέματα ελευθεριά έκφρασης μαζί σας. Δεν σκέφτεστε όμως το ίδιο όταν πρόκειται για την άλλη μεριά.

Επίσης Ιματζινάκο,οι απειλές του αέρα που ρίχνεις εδώ δεν περνάνε.

GiaNt είπε...

Θα μας αγγίξουν όσο άγγιξαν το indymedia.

Αntidrasex είπε...

ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ ΣΗΜΕΡΑ:
http://antidrasiandsex.blogspot.com/2009/05/blog-post_09.html

(Imaginos, βάφτισα τον πούτσο μου δόξα πατρί).

-=IMAGINOS=- είπε...

Ρε συ Yellow και λοιποί, πρώτα πρώτα εγώ δεν έχω καμία ανάμειξη και σχέση με τη μήνυση, εμένα μου ήλθε με email η μήνυση μαζί με τα συνημμένα αυτής εχθές, αλλά από την άλλη μου αρέσει που λέτε ότι υπάρχουν ένα σωρό φασιστικά blogs κλπ. Μα φυσικά και υπάρχουν αλλά η μεγάλη διαφορά με το indymedia είναι ότι το indymedia λειτουργεί παράνομα μέσα σε δημόσιο εκπαιδευτικό ίδρυμα το Πολυτεχνείο, το οποίο το πληρώνει ο ελληνικός λαός και εκμεταλλεύονται το πανεπιστημιακό άσυλο για να μη μπορούν να γίνουν τσακωτοί και να φτιάχνουν και τις βομβούλες μολότοφ τους επίσης μέσα σε αυτό και καλυπτόμενοι πίσω από το άσυλο. Ποιος έδωσε την άδεια στο indymedia να λειτουργεί παράνομα μέσα σε δημόσιο ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα και μάλιστα;
Και δε μου λέτε ρε μεγάλοι δημοκράτες μου, αν η Χρυσή Αυγή χρησιμοποιούσε το άσυλο και τον σέρβερ του Πολυτεχνείου στη θέση του Indymedia τα ίδια θα μας λέγατε περί ελευθερίας λόγου; Όσο για τον Πλεύρη εάν αυτός παρακινεί σε βία, όπως θα ξέρετε αθωώθηκε γιατί άλλο το βιβλίο και άλλο οι μολότοφ. Με τη μολότοφ μπορεί να χάσεις τη ζωή σου σαν ψητό κοτόπουλο, με το βιβλίο δεν έχει καεί κανείς ακόμα…

Επίσης εγώ δεν είπα πουθενά να κλείσει το Indymedia, αυτό που λέω είναι ότι μέσα στο πολυτεχνείο και παράνομα δεν μπορεί να λειτουργεί. Ας βρει άλλο σέρβερ να λειτουργεί που δεν έχει να κάνει με άσυλα και πανεπιστήμια για να δούμε και τελικά και πόσο μάγκες είναι στην πραγματικότητα.

Το ζήτημα πάντως είναι ότι επιτέλους η Πρυτανεία του Πολυτεχνείου θα οδηγηθεί στα δικαστήρια με κακουργηματικές μάλιστα κατηγορίες όπως αυτή της περίθαλψης εγκληματιών και ηθικής αυτουργίας σε κακουργήματα όπως η κατασκευή εκρηκτικών υλών (υπάρχουν μάλιστα στη μήνυση και συνημμένα, φωτογραφίες και ντοκουμέντα μέσα από το Πολυτεχνείο που παρουσιάζουν την κατασκευή μολότοφ και χώρους μέσα στο Πολυτεχνείο που αποθηκεύονται αυτές μαζί με άλλα όπλα, καδρόνια, λοστούς, σιδηρόβεργες κλπ. Για να μην πω για τις απειλές κατά της ζωής και μάλιστα ονομαστικά που έχουν αναρτηθεί στο indymedia και που η ΣΟ δεν απέσυρε.(Μιλάμε για πάνω από 100 φωτογραφίες screenshots). Την έχουνε βάψει μιλάμε.

