ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

Τα αδερφάκια ξαναβγήκανε βολτούλα...

Στην Αντιρατσιστική Χτεσινή Πορεία είχαμε τα παρακάτω περίεργα φαινόμενα...Δηλαδή αυτό δεν έχει ξαναγίνει ποτέ......
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1054926
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1055021
http://www.tvxs.gr/v15958
http://www.tvxs.gr/v15908
δρασε και πάλι χθες το γνωστό συνδικάτο και πολυμορφικό μαγαζί για όλες τις ανάγκες της καταστολής, Μπάτσοι-Χρυσαυγίτες.
Όπως καταγγέλλουν δεκάδες αυτόπτες μάρτυρες «Στην σημερινή πορεία φάνηκε ακόμα μια φορά η συνεργασία αστυνομίας- και χρυσής αυγής(με το ψευδώνυμο «αγανακτισμένοι κάτοικοι Αγ. Παντελεήμονα», πριν η πορεία φτάσει στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, μέλη της χρυσής Αυγής πάνω σε μηχανάκια μαζί με ζητάδες ήταν στα γύρω στενά και παρακολουθούσαν την πορεία...
Λίγα λεπτά πριν η πορεία φτάσει στην πλατεία, οι φασίστες ήταν έτοιμη για επίθεση με ξύλα, όταν έφτασαν τα ΜΑΤ που βρισκόταν μπροστά στην πορεία, τους οδήγησαν στο πεζοδρόμιο και όταν έφτασε η πορεία σε απόσταση αναπνοής επιτέθηÎ! �αν μέλη ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ στους διαδηλωτές, και με πρωτοφανή βία που θυμίζει ΧΟΥΝΤΑ ξυλοκόπησαν διαδηλωτές…………………..»

Είναι πλέον γνωστό τοις πάσι ότι μεταξύ τους υπάρχει μια σχέση λατρείας. Μια σχέση αξεπέραστου ερωτικού πάθους που τους οδηγεί σε ομαδική και ατελεύτητη φασιστική παράκρουση.
Πέρα όμως από την σαρκαστική διάθεση μας, την οποία όσο και αν μας πολεμά το σύστημα δεν την χάνουμε, όσο και αν οργιζόμαστε δεν θα πάψουμε να χαμογελάμε και να ονειρευόμαστε, το μαγαζάκι αυτό, το συνδικάτο του τρόμου πρέπει να λάβει ένα τέλος.
Βέβαια στην Ελλάδα, δεν είναι και τόσο απλά τα πράγματα καθ ότι η σύμπραξη και συμπόρευση του κράτους, των κατασταλτικών μηχανών βίας και νοθείας, με τις παρακρατικές ομάδες φασιστών, δοσίλογων και χαφιέδων είναι μια πάρα πολύ παλιά υπόθεση.
Είναι τέτοιοι οι δεσμοί αίματος( που χύθηκε από αγωνιστές στους δρόμους για την λευτεριά) που έχουν αυτές οι δυο ομάδες (Κρατικοδίαιτοιμπάτσοι & παρακρατικοί δολοφόνοι) που φαντάζει απίστευτο να διαρραγεί ο σύνδεσμος τους, ο οποίος δεν είναι μόνο γνωστός σε όλους, σε όλα τα «δημοκρατικά» κόμματα της χώρας μας, αλλά πλέον αποτελεί και απροκάλυπτο και διαπιστωμένο κατ’ επανάληψη γεγονός, που μαρτυρείται από δεκάδες αδιάψευστα τεκμήρια.
Πάντως το θέμα για τις βαθιές και σκοτεινές σχέσεις της αστυνομίας με τις παρακρατικές φασιστικές οργανώσεις είναι πάρα πολύ σημαντικό και θα επανέλθουμε σύντομα για ουσιαστικότερη ανάδειξη του όλου θέματος.
Μέχρι τότε ο αγώνας απέναντι στην ξενοφοβία, στο ρατσισμό, στην άρνηση του διαφορετικού συνεχίζεται, με αμέριστη και έμπρακτη καθημερινή αλληλεγγύη και συντροφικότητα στους αδελφούς μας μετανάστες. Στα πρόσωπα που ο Χριστός ζητάει από όλους μας να Τον αναγνωρίσουμε, να Τον ψηλαφήσουμε, να Τον διακονήσουμε « Eλάτε οι ευλογημένοι του Πατέρα μου, κληρονομήστε τη βασιλεία που έχει ετοιμαστεί για σας από τότε που θεμελιώθηκε ο κόσμος. 35Γιατί πείνασα, και μου δώσατε να φάω, δίψασα, και μου δώσατε να πιω, ξένος ήμουν, και με περιμαζέψατε, 36γυμνός ήμουν, και με ντύσατε, αρρώστησα, και με επισκεφτήκατε, στη φυλακή ήμουν, και ήρθατε κοντά μου. 37Tότε θα αποκριθούν οι δίκαιοι και θα του πούνε: Kύριε, πότε σε είδαμε να πεινάς και σε θρέψαμε ή να διψάς και σου δώσαμε να πιεις; 38Kαι πότε σε είδαμε ξένο και σε περιμαζέψαμε ή γυμνό και σε ντύσαμε; 39Kαι πότε σε είδαμε άρρωστο ή στη φυλακή και σε επισκεφτήκαμε; 40Kαι θ� αποκριθεί ο βασιλιάς και θα τους πει: Πραγματικά, σας λέω, καθόσο τα κάνατε αυτά σ΄ έναν από τους αδελφούς μου αυτούς τους ασήμαντους, σ’ εμένα τα κάνατε. "(Κατά Ματθ.

4 σχόλια:

Αntidrasex είπε...

Αν δεις και εδώ:
Πετάνε μόλότοφ μέσα από την πλευρά των ΜΑΤ.

Αntidrasex είπε...

Ουπς, το λινκ:
http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=61468

Arafat είπε...

χαχά ναι...αλλά τα παιδιά αν διαβάσεις πήραν φωτιά μόνοι τους..δεν έχουν κάνει ακόμα προπόνηση με τις μολότοφ..μόνο τα μαχαίρια ξέρουν καλά...

Τdi είπε...

Η θρασυδειλία στο αποκορύφωμά της.

Απλά.