ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Καταργείται ο Κουκουλονόμος!


Και τώρα; Τι θα κάνουν όλες αυτές οι αναφορές¨κουκουλοφόρων" που παρελάμβαναν στα δελτία ειδήσεων επί Δένδια με σκοπό να τρομοκρατήσουν τον Έλληνα τηλεθεατή;

Καλό είναι σαν πρώτη ενέργεια, μην αναπαυόμαστε πάντως. Το Πασόκ δεν τον κατάργησε επειδή έχει καλή καρδιά αλλά για να μην αναγκαστεί να έρθει σε αντίθεση με εκείνα που έλεγε ως αντιπολίτευση και βρεθεί να πάρει les poulos.
(Δείτε προηγούμενο πόστ του Αντίδραση + Σέξ).

Μην ξεχνατε: Το Πασόκ είναι (και πάλι) εδώ, ξέρουμε καλά τι εστί Πασόκ, και θά έρθει πάλι η στιγμή να τα κάνει μπάχαλο, οπότε προεξοφλεί εντυπώσεις.

Εμείς με την πρώτη κουτσουκέλα τους πάλι στους δρόμους θα είμαστε...

5 σχόλια:

Ερωτευμένη Σχιζοφρενής είπε...

Ο φόβος φυλάει τα έρμα.

Απομένουν 80 ημέρες με το δίλημμα "σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα".

Μετά ας αναμένουμε τις ορδές.

yX είπε...

Εγώ, ως αφελής ρομαντικός, προσπαθώ να κρατηθώ όσο μπορώ στο όνειρο ότι μπορεί και να μη μας δοθεί αιτία να κατέβουμε πάλι στους δρόμους άμεσα... Αλλά ο Δεκέμβρης είναι κοντά, και η κλιμάκωση των προκλήσεων της ΕΛ.ΑΣ. στα Εξάρχεια με ξυπνάνε από το όνειρο.

ο δείμος του πολίτη είπε...

Επιτέλους

nikolaelf είπε...

Δεν μπορώ να πω ότι δεν χάρηκα με αυτήν τη απόφαση αλλά ναι κρατώ μικρό καλάθι. Οι πολιτικοί είναι τουλάχιστον ηλίθιοι για να καταλάβουν το ίδιον της λέξης 'Εξάρχεια' με αποτέλεσμα η βία που μεταχειρίζονται για την δήθεν προστασία της περιοχής είναι απαράδεκτη. Η (Γ)ΕΛΑΣ είναι τόσο φασιστική που βαράει όπου της γουστάρει ασχέτως αν μετά γίνεται ρεζίλι. Πότε θα το πάρουν απόφαση ότι με τέτοια καραγκιοζιλίκια κάνουν μια τρύπα στο νερό και μεγεθύνουν το χάσμα; Ή μήπως το κάνουν σκοπίμως;

Αntidrasex είπε...

Δεν το είχα δει, στο ίδιο πνεύμα ανεβάζω από πάνω ένα που έφτιαξα για την "ημέρα της κουκούλας".