Το πανηγύρι άρχισε και προβλέπω να κλαίνε μανούλες και θα κλάψουν μανούλες γιατί έφτασε η ώρα και μάλιστα άργησε και πάρα πολύ.

Τι να κάνουμε, αυτά έχει η ζωή και όλα τελειώνουν κάποτε και φυσικά για ποιες απειλές εκ μέρους μου μιλάτε καλέ; Απλά ενημέρωση σας έκανα. Τι σχέση έχω εγώ με τη μήνυση; Εάν επιθυμείτε να δείτε τα ονόματα των εμπλεκομένων που υπέβαλαν την μήνυση δεν έχετε παρά να ανατρέξετε στην Εισαγγελία Αθηνών στο κτήριο 16 και να τα δείτε μόνο να είναι μαζί σας κάποιος μηνυόμενος για να μπορέσετε να τα δείτε, πάρτε έναν από το ΣΥΡΙΖΑ πχ. Βγάλτε τα και στον αέρα τα ονόματα άμα θέλετε, το δικό μου όνομα δε θα το βρείτε πουθενά γιατί απλά καμία σχέση δεν έχω ούτε πρόκειται να έχω στο μέλλον με μηνύσεις κλπ. Λόγω του επαγγέλματος μου ποτέ δεν υποβάλλω μηνύσεις εναντίον των άλλων. Είναι αρχή μου αυτή.

Τα ξαναλέμε και μη στεναχωριέστε, θα σας φέρνω τσιγάρα στη φυλακή, είμαι καλός άνθρωπος εγώ. χαχα

Αντίδραση και σεκς, το δόξα πατρί είναι ένα, το δικό σου είναι ψεύτικο. Δεν υπάρχει καθόλου. χαχαχα

Yellow Kid είπε...

Ιμάτζινε, σε έχουμε συνηθίζει να βγάζεις την ουρίτσα σου απ΄έξω μόλις σου φέρουμε λογικά επιχειρήματα. Τι θα πει "δεν έχω καμία σχέση με την μήνυση, μου το στείλανε με μεϊλ"; Αν δεν ήθελες και δεν συμφωνούσες δεν ήσουν υποχρεωμένος να το ανεβάσεις.

Επίσης καθώς φαίνεται, είναι απολύτως νόμιμο το ίδρυμα του Πολυτεχνείου να φιλόξενεί σέρβερ, άσχετα αν διαφωνείς με το περιεχόμενο. Επειδή με ρωτάς το ίδιο θα συνέβαινε και αν είχανε να κάνουνε με Χρυσαυγουλήτες. Θα καταπολεμούσαμε την ιδεολογία, όχι το μέσο.

Όσο για το περιεχόμενο λοιπόν, δεν νομίζεις πώς εφόσον επιτράπηκε στον Πλεύρη να κυκλοφορήσει ένα βιβλίο στο οποίο προτείνει για τους Εβραίους ότι "πρέπει να κρεμασθούν κι αν αυτό δεν μπορέσει να το κάνει το κράτος θα ευρεθούν Έλληνες να εκτελέσουν τους προδότας». ("Εβραίοι όλη η αλήθεια", σελ.95) δεν πρέπει να είναι ανοιχτή σε ένα σάιτ το οποίο πιθανόν να προτρέπει σε εγκλήματα με μολότοφ; Θέλουμε απόλυτη ελευθερία έκφρασης να γράφει ο καθένας μας ότι γουστάρει ή δεν θέλουμε;
Βρίσκω τόσο φριχτό και ρατσιστικό τον τρόπο με τον οποίο αναφέρεσαι στους μετανάστες,τους αναρχικούς, τους αριστερούς, τους ομοφυλόφιλους που αν δεν πίστευα στην απόλυτη ελευθερία σου να γράφεις ότι θες θα έπρεπε να σε είχα καταγγείλει επίσης με μήνυση για προσβολή φυλής,ιδεολογίας και διάκρισης. Γκέγκε;

Και πού΄σαι, Ιματζινος; Πριν ετοιμαστείς να μας φέρεις τσιγάρα στην φυλακή σκέψου αν εμείς έχουμε κάνει ποτέ μια αξιόποινη πράξη! Μην ξοδεύεσαι και τρέχεις τζάμπα!

hnioxos είπε...

