ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

Ο ΟΤΕ κλείνει το Athens Indymedia

Aπο Athens.Indymedia.org


Ο ΟΤΕ κλείνει το Athens Indymedia

3.7.2009
Λίγες ημέρες έπειτα από την αμφιλεγόμενη γνωμοδότηση του απελθόντος εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Σανιδά αναφορικά με την ανωνυμία των bloggers, ένα ακόμα περιστατικό έρχεται να επιβεβαιώσει ότι κάτι τρέχει με το Ιντερνετ.

Ο ΟΤΕ απέστειλε εξώδικο στο Εθνικό Δίκτυο Ερευνας και Τεχνολογίας, με το οποίο ουσιαστικά τού ζητάει να διακόψει εντός πέντε ημερών (!) την πρόσβαση που έχει αποκτήσει το αντιεξουσιαστικό portal Athens Indymedia στο δίκτυο οπτικών ινών του οργανισμού. Σε διαφορετική περίπτωση ο ΟΤΕ επισημαίνει ότι θα προβεί στην άσκηση παντός νόμιμου δικαιώματός του - με ό,τι συνεπάγεται το τελευταίο.

Στο εξώδικο παρατίθεται απόσπασμα από κοινοβουλευτική ερώτηση του βουλευτή Σερρών του ΛΑΟΣ Ηλία Πολατίδη (της 18ης Ιουνίου) που καταγγέλλει ότι «το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο επιτρέπει την πρόσβαση σε τρίτον που εμφανίζεται με την ιστοσελίδα Indymedia Athens, ο οποίος προβαίνει στη χρήση των συγκεκριμένων ινών και γενικότερα του συγκεκριμένου δικτύου για σκοπούς οι οποίοι δεν έχουν ουδεμία σχέση με την έρευνα και την εκπαίδευση». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΟΤΕ προχώρησε στην κοινοποίηση του εξωδίκου και στην «Κοινωνία της Πληροφορίας», και στον υπουργό Ανάπτυξης, και στον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών.

Ο οργανισμός θεωρεί ότι γίνεται εσφαλμένη χρήση του δικτύου του, διότι είχε συνάψει συμφωνία με το Εθνικό Δίκτυο Ερευνας και Τεχνολογίας να διατεθεί μέρος του δικτύου των οπτικών ινών στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο για εκπαιδευτικούς λόγους και αντ’ αυτού το Πολυτεχνείο διέθεσε ηλεκτρονικούς πόρους στο Indymedia. Το ζήτημα του Indymedia απασχολεί έντονα τη διοίκηση του οργανισμού, διότι έφτασε στο κοινοβούλιο διά της ερώτησης του κ. Πολατίδη (ο οποίος ανταποκρίθηκε θετικά σε σχετική, λίαν παρατεταμένη καμπάνια της εθνικιστικής εφημερίδας «Ελεύθερος Κόσμος»).

Επιπλέον, πολύς λόγος για τον προαναφερθέντα διαδικτυακό τόπο έγινε το ματωμένο Δεκέμβρη του 2008. Το Indymedia είθισται να «χρεώνεται» το συντονισμό της δράσης των αντιεξουσιαστών και των κουκουλοφόρων, και την ανάρτηση άρθρων και ειδήσεων από τον ευρύτερο χώρο της αναρχίας και της μαχόμενης -ενίοτε και της ένοπλης- Αριστεράς. Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες.

Μέχρι που θα φτάσει η χούντα τους???????

Ι αμ μπάκ...

24 σχόλια:

spyros1000 είπε...

ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΝΑ SITE ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ Ε.Μ.Π.ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ?
ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ 50 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ SERVER...
ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ...

-=IMAGINOS=- είπε...

Ναι αλλά εκτός του ότι αν και Ekali residents και συνεπώς τσιγκούνηδες δε θα έχουν και ασυλία πλέον. Και βρε συ Spyro μιλάς για πολιτισμό για τους αναρχοναζίδες;

spyros1000 είπε...

ΣΩΣΤΑ...
ΕΔΩ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΦΙΜΩΝΟΥΝ????
ΠΟΙΟΙ?
ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ..
ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ.

GiaNt είπε...

Στο πολυτεχνείο φιλοξενούνται πάρα πολλές ιστοσελίδες. Μην κοροϊδευόμαστε.. Κανείς δεν κόπτεται κανείς για τα χρήματα των φορολογουμένων. Στην τελική η φιλοξενία του server δεν αποτελεί παραπάνω έξοδο. Απλώς δε θέλουν indymedia.

