ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

Hasta la Vict;oria Siempre!

Αναδημοσιεύω το ποστ από το "Ημέρα Κουκουλοφορίας"

Ο Υπουργός Προ-Πο του ΠΑΣΟΚ που ξεκίνησε τη θητεία του θυμίζοντας το ΜΠΑΤΣΟΚ, υποσχέθηκε ότι θα καταργηθεί 0 νόμος για την κουκούλα.

"Tην κατάργηση του νόμου που ποινικοποιεί την κουκούλα, προανήγγειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ο οποίος προχώρησε στην καρατόμηση του αρχηγού της ΕΛΑΣ μετά τα επεισόδια στα Εξάρχεια και την προσαγωγή στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ."

και εδώ από το ΒΛΗΜΑ.

Χρειάστηκε βέβαια μια εβδομάδα μπατσοκρατίας στα Εξάρχεια και η ανυπέρβλητη μαλακία *(ευτυχώς για μας) των μπάτσων να συλλάβουν τον Μήτσο Παπαχρήστο και τον Στέλιο Ελληνιάδη έξω από το Φλοράλ.



Παρ'όλα αυτά, από ότι φαίνεται...

Σύντροφοι, νενικήκαμεν! Οπότε πιθανότατα δε θα χρειαστεί να ξανακινητοποιηθούμε (εκείνοι οι 150 που είχαμε βρεθεί πέρυσι). Το μπλογκ θα μείνει ανοιχτό σε σχόλια και ποστ μέχρι την υλοποίηση της υπόσχεσης. Μετά θα κλείσει, χωρίς όμως να διαγραφεί.

Πάμε για άλλα!



(πάντως, αν δεν το έχει καταργήσει μέχρι την επέτειο του Πολυτεχνείου, εγώ λέω να του το υπενθυμίσουμε με ένα "κουκουλομπλοκ").

Ε?

4 σχόλια:

nikolaelf είπε...

Όλο αυτό το ξερατιό με την κουκούλα ήταν too much ακόμα και για τους πιο βλάκες πολιτικούς για να τηρηθεί. Είδωμεν...

Yellow Kid είπε...

Μέσα!

Green_revenger είπε...

Ναι ρε!!
να κάνουμε και συγκέντρωση πάλι!!
πήρα ένα full-face Valentino μούρλια!!!
g r

Orestis είπε...

Μεγάλη καφρίλα η σύλληψη του Παπαχρήστου από τους νόμιμους (;) κουκουλοφόρους, αλλά οι από πάνω δεν μπορούν πάντα να ελέγχουν τους από κάτω, ή τουλάχιστον στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι δουλειά του υπουργού. Δεν πιστεύω ότι ευθύνεται ο Υπουργός Προ-Πο, αν στην πρώτη εβδομάδα του, έγινε ότι έγινε. Θα είχε όμως ευθύνες αν δεν είχε πάρει το κεφάλι του Τσιατούρα, μετά και από όλα αυτά.
Ρε παιδιά, δεν ήξερα ότι το μπλογκ είχε ανοίξει μόνο για τον κουκουλονόμο. Η αστυνομική ασυδοσία δεν νομίζω ότι θα τελειώσει έτσι εύκολα...
Ακόμα και αν υπάρχουν λιγότερες αφορμές, δεν πιστεύω ότι πρέπει να σταματήσετε να γράφετε.
Τουλάχιστον όχι ακόμα.