ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

Σάββατο μεσημέρι στο Μοναστηράκι...

... διασχίζουμε τον πεζόδρομο στη στοά του Αττάλου και ξαφνικά... μαινόμενος αστυνομικός - ταύρος, όχι πάνω από 25 χρονών, κάνει ντου στους μετανάστες που πουλάνε την πραμάτεια τους.
Είναι μόνος του, έχει βγάλει το γκλόπ του και κυνηγάει, βρίζει, χτυπάει τους μετανάστες και παίρνει τις τσάντες που πουλάνε και τους τις πετάει στα κεφάλια.
Έχει αναστατωθεί όλος ο πεζόδρομος από τον πανηλίθιο αστυνομικό και κάποιες τσάντες πέφτουν στα κεφάλια ανθρώπων που απολάμβαναν μέχρι πριν από λίγο τον καφέ τους.

Ένα παλικάρι με ποδήλατο, πλησιάζει τον μπάτσο και με πολύ ήρεμο τρόπο του λέει
" Γιατί τους χτυπάς;" και τι απαντάει το ανθρωπόμορφο μηδενικό;
"ΕΧΕΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΡΕ; ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗ;"
Σ' εκείνο το σημείο πετάχτηκα εγώ και ούτε θυμάμαι καλά καλά τι του είπα του ηλίθιου μπατσάκου που έδειχνε τη μαγκιά του με το γκλοπ του.

Μα τι τους κάνουν στη σχολή και τους πωρώνουν έτσι; Δεν έχουν ακούσει καν για τα ανθρώπινα δικαιώματα;
Δυστυχώς από την τσαντίλα μου δεν μου έκοψε να τραβήξω βίντεο!
Μετά ήρθαν οι ενισχύσεις και κατάσχεσαν μερικά από τα πράματα των ανθρώπων.. κάτω από τα γιουχαΐσματα όλων μας!

Ποιοί νομίζουν οτι είναι τελικά; Δεν τους έχω δει όμως ποτέ να πουλάνε τσαμπουκά στους νταβατζήδες της Ευριπίδου ... ίσως επειδή δεν τα βάζουν μ' αυτούς που τους πληρώνουν;



15 σχόλια:

hnioxos είπε...

Οι χθεσινές δηλώσεις του υπουργού ΠΡΟ(στασίας του)-ΠΟ(λίτη) περί απόταξης των αστυνομικών που θα αγγίζουν παράνομα πολίτες είναι από ό,τι φαίνεται ένα επικοινωνιακό τρικ. Οι πραγματικές εντολές είναι άλλες. Έχουν να κάνουν λοιπόν με μια καινούργια επίδειξη δύναμης που στόχο έχει να καταδείξει ποιος είναι το αφεντικό. Να μην ξεχνάμε ότι τον Ιανουάριο ενώ μαίνονταν οι επιχειρήσεις της Αστυνομίας στα Εξάρχεια με τις απαράδεκτες επεμβάσεις και τους τόνους δακρυγόνων που είχαν γεμίσει την περιοχή, ο κύριος υπουργός είχε δηλώσει ότι πρέπει να αλλάξει ο αντιτρομοκρατικός νόμος προς το αυστηρότερο. Είναι επίσης γνωστό ότι ο κύριος Χρυσοχοΐδης έχει βασίσει την πολιτική του καριέρα στις επιδόσεις του στο υπουργείο στο οποίο αυτή τη στιγμή προΐσταται.

Υποβοηθούμενος από τις απαράδεκτες ενέργειες κάποιων ηλιθίων που νομίζουν ότι κάνουν επανάσταση με το να βγαίνουν μέρα μεσημέρι στα καλά καθούμενα και να σπάνε ό,τι βρουν μπροστά τους, κάνει λοιπόν αυτή τη στιγμή πράξη όσα οραματιζόταν τόσο διάστημα: Αστυνομοκρατία και καταστολή για να μη μπορεί να κουνηθεί κανείς. Έτσι όμως κύριε υπουργέ έχετε ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα. Αντί να κατευνάσετε τα πνεύματα και να πετύχετε μια κοινωνική συναίνεση που έχει ανάγκη η χώρα μας στην παρούσα φάση, προκαλείτε εκ νέου ένα διχασμό που φέρνει κοινωνική αναστάτωση. Έτσι δε θα πιάσετε τους τρομοκράτες που ψάχνετε. Αντίθετα τρομοκρατείτε απλούς πολίτες σπρώχνοντάς τους στην ριζοσπαστικοποίηση. Τι ωραία αρχή είναι αλήθεια για την κυβέρνησή σας!

