ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

Τρομοκράτες Γουρούνια Δολοφόνοι:

Είσαστε φασίστες και αυτό δεν είναι σχήμα λόγου. Η ιδεολογική σας καραμέλα δεν διαφέρει από αυτή της Χρυσής Αυγής όταν επιτίθεται τυφλά σε μετανάστες και αλλοδαπούς. Ούτε καν οι προκηρύξεις σας. Αυτοί απειλούν τους μετανάστες να προσέχουν, εσείς λέτε να προσέχουν οι μπάτσοι. Αυτοί μισούν το χρώμα του δέρματος, εσείς το χρώμα της στολής.

Πικρή η αλήθεια αλλά δεν πολεμάτε το σύστημα. Σφάζετε απλώς τα όργανα. Κόβετε τα κεφαλάκια της Λερναίας Ύδρας και αυτά ξαναβγάινουν διπλά και τριπλά.Και αυτό μόνο φτάνει για να συνεχίζετε ένα βλακώδη πόλεμο με την ΕΛ.ΑΣ. δημιουργώντας θύματα αθώους και άσχετους μπάτσους από τη μία, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. στην προσπάθεια της να σας βρει θα δημιουργήσει τα δικά της αθώα και άσχετα θύματα.
Τί περιμένετε δηλαδή; Ποιος είναι στόχος σας; Τι καταφέρνετε; Γιατί όπως ενεργείτε, φτάνουμε εκεί με μαθηματική ακρίβεια στο αντίθετο αποτέλεσμα απ' αυτό που θέλετε. Να γίνουν ακόμα χειρότεροι οι μπάτσοι, να έχουμε χειρότερη αστυνόμευση.

Δεν υπερασπίζομαι ξαφνικά τους μπάτσους. Κατά καιρούς έχουνε κάνει κι αυτοί χοντρές μαλακίες, και έχουνε φάει κοσμάκη. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα ακολουθήσω την στραβή μέθοδο που ακολουθούν αυτοί. Αντίθετα από αυτούς γνωρίζω πώς πίσω από μία κουκούλα κρύβεται ένας άνθρωπος καλός ή κακός που θα κάποια στιγμή κριθεί. Και αντίθετα από εσάς το ίδιο θα κρίνω για κάτω από το καπέλο ενός μπάτσου. Κι όσο μου τη βαράει η αστυνομική ασυδοσία που προστατεύεται από μία στολή, τόσο και η δική σας πίσω από ένα Καλάσνικοφ. Μόνο που όσες διαφορες και να έχουμε ένα τέτοιο όπλο αρνούμαι να το αγγίξω.

Είναι και το άλλο: Ένας ένοπλος επαναστάτης όπως θέλετε να ονομάζεστε είναι έτοιμος να συλληφθεί, να φυλακιστεί ακόμα και να πεθάνει για τις ιδέες του; Μπορείτε να ζήσετε με αυτό το τίμημα ή έχετε την αυταπάτη πώς θα μείνετε ασύλληπτοι μέχρι τα βαθιά σας γεράματα; Πραγματικά αναρωτιέμαι αν τα σκεφτήκατε αυτά πριν αρχίστε να γαζώνετε με Καλάσνικοφ αστυνομικά τμήματα.

Θέλω να πιστεύω πώς μέσα σε ένα εφηβικό επαναστατικό ενθουσιασμό δεν φανταστήκατε εκείνη την ώρα ότι μπορεί από έναν τυφλό πυροβολισμό να υπάρξουν πραγματικά θύματα. Πώς όπως ένα αφελές παιδί δοκιμάσατε να τρομοκρατήσετε τον μεγάλο σας αδερφό πυροβολώντας τον με το όπλο του μπαμπά σας και έτσι φέρατε το ατύχημα.

Γιατί αν διαφορετικά ενεργήσατε τελείως συνειδητά να σκοτώσετε, δεν έχετε μεγάλες διαφορές από τους Φασίστες ή τους Ναζί, άρα το ίδιο θα σας αντιμετωπίσω.

49 σχόλια:

FrapDigo είπε...

Ρε συ Yellow Kid, να 'ξερες πόσες φορές ξεκίνησα να γράψω την άποψή μου για το θέμα και τελικά την έσβησα γιατί έβγαινε μια μπούρδα και μισή.

Ε, καλύτερα από αυτά που γράφεις δεν θα μπορούσα να τα γράψω ποτέ. Δεν νομίζω ότι έχω να προσθέσω κάτι.-

Yellow Kid είπε...

Ρε συ Φράπ, το ίδιο πιστεύω και για τα δικά σου! Τι θα γίνει;

FrapDigo είπε...

Ποιά δικά μου, ορέ Yellow?

Με κολακεύετε, κύριε πρέσβη, και δε βλέπω και σοκολατάκι.

Σας λινκάρω για να μάθετε.

-=IMAGINOS=- είπε...

Σωστό το κείμενο αλλά δεν το πιστεύετε. Για το Θεαθήναι και μόνο γράφτηκε. Εάν το πιστεύατε, θα ήσασταν στους δρόμους τώρα όπως τον περασμένο Δεκέμβρη. Δεν πείθετε κανέναν απλά με αυτό το κείμενο προσπαθείτε να εξιλεώσετε το βεβαρυμμένο παρελθόν σας. Και δεν είμαι κατοικίδιο Yellow και Αντίδραση. Στο δικό μου σπίτι ποτέ δεν σας έχω προσδώσει ανάλογους χαρακτηρισμούς όταν έρχεστε. Λέτε να μη μπορώ ή το θεωρείτε μαγκιά αυτό πίσω από ένα μόνιτορ;

Aνεμος είπε...

Γιατί αν διαφορετικά ενεργήσατε τελείως συνειδητά να σκοτώσετε, δεν έχετε μεγάλες διαφορές από τους Φασίστες ή τους Ναζί, άρα το ίδιο θα σας αντιμετωπίσω.

Yellow Kid είπε...

Να κατέβουμε να διαμαρτυρηθούμε ενάντια σε ποιούς ακριβώς ρε Ιματζινος; στους ακέφαλούς ανώνυμους τρομοκράτες; Μη λες ότι θες γαμώ τη τρέλα μου!

Και τώρα εσύ έχεις αποφασίσει σώνει και καλά πώς επειδή είμαι κατά της αστυνομικής βίας, είμαι αυτομάτως υπέρ της τρομοκρατικής. Τι να σου πω. Συνέχισε έτσι, ψήφιζε το Λάος σου και άμε στην ευχή της Παναγίας.

Yellow Kid είπε...

Για μπλόγκερ που βρίζει-προσβάλει-κοροϊδεύει θεούς και δαίμονες είσαι πολύ παρεξηγιάρης όταν ξαφνικά σε κοροϊδεύουν άλλοι. Δεν είναι αργά για να αρχίσεις εκείνη τη ψυχανάλυση.

ο δείμος του πολίτη είπε...

Πάντως για πρώτη φορά έχω δει τόση αγανάκτηση για μία τρομοκραιτκή επίθεση... Όχι μόνο σε εσάς, αλλά σε όλη την κοινωνία. Και αυτό είναι σημαδιακό για την αποδοχή μας τέτοιων πρακτικών...

Tyler Durden είπε...

πολύ σωστό το κείμενο. Ο κύκλος της βίας συνεχίζει σαν βεντέτα χωρίς τελειωμό, χωρίς τίποτε το επικοδομητικό, αντιθέτως μόνο επιδείνωση της καταστολής και περισσότερες κακοποιήσεις, δολοφονίες πολιτών και περιστολή των δικαιωμάτων μας. Βούτυρο στο ψωμί της εξουσίας τέτοιες ενέργειες και μάλιστα, επειδή δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι υπάρχουν τόσο ηλίθιοι στον ας τον πούμε "επαναστατικό χώρο", πιο πολύ τείνω προς προβοκάτσια να είναι.

