ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Τρίτη 19 Μαΐου 2009

Προσοχή...

Καθώς κοίταγα λοιπόν βρήκα αυτό http://skoupidotopos14.blogspot.com/

Αν μπορείτε να το προωθήσετε γιατί δεν νομίζω να θέλετε να σφαχτεί κανά παιδί για τις μαλακίες των φασιστών....

14 σχόλια:

Αntidrasex είπε...

Τι να προωθήσουμε ρε φίλε?
Μήπως το ανάποδο?
Ομολογώ ότι δεν κατάλαβα καθόλου την κίνηση σου!!!!!

Yellow Kid είπε...

Αυτό που μάλλον εννοεί, Α+S είναι να το καταγγείλουμε. Διαβάζοντας πάντως εκεί τα σχόλια είδα πώς πιθανόν έχουν ήδη γίνει μηνύσεις και ας ελπίσουμε πως η Δίωξη Ηλ. Εγκλήματος θα λάβει τα μέτρα της.

Πάντως, χωρίς να θέλω να δικαιώσω μονολιθικά και πρεσβυωπικά μπλογκ τύπου Imaginos και φασιστικά ή ακροδεξιά μπλόγκ, έχω δεί δυστυχώς τις ίδιες μαλακίες και από το indimedia.

Όποιοι και άν είναι αυτοί οι άνθρωποι, ό,τι και αν έχουν κάνει δεν επιτρέπεται να διασύρονται μέσα από το ίντερνετ. Αυτές είναι κατακριτέες ενέργειες τύπου Ζούγκλας και Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

yX είπε...

Πόσο πικρά επίκαιρο ήταν το κράξιμό σου, ΥΚ, στις αντίστοιχες μαλακίες των "Αναρχικών"...

-=IMAGINOS=- είπε...

Yellow καλό θα ήταν προτού κατακρίνεις αυτούς που ακολουθούν, να κατακρίνεις πρώτα αυτούς που προηγήθηκαν και εφάρμοσαν την ίδια ακριβώς μεθοδολογία που έχουν ακολουθήσει και οι ομοϊδεάτες σας του Indymedia και μάλιστα πολύ νωρίτερα όπως προείπα και γνωρίζετε καλά, που εδώ και χρόνια βγάζουν φάτσες ονόματα, τηλέφωνα και διευθύνσεις στον αέρα. Δε φτάνει να λες ότι έχεις δει δυστυχώς τις ίδιες μαλακίες και από το Indymedia. Τώρα σας έπιασε η ανησυχία μη τυχόν και σφαχτεί κανείς από το δικό σας χώρο; Δηλαδή οι άλλοι δεν έχουν μανούλες όταν οι αναρχοναζί απειλούσαν μέχρι τα αδέρφια, συζύγους, παιδιά και τις μανούλες και πατεράδες αστυνομικών; Αλλά είδαμε και το κατά πόσο ο Giant σέβεται τις μανούλες των άλλων, τι να λέμε τώρα... Αυθεντικός αναρχικός βλέπετε του Αναρχικού Indyimedia. Α ρε σούργελο Giant έτσι είναι οι αναρχικοί ωρέ; Ιδέα δεν έχεις τι είναι αναρχισμός σε πληροφορώ. Απλός χουλιγκάνος του γλυκού νερού είσαι και εσύ και οι του Indymedia. (Μου ήλθε ο κύριος αυτός πάλι στο blog μου να βρίσει τη μάνα μου και νομίζει ότι έτσι απόκτησε πουλάκι...χαχαχα

Ρίξτε λοιπόν μία ματιά εδώ: hygropyr.blogspot.com/2008/02/indymedia-blogs.html τι είχα γράψει και τι λινκς είχα δώσει πριν από ενάμισι περίπου χρόνο στο παλιό Υγρό Πυρ....

Morning

Β.Bimbo( PR Profil ) είπε...

ΒΑΘΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΜΑΚΑΚΑ
αφού μπλοκάρει ο Blogger της google,
to macedoine
στέλνουμε emails,
καλημέρα σας..:-)

yX είπε...

Α ρε Imaginos, γιατί γράφεις τόσο μακροσκελείς απαντήσεις πριν διαβάσεις τι έχουν γράψει οι προηγούμενοι;

Τα ίδια λέμε όλοι, ότι δηλαδή οι τακτικές και των "Αναρχικών" που κοκορεύονταν στο Indymedia για τα κινητά που έκλεψαν, αλλά και των φασιστών όπως αυτοί του εν λόγω blog, είναι απαράδεκτες.

Η διαφορά είναι ότι εμείς καταδικάζουμε και τις δύο πλευρές όταν κάνουν κάτι τέτοιο, ενώ εσύ καταδικάζεις με υπερβολικό τρόπο ό,τι προέρχεται εξ αριστερών, και κάνεις την πάν\πια (ή και υποστηρίζεις) τις ίδιες πρακτικές όταν προέρχονται εκ δεξιών...

Α, και να μην ξεχάσω να αναφέρω ότι ο Giant έβρισε τη μάνα σου.. Έχει να αναφερθεί τουλάχιστον 15 λεπτά και ανησύχησα! :P

Yellow Kid είπε...

Μάγκες ησυχία! Ο Ιμάντζινος θα μας μιλήσει για την αξία του Αναρχισμού!!!!

Αntidrasex είπε...

Ρε σεις, o Giant έβρισε την μάνα του Ιμάτζινου.
Για αυτό μας τα χώνει, όχι δεν το κάνει για αυτόν, για τη φουκαριάρα τη μάνα του...

Και που σαι. Ομοιδεάτες μας του Indymedia? Το ότι συμφωνούμε με την υπαρξη του, καθώς και με κάποια άλλα πράγματα, δεν μας κανει και ομοϊδεάτες -όλους τουλάχιστον. Οχι ότι θα σου απολογηθώ βέβαια.

Α, και κάτι ακόμα:
Αμα σου κλείσουν το μπλογκ ή αυτό της Χρυσης Αυγής, πρώτοι θα φωνάξουμε. Πρώτον, από θέμα αρχών και ελευθερίας ΛΟΓΟΥ και δεύτερον γιατί δε θα βρούμε καλύτερο και φθηνότερο γέλιο.

Τέλος, είχες γαμηθεί να φωνάζεις για τις κουκούλες.
Τώρα με τα κράνη και τα ρόπαλα???

Αμα μοιάζει με πάπια, περπατάει σαν πάπια και μιλάει σαν πάπια, τότε σίγουρα είναι ο Imaginos.

ΠΑ ΠΑ ΠΑ ΠΑ ΠΑ ΠΑ ΠΑ ΠΑ!
ΚΟΥΑΚ ΚΟΥΑΚ ΚΟΥΑΚ ΚΟΥΑΚ!
Ξάδερφος τον Ντόναλντ Ντακ είσαι?

Evening.

-=IMAGINOS=- είπε...

Όπως βλέπεις yX όταν λέω για σιγοντάρισμα τύπου "πακέτο" αυτό ακριβώς εννοώ.

Yellow την αξία και τις αρχές του Αναρχισμού, του πραγματικού δηλαδή πυρήνα πολιτικής σκέψεις της ιδεολογίας αυτής, τη γνωρίζω πολύ καλύτερα από όλους σας.