Ανώνυμος είπε...

Δεν τρομοκρατείται κανείς πολίτης. Τρομοκρατούνται μόνο οι παράνομοι.

Αυτό το χάλι με τους παράνομους μικροπωλητές που ταυτόχρονα είναι και λαθρομετανάστες που παρανόμως βρίσκονται στη χώρα, θα τελειώσει. Δεν είχε κανείς το δικαίωμα να επεμβαίνει στο έργο της αστυνομίας ούτε να γιουχάρουν τον αστυνομικό ο οποίος έκανε τη δουλειά του και εκτελούσε διαταγές.

Εάν γιουχάρεις ή αντιμιλήσεις σε αστυνομικό στη Βρετανία, Ιταλία, Γερμανία, Σουηδία, Αμερική κλπ σε έχει πηδήξει επιτόπου και αυτές οι χώρες είναι και σοβαρές και πολιτισμένες όπως θα ξέρετε καλά.

Μη ξεχνάτε ότι οι παράνομοι μικροπωλητές λαθρομετανάστες είναι και παράνομα παραβρισκόμενοι στην χώρα και δεν πληρώνουν επίσης ούτε φράγκο στην εφορία ούτε αποδίδουν ΦΠΑ όπως τον αποδίδουν οι νόμιμοι μαγαζάτορες και έμποροι, αντίθετα προκαλούν ζημιά και στο νόμιμο εμπόριο και γενικότερα στην αγορά.

Αυτό το μπάχαλο στην Ελλάδα δεν υπάρχει πουθενά σε όλη την Ευρώπη αντίστοιχο. Το γελοίο σόφισμα μέχρι τώρα ότι τους αφήνουμε να πουλάνε παράνομα cd και εμπορεύματα που δεν ξέρουμε καν από που προέρχονται και αν είναι βλαβερά για την υγεία (πχ γυαλιά ηλίου) για να βγάζουν κάνα φράγκο και έτσι να μη κλέβουν και όλα αυτά επειδή το κράτος δεν τους διώχνει όπως πράττουν και όλα τα άλλα σοβαρά κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα πρέπει να τελειώνει εδώ και τώρα γιατί πολύ παρατράβηξε το κακό και οι πολίτες δεν ανέχονται άλλο αυτό την κατάσταση.

Τα πράγματα αλλάζουν αν δεν το καταλάβατε ακόμα και δεν θα είναι έτσι όπως σας τα είχαν μάθει λάθος μέχρι τώρα. Προσαρμοστείτε λοιπόν για το δικό σας καλό.

Σκοπός μας είναι η Αθήνα να αποκτήσει και πάλι το ανθρώπινο πρόσωπο που είχε και παλαιότερα όταν μπορούσε ελεύθερα και με ασφάλεια, να κυκλοφορήσει στο δρόμο η μητέρα με το παιδί της, ο παππούς με τη γιαγιά σας, οι ανήλικοι μαθητές με τους φίλους τους.

Θα συνεχιστούν οι επιχειρήσεις και η πυκνή αστυνόμευση ΠΑΝΤΟΥ μέχρι να πετύχουμε στο ακέραιο το σκοπό μας που είναι μία Αθήνα με Ευρωπαϊκό πρόσωπο προς όφελος πάντα των πολιτών οι οποίοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία, θέλουν και επιζητούν διακαώς την αστυνομία δίπλα τους.

Κανείς αστυνομικός δεν θα σας πειράξει λοιπόν όταν πίνετε το καφεδάκι σας στο Μοναστηράκι ή οπουδήποτε αλλού, εφόσον δεν προβαίνετε σε παράνομες πράξεις και ενέργειες και φυσικά να κοιτάτε τη δουλειά σας όπως την κοιτάνε και οι αστυνομικοί.