Σιγά ρε Ιμάτζινε τώρα φοβηθήκαμε. Μετά από τα παράνομα μέσα που χρησιμοποίησε και χρησιμοποιεί η Χρυσή Αυγή (ξυλοδαρμούς, τραμπουκισμούς, απειλές κατά της ζωής, εκβιασμούς, υβριστικές επιθέσεις κλπ) τώρα θυμήθηκε ξαφνικά ότι βρισκόμαστε σε ένα δημοκρατικό κράτος και υπάρχουν νόμοι που μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναντίον των πολιτικών της αντιπάλων. Τώρα τα θυμήθηκε όλα αυτά γιατί έτσι τη βολεύει. Μόνο που δυστυχώς για εσάς δεν πρόκειται να μας φοβίσετε. Θα είμαστε εκεί στο δρόμο να διεκδικούμε και να αγωνιζόμαστε. Εσείς μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα τσατσιλίκια με την αστυνομία ελπίζοντας ότι οι περισσότεροι από εσάς όταν προκηρυχθούν θέσεις θα έχετε μια ευνοϊκή μεταχείριση για να βρείτε δουλειά, μια και οι περισσότεροι είστε αμόρφωτοι και ανεπάγγελτοι και να γίνετε μπάτσοι πολύ σας πέφτει. Τα υπόλοιπα είναι φληναφήματα για να περνάει η ώρα. Εγώ πάντως δεν έχω καιρό για χάσιμο. Άντε και πολλή αξία σου έδωσα

GiaNt είπε...

Imagine γαμώ τη μάνα σου.

-=IMAGINOS=- είπε...

Ρε συ Yellow, εγώ δεν είπα ότι δε συμφωνώ με τη μήνυση, εγώ είπα ότι δεν κάνω προσωπικά ο ίδιος μηνύσεις σε άλλους και το έχω σαν αρχή αυτό στη ζωή μου. Θα πρέπει να συμβεί κάτι πολύ τραγικό που να με αφορά άμεσα εμένα ή την οικογένεια μου για υποβάλω μήνυση. Εξάλλου σύμφωνα με τη μήνυση που έχει υποβληθεί από την αντιπροσωπεία πολιτών τους οποίους πραγματικά ούτε καν γνωρίζω έστω και έναν από αυτούς, δεν κινδυνεύει κανείς σας όπως διάβασα στη μήνυση. Τα τσιγάρα πλάκα ήταν φυσικά ρε σεις.

Η μήνυση αναφέρεται στην πρυτανεία και σε όσους έχουν την ευθύνη διοίκησης του Πολυτεχνείου δε στρέφεται κατά της ΣΟ ή άλλων «παραβρισκόμενων». Εκτός αν ανήκετε εκτός από τους διοικούντες το Πολυτεχνείο, στους εκπροσώπους κάποιων οργανώσεων που αναφέρει η μήνυση όπως ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ & ΑΣΥΛΟΥ ΤΗΣ ΕΕ

ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ

ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 5ΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ (ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ, ΑΦΓΑΝΙΚΗ)

ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ (ΑΝΤΑΡΣΥΑ)

ΤΟΥ Δ/Σ ΤΗΣ ΟΛΜΕ

ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ (ΕΕΚ)

ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (ΚΟΑ) ΤΟΥ ΚΚΕ

και κάτι άλλους που αναφέρονται μάλιστα ονομαστικά μέσα στη μήνυση όπως θα είδατε αν κατεβάσατε το σώμα της μήνυσης που είχα σε λινκ.