ATHENA είπε...

1. ΚΙΝΤΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!

2. ΙΜΑΤΖΙΝΕ ΕΙΣΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΚΟΥΤΟΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΕΝΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ

3.TYLER, ΘΑ ΜΕ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΠΕΙΡΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΙΝΣΤΑΙΝ ΠΕΡΙ ΑΠΕΡΑΝΤΟΣΥΝΗΣ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΛΗΘΙΝΑ, ΕΤΣΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΝΑΣ ΤΥΦΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΓΑΖΩΝΕΙΣ ΑΘΩΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ "ΔΙΑΛΕΞΑΝ" ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ 700 ΕΥΡΑ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΕΝΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕ Ο ΚΙΝΤ ΣΤΟ ΠΟΣΤ ΕΧΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΥΦΛΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΗΤΤΗΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΦΑΝΗ.


ΥΓ ΚΙΝΤ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ? ΤΟ ΡΗΠΟΡΤ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ ΚΙ ΕΜΕΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΒΕ

Orestis είπε...

Απ' όλα τα ωραία που είπες κρατώ πιο ψηλά αυτό:
"Είναι και το άλλο: Ένας ένοπλος επαναστάτης όπως θέλετε να ονομάζεστε είναι έτοιμος να συλληφθεί, να φυλακιστεί ακόμα και να πεθάνει για τις ιδέες του; Μπορείτε να ζήσετε με αυτό το τίμημα ή έχετε την αυταπάτη πώς θα μείνετε ασύλληπτοι μέχρι τα βαθιά σας γεράματα; Πραγματικά αναρωτιέμαι αν τα σκεφτήκατε αυτά πριν αρχίστε να γαζώνετε με Καλάσνικοφ αστυνομικά τμήματα".
Γιατί σ' αυτό τονίζεις τη διαφορά του τρομοκράτη από τον επαναστάτη και τους ξεσκεπάζεις. Γιατί ο πραγματικός επαναστάτης δεν τα φοβάται όλα αυτά και δεν φοβάται να μπει μπροστά και φανερά και όσοι θέλουν ας τον ακολουθήσουν, όποιο και αν είναι το τίμημα.

Yellow Kid είπε...

ATHENA, όσο το σκέφτομαι τόσο περισσότερο πιστεύω ότι από πίσω κρύβονται καθαροί ακροδεξιοί φασίστες.
Οι "αριστεροί" τρομοκράτες (βλ.17Ν) είχαν φτιάξει κάποιο πολιτικό ιδεολόγημα, ρίχνανε προκηρύξεις κλπ. Εδώ δεν έχουμε σχεδόν τίποτα, ή από τις παλιότερες ελάχιστες μοιάζουν να προσπαθούν να μιμηθούν τις αναρχικές αντιλήψεις όπως τις αντιλαμβάνεται ένας ακροδεξιός. (μπάτσοι=το απόλυτο κακό, βόμβες, καταστροφές κλπ)

Επίσης, αν ενοχλείται κάποιος από την πολιτική που πρέπει να έχει η αστυνομία σήμερα, αυτοί είναι οι ακροδεξιοί που φοβούνται πώς ο Γιωργάκης θα την μαλακώσει.

Αυτά περί νέας γενιάς τρομοκρατών ή για μηδενιστές το ακούω βερεσέ. Αν είσαι μηδενιστής τρομοκράτης δεν χτυπάς μόνο αστυνομικά τμήματα. Χτυπάς τους πάντες, ή αφού πιστεύεις ότι τίποτα δεν αλλάζει, δεν κάνεις τίποτα.

Yellow Kid είπε...

Φράπ, επειδή μ' αρέσει ο τρόπος σχολιασμων σου και επειδή θα ήθελα να δω πόστ σου, με τι δέλεαρ μπορώ να σε εντάξω στην αναρχοναζίδικη (κατά ιμάτζινο) παρέα μας;

(Αυτό δε σημαίνει πώς θα σταματήσεις να δουλεύεις πόρτα στους ανταγωνιστές μας. Καί μπασίστας δηλ και ντράμερ. Εμ σαμπουάν, εμ κοντισιονερ)


Τόση μυστικοπάθεια, δεν δίνεις και mail πανάθεμα σε! Αν θες ρίξε μου εδώ ένα email:
tsoglanis@gmail.com

Ενδιαφέρομαι και αναμένω.

-=IMAGINOS=- είπε...

Ναι Yellow Kid, πίσω από τους σύγχρονους τρομοκράτες κρύβεται η Χρυσή Αυγή..... επειδή οι της 17Ν είχαν φτιάξει κάποιο πολιτικό ιδεολόγημα, ρίχνανε προκηρύξεις κλπ. Το άλλο με τον κακό λύκο και την κοκκινοσκουφίτσα το ξέρεις;

Να σου θυμίσω λίγο το πόσο διαφορετικό ιδεολόγημα είχαν οι της 17Ν? Δες εδώ:

1)1980, η Οργάνωση 17Ν ανέλαβε την ευθύνη της δολοφονίας του υποδιοικητή των ΜΑΤ Παντελή Πέτρου και του οδηγού του, Σωτήρη Σταμούλη.

2) 1985, από επίθεση σε κλούβα των ΜΑΤ σκοτώνεται ο αστυνομικός Νίκος Γεωργακόπουλος και τραυματίζονται άλλοι 14 αστυνομικοί...

3) 1991, η 17Ν ανέλαβε την ευθύνη για τη ρουκέτα που εκτοξεύτηκε σε αστυνομική κλούβα, όπου έχασε τη ζωή του ο αστυνομικός Γιάννης Βάρης.

Αστυνομικοί πάντα τα θύματα σε όλες τις περιπτώσεις. Κατά τα άλλα η σύγχρονη τρομοκρατία έχει φτιάξει κάποιο άλλο πολιτικό ιδεολόγημα από την 17Ν….

Ρε τα πιστεύετε πραγματικά αυτά που λέτε;

-=IMAGINOS=- είπε...

@ATHENA Μεγάλη μου τιμή να με αποκαλεί κουτό μία θολοπροοδευτικάντζα σαν και σένα. Ευτυχώς που δεν είμαι τόσο έξυπνος όσο εσύ.

Yellow Kid είπε...

Ιμάτζινε πρώτα θα σεβαστείς τα ανθρώπινα δικαιώματα και μετά θα μας κάνεις κηρύγματα για δολοφονικές τρομοκρατικές επιθέσεις. Είσαι άνθρωπος που υπερασπίζεται την θανατική ποινή στο κάτω κάτω. Δεν καταλαβαίνω που διαφέρει η άποψή σου από αυτή των τρομοκρατών.

Και δεν τους κατονόμασα ως Χρυσή Αυγή. Είπα απλώς ότι έχουν την ίδια νοοτροπία. Μάθε να διαβάζεις εξυπνάκια!

FrapDigo είπε...

Yellow Kid, με κολακεύεις αφάνταστα με αυτά που γράφεις, και κάτι μου λέει ότι είναι ενέδρα, για να αποσπάσεις την προσοχή μου από το περιβάλλον μου και την βέλτιστη εκμετάλλευσή του (είμαι ninja, θυμίζω).

Έχεις μυστικοπαθές νέο e-mail. Είδες τί καλός ninja που είμαι; Ξέρω ότι έχεις και νέο mail. You've been warned.