Είτε σας αρέσει είτε όχι, αυτό το κράτος όπως έχει νόμους, έτσι έχει και αρμόδιες αρχές που τους επιβάλουν και οι νόμοι πρέπει να γίνονται σεβαστοί από όλους και θα γίνονται. Ακριβώς το ίδιο ισχύει σε κάθε άλλη χώρα με στοιχειώδη σεβασμό στην ασφάλεια και την προστασία των πολιτών της.

Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

Ένας αστυνομικός.

Ανώνυμος είπε...

ανώνυμε αστυνομικέ με ανάβει η αντρίλα που βγάζει η τοποθέτησή σου! Μήπως θέλεις να μας γαμήσεις κι από πάνω;

manetarius είπε...

@Ανώνυμε αστυνομικέ
Όπως είπα και στο κείμενο που έγραψα, σας βλέπω να πουλάτε τσαμπουκά μόνο σε ανθρώπους που δεν μπορούν να σας κάνουν τίποτα και σας φοβούντε!

Σαφώς οι παράνομοι μικροπωλητές επιβαρύνουν την οικονομία του κρέτους... όχι όμως περισσότερο από τους νόμιμους βουλευτές που μας ρουφάνε το αίμα καθημερινά, γεμίζουν τα πορτοφόλια τους από τα δημόσια ταμεία, ζουν στις βιλλάρες τους κι εσείς τους φυλάτε!!!

Δεν σας έχω δει να συλλαμβάνετε όμως στη Γερανίου κανέναν έμπορο ναρκωτικών, παρά μόνο να ψαχουλεύετε τα δύστυχα βαποράκια και να τραβοκοπάτε. Δεν σας έχω δει να κάνετε κανένα ντου στην Ευριπίδου που παράνομοι νταβατζήδες πουλάνε τα κορμιά των γυναικών...
Μη μου λέτε λοιπόν οτι η Αθήνα θα αλλάξει πρόσωπο ... δηλαδή τι, θα μπορεί ο παππούς να κυκλοφορεί μέρα μεσημέρι με το εγγόνι του στη Γερανίου;

Οι αστυνομικοί. πριν εκτελέσουν διαταγές, θα έπρεπε να έχουν δική τους κρίση. Πριν χτυπήσουν άλλους ανθρώπους με τα γκλοπ και τα όπλα τους, θα έπρεπε να γνωρίζουν για τα ανθρώπινα δικαιώματα!

Αν γνωρίζετε καλά αγαπητέ μου, στις Γερμανίες, τις Αγγλίες και τις άλλες χώρες που αναφέρατε (για την Αμερική δεν θα μιλήσω...μιλάει από μόνη της), δεν τους αγγίζουν τους μικροπωλητές.. απλώς κατασχουν τα πράγματα που πουλάνε! Δεν πουλάνε μαγκιά... απ' όσο ξέρω τουλάχιστον, γιατί ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι υπάρχει στο κεφάλι ενός ανθρώπου που τον έχουν πάρει από το πουθενά και του έχουν δώσει εξουσία!

Θα σας παρακαλούσα τέλος να βλέπετε τα πράγματα χωρίς τις παρωπίδες που σας βάζουν στη σχολή αστυνομίας και να ξέρετε οτι οι ανώτεροι σας κάθονται στις καρεκλάρες τους και σας αμολάνε στους δρόμους σαν τα σκυλιά για να τους φυλάτε την ώρα που αυτοί τα έχουν κάνει πλακάκια με τη διαφθορά!

Και όχι, δεν μας αρέσει που αυτό το κράτος έχει νόμους μόνο για τους πολίτες, ενώ για τα αφεντικά σας δεν ισχύει τίποτα!

Και τέλος... δεν γεννηθήκαμε για να προσαρμοστούμε σε στρατιωτικούς νόμους και την τρομοκρατία των κυβερνώντων αγαπητέ μου.

Ahepas είπε...