Αντίδραση ίσως δεν γνωρίζεις ότι εμένα μου έκλεισαν εδώ και ένα χρόνο το άλλο μου ιστολόγιο το Υγρό Πυρ 1 επειδή δεν άντεχαν τη Σάτιρα, γιατί βασικά εκείνο το ιστολόγιο είχε σατιρικό χαρακτήρα ως επί τω πλείστον. Για να μη πω τα 14 βίντεο που μου έριξαν στο ΥΤ… Είχε στοχοποιηθεί από το ΣΥΡΙΖΑ σε λίστα που είχε αναρτηθεί σε συνιστώσα του κατά της στράτευσης, στο δε Indymedia, υπήρχε επίσης σε λίστα των ιστολογίων που ζητούσαν τα συντρόφια να φλαγκάρονται ομαδικώς. Και το ότι υπάρχει ακόμα το Υγρό Πυρ 1 αλλά με προειδοποίηση περιεχομένου αυτό συμβαίνει γιατί δεν πέφτουν τα ιστολόγια ολοκληρωτικά από τη Google.

Και υπάρχει μία πολύ μεγάλη διαφορά μεταξύ του Υγρού Πυρός και του Indymedia. To Υγρό Πυρ λειτουργεί νόμιμα μέσα από σέρβερ της Google που λειτουργεί για αυτό ακριβώς το λόγο, τη φιλοξενία ιστολογίων παντού σε όλο τον κόσμο, ενώ το Indymedia λειτουργεί παράνομα μέσα από το σέρβερ ενός κρατικού ανώτατου εκπαιδευτικού ιδρύματος στην Ελλάδα χωρίς την άδεια κανενός και με την παράνομη ανοχή και ηθική αυτουργία και των πρυτανικών αρχών που φυσικά φοβούνται να τους αγγίξουν γιατί θα τους κάψουν το επόμενο λεπτό ζωντανούς.

Η διαφορά λοιπόν είναι χαώδης.

Τώρα για τα παπάκια και τις άλλες χαζοβλακειούλες, περιμένεις να σου απαντήσω;

Yellow Kid είπε...

Να σου πω, ρε Ιμάτζινος, εκτός από την αξία και τις αρχές του Αναρχισμού, έχεις πάει και αστροναύτης;
Δεύτερον σταμάτα να κλαίγεσαι ότι είσαι θύμα λογοκρισίας και ότι σου κλείσανε το μπλόγκ γιατί πρώτον δεν στο κλείσανε άλλα στο κάνανε flag και δεύτερον δεν στο φλαγκάρανε λόγω σάτιρας αλλά επειδή πρόσβαλες, αλλοδαπούς, μετανάστες, gay, γυναίκες, αριστερούς και αναρχικούς.
Αν τους βάλουμε ποσοτικά βγαίνει πάνω από το 70% του πλανήτη!

Και πάνω σε αυτό, επαναλαμβάνω:
Θύμα λογοκρισίας από εμάς δεν θα πέσεις.
Απλώς όσο θα σιγοντάρεις και εσύ στην εξαπλώση ρατσιστικών νοοτροπιών, τόσο θα σιγοντάρουμε και εμείς αυτούς που σου βρίζουν την μάνα. Δεν θα είσαι στο απυρόβλητο.

yX είπε...

Εντάξει, η μαμά του όμως τι φταίει; Και δεν το λέω ειρωνικά, οι μανούλες όλου του κόσμου έχουν φάει πολύ βρίσιμο για χάρη των τέκνων τους, άδικο δεν είναι;

Yellow Kid είπε...

Είναι άδικο, όπως άδικο είναι να βρίζεις ανθρώπους που δεν σου φταίνε. Γιατί δεν έχω δει τον Ιμάντζινο να κάνει διαχωρισμό μεταξύ μεταναστών. Κανείς δεν βλάπτεται πραγματικά από ένα σύνθημα ή μία βρισιά. Αυτό που προσβάλει τον Ιμάτζινο, είναι παρόμοιο με το προσβλητικό σύνθημα "ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ".

Ας το λάβει υπόψιν του.

Αntidrasex είπε...

Ενω το "Εξω ο Ιμάτζινος" όσο να ναι, είναι συγκεκριμένο! :)

Ανώνυμος είπε...

Επειδή κλείσανε το φλάγκ, ένα κλίκ εδώ για να κλείσει ο δηλητηριώδης τους βόθρος:
κλίκ