(Γύρισες στιγμιαία το κεφάλι πίσω και όταν πήγες να με ξαναδείς εγώ είχα εξαφανιστεί)

Αntidrasex είπε...

Μπράβο ΥΚ, εκφράζεις όλους μας εδω μέσα πιστεύω.
Τον τίτλο του μπλογκ "Έχουμε πόλεμο" κάποιο φαίνεται τον πήραν κυριολεκτικά. Τόσο ηλίθιοι και ανεγκέφαλοι είναι.

Ιμάτζινε, τράβα να δεις αν έρχομαι παλιοφασίστα, που όταν γράφουμε κατι που δεν μπορείς να κατηγορήσεις, θα μας πεις ότι το γράφουμε για το θέαθηναι.

Είσαι τόσο μικρόνοας που ότι δεν φτάνεις, το κάνεις κρεμαστάρι.

Κακώς σε λέμε κατοικίδιο. Η γάτα μου έχει πιο πολύ μυαλό από εσένα.

Στους δρόμους δεν κατεβαίνουμε γιατί βρε πανηλίθιε, θα δώσουμε πολιτική υπόσταση στους δολοφόνους. Πόσο μυαλό θέλει αυτό για να το καταλάβεις? Θα κάνουμε τις ΣΕΧΤΕΣ και τις ΟΠΛΑ θεσμούς?
Αλλά ανέκαθεν οι φασίστες έχετε μάθει να ζητάτε δηλώσεις.

Yellow Kid είπε...

@ Φραπ:

Το είδα και σου έστειλα πρόσκληση.

Πάρ΄τους τα σώβρακα!

Balidor είπε...

Μ'άρεσε πολύ αυτό το ποστ σου και θέλησα να το αναδημοσιεύσω...

εαν έχεις πρόβλημα πες μου!

:)

FrapDigo είπε...

@Yellow Kid Εδέχθην! Η πρόσκληση με τιμά απίστευτα, αν και δεν ξέρω αν θα μπορέσω να φανώ αντάξιος της τιμής, λόγω χρόνου.

Θα κάνω όμως το καλύτερό μου, ως Ninja!

(σσσφουπ!)

neithan είπε...

Yellow Kid θα συμφωνήσω ότι το κείμενό σου εκφράζει ακριβώς αυτά που ήθελα να πω και για κάποιoν περίεργο λόγο δε μου βγαίναν στο πληκτρολόγιο του πιτσί (ή τουλάχιστον βγήκαν, αλλά σε καμία περίπτωση τόσο περιεκτικά και σωστά). Με την άδειά σου το αναδημοσιεύω στο www.paramme.wordpress.com και στο προσωπικό μου γιατί θέλω να τα δουν και άλλοι που δεν περνάνε από αυτόν τον ιστότοπο... Thnx!

the elf at bay είπε...

Σε ό,τι γράφεις συμφωνώ απόλυτα.

-=IMAGINOS=- είπε...

@Yellow Kid

Nα σεβαστώ τα ανθρώπινα δικαιώματα ποιων; Των δολοφόνων που αποφασίζουν μέσα σε γιάφκες ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει; Έχουν ανθρώπινα δικαιώματα τα κτήνη;

Σαφώς και είμαι υπέρ της θανατικής καταδίκης αυτών των κτηνών τα οποία ζώντας καταναλώνουν και τον πολύτιμο αέρα που αναπνέουμε.

Τα "ανθρώπινα δικαιώματα" και οι θολοπροοδευτικές παπαριές τους οπλίζουν τα χέρια και τους δίνουν το απαιτούμενο θράσος και θάρρος να συνεχίζουν το αιματοκύλισμα. Εάν είχαμε κρεμάσει από την πρώτη στιγμή τους 17Νοεμβρίτες σήμερα θα ζούσαν αρκετοί συμπολίτες μας που δεν έφταιξαν σε τίποτα για να χάσουν τις ζωές τους από τα κτήνη αυτά. Και μέσα σε αυτούς που θα ζούσαν θα ήταν και ο Αλέξης...

Από εκεί και μετά όμως, δεν μπορείς να μας λες ότι τα σημερινά κτήνη διαφέρουν σε κάτι από τους 17Νοεμβρίτες. Σε τίποτα δεν διαφέρουν.

@Αντίδραση και σεκς

Στους δρόμους δεν κατεβαίνετε τώρα όχι γιατί δε θέλετε να νομιμοποιήσετε τις σέχτες αλλά γιατί είστε καθαροί υποκριτές και συμφεροντολόγοι και το ξέρεις πολύ καλά. Δηλαδή για τον Αλέξη γιατί κατεβαίνατε; Για να νομιμοποιήσετε την Αστυνομία; Χρειάζεται η Αστυνομία τη δική σας νομιμοποίηση; Σαν πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σας έχετε και είστε και απίστευτοι υποκριτές και συμφεροντολόγοι. Δεν ξέρω αν γάτα σου είναι πιο έξυπνη από μένα γιατί δεν την γνωρίζω αλλά σίγουρα εγώ είμαι πολύ πιο έξυπνος από όλους σας και αυτό το καταλαβαίνει κανείς διαβάζοντας αυτά τα πολύ αστεία ανέκδοτα που γράφετε.

Αntidrasex είπε...

Imagine, θα σου απαντήσω μόνο και μόνο γιατί μπαίνει και άλλος κόσμος στο μπλογκ και διαβάζει τα εμέσματα σου:
Η Αστυνομία, φυσικά και έχει νομιμοποίηση και έχει υπόσταση ως θεσμός και τον ρόλο της προστασία του κοσμου. Έχει ρόλο και εντολή από τους πολίτες να παρεμβαίνει ενάντια στους ποινικούς παρανομούντες. Όταν λοιπόν ξεφεύγει από το ρόλο της, και δολοφονεί παιδιά ή δέρνει ή συλλαμβάνει αναίτια κόσμο είναι υποχρέωση κάθε δημοκρατικού πολίτη που σέβεται τον εαυτό του να δηλώσει την αντίθεση του και να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να το σταματήσει και να το εμποδίσει.
Αν λοιπόν εσύ, βάζεις στην ίδια μοίρα την Αστυνομία που ΟΦΕΙΛΕΙ να δρα εξ'ονόματος των πολιτών ΓΙΑ τους πολίτες στην ίδια μοίρα με τους δολοφόνους από τις Όπλες, Σέχτες και λοιπές ανεγκέφαλες δολοφονικές δυνάμεις, είναι δικό σου θέμα.
Εγώ δεν μίλησα για "νομιμοποίηση" αλλά για "πολιτική υπόσταση".
Λες και ότι είσαι δικηγόρος τρομάρα σου και δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τις δύο έννοιες.

Αntidrasex είπε...

Όσο για την απάντηση σου στον ΥΚ. Λες ότι "Εάν είχαμε κρεμάσει από την πρώτη στιγμή τους 17Νοεμβρίτες σήμερα θα ζούσαν αρκετοί συμπολίτες μας που δεν έφταιξαν σε τίποτα για να χάσουν τις ζωές τους από τα κτήνη αυτά. Και μέσα σε αυτούς που θα ζούσαν θα ήταν και ο Αλέξης..."