@ανόνυμος αστυνομικός...
στη Σουηδία οι μπάτσοι δεν θα αρχίσουν να σε χτυπάνε με ό,τι βρουν, ούτε και θα σε βρίζουν. γενικά χτυπάνε με μεγάλη δυσκολία, απλά σε μαζεύουν τελεία και παύλα. σέβονται απόλυτα τα δικαιώματά σου εννοείται και των μεταναστών...είναι επαγγελματίες και όχι βλαχονεοέλληνες κατά βάση αγάμητοι που την βλέπουν ξαφνικά μάγκες και άντρες...έλεος...

Ανώνυμος είπε...

@ ανωνυμο αστυνομικο

θες να σου υπενθυμισω ποσες εκατονταδες ανωνυμοι αστυνομικοι σαν εσενα πουλανε προστασια σε μαγαζια τα βραδυα, και δεν πληρωνουν ουτε ενα € στο κρατος απο αυτα που παιρνει?

θες να σου θυμισω ποσες εκατονταδες επιχειρηματιες τρωνε εκατομυρια (μην πας μακρυα, υποθεση ΑΣΠΙΣ) και οχι απλα δεν τους βαρατε, αλλα ουτε καν μπαινετε στον κοπο να τους συλλαβετε?

θες να σου θυμισω ποσοι κανουν εμποριο ναρκωτικων κι αντι να τους συλλαβετε κανετε τα στραβα ματια και τσιμπατε τη μιζα σας????

ολοι αυτοι πληρωνουν φορους αφου τοσο πολυ σε νοιαζει ποιοι πληρωνουν φορους στο ελληνικο κρατος...

ή μηπως να σου πω για τους αλλους αστυνομικους που δεν κοβουν κλησεις στους συναδελφους τους??ποσα λεφτα χανονται ετσι???

αλλα αυτα δεν τα βλεπεις κοντοφθαλμε καραγκιοζη

Αntidrasex είπε...

(το προηγούμενο σχόλιο το έσβησα μόνος μου, γιατί ήταν πολύ αυθόρμητο, λακωνικό αλλά χυδαίο. Συγγνώμη και πάμε παρακάτω):

"Κανείς αστυνομικός δεν θα σας πειράξει λοιπόν όταν πίνετε το καφεδάκι σας στο Μοναστηράκι ή οπουδήποτε αλλού, εφόσον δεν προβαίνετε σε παράνομες πράξεις και ενέργειες και φυσικά να κοιτάτε τη δουλειά σας όπως την κοιτάνε και οι αστυνομικοί."

Αυτό πες το σε αυτούς που έπιναν καφέ τις προάλλες στα Εξάρχεια.
Δουλειά μας είναι επίσης να ελέγχουμε αν οι αστυνομικοί τηρούν ευπρέπεια και νομιμότητα. Περισσότερο από τους μετανάστες, γιατί ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ.

Όσο λοιπόν:
-Με σταματάς στα καλά του καθουμένου στο δρόμο γιατί δε σου αρέσει η φάτσα μου
-Μου μιλάς στον ενικό
-Φέρεσαι σαν κοινός τραμπούκος
ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ.

Και όταν θα κάνεις το καθήκον σου με αξιοπρέπεια τότε θα σου δώσω το χέρι.

Μέχρι τότε, αλλού τα επιχειρήματα αυτά.

"Τα πράγματα αλλάζουν αν δεν το καταλάβατε ακόμα και δεν θα είναι έτσι όπως σας τα είχαν μάθει λάθος μέχρι τώρα. Προσαρμοστείτε λοιπόν για το δικό σας καλό."

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΜΠΑΤΣΕ, μας απειλείς???

Λουκάς Σταμέλλος είπε...

Ανεγκέφαλο μπατσοειδές, που σε πληρώνω κιόλας,

Το παραμύθι με τους «παράνομους μικροπωλητές - λαθρομετανάστες» είναι ότι τους αναγκάζει το ίδιο το κράτος σου να είναι παράνομοι.

Οι περισσότεροι είναι πρόσφυγες και αιτούν άσυλο. Τις διαδικασίες ασύλου στη χώρα δε θα τις σχολιάσω καν, το έκανε ήδη ο Γερμανός ΥΠΕΣ. Όταν κάποιος ζητά άσυλο γιατί το σκάει από μιαν εμπόλεμη ζώνη για να σώσει τη ζωή του, του δίνεις χαρτιά, ώστε να μπορέσει να πάει και σε άλλες χώρες. Μη νομίζεις ότι το όνειρό του ήταν να έρθει στην Ελλάδα. Εδώ τον πέταξαν οι δουλέμποροι φίλοι σας, με την συνεργασία των συνεταίρων τους, μπάτσων και λιμενικών.