Τέσπα ας κάνουν ότι θέλουν, ΛΑΟΤζίδες Σωτηρόπουλοι & ΣΙΑ. Το indymedia υπάρχει και θα υπάρχει.

-=IMAGINOS=- είπε...

Στο πολυτεχνείο ΔΕΝ φιλοξενούνται πολιτικές ιστοσελίδες παρά μόνο επιστημονικές ιστοσελίδες και αυτές με άδεια. Το indymedia λειτουργεί παράνομα εκεί από το 1998 και με το έτσι θέλω μέσα από το φοιτητικό στέκι του Πολυτεχνείου το οποίο τελεί υπό κατάληψη επίσης παράνομα. Φοιτητής πχ της ΔΑΠ του ΠΑΣΟΚ του ΛΑΟΣ ακόμα και του ΚΚΕ δεν μπορεί να μπει εκεί μέσα. Γιατί κύριε Giant;

Εάν από το 1998 το φοιτητικό στέκι στο Πολυτεχνείο βρισκόταν υπό κατάληψη πχ της Χρυσής Αυγής και αυτή λειτουργούσε και το site της μέσα από το δίκτυο GRnet που το πληρώνει ο έλληνας φορολογούμενος, τι θα έλεγες τώρα; Τα ίδια;

Το indymedia είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει να λειτουργεί και ποτέ δεν είπα να πάψει να λειτουργεί. Πουθενά δε θα βρείτε να έχω γράψει να μη λειτουργεί. Αυτό που λέμε είναι να λειτουργεί εκτός πανεπιστημιακού ασύλου και με χρήματα δικά τους σε ιδιόκτητο ή επί πληρωμή φιλοξενίας σέρβερ. Η διαφορά είναι τεράστια. Και είναι βλακώδες οι έλληνες πολίτες χωρίς ποτέ να μην έχουν ερωτηθεί να λειτουργούν μέσα από το δίκτυο GRnet του Πολυτεχνείου, εκτός από το INdymedia Πάτρας και Αθήνας και τα Indymedia Βαλένθιας και Σκωτίας. Γιατί άραγε; Μήπως επειδή στη Μεγάλη Βρετανία και την Ισπανία έχουν κόψει τον κώλο στους υπηρέτες του Σόρος;

Το Indymedia σε κανένα άλλο κράτος του κόσμου πλην της Ελλάδας δεν λειτουργεί μέσα από Πανεπιστήμια. Αυτό θα τελειώσει και στην Ελλάδα και έτσι πρέπει να γίνει. Οι σύντροφοι λοιπόν της ΣΟ θα γράφουν σε δικό τους σέρβερ στο εξής και θα αναλαμβάνουν και την ευθύνη όσων γράφουν οι ίδιοι και οι λοιποί ομοϊδεάτες τους χωρίς τη θαλπωρή του πανεπιστημιακού ασύλου που επί τόσα χρόνια τους έφερε στο σημείο να γίνουν και υπερόπτες και σφετερίστηκαν την ελευθερία που γελοιωδώς τους είχε παραχωρήσει το γελοιωδέστατο κράτος μας λόγω του αριστερίστικου μεταπολιτευτικού κομπλεξαρισμού που ανδρώθηκε στην Ελλάδα επί σειρά 10ετιών ολόκληρων. Να δούμε λοιπόν τώρα έξω από το πολυτεχνείο και το άσυλο εάν θα μπορούν να οργανώνουν τις επιχειρήσεις τους οι αναρχικοί εάν θα μπορούν να είναι τόσο ενημερωτικοί για τις κινήσεις της αστυνομίας και κυρίως αν θα ξαναστοχεύσουν ανθρώπους με προσωπικά δεδομένα, ταυτότητες και διευθύνσεις.

