ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕ ΤΟ ΜΠΑΤΣΟΚ!

Νέα Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ

Ελληνική Αστυνομία


Υπουργείο ΠΡΟστασίας ΠΟλίτη

Εχθές το βράδυ, έγινε συντονισμένη επίθεση (δεν μπορώ να την χαρακτηρίσω αλλιώς) όλων των αστυνομικών δυνάμεων στην πλατεία των Εξαρχείων.

Για να μην τα ξαναγράφω όλα, διαβάστε στα INDYMEDIA, TVXS. Στο site του Ρ/Σ "Στο Κόκκινο" υπάρχει και ηχογραφημένη μαρτυρία από έναν εκ των συλληφθέντων.

Δείτε και ότι μπορείτε από το βιντεάκι του συνιστολόγου Giant:




Η επίθεση είχε καθαρά τρομοκρατικό χαρακτήρα και μόνο. Θέλει να δώσει ένα μήνυμα προς τον χώρο των Εξαρχείων κατά πρώτον και στον χώρο των νοικοκυραίων κατά δεύτερο.
Η επίθεση είναι ξεκάθαρα τρομοκρατική και αντιδημοκρατική. Δεν συνέτρεχε κανένας λόγος δημόσιας ασφάλειας, δεν υπήρχε καμία αφορμή. Όποιος επικαλεστεί το μεσημεριανό μπάχαλο στα σύνορα των Εξαρχείων είναι απλά ηλίθιος.
  1. Δηλαδή, τι και ποιον περιμένεις να πιάσεις 12 ώρες μετά?
  2. Στην Θεσσαλονίκη, που κομπλεξικοί τραμπούκοι επιτέθηκαν σε γυναικόπαιδα και μαχαίρωσαν τον προπονητή Νέων του Άρη, γιατί δεν αποκλείστηκε όλη η Σουρωτή και η Τούμπα?
  3. Φαίνεται και από τη λίστα των τελικών συλλήψεων:
(από την Ελευθεροτυπία):

Στην επιχείρηση, που διήρκησε από τις 23.45 έως τις 2.30, συμμετείχαν 400 αστυνομικοί από όλες τις υπηρεσίες.

Ελέγχθηκαν συνολικά 203 άτομα, 16 αυτοκίνητα, 23 δίκυκλα και 26 καταστήματα.

Συνελήφθησαν 8 άτομα, εκ των οποίων δύο για κατοχή ναρκωτικών, ένα για καταδικαστικές αποφάσεις, ένα για υγειονομικές παραβάσεις, τρεις παράνομοι αλλοδαποί και ένα άτομο για παράνομα παίγνια.

Προσήχθησαν συνολικά 81 άτομα και κατασχέθηκαν 13 γραμμάρια ηρωίνης, μικροποσότητα κοκαΐνης και 46 μηχανήματα για παράνομα παίγνια.

Όπως ανακοινώθηκε από τη ΓΑΔΑ οι επιχειρήσεις θα συνεχιστούν.

Πολύ ωραία κύριοι της ΓΑΔΑ να συνεχιστούν. Αλλά όχι μόνο στα Εξάρχεια, ε?
Αν πάτε μια βόλτα στο Κολωνάκι, το Γκαζοχώρι ή στου Ψυρρή ΠΟΣΟΥΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ για τα αντίστοιχα "αδικήματα"? ΠΟΛΥ περισσότερους!
Τι νομίζετε ότι δεν βρίσκεται σε αυτές τις περιοχές? Υγειονομικές Παραβάσεις? Ναρκωτικά? Παράνομα Παίγνια (κάναν παπά θα έπαιζαν)? Κατάδικους ή "παράνομους" αλλοδαπούς?

Αν ΔΕΝ κάνετε κύριε Χρυσοχοϊδη και κε Μπίστη ανάλογες επιθέσεις και σε άλλες περιοχές θα είναι ξεκάθαρο (όχι ότι τώρα δεν είναι ε?) ότι οι επιχειρήσεις στα Εξάρχεια είναι ξεκάθαρα πολιτικές.

Όποιος σπέρνει ανέμους όμως θερίζει θύελλες.

Μπίστη, κρίμα για τα χρόνια που έλεγες πως είσαι αριστερός.
Τον Χρυσοχοΐδη τον ξέραμε τι κουμάσι είναι.