Αν το κράτος σου ενδιαφερόταν να τελειώσει η παρανομία, θα έδινε σε όλους κάποιο καθεστώς αναγνώρισης, ώστε να κινούνται νόμιμα, να εμπορεύονται νόμιμα και να πληρώνουν φόρους.

Αντίθετα, τους κρατάει ομήρους εδώ για να δίνει τσάμπα εργατικό δυναμικό στους «νόμιμους», όπως λες, Έλληνες επιχειρηματίες, μεγάλους και μικρούς. Και από καιρού εις καιρόν, ξαμολάει και τα ανεγκέφαλα ανθρωπάκια που δεν μπορούσαν να καταφέρουν τίποτε στη ζωή τους κι έγιναν μπάτσοι, για να ξεκαυλώνουν δέρνοντας.

Η μόνη απειλή στην καλώς νοούμενη τάξη και ασφάλεια είναι η δικτατορία των κοινοβουλευτικών και οικονομικών αρχόντων, με όργανό της τον μπατσοστρατό των ηλίθιων που έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου και ανάγουν το κράτος σε ύψιστο αγαθό.

Yellow Kid είπε...

Η "Αλλαγή" του ΠΑΣΟΚ που λέγαμε...

Φροντίστε πάντως μέσα σε αυτό το κλίμα της αλλαγής μερικοί από σας τους σερίφηδες να κάνετε και καμία αλλαγή στους στόχους σας. Αυτή τη φορά να φάτε 15χρονη.

Για συμμαζευτείτε που θα μας αστυνομεύετε και μέσα από τα μπλογκ....

...εκτός αν θέλετε να ερχόμαστε και εμείς έξω από τα αστυνομικά τμήματα και να σας πετάμε κάτω από την πόρτα ανώνυμα ραβασάκια για το τι θα κάνετε.

Ανώνυμος είπε...

Σε ότι αφορά τους επίορκους αστυνομικούς ναι υπάρχουν και τέτοιοι αλλά θα προσπαθήσουμε να τους εξαφανίσουμε αν και δεν είναι εφικτό αυτό στο 100%. Σε κάθε επαγγελματικό χώρο υπάρχουν επίορκοι και οι αστυνομικοί είναι και αυτοί εργαζόμενοι πολίτες όπως όλοι μας εκτός εάν εσείς είστε αραχτοί και τρώτε από τα έτοιμα του μπαμπά οπότε αλλάζει το θέμα.

Η ευγένεια του αστυνομικού προς τον πολίτη είναι δεδομένη αλλά εξαρτάται και από την στάση του πολίτη αυτού απέναντι στον αστυνομικό. Ο Νόμος κατοχυρώνει και τιμωρεί ποινικά την αντίσταση κατά της Αρχής όπως και θα έπρεπε να γνωρίζετε. Επίσης θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι η Πολιτεία έχει παραχωρήσει στον αστυνομικό το αποκλειστικό δικαίωμα να ελέγχει στο δρόμο όποιον νομίζει αυτός, ακόμα και αν δεν του αρέσει η φάτσα του ελεγχόμενου και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αρνηθεί τον έλεγχο είτε σας αρέσει κάτι τέτοιο είτε όχι. Ακριβώς το ίδιο, συμβαίνει παντού σε κάθε χώρα του κόσμου και εφόσον δεν κρύβεις κάτι ή δεν είσαι παράνομος δεν έχεις να φοβηθείς απολύτως τίποτα.

Σε ότι αφορά τον 15χρονο Αλέξη που χάθηκε άδικα, είμαστε όλοι μας συντετριμμένοι αλλά οι πράξεις ενός ψυχάκια αστυνομικού δεν μπορεί να χαρακτηρίζουν ολόκληρο το σώμα ούτε φυσικά επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε αυτό το τραγικό γεγονός σαν αφορμή και όχι αιτία, να εκφράζετε το μίσος σας προς την Αστυνομία καταστρέφοντας περιουσίες αθώων και σκληρά εργαζόμενων πολιτών.