Ποιος είναι ο Σωτηρόπουλος κύριε Giant; Ο E-Lawer; Επιτέλους πότε θα πάψετε να είστε τόσο πολύ αποτυχημένοι ρουφιάνοι; Εάν αναφέρεστε λοιπόν σε μένα κύριε Giant να σας πω ότι τη μόνη ιστοσελίδα που διατηρώ είναι το Υγρό Πυρ και έχω φυσικά και κανάλια στο ΥΤ το myspace και το facebook αλλά ανώνυμα και μάλιστα δεν έχω περάσει ποτέ ούτε καν έξω από γραφείο ή άλλη οργάνωση του ΛΑΟΣ να ξέρετε. Με το ΛΑΟΣ έχω επικοινωνία φυσικά ηλεκτρονική και μόνο, αλλά και αυτοί μόνο σαν Imaginos με ξέρουν. Σε δύο κόμματα έχω γραφεί στη ζωή μου και αποτέλεσα μέλος τους. Το ΚΚΕ και το ΠΑΣΟΚ. Σε κανένα άλλο μιας και έριξα πολύ μεγάλη μαύρη πέτρα φεύγοντας και για τρίτη φορά δεν ξανακάνω το λάθος. Φεύγω όποτε θέλω χωρίς πέτρες πλέον και με το καπελάκι μου ίσιο. Ψάξτε όσο θέλετε λοιπόν, τον Imaginos δε θα τον βρείτε πουθενά. Ούτε ονοματεπώνυμο ούτε καν φωτογραφία του ανώνυμη στο διαδίκτυο δεν υπάρχει. Είμαστε πολιές καραβάνες στο διαδίκτυο και ξέρουμε να φυλάμε τα νώτα μας. Τα πραγματικά στοιχεία μου σαν imaginos τα ξέρουν δύο άτομα μόνο από τον προοδευτικό χώρο κύριε Giant και ένα από τον αναρχικό χώρο ο οποίος μάλιστα σαν παιδικός φίλος με βοήθησε να μπω και στο χώρο της ΣΟ του Indymedia. Αλλά είναι έμπιστα άτομα και εξάλλου δε θα τολμούσαν να κάνουν κάτι γιατί έχω και εγώ τα δικά τους και ξέρουν ότι αν βγάλουν τα δικά μου στον αέρα θα ξέρω που θα απευθυνθώ. Δε θα ήθελαν να χαλάσουν τη σχέση εμπιστοσύνης αλλά και φιλίας μας γιατί τουλάχιστον μέχρι τώρα φοράμε όλοι παντελόνια.

Αυτά γιατί κύριε Giant σας συμπαθώ κατά βάθος και δε θέλω να εκτίθεστε άλλο και σας παρασύρουν και εσάς κάποιοι τελείως αποτυχημένοι ρουφιάνοι blooμπηδες κλπ που δεν ξέρουν που πάνε τα τέσσερα.

ΚΚΚ είπε...

Προς τους παραπανω:

Συγνωμη, αλλα αφου φορατε παντελονια, ανδρες με διαδικτυακους ορχεις, θα επρεπε να εχετε και το θαρρος να πειτε τι σας κοφτει... Δεν σας νοιαζει η νομιμοτητα... Αν σας ενοιαζε, θα εβλεπα στα μπλογκ σας θεματα οπως:

1.Καμερες βιντεοσκοπουν πορεια ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ.
2."Ανδρες" των ΜΑΤ φωτογραφιζουν διαδηλωτες του αναρχικου μπλοκ προκλητικα και φωναζοντας τους "θα δειτε τι θα παθετε μετα". ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ! (βεβαια, αν εγω τωρα φορεσω κουκουλα για να προστατευτω απο τα συγκεκριμενα ζωα ειμαι... δειλος)
3.Αστυνομικοι γραφουν προσωπικα στοιχεια ανθρωπων που εχουν παει για εξακριβωση σε ΚΙΤΡΙΝΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΩΝ (αυτα που μετα κολλας στο τοιχο;;). ΠΑΡΑΝΟΜΟ!
4.Για ξυλοδαρμους να μιλησω?? Ας μιλησω μονο για αυτους που εχουν καταγραφει σε καμερα...Το νουμερο ενα και νουμερο δυο?? Στις πορειες με τους χρυσαυγιτες?? το δεκεμβρη με τις κλωτσιες σε ανηλικες?? ΠΑΡΑΝΟΜΟ!
5.Τα πρασινα παππουτσια; Ο 18χρονος παραλυτος πριν 9 χρονια με το μινι κουπερ? Η δολοφονια του κρητικου που δεν σταματησε σε μπλοκο και οι αστυνομικοι μαζεψαν τους καλυκες και τους εξαφανισαν?? Τα παιδια με το παπακι που δουλευαν στο καβουρα και πεθαναν επειδη αστυνομικος εκανε μαγκιες με περιπολικο, τα χτυπησαν και μετα μετεφεραν το παπακι σε θαμνους διπλα στο δρομο βγαζοντας του τις πινακιδες και αυτα ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΠΟΥ κατεθεσαν?? Π Α Ρ Α Ν Ο Μ Α!!!