Update: O Ηλίθιος που λέγαμε (In.gr)
"Σειρά προσαγωγών από την περιοχή των Εξαρχείων, καθώς και έλεγχοι σε περαστικούς και καταστήματα, πραγματοποιήθηκαν μετά την επιδρομή αγνώστων σε τράπεζες και εμπορικά καταστήματα, το μεσημέρι της Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μ.Χρυσοχοΐδης ζήτησε αλλαγή σχεδιασμού, ώστε να αποφευχθούν ανάλογες επιθέσεις. «Η ανομία θα παταχθεί», δήλωσε ο υφυπουργός Σπ.Βούγιας."

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απαιτουμε οπως δεν ενοχλουμε να μη μας κανουν τα αυτοκινητακια μας τα σπιτια μας τη ζωη μας στοχο
αν πουν τι θελουν ισως καταλαβουμεκαι τους κανει καλο για να μας πουν θα σκεφτουν κι ισως αλλαξουν στοχους
που να παρουσιαζει την οποια αντιθεση τους [που ομως] και να μην κινδυνευουμε τοσο δυσολο ειναι οσο για τους αστυνομικους εχουν οικογενειες γιατι να ειναι στοχος??οσοι ειναι "καφροι" οπως σε καθε χωρο να τιμωρουντε παραδειγατικα απ τη πολιτεια με βρισιες ξυλο σπασιματα ωραια ...ειμαστε τοσα χρονια???

Ανώνυμος είπε...

Γεια
Δεν νοιωσατε πως παει η παλια σειρα


Ολη η Ελλαδα ψηφισε τι θελετε?/
ναι δεν σας αρεσει το κομμα δικαιωμα σας αλλα ολος ο κοσμος [πλην εξαιρεσεων λιγων] θα τους διωξει αν δεν πανε καλα οχι βεβαια απ τη δευτερη μερα που ανελαβαν
και μη μας βριζεται θελουμε να καθοοοοοοομαστε δεν μας αρεσει συγκρουση μα υπαρχουν νομοι καλλιτερα θα υπαρξουν αν δεν τους σεβαστητε τι να γινει?? καθεις με τα υλικα που εχει τρωει το φαι που φτιαχνει

Tyler Durden είπε...

ολόκληρη στρατιωτική επιχείρηση για μικροπαραβάσεις που δεν ενοχλούν κανέναν. Οι παπατζήδες, το χασισάκι και λόγοι υγιεινής είαι λόγος να σκοτώνεις μύγα με κανόνι;

-=IMAGINOS=- είπε...

XAXAXAXAXAXA Ναι για τους παπατζήδες και το χασισάκι γίνονται όλα... Ξεχάσατε που προχθές τα έσπασαν πάλι τα αναρχοναζίδια στο κέντρο της Αθήνας...

Νομίζανε ότι ακόμα έχουν να κάνουν με τον πανίβλακα και παντελώς ανύπαρκτο Πάκη. Πλέον θα δείτε τι σημαίνει Σοσιαλισμός στην πράξη γιατί κάποιοι είστε ακόμα μικρούλια και δεν ζήσατε τον Αρκουδέα του ΠΑΣΟΚ και τις εισβολές της Αστυνομίας στο Πολυτεχνείο το 1995 επί ΠΑΣΟΚ... Άλλη μία φορά έγινε εισβολή σε πανεπιστημιακό χώρο, το 1973 επί χούντας..

Θα αναπολήσετε και θα νοσταλγήσετε τον Πάκη...

Και όποιος τολμάει ας βγει να γιορτάσει με το γνωστό τρόπο το Δεκέμβρη την επέτειο του Αλέξη τον Δεκέμβρη.....

Arafat είπε...

Ρε αρχίδι Imaginos γιατί δεν σε κάνανε έκτρωση ρε γαμώτο...σου εύχομαι να πεθάνεις.

ArisX είπε...

-=ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ=-

Αntidrasex είπε...

Προς τους 2 πανίβλακες ανώνυμους:
Δεν έγραψα πουθενά υποστηρικτικά για τα μπάχαλα του μεσημεριού. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.

Imaginos, είσαι ο ΗΛΙΘΙΟΣ που περιγράφω στο ποστ. Βρε ανεγκέφαλο εκτόπλασμα, τι περιμένεις να βρεις μετά από 12 ώρες και με ποια στοιχεία? ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ.
(το ότι είναι ΗΛΙΘΙΟΙ και οι μπάχαλοι του μεσημεριού, δεν χωράει αμφιβολία. Αλλά άλλο το ένα, άλλο το άλλο).

Επ, Αραφάτ, όχι τέτοια (για την ευχή λέω). Για το άλλο...

Ναι, Αρη: ΓΛΟΥ ΓΛΟΥ ΓΛΟΥ ΓΛΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

18:30 έξω από το "Γρηγόρη" στη συμβολή των οδών Σπ. Τρικούπη και Στουρνάρη, διμοιρία σταματούσε οποιονδήποτε πεζό είχε μαλλιά κάτω από τους ώμους και ζητούσε ταυτότητα.
Παπάκια με μπατσάκια έκαναν βόλτα γύρω από την πλατεία (αλήθεια τη βενζίνη ποιος την πληρώνει;) σε σημείο που έλεγε κανείς ότι, πάει τα καημένα, νομίζουν ότι είναι στο τρενάκι στο Allou...
Όχι, δεν ένιωσα καμία απολύτως ασφάλεια σε αυτό το θέαμα. Ανασφάλεια ναι, ασφάλεια όχι.

-=IMAGINOS=- είπε...

Είστε πάντα ευγενείς και πολιτισμένοι. Με σκλαβώνετε :P

ΥΓ. Οι κατάρες εναντίον μου δεν πιάνουν, έχω αλεξικάταρο, τι διάλο Wiccan θα ήμουν διαφορετικά; χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Ρε Imaginos , θέλεις απλώς να ασχολούνται όλη την ώρα μαζί σου ? Βαλτός είσαι ? Ή άρχισε μια συζήτηση με σοβαρά επιχειρήματα ή μην μιλάς . Και μην αρχίσεις να λες για ελευθερία λόγου και τέτοια . Δεν είναι κακό να μην μιλάμε άμα δεν έχουμε την διάθεση ή την ικανότητα να πούμε κάτι αξιόλογο . Νομίζεις πως προσφέρεις κάτι με αυτά που λες, ιδικά με τον τρόπο που τα λες , σε αυτούς που τα διαβάζουν ?

-=IMAGINOS=- είπε...

Ναι βέβαια αγαπητέ, έτσι είναι όπως τα λες, το "Ρε αρχίδι Imaginos γιατί δεν σε κάνανε έκτρωση ρε γαμώτο...σου εύχομαι να πεθάνεις." δείχνει πραγματικά πολύ μεγάλη διάθεση για διάλογο εκ μέρους σας, προπαντός με ευγένεια, πολιτισμό και πάντα ακατάρριπτα επιχειρήματα. :P

ΥΓ. Συγνώμη αλλά το 1995 στο Πολυτεχνείο ποιος μπούκαρε και συνελήφθηκαν τότε 1.100 "παιδιά", εγώ, η ακροδεξιά Χρυσή Αυγή ή η αστυνομία του ΠΑΣΟΚ; Δηλαδή τι σας πείραξε; Το ότι λέω πας η πρακτική εφαρμογή του Σοσιαλισμού είναι ακροδεξιότερη της ακροδεξιάς; Αφού τα γεγονότα μιλάνε... εσείς οι ίδιο το παραδέχεστε μάλιστα... Το "ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕ ΤΟ ΜΠΑΤΣΟΚ!" δηλαδή τι άλλο σημαίνει; Καιρός είναι να μας πείτε τώρα ότι το ΠΑΣΟΚ είναι δεξιότερα και από τη Χρυσή Αυγή χαχαχα

Yellow Kid είπε...

Είδαμε τους μπάτσους και επι Αρκουδέα και επί Πολύδωρα ή Μαρκογιαννάκη και τώρα επί Χρυσοχοίδη. Όλες ωραία βαράνε.

Και τι σημαίνει αυτό; Να αποφασίσουμε ποια κυβέρνηση μας δέρνει καλύτερα;

Το θέμα είναι να μην μας βαράνε, πόσο μάλλον άμα δεν φτάιμε.