Ούτε λέξη δεν είπατε για την επίθεση των κουκουλοφόρων πριν από λίγες μέρες στο κέντρο της Αθήνας καταστρέφοντας καταστήματα, αυτοκίνητα και περιουσίες πολιτών με το αιτιολογικό ότι συμπαραστέκονται με αυτόν τον τρόπο στους συλληφθέντες των Πυρήνων της Φωτιάς. Ωραία αιτιολογία. Δηλαδή με λίγα λόγια θέλετε όποιος συλλαμβάνεται επ’αυτοφώρω με βόμβες μέσα σε γιάφκες να αφήνεται ελεύθερος και να μην τον πειράζει κανείς!

Επικροτείτε αυτές τις ενέργειες των κουκουλοφόρων που καταστρέφουν αναίτια περιουσίες αθώων πολιτών; Εάν ναι τότε ναι είμαστε και θα είμαστε στο εξής πιο μπάτσοι από όσο νομίζατε μέχρι τώρα.

Δε θα σας ενοχλήσω άλλη φορά αλλά θα σας δώσω ξανά τη συμβουλή: Αυτά που ξέρατε και σας τα είχαν μάθει λάθος μέχρι τώρα, πλέον δεν θα ισχύσουν σε καμία περίπτωση και καλό θα είναι να τα ξεχάσετε το γρηγορότερο δυνατό.

Προσαρμοστείτε, για το δικό σας καλό για να μη ζητάτε και πάλι τα ρέστα μετά. Είστε μία πολύ μικρή μειοψηφία που δε θέλει την αστυνομία στο πλάι της. Σύσσωμη η ελληνική κοινωνία επιθυμεί την παρουσία της Αστυνομίας στο πλευρό της και θα την έχει όσο και αν σας στεναχωρεί κάτι τέτοιο.

Ένας Αστυνομικός.

Λουκάς Σταμέλλος είπε...

«Σε κάθε επαγγελματικό χώρο υπάρχουν επίορκοι και οι αστυνομικοί είναι και αυτοί εργαζόμενοι πολίτες όπως όλοι μας»

Σε καμμία περίπτωση. Ξεχάστε το αυτό. Δεν είσαστε «όπως όλοι μας». Δεν είναι «μια δουλειά» η αστυνομία. Στην ιδανική της μορφή, όχι στην παρούσα (του στρατού κατοχής/προστασίας του κεφαλαίου) είναι η προστασία του καθενός από την αυθαιρεσία. Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο ο αστυνομικός δεν έχει κανένα δικαίωμα να αυθαιρετεί και δεν συγχωρείται ούτε η ύπαρξη «μειοψηφίας επιόρκων». Αν δεν σας αρέσει, ή νιώθετε ανεπαρκείς, παραιτηθείτε. Τέλος.

«Η ευγένεια του αστυνομικού προς τον πολίτη είναι δεδομένη αλλά εξαρτάται και από την στάση του πολίτη αυτού απέναντι στον αστυνομικό.»

Σε καμμια περίπτωση. Να τα ξεχάσετε αυτά. Αν ο πολίτης παρανομεί, θα κριθεί από δικαστήριο, όχι από τον αστυνομικό. Ο αστυνομικός δεν δικάζει, δεν κρίνει, δεν αποφασίζει. Μόνο προστατεύει. Είναι υπηρέτης, όχι επιβολέας. Υπηρετεί ακόμα κι αυτόν που συλλαμβάνει. Τέλος.

«Ο Νόμος κατοχυρώνει και τιμωρεί ποινικά την αντίσταση κατά της Αρχής όπως και θα έπρεπε να γνωρίζετε.»

Ο νόμος, όχι ο αστυνομικός. Τέλος.

«... τρώτε από τα έτοιμα του μπαμπά οπότε αλλάζει το θέμα... εκφράζετε το μίσος σας προς την Αστυνομία καταστρέφοντας περιουσίες αθώων και σκληρά εργαζόμενων πολιτών... θέλετε όποιος συλλαμβάνεται επ’αυτοφώρω με βόμβες μέσα σε γιάφκες να αφήνεται ελεύθερος και να μην τον πειράζει κανείς...»