Θελετε και αλλα...απλα πειτε το και θα σας πολλαπλασιασω την λιστα. Για να επανελθω: ΔΕΝ ΣΑΣ νοιαζει η νομιμοτητα... σας νοιαζει το τι το ινδυμεδια πρεσβευει ή το τι θελει να δειξει οτι πρεσβευει.. Αυτο σας νοιαζει, για αυτο θελετε να κλεισει.. Προσωπικα, ουτε καν συμπαθω το ινδυμεδια ΤΩΡΑ ΠΙΑ! Χεστηκα για το τι λενε και τι κανουν..αλλα δεν μπορω να ακουω και μαλακιες περι ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ... Πρεπει να ειστε ηλιθιοι για να μην βλεπετε εσεις οι ιδιοι πρωτιστως τον παραλογισμο σας...

Τουλαχιστον παραδεχτειτε οτι απλα διαφωνειτε με την αναρχικη ιδεολογια, τον εβραιοσιωνισμο που θελει να καταστρεψει τους ελληνες, την εταιρια του σορος που σας κλεβει πελατεια ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΘΕΛΕΤΕ...

Σταματηστε ομως να κρυβεστε πισω απο ανοησιες οπως "ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ" - Το αποδεικνυετε με τα λεγομενα σας και την θεματολογια των μπλογκ σας απο οπου ΛΕΙΠΟΥΝ ή αν δεν λειπουν στηριζονται/κατανοουνται/δικαιολογουνται πραξεις οπως οι παραπανω που ανεφερα...

Στην τελικη - ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΡΕ ?? ΑΛΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ?? ΑΛΛΟΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΑΠΟ ΒΙΤS ?? ή εκει μηπως δεν πανε χαμενα τα λεφτα μας?? Οταν δεν λετε τιποτα για αυτα αποδεικνυεται οτι την νομιμοτητα την εχετε γραμμενη!! Αλλα τι λεω, εδω 2/50 αστυνομικους ειναι επικινδυνοι να κουβαλανε οπλο και το κανατε γαργαρα.. Αλλα σας νοιαζει η νομιμοτητα...
ΑΙντε...

Unknown είπε...

καλά όλα αυτά, με τον διευθαρμένο αντισημίτη Αραφάτ τι σχέση έχεις;

-=IMAGINOS=- είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
-=IMAGINOS=- είπε...

@KKK

Ψάξτε όσο θέλετε να βρείτε κάπου να αναφέρουμε ότι δεν μας ενδιαφέρει η νομιμότητα. Να θυμίσω εδώ ότι όσοι αστυνομικοί πιάστηκαν να παρανομούν βρέθηκαν στα δικαστήρια. Οι αστυνομικοί έχουν ονοματεπώνυμο και ξέρουμε που θα τους βρούμε. Εάν δεν σας άρεσαν οι δικαστικές αποφάσεις κατά των αστυνομικών τότε να αναζητήσετε και το γιατί δεν έχει τιμωρηθεί μέχρι τώρα κανείς κουκουλοφόρος. Οι αναρχικοί του INDYMEDIA και οι ομοϊδεάτες τους είναι φαντάσματα με κουκούλες όπως οι δοσίλογοι και χωρίς ονοματεπώνυμα. Γράφουν ανώνυμα κρυπτόμενοι πίσω από το πανεπιστημιακό άσυλο και πληρώνουμε όλοι εμείς οι πολίτες τα δικά τους σπασμένα είτε μέσω του δικτύου GRnet που παρανόμως απαλλοτρίωσαν και τα σπασμένα που βλέπουμε κάθε μέρα σε περιουσίες αλλά και επιθέσεις τρομοκρατικές και κατά ανθρώπινων ζωών. Για να μη μιλήσω και για τη στοχοποίηση ανθρώπων όταν τους βγάζουν παράνομα τα προσωπικά τους στοιχεία και δεδομένα. Το INDYMEDIA είναι ένα βοθρόλυμα παρανομίας και αποτελεί εχθρό του δημοκρατικού πολιτεύματος μας. Εάν δεν σας αρέσει η δημοκρατία μας αλλάξτε τη με εκλογές. Δεν έχετε κανένα άλλο τρόπο να αλλάξετε κάτι που δεν σας αρέσει. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ Η ΕΛΛΑΔΑ και ούτε πρόκειται να γίνει όσο και να προσπαθήσετε. Και η καταγραφή προσώπων στις πορείες είναι νόμιμη για λόγους εθνικής ασφαλείας. Εάν δεν σας αρέσει να πάτε στο Λονδίνο που έχει 2 εκατομμύρια κάμερες σε όλους τους δρόμους.