Πως βγάζεις αυτό το αυθαίρετο συμπέρασμα? Ο Αλέξης, δεν σκοτώθηκε από τη 17Ν ούτε από άλλη ένοπλη ομάδα. Από μπάτσο σκοτώθηκε. Δε θυμάμαι να ζήτησεν τη θανατική καταδίκη του Κορκονέα για να βάλουν μυαλό και οι άλλο μπάτσοι. Ο Αλέξης δολοφονήθηκε λόγω νοοτροπίας της αστυνομίας και της ατιμωρησίας που επικρατεί στος παρανομούντες μπάτσους. Δε σε έχω δει ποτέ να διαμαρτύρεσε για αυτό. Εδώ ρε φασίστα, υπερασπιζόσουν τους μπάτσους που έδειραν τον Αυγουστίνο Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη. Επίσης, για να είχαμε κρεμάσει τη 17Ν θα έπρεπε πρώτα να την είχαμε συλλάβει. Αυτό όμως έγινε το 2002. Πως θα είχαν γίνει όλα αυτά?

-=SAVE IMAGINOS=- είπε...

Είμαι φασίστας, ψωνίζω απ' του Βερόπουλου!

Γλου-γλού-γλού!

-=IMAGINOS=- είπε...

Η Αστυνομία, φυσικά και έχει νομιμοποίηση και έχει υπόσταση ως θεσμός αλλά εσείς θέλετε να την αποκαθηλώσετε. Επειδή κάποιος τρελός σκότωσε τον Αλέξη αυτό δεν σημαίνει ότι όλη η αστυνομία αποτελείται από μπάτσους γουρούνια δολοφόνους όπως θέλετε να την παρουσιάσετε. Η "εξέγερση" του Δεκέμβρη πάτησε στο πτώμα του Αλέξη χρησιμοποιώντας το σαν αφορμή και όχι σαν αιτία. Αφορμή για να εκφράσετε το διαρκές μίσος σας απέναντι στους αστυνομικούς συλλήβδην λόγω αριστερίστικου μεταπολιτευτικού κομπλεξισμού και ρεβανσισμού και μόνο. Ποτέ δεν σας απασχόλησε όμως το ότι ο Κορκονέας υπηρετούσε επί 9 χρόνια στο ΑΤ Εξαρχείων και σε όλο αυτό το διάστημα είχε δεχτεί και αυτός και οι συνάδερφοί του επιθέσεις από αναρχικούς και στο ΑΤ το οποίο στο διάστημα αυτό δέχτηκε 5 επιθέσεις με μολότωφ και ο ίδιος ο Κορκονέας κόντεψε να καεί μέσα στο περιπολικό του δύο φορές και σώθηκε την τελευταία στιγμή τα τελευταία χρόνια που υπηρετούσε στο ΑΤ. Και το βράδυ του θανάτου ο Αλέξης δεν ήταν και η εντελώς αθώα περιστερά, πετούσε μαζί με άλλους μπουκάλια στο περιπολικό του Κορκονέα.... Ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση χρειάζεται στους αστυνομικούς, συμφωνώ αλλά είναι άνθρωποι και αυτοί και ίσως κάποια στιγμή δεν καταφέρουν να αυτοσυγκρατηθούν όταν επί μακρόν δέχονται επιθέσεις που θέτουν σε άμεσο κίνδυνο τις ζωές τους. Και εξ όσων γνωρίζω η έρευνα μέχρι τώρα έδειξε ότι ο Κορκονέας δεν πυροβόλησε σε ευθεία γραμμή αλλά ψηλά και η σφαίρα εξοστρακίστηκε και πέτυχε τον Αλέξη. Καμία σφαίρα δεν γίνεται πλακουτσωτή πλαγίως όταν πετυχαίνει ανθρώπινο σώμα. Η σφαίρα που βρέθηκε στο σώμα του Αλέξη ήταν στραπατσαρισμένη.... αν δεν το γνωρίζετε...

Γιατί θα ζούσε ο Αλέξης αν είχαμε κρεμάσει τους 17Νοεμβρίτες; Δεν το κατάλαβες αυτό που έγραψα. Θα ζούσε γιατί όλοι αυτοί οι κουκουλωτοί θα είχαν πάρει την σωστή απάντηση από την πολιτεία και θα το ξανασκεπτόντουσαν πολλές φορές να ασχοληθούν με τραμπουκισμούς, μολότωφ, καλάσνικοφ, βόμβες, ρουκέτες και 45άρια ξέροντας ότι τους περιμένει μία σοβαρή ποινή που αφορά άμεσα τη ζωή τους την ίδια. Σήμερα κανείς δεν πτοείται γιατί απλά οι νόμοι μας όχι μόνο χαϊδεύουν όλα αυτά τα αναρχοαπόβλητα αλλά τους οπλίζουν και το χέρι. Με σοβαρούς νόμους κανείς δε θα σκεπτόταν να πετάξει ούτε καν μπουκάλια σε περιπολικό, συνεπώς ο Αλέξης θα ζούσε....

συνεχίζεται...

-=IMAGINOS=- είπε...

Συνέχεια..

Ποιο αναρχοαπόβλητο πτοείται σήμερα και ποιοι αναρχοαπόβλητοι βρίσκονται στη φυλακή έστω και μία μέρα πετώντας μολότωφ ή μπουκάλια; Σε κάθε δίκη μαζεύονται στην ευελπίδων κουκουλωτοί και απειλούν τους δικαστές εάν τυχόν δεν αθωώσουν τους συντρόφους τους. Εκτός αυτού ούτε καν αστυνομικός δεν μπορεί να παραβρεθεί στο δικαστήριο σαν μάρτυρας κατηγορίας γιατί αμέσως θα στοχοποιηθεί από τα αναρχοαπόβλητα και θα κάψουν μετά ζωντανό και αυτόν και την οικογένεια του…. Θα έμαθες ότι ο υποδιοικητής των ΜΑΤ έμεινε φυτό στην εντατική για 40 μέρες όταν πήγε με την οικογένεια του, σε έκθεση ζωγραφικής και του έσπασαν το κεφάλι 30 άνανδρα αναρχοαπόβλητα…. Εάν ο νόμος όριζε ότι όποιος συλλαμβάνεται με όπλα, (όπλα θεωρούνται και οι λοστοί, τα κοντάρια, οι σιδερόβεργες, τα στηλιάρια κλπ που φέρει κάποιος μαζί του χωρίς να βρίσκεται ή να κατευθύνεται στον εργασιακό του χώρο, όπλο είναι και η μολότοφ) θα δικάζεται για κακούργημα και όχι για πλημμέλημα, τότε κανείς από αυτούς τους ψευτόμαγκες κουκουλοφόρους που το ίδιο το κράτος τους έχει δώσει και το θάρρος και το θράσος, δεν θα υπήρχε και φυσικά δεν θα υπήρχαν καν τρομοκρατικές οργανώσεις όταν θα γνώριζαν ότι με συνοπτικές διαδικασίες τους περιμένει η κρεμάλα. Στην Ελλάδα ο ποινικός νόμος είναι καρναβάλι και ξεβρακώνει την αστυνομία οπλίζοντας τα χέρια των αναρχοαπόβλητων τρομοκρατών. Είναι εντελώς γελοίο και προσβλητικό για όλους τους Έλληνες σήμερα η Ελλάδα να είναι η μοναδική χώρα στην Ευρώπη που ακόμα υπάρχουν τρομοκρατικές οργανώσεις και κουκουλοφόροι που δρουν σχεδόν καθημερινά. Και όλα αυτά συμβαίνουν γιατί ο καρναβαλικός ποινικός νόμος τους οπλίζει όλους αυτούς και γιατί ο αριστερίστικος μεταπολιτευτικός ρεβανσισμός καλά κρατεί. Εάν τολμούσαν κάποιοι να επιτεθούν πχ σε αστυνομικό τμήμα των Καραμπινιέρων στην Ιταλία θα τους είχαν σκίσει αυτούς τους κάποιους και όλους τους συνομοϊδεάτες τους μέσα σε μία ώρα το πολύ, σε ολόκληρη την Ιταλία…. Αλλά είπαμε, η Ελλάδα είναι το μόνο μη σοβαρό κράτος στην Ευρώπη και όχι μόνο…

-=IMAGINOS=- είπε...