Το INDYMEDIA λοιπόν δεν μπορεί να λειτουργεί μέσα από κρατικό ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα. Αυτό είναι παράνομο και δε συμβαίνει σε κανένα άλλο κράτος του κόσμου. Και φυσικά μιλάμε για πρωτοφανή παρανομία αφού τα δικαιώματα και υποχρεώσεις που έχει η διοίκηση του Πολυτεχνείου απορρέουν από το Νόμο 259ΠΚ τον οποίο νόμο και εξευτέλισε η Πρυτανεία από το 98 αν θυμάμαι καλά που λειτουργεί το INDYMEDIA. Αυτό που λες " είναι απολύτως νόμιμο το ίδρυμα του Πολυτεχνείου να φιλοξενεί σέρβερ" είναι μεγάλη παπαριά και δείχνει ότι δεν έχεις καν ιδέα του τι συμβαίνει στο Πολυτεχνείο και προφανώς δεν έχεις καν βρεθεί ούτε στο χώρο του "στεκιού" που στεγάζεται η ΣΟ. Το πολυτεχνείο λοιπόν δεν φιλοξενεί το σέρβερ του Indymedia, το Indymedia χρησιμοποιεί τον σέρβερ του Πολυτεχνείου και αυτό είναι ακόμα πιο τραγικά και προκλητικά παράνομο.

Στην τελική δε γουστάρω σαν φορολογούμενος πολίτης να πληρώνω τα έξοδα που απορρέουν από τη λειτουργία του Indymedia (ρεύμα και «απαλλοτριωμένοι υπολογιστές και λοιπά μηχανήματα και αναλώσιμα που σηκώνουν κάθε τόσο μέσα από το ίδιο το Πολυτεχνείο και άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα και όχι μόνο) μέσα από το Πολυτεχνείο αφού ως γνωστόν οι φορολογούμενοι πολίτες πληρώνουν τα Πανεπιστήμια.

Και μιας και το παίζουν τόσο μάγκες οι του Indymedia ας το αποδείξουν κιόλας ότι είναι και πραγματικοί μάγκες όταν θα λειτουργούν με σέρβερ που δε θα βρίσκεται μέσα σε πανεπιστήμιο και δε θα υπάρχει η προστασία του ασύλου.

Βέβαια δε λέω, μετά τις επερωτήσεις του ΛΑΟΣ από τον Ιανουάριο στη Βουλή, έκλασαν μέντες και πατάτες εκεί μέσα στη ΣΟ και έχουν βάλει την ουρά στα σκέλια στέλνοντας στις "κρυφές ειδήσεις" τα πολύ εξτρεμιστικά θέματα και σχόλια.

Φαντάζομαι μάλιστα ότι σύντομα, όταν θα γράφουν από σέρβερς εκτός πολυτεχνείου θα γίνει το Indymedia κατηχητικό παρθένων ένα πράγμα.

Και στην τελική θα σας πω και κάτι άλλο ειλικρινά. Σας συμπαθώ εσάς όλους τους γνωστούς δηλαδή σε σημείο που αν ποτέ σας χώσουν στη στενή θα αναλάβω αφιλοκερδώς την υπεράσπιση σας και θα έχετε και δωρεάν τσιγάρα. Ειλικρινά το λέω πιστέψτε με.

Γιαυτό ρε συ Giant μη γαμάς τόσο πολύ γιατί περνάμε και μεγάλη οικονομική κρίση και ποτέ δεν ξέρεις τι επιφυλάσσει το αύριο...

Και ρε παιδιά μη βρίζετε, κατεβάζετε το επίπεδο της κουβέντας μας έτσι. Κρίμα είναι και σας το λέω γιατί πιστεύω ότι έχετε το επίπεδο. Είστε καλά παιδιά, απλά από τα πολλά λεφτά του μπαμπά σας τα έχετε βαρεθεί όλα και τίποτα δε σας κινεί το ενδιαφέρον, γιαυτό και το παίζετε αναρχικοί. Αφού σε λίγα χρόνια με φαλάκρα κοιλιά και mercedes θα κυκλοφορείτε και θα δουλεύετε ως διοικητικά στελέχη σε πολυεθνικές καπιταλιστικές εταιρίες. Τα ξέρετε καλά όλα αυτά επομένως προς τι όλη αυτή η πρεμούρα;

Arrivederci e buongiorno ragazzi.