Και κάτι άλλο. Αυτοί που αποκλειστικά ευθύνονται για τα αστυνομικά και κατασταλτικά μέτρα που ήλθαν και θα έλθουν πολλά περισσότερα, είναι οι αναρχοναζίδες που επιδίωξαν με τις πράξεις τους κάτι τέτοιο εδώ και πολλές δεκαετίες. Θα έπρεπε να χαρείτε την ελευθερία αλλά θα έπρεπε να γνωρίζατε ότι και ελευθερία σημαίνει έλευσις ορίου που σημαίνει ότι φτάνω στο όριο και σταματώ. Μη κλαίτε λοιπόν τώρα για τα δικά σας κατορθώματα.

Άλλος Δεκέμβρης δεν πρόκειται να έλθει και συνεχίστε έτσι με τις Σέχτες και τις Επαναστατικές Πορδές, να δείτε πότε θα επανέλθει και η θανατική ποινή για τους τρομοκράτες γιατί εσείς θα το έχετε ζητήσει.

Ανώνυμος είπε...

"Ψάξτε όσο θέλετε να βρείτε κάπου να αναφέρουμε ότι δεν μας ενδιαφέρει η νομιμότητα."

Mαθε να διαβαζεις: "Αν σας ενοιαζε, θα εβλεπα στα μπλογκ σας θεματα οπως:..."

Η ελλειψη υπερασπισης της νομιμοτητας ειναι στοιχειο ασεβειας προς αυτη - η υπερασπιση της ΑΝΑΛΟΓΩΣ του τι μας αρεσει και τι οχι ειναι ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ... καταλαβαινεις τι λεω ή πιο απλα?

"Να θυμίσω εδώ ότι όσοι αστυνομικοί πιάστηκαν να παρανομούν βρέθηκαν στα δικαστήρια." Να τα θυμιζεις ολα...οπως τον ξυλοδαρμο ανθρωπων που ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ μπροστα στις καμερες απο κρανοφορους και κουκουλοφορους αστυνομικους!! Το κρανος και η κουκουλα τοτε δεν εκρυβαν χαρακτηριστικα ανθρωπων που παρανομουσαν;; Και αυτο το κρανος και η κουκουλα δεν επαιξαν ρολο στο οτι ποτε δεν οδηγηθηκαν στο δικαστηριο;; Ή μηπως αυτα η μνημη σου δεν τα περιεχει?? Η' μηπως δεν ειναι εκλημα το να ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ να γινουν επεισοδια με συμπεριφορες προτου γινει το ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ;; 'Η μηπως αυτα δεν τα θυμασαι επιλεκτικο χρυσοψαρο;; (για την μνημη σου παει αυτο σε περιπτωση που δεν το καταλαβες). 'Η μηπως δεν θυμασαι Χρυση Αυγη και ΜΑΤ στο κεντρο της αθηνας με το μαχαιρωμα ενός?? Ή μηπως δεν ειναι εγκλημα η υποστηριξη/καλυψη ενος κρανοφορου (χρυση αυγη) απο εναν αλλον κρανοφορο(ματ);; 'Η μηπως δεν το θυμασαι και αυτο και για αυτο δεν το αναφερεις;;

"Εάν δεν σας άρεσαν οι δικαστικές αποφάσεις κατά των αστυνομικών τότε να αναζητήσετε και το γιατί δεν έχει τιμωρηθεί μέχρι τώρα κανείς κουκουλοφόρος."

Αυτο που λες δηλαδη ειναι " Καλα κανανε και τους αθωωσαν γιατι αθωωσαν και τους αναρχικους" !! χαχαχαχα!!! Τοσο κοπτεσαι για την νομιμοτητα!! Ρε, τουλαχιστον μην αυτοαναιρεις τα λεγομενα σου, ελεος δλδ. Και στη τελικη, γιατι δεν λες τα λαθη που κανανε οι αστυνομικοι κατα τις συλληψεις, τα ψευτικα στοιχεια (με μπλε τσαντα τον πηγαν τον αλλον στη θεσ/κη, με μαυρη τον οδηγησαν στο δικαστηριο); 'Η μηπως ουτε αυτο το θυμασαι;;;; Γιατι νομιζω οτι θα επρεπε να το αναφερεις ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ!!!!