Ο Υ.Κ. απάντησε ως save imaginos.... αχαχαχα

Yellow Kid είπε...

Ιμάτζινος, αρκετά σεντόνια έγραψες.

NoMoreCoal είπε...

Νομίζω ότι οι Yellow Kid και antidrasi&sex που επιχειρούν να κάνουν συζήτηση με τον κουτοπόνηρο ιματζινος, δεν έχουν καταλάβει κάτι πολύ σημαντικό. Ο ιματζινος δεν είναι εδώ για να κάνει συζήτηση ανταλλάσσοντας επιχειρήματα. Είναι εδώ για να διαφημίζει το σαβουροκόμμα που στηρίζει μέσω του σαβουρομπλογκ του.

Δεν βλέπουν οι Yellow Kid και antidrasi&sex ότι ο τρόπος που απαντάει δεν αποτελεί αντεπιχείρημα; Στις 5:40, άλλα τον ρωτάει ο Yellow kid, άλλα απαντάει ο κουτοπόνηρος ιματζινος. Στις 3:53, άλλα αντί άλλων. Οι τελευταίες απαντήσεις στον antidrasi&sex είναι στο ίδιο ακριβώς μοτίβο.

Διαβάστε προσεκτικά τί λέει ο καθένας, σημειώστε σε ένα χαρτί τα κύρια σημεία, και δείτε πόσο κουτοπόνηρα ο ιμάτζινος στρέφει τη συζήτηση αλλού κάθε φορά που δεν έχει να απαντήσει κάτι. Κάντε το προσεκτικά όλοι, αξίζει και έχει ενδιαφέρον.

Ξεκινάει διατυπώνοντας την ερώτηση (το αρχικό θέμα τέλος πάντων), μετά το πηγαίνει σε γενικόλογα, ουσιαστικά άσχετα με το θέμα, και τέλος, καταλήγει κανείς να νομίζει ότι ο κουτοπόνηρος αυτός κύριος απέδειξε την θέση του. Δεν διστάζει καν, ο ανεκδιήγητος, να χρησιμοποιήσει ακόμα και το όνομα του Γρηγορόπουλου (τον λέει με το μικρό του κιόλας), ξεχνώντας τί έλεγε για την υπόθεση πριν μήνες.

Οι φίλοι YK και antidrasi, από αγάπη στο διάλογο, επιλέγουν να συνομιλήσουν, έχοντας καλή πρόθεση (και ατέλειωτη υπομονή θα έλεγα, διαβάζοντας εδώ και καιρό τα σχόλια εδώ). Δεν καταλαβαίνουν όμως ότι, συνομιλώντας με αυτόν τον κουτοπόνηρο, συμβάλλουν στον σκόπιμο βιασμό του διαλόγου εκ μέρους του.

Ολόκληρος ο "ιδεολογικός" του χώρος στηρίζεται στην εκμετάλλευση της ελευθερίας του λόγου, με σκοπό τον ίδιο της τον βιασμό.

Συγγνώμη για το σεντόνι, καλησπέρα σας.

-=IMAGINOS=- είπε...

NoMoreCoal τι πίνεις ακριβώς; Μόνο την λέξη κουτοπόνηρος ξέρεις να χρησιμοποιείς αλλά δεν πείθεις. Εάν μετρήσουμε τα πόσα εγώ έχω ρωτήσει και αναφέρει με επιχειρήματα τόσο καιρό που συνδιαλέγομαι με τα παιδιά εδώ και αλλού και ποτέ δεν έχουν απαντηθεί από τους φίλους σου, θα γεράσουμε μέχρι να τα αναφέρω και πάλι. Εάν κάτι μου ξέφυγε με χαρά να το απαντήσω. Νομίζεις ότι δεν μπορώ ή αποφεύγω; Μετά με κατηγορούν ότι γράφω σεντόνια όμως. Φυσικά με κατηγορούν με αυτό τον τρόπο γιατί πάντα χρησιμοποιώ και επιχειρηματολογία και δίνω απαντήσεις σε όλα.. και αυτό πειράζει γιατί σαν αντίκρισμα δεν υπάρχει ούτε επιχειρηματολογία ούτε απαντήσεις εκ μέρους τους.. Ξέρεις ποια είναι η επιχειρηματολογία και οι απαντήσεις τους; Χλευασμός και ύβρεις επειδή απλά δεν έχουν τα ανάλογα επιχειρήματα να απαντήσουν και μόνο. Αυτή είναι η καλή τους διάθεση για διάλογο… Και τι κάνω, διαφημίζω τις θέσεις του κόμματος μου; Δηλαδή οι φίλοι σου δεν διαφημίζουν τις θέσεις των δικών τους κομμάτων; Μήπως όμως το κόμμα που στηρίζω απλά διαφημίζει τις δικές μου ιδέες και γιαυτό το λόγο και το στηρίζω; Αυτό το έχεις σκεφτεί ποτέ; Βραχυκύκλωσες τώρα… Και τι έγινε; Τολμώ να αναφέρω τον Αλέξη σαν Αλέξη και όχι σαν Γρηγορόπουλο; Τι διαφορετικό έλεγα δηλαδή παλαιότερα για τον Γρηγορόπουλο; Μήπως έχω γράψει ποτέ ότι καλά του έκαναν και τον σκότωσαν γιατί κάτι τέτοιο μου φαίνεται υπονοείς. Εάν έχω γράψει κάτι τέτοιο να μας υποδείξεις που ακριβώς συκοφάντη της πλάκας. Καλά μιλάμε αυτό που πίνεις πρέπει να είναι πολύ βαρύ και σε χαλάει. Κόψε το.

Yellow Kid είπε...

Υπάρχουν γραμμές ψυχολογικής υποστήριξης για να βγάζεις τα εσώψυχα σου, Ιματζινε.

no more coal είπε...

Ελπίζω οι φίλοι του blog να αναγνωρίζουν πολλά γνωστά στοιχεία του εν λόγω κουτοπόνηρου ανθρώπου στην "απάντηση" του σε όσα είπα.

Ευλογεί τα γένια του, όπως πάντα. Μιλώντας για τον εαυτό του, θεωρεί πως "πάντα προβάλλει επιχειρήματα" και "οι άλλοι τον χλευάζουν και δεν του απαντάνε". Μόνος του λέει πως για αυτά που λέω για τον ίδιο, "δεν πείθω". Αγνοώντας πως όχι απλά δεν προσπαθώ να πείσω τον ίδιο, οπότε και δεν θα κρίνει αυτός, αλλά δεν προσπαθώ καν να πείσω κανέναν.

Κατά τα λεγόμενά του, ο ίδιος, στριμώχνει στον τοίχο τους πάντες. Κατά τα λεγόμενά του, όλοι μιλούν για αυτόν, και όλοι τον φοβούνται. Κατά τα λεγόμενά του, οι άλλοι δεν έχουν επιχειρήματα εναντίον του, παρόλο που αυτά φαίνονται.

Ο κουτοπόνηρος αυτός κύριος γνωρίζει πολύ καλά πως αυτό που λέω για την τακτική που ακολουθεί είναι αλήθεια. Γνωρίζει πως δεν απαντάει με κάποιο επιχείρημα σε όσους διαφωνούν μαζί του. Αυτό που κάνει είναι να πιάνεται από ορισμένες λέξεις που λένε οι άλλοι, να παραβλέπει την πραγματική τους ερώτηση, ώστε με βάση αυτές τις λέξεις να αναπτύξει τα δικά του λογύδρια.