GiaNt είπε...

Ανακαλώ.

IMAGINE συνουσιάζομαι με την μητέρα σου.

Αntidrasex είπε...

"Αυτό είναι παράνομο και δε συμβαίνει σε κανένα άλλο κράτος του κόσμου"
-objection, speculation, your honour!
-sustained.

"Το πολυτεχνείο λοιπόν δεν φιλοξενεί το σέρβερ του Indymedia, το Indymedia χρησιμοποιεί τον σέρβερ του Πολυτεχνείου"
-objection, it's a lie
-sustained
Ο σέρβερ του ιντυ, φιλοξενείται στο δίκτυο του ΕΜΠ. Αλήθεια, ξέρεις τι είναι ένας σέρβερ και τι μέγεθος έχει?

Αμα είναι να αναλάβεις την υπεράσπιση μου και να μου φέρνεις τσιγάρα, την έβαψα! Ισόβια θα φάω για ένα μπινελίκι σε μπάτσο.

Οσο για την οικονομική μου κατάσταση, είσαι πολύ πολύ μακριά νυχτωμένος. Δυστυχώς για μένα και τον πατέρα μου.

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ:

Είσαι περήφανος για τους ομοιδεάτες σου χτες, τις λειράτες κότες που θέλουν να κρυφτούν πίσω από 2 διμοιρίες ΜΑΤ για να το παίξουν τσαμπουκάδες?
Είσαι υπέρ και εγκρίνεις την επίθεση σε ανθρώπους με πέτρες, ξύλα, βομβίδες κρότου λάμψης κλπ?
Γιατί αυτά έκαναν τα φιλαράκια σου χτες. Βέβαια πήραν την απάντηση που τους άξιζε.
Και μας μιλάς για νομιμότητα μετά.
Τα φιλαράκια σου είναι επιεικώς κότες που όταν είναι μαζεμένες πολλές γίνονται δολοφόνοι.

Yellow Kid είπε...

Ρε παιδιά μην τον παρεξηγείτε τον Ιματζινούλη! Απλώς πιστεύει ότι όσοι είναι κατά του ρατσισμού και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων πρέπει να μπούνε στην φυλάκα. Δίκαια πράγματα λέει!

@Giant, σε ευχαριστώ που ανακάλεσες! Ας αποφύγουμε να μας πάνε μέσα για εξύβριση ρατσιστών!

-=IMAGINOS=- είπε...

Αντίδραση και σεκς ένας σέρβερ έχει το μέγεθος ενός .... pc. Τουλάχιστον από μέγεθος pc ξεκινάει...

Και φυσικά δεν κατάλαβα τι γράφεις αλλά άντε να ξαναπώ ότι το Indymedia χρησιμοποιεί τον σέρβερ του Πολυτεχνείου. Νομίζω είναι πολύ κατανοητό αυτό.

Κατά τα άλλα μου αρέσει που σε τίποτα από τα καταγγελλόμενα και περί της παρανομίας του Indymedia δεν απαντήσατε, αλλά τι να απαντήσετε, έχετε κάτι να πείτε;

Ρε συ Giant μπορείς να φαντασιώνεσαι αλλά μόνο την παλάμη σου γαμάς. Εξάλλου δείχνεις και το επίπεδο σου έτσι. Νομίζεις ότι δεν μπορώ να σου απαντήσω αναλόγως για τη μάνα και τον πατέρα σου; Σιγά το δύσκολο. Μαγκιά και εξυπνάδα είναι αυτό;

Συνέχισε λοιπόν να συνουσιάζεσαι, ατομικό σου δικαίωμα είναι και μάλιστα κατοχυρωμένο από το Σύνταγμα που αναφέρει ότι προστατεύεται από την πολιτεία η ελευθερία ανάπτυξης της προσωπικότητας.

