ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Τρίτη 26 Μαΐου 2009

Πυροβολισμοί στα Εξάρχεια

Ένας Νεκρός απο 6 σφαίρες.

2 σχόλια:

yX είπε...

Είπαμε, να είμαστε λιτοί και περιεκτικοί, αλλά μήπως το παρακάναμε;

Πέρα από την πλάκα, τι έγινε; Υπάρχει ενημέρωση;

yX είπε...

Από TVXS:

Ο 28χρονος που δολοφονήθηκε σήμερα το μεσημέρι είχε συμπλακεί κατά το παρελθόν με εμπόρους ναρκωτικών, που «έσπρωχναν πρέζα» στην πλατεία Εξαρχείων. Πρωτοστατούσε στην προσπάθεια να απομακρυνθούν τα ναρκωτικά από την περιοχή, όπως μεταδίδουν χρήστες του Tvxs.

Ο 28χρονος δέχτηκε επίθεση με πυροβόλο όπλο στην περιοχή των Εξαρχείων, από αγνώστους που επέβαιναν σε μηχανή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το θύμα τραυματίστηκε σοβαρά από τουλάχιστον 5 σφαίρες, στη συμβολή των οδών Τσαμαδού και Τοσίτσα.

Στο χώρο μετέβη άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον τραυματία. Το θύμα φέρεται να έχασε τη μάχη για τη ζωή στην Πολυκλινική Αθηνών λίγο αργότερα.

Το νεαρό άνδρα φέρεται να περίμεναν οι δράστες σε μηχανή. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι το θύμα πρόκειται για 25χρονο ηλεκτρολόγο από το Νέο Ηράκλειο.

H αστυνομία, με βάση τα μέχρι στιγμής στοιχεία, αποδίδει τη δολοφονία σε προσωπικές διαφορές.

Λίγη ώρα μετά το έγκλημα, η μηχανή στην οποία επέβαιναν οι δράστες εντοπίσθηκε στη Ερμού και μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια.