ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

Εκτέλεση αστυνομικού της αντιτρομοκρατικής

Απο Athens.Indymedia.org

Από τα καθεστωτικά μέσα,Σήμερα το πρωί λίγο πριν τις επτά, στα Πατήσια, άγνωστοι εκτέλεσαν πυροβολώντας πάνω από 15 φορές εναντίον του αστυνομικό της αντιτρομοκρατικής που φρουρούσε μέσα αυτοκίνητο με συμβατικές πινακίδες το σπίτι της Κυριακίδου, συζυγου του Κανά ο οποίος κατηγορείται σαν μέλος του ΕΛΑ.

4 σχόλια:

CrChT είπε...

Πολύ-πολύ βολικά τους ήρθε.
Υπερ-βολικά, μπορώ να πω.
Πάνω που έπρεπε να πάρουν τα μέτρα για την ονομαστικοποίηση των καρτοκινητών, το ιδιώνυμο της εξύβρισης μπάτσων-δικαστων-λοιπών "δημοσίων λειτουργών". Θα προσθέσουν κι άλλα μέτρα και οι φιλήσυχοι φασίστες και τρομπ... εεεεμ νοικοκύρηδες θα επιδοκιμάζουν φωνάζοντας "ναιαιαιαιαιαι έεεεεετσι βάλτε μας και κάμερες μόνιμης κωλονοσκόπησης για να νιωθουμε ασφαλεις".
Οι μπίζνες της ασφάλειας και της επιτήρησης είναι πολύ μεγάλες, παίδες. Τόσο πολύ που συμφέρει να θυσιάσουν έναν (και λίγος είναι, δεν αποκλείεται -δυστυχώς- να θυσιάσουν κι άλλον) από τους υπηρέτες τους για να τις μεγαλώσουν. Τι σημασία έχει να χαθεί ένα πιόνι, αν είναι να κερδίσουν την παρτίδα;

Αntidrasex είπε...

Αραφατ, δεν είχα δει αυτό που ανέβασες, ανέβασα και εγώ από πάνω.
Παίζει να γράφαμε και μαζί.

Arafat είπε...

δεν πειράζει αδερφέ το ανέβασες πιο σωστά εγώ πάνω στην βιασύνη μου το ανέβασα full πρόχειρα.

Αntidrasex είπε...

Καλά έκανες και συ, καλά έκανα και εγώ.
:)