Αντίδραση και σεκς μάλλον ξεχνάς ότι απέναντι από το παλιό Εφετείο είναι τα γραφεία της ΧΑ. Ποιοι ξεκίνησαν νομίζεις τη ρίψη πετρών και αντικειμένων στους χρυσαυγίτες; Οι αναρχικοί και οι λαθραίοι που βρίσκονταν μέσα στο Εφετείο. Όσο για την αστυνομία, χάρη τους έκανε που δεν μπούκαρε στο Εφετείο να τους συλλάβει όλους γιατί εκεί δεν υπάρχει Άσυλο Ανιάτων όπως στο Πολυτεχνείο. Μη τα θέλετε όλα δικά σας λοιπόν γιατί είστε πολύ καλομαθημένοι τελικά.

Όσο για το άλλο που λες ότι οι ομοϊδεάτες μου έδερναν κόσμο αυτό είναι πολύ αστείο γιατί όταν δέχεσαι επίθεση απαντάς φυσικά. Και ας μου πεις ποιος έκαψε αυτοκίνητα, μαγαζιά και τράπεζες χθες, οι χρυσαυγίτες ή οι αναρχοναζίδες;

Στην τελική δεν κατάλαβα, επιτρέπονται οι αντιδιαδηλώσεις από το νόμο; Για ψάξτο λίγο και να δούμε τελικά ποιος προκαλεί, εκτός αν νομίζεις ότι μόνο οι αναρχοναζίδες ακροαριστεροί έχουν δικαίωμα στις διαδηλώσεις...

Πάντως σου εύχομαι αντίδραση να γίνεις διοικητικό στέλεχος σε πολυεθνική καπιταλιστική εταιρία. Δε νομίζω να απέρριπτες ποτέ μία τέτοια θέση… Κανείς δεν την έχει απορρίψει ειδικά οι αριστεροί….

Και κάτι τελευταίο.

Ρε παιδιά γελοιοποιήστε πραγματικά όταν λέτε ότι οι φασίστες πάνε χέρι χέρι με την αστυνομία και μου βάζετε και βίντεος για να το αποδείξετε.

Μα τι να αποδείξετε; Φυσικά φασίστες και αστυνομία πάνε χέρι χέρι αφού οι φασίστες δεν επιτίθενται στην αστυνομία ούτε τους αποκαλούν μπάτσους γουρούνια δολοφόνους. Οι αναρχοναζίδες επιτίθενται στην αστυνομία και τους αποκαλούν μπάτσους γουρούνια δολοφόνους. Δηλαδή τι θα έκανε η αστυνομία, θα πήγαινε χέρι χέρι με αυτούς που τους πετάνε μολότοφ και τους αποκαλούν τους αποκαλούν μπάτσους γουρούνια δολοφόνους; Ρε σεις δεν πάτε καλά ρε παιδιά. Μη τα θέλετε όλα δικά σας. Αν θέλετε να πάτε και εσείς χέρι χέρι με την αστυνομία να είστε φιλικοί μαζί τους και να θεωρείτε τον αστυνομικό φίλο σας. Είναι απλά τα πράγματα.

Αυτά προς το παρόν.

-=IMAGINOS=- είπε...

Και κάτι που ξέχασα.

Χρόνια πολλά στις μητέρες ολων σας. Ειδικά του Giant...

Αntidrasex είπε...

Imaginos, ήμουν μέσα στο εφετείο και ξέρω ποιος άρχισε. Ασε τις παπαριές. Και στην τελική, ακόμα και αν άρχισαν από μέσα (κάτι που δεν ισχύει), δεν είναι δουλειά τους να αντεπιτεθούν, αλλά της αστυνομίας να τους σταματήσει. Τι έγινε, ξεχάσαμε τη νομιμοφροσύνη τώρα? Και στηρίζουμε την αυτοδικία?
Δεύτερον, το ντου από το στενάκι της Μενάνδρου είναι ξεκάθαρη άνανδρη επίθεση και όχι άμυνα.
Τρίτον, οι φίλοι σου λένε ότι η αστυνομία τους εμποδίζει και τους καταδυναστεύει και κάνει πλάτες στους αναρχοάπλυτους. Εσύ λες ότι είναι φιλικοί γιατί δεν τους βρίζετε και δεν τους πετάτε μολότωφ. Αποφασίστε τελικά τι ισχύει από τα 2.