Στο τέλος, ο βιαστικός αναγνώστης νομίζει ότι ο κουτοπόνηρος κύριος ανέπτυξε επιχείρημα.

Σε κατηγορίες εναντίον του, απαντά προβάλλοντας τις ίδιες κατηγορίες σε "αντίπαλες", κατά τον ίδιο, ομάδες (ΣΥΡΙΖΑ, οι λεγόμενοι "αναρχοναζί" κτλ.). Αν κατηγορηθεί ότι βρίζει, λέει ότι και άλλοι βρίζουν. Αν κατηγορηθεί ότι διαφημίζει το σαβουροκόμμα του, λέει ότι και οι άλλοι το διαφημίζουν (παρόλο που οι άλλοι δεν έχουν banners με το λογότυπο κάποιου κόμματος στο μπλογκ τους, ούτε έχουν γράψει πολυάριθμα ποστ για το κόμμα τους κτλ).

Παρακολουθώντας βέβαια τα σχόλια του εδώ, έχω καταλάβει κάτι παραπάνω από αυτό που είπα πριν (ότι δηλαδή ο κουτοπόνηρος αυτός κύριος δεν γράφει κάπου ώστε να κάνει διάλογο, αλλά ώστε να διαφημίσει το σαβουροκόμμα του).

Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι έχει ανάγκη να μιλούν για αυτόν, να φαίνεται. Έχει ανάγκη να προβάλλεται. Μιλάει για τον εαυτό του στο 3ο ενικό (όπως πρόσφατα είδα στο blog Λιανοκλάδι), κάνει λόγο για την προσωπική του ζωή (ιταλοφινλανδέζα σύζυγος, δήθεν κομματικό παρελθόν σε αριστερά κόμματα).

Άνθρωποι με στοιχειώδη εμπειρία από την πραγματική ζωή, βέβαια, καταλαβαίνουν τί σημαίνουν όλα αυτά.

Για την προβολή του εαυτού του, είναι ικανός όχι μόνο το σαβουροκόμμα του να πουλήσει, αλλά ότι έχει και δεν έχει. Είναι μια από τις περιπτώσεις όπου ένα διαδικτυακό ψευδώνυμο αποκτά σοβαρότερη και ουσιαστικότερη υπόσταση και από ένα πραγματικό όνομα.

Εύχομαι καλό κουράγιο σε όσους δέχονται να παίζουν σόλο σε συνομιλία με αυτόν τον κουτοπόνηρο κύριο. Θεωρώ το σεβασμό που δείχνουν απέναντι στο διάλογο (όσο και αν αυτός βιάζεται από τον κουτοπόνηρο κύριο), ανώτερο του ίδιου του βιασμού.

Την καλησπέρα μου, και συγγνώμη που έπεσα στην παγίδα να δώσω την ευχαρίστηση στον κουτοπόνηρο κύριο, να ασχοληθεί κάποιος αποκλειστικά τόσο πολύ μαζί του. Γνωρίζω ότι τρέφεται από αυτό, και δεν θα ξαναγίνει. Άλλωστε, δεν απευθύνομαι σε αυτόν, αλλά στους φίλους που διαβάζω καιρό τώρα και αναγκάζονται να ασχολούνται μαζί του.

Δεχθείτε, για άλλη μια φορά, τη συγγνώμη μου για το μακροσκελές κείμενο και για την εκμετάλλευση της υπομονής σας. Τί ειρωνεία, έγραψα τα σχόλια αυτά για να εκφράσω το σεβασμό μου προς την ίδια υπομονή.

Yellow Kid είπε...

No more Coal, αυτά τα έχουμε επισημάνει και εμείς, κατά καιρούς τα έχουμε γράψει κλπ κλπ, αλλά βγαίνει κάτι;

Αυτός είναι και ο λόγος που τον αποκαλούμε κατοικίδιο, δηλαδή έχουμε τον διάλογο μεταξύ μας και "τσουπ" πετάγεται το κατοικίδιο να γαβγίσει. Γαβγίζει χωρίς να επικοινωνεί ουσιαστικά με τους γύρω του.

Η άποψή μου είναι (και του έχω συμβουλευτεί χιλιάδες φορές να δει έναν ψυχαναλυτή) και πώς πάσχει από κατάθλιψη.

Ας κάνει κάτι για την ψυχική του υγεία ρε πούστη μου, τουλάχιστον να μην είναι εριστικός απέναντι στους άλλους.

Sigmund Freud είπε...

Δεν πάσχει από κατάθλιψη, δυστυχώς, γιατί τότε θα υπήρχε ελπίδα θεραπείας. Αν κρίνω από τα υπονοούμενα όσως τον ξέρουν, μάλλον πάσχει από κακοήθη ναρκισσιστική διαταραχή της προσωπικότητας, η οποία συνίσταται σε ακραία, επι το θετικότερον, στρέβλωση της αυτοεικόνας, παράλογες απαιτήσεις για αποδοχή, θαυμασμό και υπακοή από τους άλλους και μίσος για όποιους διακρίνουν και επισημαίνουν τα ελαττώματά ή -το θανάσιμο αμάρτημα για τον νάρκισσο- του επισημαίνουν τη διαταραχή της προσωπικότητάς του.
Ο νάρκισσος είναι κολλημένος στα έξι χρόνια της συναισθηματικής ηλικίας - βλέπετε τους τρόπους και τις νηπιακού τύπου ειρωνείες με τους οποίους αντιμετωπίζει τους συνομιλητές του. Δεδομένου ότι τότε το υγιές παιδί βρίσκεται στο πρωκτικό-φαλλικό στάδιο, οι εμμονές του για την κακή πρωκτική ομοφυλοφιλία των "ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ" και τον καλό φαλλικό ΕΛληνόγκαβλο ανδρισμό του είναι λογικές και αναμενόμενες.
Αυτός ο άνθρωπος δε θα θεραπευθεί και η ψυχανάλυση θα τον κάνει χειρότερα. Δυστυχώς η επιστήμη της ψυχανάλυσης δεν έχει λύσεις γι'αυτό το άτομο.

-=IMAGINOS=- είπε...

Όπως καταλάβατε τυχόν τρίτοι ουδέτεροι αναγνώστες, οι παραπάνω κύριοι το μόνο επιχείρημα που χρησιμοποιούν απέναντι μου είναι η ψυχανάλυση... Αυτή είναι η σοβαρή επιχειρηματολογία τους. Φυσικά στο παρόν ιστολόγιο συχνάζουν κατά 99% άνθρωποι που υποστηρίζουν συγκεκριμένο χώρο, επομένως δεν ευελπιστώ τα λόγια μου να έχουν αποδοχή από αυτούς. Σε άλλους χώρους θα γινόταν διαφορετικού είδους ψυχανάλυση... Σαφώς και δεν έχω βέβαια προσωπικά καθόλου ανάγκη από ψυχαναλύσεις. Είμαι απόλυτα συνειδητοποιημένος σε αυτά που υποστηρίζω, ξέρω να τα υποστηρίζω γιατί τα θεωρώ απόλυτα σωστά και τα έχω πολύ καλά με τον εαυτό μου πιστέψτε με.