"Και η καταγραφή προσώπων στις πορείες είναι νόμιμη για λόγους εθνικής ασφαλείας."

Ρε, ελεος!! Υποστηριζεις την νομιμοτητα - ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΑΘΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ!!! ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ!!! Νομιζεις οτι η προσωπικη σου αποψη ειναι και νομος!!! Ενα και μονο παραδειγμα γιατι βαρεθηκα με την επιλεκτικη σου μνημη: Απο ποτε χρησιμοποιουνται οι καμερες σε πορειες?? Και ποτε ακριβως εγινε νομιμο να χρησιμοποιουνται;; Απο ποτε ειναι νομιμη η φωτογραφιση διαδηλωτων απο προσωπικες ψηφιακες καμερες αστυνομικων των ΜΑΤ στην διαρκεια Ειρηνικης πορειας;; Και γιατι νομιζεις αυτοι οι αστυνομικοι δεν χρησιμοποιησαν ποτε αυτα τα στοιχεια;; ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ;;;;Ελεος ρε φιλε..

Οσο για ολα τα υπολοιπα που λες... εσυ που γνωριζεις και την ελληνικη γλωσσα και, κυριως, την κατανοεις κιολας : Τι ειπα που μπορει να θεωρηθει υπέρ του ινδυμεδια; Τι ειπα που μπορει να θεωρηθει υπέρ των αναρχικων;; ΤΙ ΕΙΠΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΕΡΙ "ΕΣΕΙΣ" ΚΑΙ "ΕΣΕΙΣ" ΚΑΙ "ΕΣΕΙΣ";; Αν δεν μπορεις ή αν εχεις την διάθεση ή τον χρόνο να απαντησεις, ε, μην απαντας! Ειναι καλυτερο απο το να λες ασχετα πραγματα!!

Δεν μπορω να σε εμποδισω να απαντησεις οτι να ναι - και φυσικα δεν θελω κατι τετοιο... Αυτο που θα ηθελα ομως ειναι να μου δικαιολογησεις την επιλεκτικη σου μνημη και κριτικη πανω στη "νομιμοτητα". ΚΑΙ ΞΑΝΑΜΑΝΑΤΟΝΙΖΩ: δεν ειναι κακο να διαφωνεις και να μην θελεις να υπαρχει κατι με το οποιο βρισκεσαι σε αντιπαλα στρατοπεδα.. αλλα ειναι ΑΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΑΣΕΒΕΙΑ να χρησιμοποιεις το επιχειρημα της νομιμοτητας μονο για αυτους και ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ - όπως πχ τους ομοιους σου...

ΚΚΚ είπε...

Ξεχασα, σορρυ : ΚΚΚ

Ανώνυμος είπε...

και απλα για να προσθεσω κατι που αφορα και τον ανηλικο σπυρο (γιατι φιλτατε, σορρυ, αλλα μου ειναι πολυ δυσκολο να πιστεψω οτι εισαι 32 και λογω της γλωσσας που χρησιμοποιεις αλλα ΚΥΡΙΩΣ των επιχειρηματων):

1. Αφου διαβασετε το ποστ του "εχουμε πολεμο".
2. Αφου διαβασετε το κεντρικο αρθρο του ινδυμεδια.

Μπορειτε να μου πειτε που μιλησαν για νομιμοτητα;; Μπορειτε να μου πειτε τι διαβασατε σε αυτα τα δυο που δικαιολογουν φρασεις οπως : "ΕΔΩ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΦΙΜΩΝΟΥΝ????" - "ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ." !

και προφανως μην λιωσετε να βρειτε σχολια - εκτος και αν τα σχολια αποτελουν υποχρεωτικα και αποψεις του/της συγγραφεως ενος ποστ ή ενος κεντρικου αρθρου σε σελιδα οπως το ινδυμεδια.

Σας δινω δυο τοποθεσιες που δεν ειναι δυσκολο να βρειτε και θα ηθελα να μου πειτε τι διαβασετε που δικαιολογει να γραφετε τα παραπανω, εκτος και αν τα βγαζετε απο το μυαλο σας ή αν απλα ειναι μια αποψη που εχετε και που την πετατε οποτε να ναι, οπως ο ιματζιNATION σας με τα "εσεις" "εσεις" και "εσεις" που αναφερθηκε και παραπανω...