GiaNt είπε...

@Imaginos
Ξέχασα να πω οτι γαμώ τη μάνα σου.

@Yellow Kid
Θα μας κυνηγά η WWF. Είναι είδος υπό εξαφάνιση ο χιμπAGINOS.

Yellow Kid είπε...

Η αστυνομία δεν πάει χέρι χέρι με τους χρυσαυγήτες τα καλά παιδιά;
...HELLO?????
EARTH TO IMATZINOS!

yX είπε...

...για άλλη μία φορά, τρεις νοήμονες άνθρωποι κάθονται και προσπαθούν να μιλήσουν με επιχειρήματα στο συμπαθέστατο κατά τα άλλα troll που ακούει στο όνομα imaginos.

Και ρωτάω: ΓΙΑΤΙ;;;
Δεν τον ξέρετε; Δεν ξέρετε όλους τους ανεγκέφαλους του είδους του, που σκοπό έχουν είτε να περάσει η ώρα τους είτε να γαμήσουν μία συζήτηση (μιας και δεν τους κάθεται τίποτε άλλο);

Μην ταΐζετε το αδηφάγο κήτος...

-=IMAGINOS=- είπε...

@γΧ Ποια επιχειρήματα ρε φίλε; Είδες πουθενά να μου απαντά κανείς με επιχειρήματα; Τι απάντησαν δηλαδή στην προκλητική παρανομία του Πολυτεχνείου να φιλοξενεί στον σέρβερ του το Indymedia και να λειτουργεί έτσι ως κέντρο "εκτροφής" κακοποιών εγκληματικών, εξτρεμιστικών και τρομοκρατικών στοιχείων που επιζητούν την ανατροπή του δημοκρατικού μας πολιτεύματος; Τι απάντησαν για τις κότες της ΣΟ που κρύβονται πίσω από το άσυλο για να το παίζουν μάγκες;

Ποια ήταν τα επιχειρήματα τους, το "γαμώ τη μάνα σου" και το η αστυνομία πάει χέρι χέρι με τους φασίστες; Αυτά είναι τα επιχειρήματα τους; Με ποιον θα πήγαιναν δηλαδή χέρι χέρι με αυτούς που τους πετάνε μολότοφ; χαχαχα Αυτοί είναι οι "νοήμονες"; Θα μας τρελάνεις τώρα;

Έχει υπάρξει μέχρι τώρα έστω και δείγμα αναρχοναζιστακίου που θα μπορούσε ποτέ να σταθεί απέναντι μου στο διάλογο και στον αντίλογο;

Να χαίρεσαι τους νοήμονες σου ρε φίλε... πραγματικά είναι παρανοήμονες...

GiaNt είπε...

Το ότι γαμώ τη μάνα σου δεν είναι επιχείρημα. Είναι επιχείρηση.

Αntidrasex είπε...

Imaginos, θέλω ότι πίνεις και σε βγάζει από την πραγματικότητα. Χωρίς πλάκα, θέλω να μπω στο trance σου!

Ομόνοια η αλήθεια VIDEO2 είπε...

Τα πουλημένα και άνευ-πατρίδας ΜΜΕ, βομβάρδιζαν τον κόσμο με ψέματα. Ότι στην ομόνοια ήταν μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Αν και έχουμε καλύψει τα πρόσωπα, μπορείτε να δείτε πανεύκολα αν ήταν η Χ.Α. ή αγανακτισμένοι πολίτες. Τα ίδια Νέοταξικά καθοδηγούμενα ΜΜΕ με τα κατ επάγγελμα αντί-ρατσιστές υπαλληλάκια τους να κρύβουν με κάθε τρόπο, το μέγεθος και την έκταση του κίνδυνου που διατρέχει ο τόπος μας, με απώτερο σκοπό την ακριβή εκτέλεση των εντολών των αφεντικών τους! ΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!