Σε ότι γράφετε υπάρχει απάντηση. Και οι απαντήσεις δόθηκαν. Αυτό ακριβώς σας πειράζει. Να δίνονται απαντήσεις σοβαρές από τους ιδεολογικούς σας αντιπάλους. Κατά τον ΥΚ η 17Ν δεν έχει καμία σχέση με τη σύγχρονη ακροαριστερή τρομοκρατία την οποία ο ΥΚ προσπάθησε να παρουσιάσει ως ακροδεξιώς υποκινούμενη. Φυσικά η απάντηση μου απέδειξε με τις αναφερόμενες δολοφονίες αστυνομικών από την 17Ν ότι η ιστορία συνεχίζεται και πρόκειται για την ίδια ακριβώς στυγνή ακροαριστερή τρομοκρατία από τη μεταπολίτευση και μετά χωρίς καμία διαφορά όπως προσπαθούν και τα θολοπροοδευτικά ΜΜΕ να παρουσιάσουν για να εξιλεώσουν τον πολιτικό χώρο που υπηρετούν. Αυτό πόνεσε και άρχισαν τα ψυχογραφήματα... και τα.. κατοικίδια λες και στο δικό μου blog δεν έρχονται ποτέ να πούνε τη γνώμη τους οι παραπάνω κύριοι. Επίσης στην συλλήβδην καταδίκη της αστυνομίας εκ μέρους τους και διαρκώς, απάντησα ότι πρόκειται για αφορμές και όχι για αιτίες οι τυχόν παρεκβάσεις της αστυνομίας που συνεχώς αυτοί οι κύριοι χρησιμοποιούν σαν άλλοθι λόγο του μεταπολιτευτικού αριστερίστικου κομπλεξαρισμού και ρεβανσισμού τους και δικαιολόγησα για ποιο λόγο ο Αλέξης θα ζούσε εάν υπήρχαν σοβαροί νόμοι στην Ελλάδα όπως και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Και αυτό πόνεσε και πάλι και καμία απάντηση με επιχειρήματα δεν υπήρξε παρά μόνο τα γνωστά ψυχογραφήματα που υποδηλώνουν απλά την αδυναμία τους να ανταπεξέλθουν στο διάλογο μαζί μου. Και αυτό δεν είναι ναρκισσισμός εκ μέρους μου αλλά απλή διαπίστωση που μπορεί να κάνει κάθε ουδέτερος τρίτος αναγνώστης. Δεν φταίω εγώ που δεν μπορείτε εσείς να παραβγείτε μαζί μου σε σλάλομ διαλόγου. Καλό θα είναι να διαβάσετε περισσότερο, να επικοινωνήσετε περισσότερο με τον εγκέφαλο σας και το ρεαλισμό χωρίς παρωπίδες αριστερίστικου ρεβανσισμού και προπαντός να ψάξετε εσείς για ένα καλό ψυχίατρο να σας αποβάλλει το κόμπλεξ κατωτερότητας που σας διακρίνει όταν τα βρίσκετε δύσκολα στο διάλογο και αρέσκεστε σε ψυχογραφήματα των άλλων νομίζοντας ότι έτσι θα καταφέρετε να καλύψετε τις αδυναμίες σας στο διάλογο απέναντι μου.

Τσίου.

Αntidrasex είπε...

Ο,τι πεις αγαπούλα...
Στο έχω ξαναπεί, ζω και αναπνέω για να με έχειw κολλημένο στον τοίχο.
Θες και στο πάτωμα? Στο τραπέζι?
Με τρέλα IMAGINOS!

-=SAVE IMAGINOS=- είπε...

Πρέπει να αλλάξω τροφή στη -=γαλοπούλα=-.
Τελευταία κλάνει ασύστολα!

yX είπε...

1) Έκλασα. Όχι από τον πολύ πόνο όπως η Ντόρα, από τα γέλια.
2) Για άλλη μία φορά ένα όμορφο κείμενο αποτέλεσε αφορμή για μία ακόμα συζήτηση-παρωδία με τον IMAGINOS.
3) Χαιρετώ όλους τους συν-Bloggers που είχα καιρό να "δω", έχω πήξει στη δουλειά τελευταία!
4) Να χρησιμοποιήσω κι εγώ το κείμενο για αναδημοσίευση; ΥΚ ζήτα πνευματικά δικαιώματα, θα κάνεις την τύχη σου!
5) Πρόταση: IMAGINOS, εάν βάλουμε bannerάκι με link προς το Υγρό Πυρ, θα σταματήσεις να μας γαμάς τις συζητήσεις;

FenriZ είπε...

Ψυχάτζινε είσαι βλάκας απορώ γιατί σου απαντάνε. Αν δεν σου απαντήσει κανείς για ένα μήνα μπορεί να εξαφανιστείς σε παρακαλω? Η καλύτερα μπορείς να πάρεις αυτό το σάπιο, πλαδαρό και ηλίθιο πράγμα που εσύ αποκαλείς ύπαρξη και να το πετάξεις στα σκουπίδια? Σε παρακαλώ πέτα τον εαυτο σου στα σκουπίδια! Ειλικρινά διαβάζω σχόλια και ξενερώνω που σε βλέπω μέσα.
Δεν εκνευρίζομαι, δεν βρίζω, απλά ξεκαυλώνω όπως ξεκαυλώνει κάποιος όταν βλέπει μια ταινία και πάνω στη δράση βάζει διαφημίσεις.
Είσαι πιο ντεκαυλέ και απο πρωινό ξύπνημα.
Σαν μια κατσαρίδα που βρίσκεις στην τουαλέτα εστιατορίου αφού όμως έχεις φάει εκ του Κέρατος της Αμάλθειας (για σένα αυτό που είσαι και κουλτουριάρα μη χέσω) και κάνεις εμετό.
Σαν να την παίρνει την άλλη ο ύπνος ενώ το κάνετε.
Με ξενερώνεις ρε συ...

Γι'αυτό ή ασχολήσου με το blog σου
ή κάνε μια συζήτηση της προκοπής εδώ μέσα ή πάρε ένα όπλο και πυροβόλησε το καθυστερημένο σου κεφάλι.
Δεν είναι δύσκολο, θα βρείς οδηγίες στο ίντερνετ, αν δεν ξέρεις πως να το κάνεις.
Με ξενερώνεις ρε συ...

Όλοι σε κοροιδεύουν μέχρι και blog έφτιαξαν να σε δουλέψουν.
Κανείς δεν σε παίρνει στα σοβαρά γιατί λες συνέχεια πίπες για να προκαλέσεις... Αλλά άλλο καταφέρνεις να κάνεις.
Να με ξενερώσεις...

Δηλαδή ρε κολλητέ δεν νιώθεις άσχημα με τον εαυτό σου που σε δουλεύουν όλοι? Δεν στεναχωριέσαι έστω και λίγο? Δεν νιώθεις άσχημα?
Δεν ντρέπεσαι που ολόκληρο άντρα σε λένε κατοικίδιο? Δεν σου ρίχνει την αυτοεκτίμησή σου? Δεν θες να κλάψεις πάνω απ'το πληκτρολόγιο όταν βλέπεις να σε αποκαλούν διάφορα? Δεν θες να κόψεις τις φλέβες σου ακούγοντας TOKIO HOTEL?
Έλα τόσα μας λες...
Πες μου μην ντρέπεσαι...
Αν θες κλάψε κιόλας, μην ντραπείς...
Μια παρέα είμαστε όλοι εδώ και κατά βάθος σ'αγαπάμε...
Πες μας τα ψυχολογικά σου προβλήματα...
Πες μας για τότε στο χωριό που κατέβηκες στο υπόγείο να σου δείξει το μοτοσακό του ο μπαρμπα-Χαράλαμπος...
Πες μας για την πρώτη σου κτηνοβασία...