Καταλαβαινετε τι εννοω: το αποτελεσμα του να απαντας σε ερωτηματα που ποτε δεν τεθηκαν ή που τεθηκαν με τροπο που απλα φανταζεσαι... και να μην απαντας σε αυτα που θα επρεπε (το "επρεπε" με τελικο στοχο την ανταλλαγη αποψεων που θα μπορουσε να χαρακτηριστει συζητηση και οχι οτι να ναι μαλακιες)

Α, και σπυρος... θα ηθελα και την δικια σου αποψη για τα παραπανω αφου το σχολιο πηγαινε και στους δυο... Ετσι, γιατι εγω ανεφερα μια απαντηση που θεωρω ορθη με επιχειρηματα (πιστευω) και οχι φανφαρες και πομφολυγες, οπως πιστευω οτι ηταν τα δικα σας σχολια...ή μαλλον το δικο σου, γιατι ο ιματζινος οντως χρησιμοποιησε "επιχειρηματα" (χεχε), απλα ηταν ασχετα...

Και τελος: ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ;; Και σε στηριζει και ο αλλος με "μιλας για πολιτισμο ΓΙΑ τους αναρχοναζιδες"......

Για να τελειωνουμε: ωραιος ο πολιτισμος, να τον χρησιμοποιειτε και να τον εκμεταλλευεστε οσο θελετε...ΑΛΛΑ εχει και απαιτησεις ο Πολιτισμος, εχει και ευθυνες ο Πολιτισμος, δεν ειναι απλα κατι που χρησιμοποιειται ως κατηγορια.. Αυτος που τον εκμεταλλευεται πρεπει και να τον ΤΙΜΑ! Ας μην πω την αποψη μου και ακουστω καφρος, θα σας ρωτησω ομως: ΤΟΝ ΤΙΜΑΤΕ Η' ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΠΙΠΙΛΑΤΕ ΣΑΝ ΜΩΡΟΙ...σορρυ, ΜΩΡΑ;;;

Ανώνυμος είπε...

IMAGINOS a3ios o misthos su!!!

Αntidrasex είπε...

Κοίτα πάρτυ που χάνω...

Yellow Kid είπε...

...Τα ούζα μας λείπουνε!

yX είπε...

Ρε, 3 μέρες έλειψα κι αρχίσατε τους διαλόγους επιπέδου; Νοιώθω σαν τον Οβελίξ, που του παίρνουν τους Ρωμαίους....

spyros1000 for president! Βρήκες τη μαύρη τρύπα του προϋπολογισμού αγορίνα μου, με 50 ευρώ το μήνα θα έχουμε όλοι αξιοπρεπείς μισθούς, ανθρώπινες συντάξεις και κράτος πρόνοιας!

Δε δίνει κι ο Καρατζαφύρερ κανένα από τα 34 σπίτια του, να το νοικιάσουμε υπέρ δημοσίου, οπότε τα 50 να γίνουν 350 το μήνα; Ελβετία θα γίνουμε!

ATHENA είπε...

KKK, ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΕΚΤΟς ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ

ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΓΛΩΣΣΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΤΗς ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΤΟΙΧΙΕΙΩΔΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΑΣ ΛΟΗΙΚΗΣ ΔΕ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕ

"χωρίς ποτέ να μην έχουν ερωτηθεί"

ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΙΜΑΤΖΙΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

-=IMAGINOS=- είπε...

@ATHENA

Μάλιστα κυρία καθηγήτρια....

Θα σας συμβούλευα προτού κάνετε μαθήματα ελληνικής γλώσσας και σύνταξης στους άλλους, να μάθετε πρώτα ορθογραφία γιατί το "αναγγέλει" γράφεται αναγγέλλει, (άλλο το αναγγέλλει και άλλο το απαγγέλει) επίσης να μάθετε ότι το "φυτοζωόντας" γράφεται φυτοζωώντας και το "κρεββάτι" γράφεται κρεβάτι.

Ξέρετε τα έξυπνα πουλάκια από τη μύτη πιάνονται γιατί απλά το παίζουν έξυπνα χωρίς να είναι.

theoulini.blogspot.com/2009/05/blog-post_11.html

Yellow Kid είπε...

Ιμάτζινος, τελείωσαν οι εκλογές. Μπορείς τώρα να πας να κάνεις κάνα μπάνιο...

κκκ είπε...