Είσαι επικίνδυνος ψυχάκιας. Παραιτήσου τώρα. Αυτά που λες είναι εμπεδωμένη προπαγάνδα των αφεντικών σου. Ξεκόλλα, πήγαινε σπίτι σου και, αν δεν έχεις παιδιά, καλύτερα να μη κάνεις. Αν έχεις, εύχομαι να περάσει το παιδί σου μια νύχτα στη ΓΑΔΑ και να σού 'ρθει με σπασμένα χέρια, πόδια, μούτρα, μόνο και μόνο γιατί «δεν άρεσε η φάτσα του» σε ένα συνάδελφό σου.

Τότε θα μάθεις, επειδή φαίνεται ή παριστάνεις ότι δεν ξέρεις «τί έχει να φοβηθεί από την αστυνομία κάποιος που δεν είναι παράνομος».

Yellow Kid είπε...

Προσωπικά, θεωρώ πως το σταμάτημα στο δρόμο για εξακρίβωση λόγω φάτσας τραγικά ρατσιστικό. ΤΡΑΓΙΚΑ! Το ξέρω πώς έτσι λειτουργείτε μίας και σταματάτε τους καημένους τους Πακιστανούς και τους καθυστερείτε από την δουλειά στην οποία πάνε και από την οποία θα βγάλουν ένα πιάτο φαΐ,και δεν σταματάτε ποτέ κανέναν λευκό χοντρομαλάκα Έλληνα που μπορεί να είναι ο χειρότερος νταβατζής της Αθήνας.

Θα φωνάζω λοιπόν μέχρι να πάψει οποιαδήποτε διάκριση.

Δεν λέω ότι δεν χρειάζεται η αστυνομία. Αρκεί να γνωρίζει τα δικαιώματα μου, να είναι ευγενικός και από την στιγμή που δεν τον προκαλώ να μην με προσβάλει. Κατεβαίνει για μία δουλειά.Όχι να κάνει το χαβαλέ του ή βριστεί στο γήπεδο. Αν έχει προσωπικά ή νευράκια αυτά να τα αφήνει εκτός υπηρεσίας (να μην σου πω να βρει κανέναν ψυχολόγο να του τα λύσει).

Επίσης να εμφανίζεται για να προστατεύει την σωματική μου ακεραιτότητα όταν κινδυνέψω και να μην εμφανίζεται μόνο για να μου πουλήσει νταϊλικι όταν βάζω δυνατά την μουσική σε ένα πάρτυ. (Γιατί μόνο σε κάτι τέτοιες κλίσεις πηγαίνετε, αλλά όταν πρόκειται για κάτι σοβαρό λουφάρετε)

Επίσης δεν συμφωνώ ούτε με τους κουκουλοφόρους και τα χουλιγκάνια που τα σπάνε, αλλά ούτε και αυτοί είναι οι μόνοι τους οποίους κυνηγάτε και σαπίζετε στο ξύλο. Μία αναδρομή από την στιγμή που άνοιξα το μπλόγκ θα σε πείσει για πολλές άδικες συλλήψεις προσαγωγές, τραμπουκισμούς κλπ.

Υ.Γ. Έτσι ρε Ιμάτζινε και ανακαλύψω ότι εσύ γράφεις ως "ένας αστυνομικός" θα φας πολύ καζούρα!

Ένας πολίτης.

wert01gf είπε...

Τα "διακριτικά" του γιατί τα έχει ξηλωμένα ο προστάτης μου; Αν δεν θέλω την υποχρεωτική προστασία του πρέπει κάπως να τον καταγγείλω. Γιατί δεν γράφει τον αριθμό του πάνω στη στολή να ξέρω με ποιον έχω να κάνω; Μήπως από εκεί ξεκινάει το θράσος τους;

Αntidrasex είπε...

"Η ευγένεια του αστυνομικού προς τον πολίτη είναι δεδομένη"

Συγγνώμη, που υπηρετείς? Στην Βουλή?

Ανώνυμος είπε...

Εσύ που συχνάζεις, στο Χάρλεμ;