Με ξενερώνεις σύντροφε Ιμάτζινε...
Και πάνω απ'όλα με ξενερώνεις όταν τους λες όλους θολο-κατί...
Εκεί πραγματικά με ξενερώνεις δεν μπορείς να φανταστείς πόσο...
Σε ικετεύω Ιμάτζινε!!!
Κάνε κάτι...
Μιας και ασχολείσαι με εκρηκτικά πήγαινε να γίνεις δοκιμαστής ναρκών...Μια-δυο φορές να πας είναι αρκετές...
Η πιες δακρυγόνο να ξεχάσεις την σάπια ζωή σου να δεις και τον Καρατζαφύρερ Ηγέτη.
Η κάρφωσε ένα στιλέτο στην καρδιά σου και μετά πήγαινε μια βολτα στα μαγαζιά...Έχω ακούσει πως κάτι τέτοιο είναι εφικτό...

-=IMAGINOS=- είπε...

Freud ή FenriZ τελικά έχεις μεγάλο ταλέντο στη μαλακία. Με συγκίνησες με τη νουβέλα σου. Αν την εκδώσεις στα Εξάρχεια θα γίνεις πάμπλουτος. Μη παίζεις άλλα τζόκερ, τη βρήκες τη λύση. Εκεί στα Εξάρχεια η μαλακία πάει σύννεφο, μέχρι και άγαλμα θα σε κάνουν. Θα είσαι ο πρώτος εν ζωή μαλάκας με προτομή, το σκέφτηκες ποτέ; Χαχαχαχα

Και κάτι άλλο. Νομίζεις ότι στεναχωριέμαι να με χαρακτηρίζουν όπως θέλουν οι κουκουλοφόροι αναρχοναζί δοσίλογοι Εφιάλτες και γραικύλοι της θολοαριστεράς; Τιμή μου κάνουν να με χαρακτηρίζουν έτσι οι του λόγου τους. Δεν το κατάλαβες ακόμα;

Sigmund Freud είπε...

Κατ'αρχάς, ναρκισσιστικό κατακάθι της ανθρωπότητας, δεν είμαι ο Fenriz. Ωραίος τριτοδεσμίτης είσαι που δεν με αναγνώρισες. Και χάρη σου κάνω που ασχολούμαι με την ανώριμη ασημαντότητά σου.
Είσαι ένα θλιβερό υποκείμενο, μια σπατάλη οξυγόνου και θρεπτικών υλών, ένα κατακάθι της ανθρωπότητας, από το θάνατό του οποίου η ανθρωπότητα μάλλον θα ωφελούνταν παρά θα έχανε, δεδομένης της κρίσης του υπερπληθυσμού.
Περιφέρεις την άθλια ασημαντότητά σου από ιστολόγιο σε ιστολόγιο και προσπαθείς με ύβρεις και χυδαιότητα να αποσπάσεις την προσοχή που η άθλια, ελλατωματική και κατεστραμμένη προσωπικότητά σου δεν μπορεί να κάνει.
Ταυτίστηκες με τα κατακάθια της πολιτικής και μίσησες την Αριστερά από φθόνο, γιατί ήταν ευφυέστεροι, γοητευτικότεροι και -φυσικά- σου έπαιρναν τις γυναίκες. Και επειδή σαν ανώριμο εξάχρονο ψάχνεις να βρείς τρύπα να βάλεις το άρτι ανακαλυφθέν φαλλίδιό σου, μισείς τις γυναίκες όταν ανακαλύπτεις ότι δεν έχουν τη διάθεση να σου διαθέσουν την πολύτιμη τρύπα τους, γιατί επιθυμούν άνδρα ολοκληρωμένο και όχι γερασμένο νήπιο. Εξου και τα παραληρήματά σου για Ιταλίδα παραδοσιακή, άλλοτε μητέρα και άλλοτε σύζυγο.
Θλιβερό υποκείμενο, η μόνη ελπίδα να ξεφύγεις από την αθλιότητά σου είναι η mortido σου να σταματήσει να ελέγχεται και να στραφεί ενάντια στην θλιβερή σου ύπαρξη.
Υ.Γ. Και αυτός που βλέπεις στην φωτογραφία δεν είναι ο Δόκτωρ Φλάντζας, καθυστερημένε αγράμματε.

no more coal είπε...

Οι fenriz kai freud έχουν δίκιο σε όσα λένε, αλλά πέφτουν στην παγίδα που έπεσα (όχι εντελώς ακούσια) και εγώ παραπάνω.

Παίζουν το παιχνίδι ενός εγωκεντρικού, μικροπρεπούς ανθρώπου. Χάρη του κάνουμε που ασχολούμαστε με αυτόν, είναι η καλύτερή του. Ως ανθρωπιστές, από την άλλη, αυτό που κάνουμε είναι καλό, γιατί μπορεί να παρακινηθεί να πάει σε κανέναν ψυχαναλυτή να λύσει τα προβλήματά του.

Αφήστε τον. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να θαυμάζω την υπομονή όσων συνεχίζουν να του απαντούν, παραβλέποντας τις στρεψοδικίες του, όπως είπα και παραπάνω.

Αλλιώς, καταφέρνουμε να του κάνουμε το χατίρι, να τον αφήνουμε να μετατρέπει ένα τόσο ωραίο post, πάνω σε ένα τόσο λεπτό και ευαίσθητο θέμα, σε μια συζήτηση γύρω από τον ίδιο, που δυστυχώς μόνο ως διαδικτυακό τρολ είναι σε θέση να ακούσει.

-=IMAGINOS=- είπε...

Διπλή προσωπικότητα τελειωμένη εις τον κύβον. Είσαι αστείοι. Αυτά παθαίνει όποιος διαβάζει πολύ Φρόυντ. Διάγνωσις: Αρυστερία ανήκεστος βλάβη.

yX είπε...

Θα διαβάσουμε κάποια στιγμή για αυτοκτονία μέλους της διαδικτυακής ομάδας του ΛΑΟΣ και θα μας φάνε οι τύψεις....

Aνεμος είπε...

ΤΟ Άρθρο το αναμετέδωσα εγώ και ανήκει στη Μαριάννα
http://marianaonice.blogspot.com/
όποιος νομίζει μπορεί να στηλιτέψει την μνήμη ενός νεκρού παιδιού τον περιμένω
λέει ξεκάθαρα
Τα παιδιά δεν φταίνε πάντως!!
Τι Χριστούγεννα θα έκαναν αυτοί, αν ήταν το δικό τους παιδί??
to ποίημα της Μαριάννας για όλους
και ευχαριστώ όλους εδώ που υπερασπιστήκατε την μνήμη του

cloudsinthemirror είπε...

Συντάσσομαι με τον IMAGINOS.
Το να ακούω ότι την πληρώνουν κι αυτοί που δε φταίνε (άλλα όργανα, μικροκαταστηματάρχες και λοιπά άλλα αγγελούδια, το ότι δε θα έχει η Αθήνα Χρ. Δέντρο) είναι ειπωμένα από άτομα που κίγο διαφέρουν από τον Κούγια...τι να πω;
Αηδία-αηδία-αηδία!
Ποιός δε φταίει;
ΜΑΥΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ θα λέγονται αυτά του 2008...
Οι χουντικοί φτάσαν να λένε ότι επί των ημερών τους δεν σκοτώνονταν παιδιά έτσι...από λάθος.
Έπρεπε να σπάσουν και τα μαγαζιά που πήραν άδεια να ανοίξουν μια Κυριακή για να... ρεφάρουν!
Η ιστορία δεν τελειώνει εδώ κι ούτε είναι οι μαθητές που κλόνισαν την οικονομία της Μπανανίας!