σορρυ για τα προηγουμενα μακροσκελη μου σχολια...

ειναι η πέμπτη ή η εκτη φορα που γραφω σε μπλογκ γενικα, και αποφασισω να σχολιασω τα λεγομενα των .... απλα και μονο επειδη εχουν ξεφυγει..

λοιπον..

σπυρος και ιματζινος:
1. δεν απαντησατε καν σε τιποτα
2. ο ιματζινος ειχε και το θρασσος να απαντησει στην athena και μαλιστα αφου διαβασε και ενα ποστ της αλλα οχι σε αυτα που εγραψα εγω...

αν θεωρηθει αυτο το σχολιο ιδιαιτερα προσβλητικο, ε, διαγραψτε το...

αποδειξατε φιλτατοι σκατοκεφαλοι οτι ειστε:
1. Ανικανοι να επιχειρηματολογησετε
2. Ανικανοι να αρθρωσετε εστω και δυο φρασες λογικα συνδεομενες μεταξυ τους
3. Ανικανοι να σκεφτειτε παραπερα απο τα συνορα του μπαλκονιου σας στο οποιο κρεμεται το ελληνικο πανι - ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!
4. Ανικανοι να παραδεχτειτε ποτε εχετε αδικο
5. Ανικανοι...γενικοτερα!!

Ρε μαλακες, στα φορουμ του λαος και της χρυσης αυγης ειστε αρεστοι...οκ... Και σας ικανοποιει αυτο ρε βολεμενοι βλαχονεοελληνες;; Ειστε αρεστοι σε καποιους με τους οποιους συμφωνειτε!! Οπου ο ενας πλεκει το εγκωμιο του αλλου, και ολοι μαζι κατηγορειτε αναρχικους μεταναστες εβραιους νεφελιμ και υποχθονιους για συνωμοσιες εναντιον των Μεγαλοπρεπων ΕΛ-ληνων!! Εκει ομως, μαλακες, δεν χρειαζεται να επιχειρηματολογησετε, απλα κουνατε ολοι το κεφαλι πανω κατω, ναι ναι ναι, και τελειωσε... σιγα τα κουρεμενα χρυσα κλουβια αυγα ρε μαλακες...

Βεβαια, ειμαι κ εγω ηλιθιος που εκατσα και απαντησα στις μαλακιες σας.. που να ηξερα οτι η ανωνυμια σας θα σας επετρεπε να ειστε τοσο ΜΑΛΑΚΕΣ! Ακομη και με ψευδωνυμο ρε θα επρεπε να ντρεπεστε, αλλα που... Τουλαχιστον η σιωπη σας, αλλα και η απαντηση τους ενος στην athena αλλα σε τιποτα αλλο δειχνει τον, πως να το πω, "πολιτισμος" σας;; Χαχαχαχα - α ρε μαλακες που θελετε και δικαιωματα σε χωρα! "η χωρα μου", "η ελλαδα στους ελληνες" και προσθετω "Οι μαλακες στα κοτετσια τους"

Τουλαχιστον, θα υπαρχει αυτο το ποστ ως λινκ ωστε οπου αλλου θα κλαιγεστε, σπυρος και ιματζινος, θα μπορουν να σας αποδειξουν τις παραπανω ανικανοτητες σας...

Ελατε, κλαψτε τωρα, "αχου τα μωρε, δεν τα παιζουν στη μπλογκοσφαιρα - εκτος απο τους υπολοιπους μωρους (και οχι μωρα)"

και για να το ληξουμε: μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε κανουν τα προβατα μαλακες.....

ATHENA είπε...

ΚΑΙ ΔΥΣΛΕΚΤΙΚΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΥΣΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΠΩς ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΚΚΚ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΑΡΓΑΡΑ ΙΜΑΤΖΙΝΟΥΛΗ, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΠΩΣ ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ ...

Αntidrasex είπε...

Κεριά και λιβάνια, αγαπούλα Ιματζινούλη.

Αθηνά μου, μη δίνεις σημασία.
Η κρίση του Ιμάτζινου για τον οποιοδήποτε, έχει την ίδια αξία με μια τριπολική πρίζα εκτός Αγγλίας.

Yellow Kid είπε...

Μην ξεχάσουμε τώρα στην γιορτή του να του πάρουμε ένα σετ "ζωγραφίζω και μαθαίνω".

Αntidrasex είπε...

Γιατί, πότε είναι του Αγίου Τρόμπα?