ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

Συγχαρητήρια κανείς; Τζάμπα είναι!

«Θέλω αυτό που κάνουμε τις τελευταίες ημέρες στα Εξάρχεια, με τη συνεχή αστυνομική παρουσία, να γίνει σε κάθε περιοχή της χώρας όπου υπάρχει παρόμοιο πρόβλημα. Μου τηλεφωνούν συνέχεια από τα Εξάρχεια για να μου δώσουν συγχαρητήρια. Κι εγώ απορώ: Άλλη αστυνομία είχαμε πριν από πέντε ημέρες;» δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ενώπιων των δ/ντων των Αστυνομικών Δ/νσεων της χώρας.

tvxs.gr/v23270

Αφιέρωση: "Μία φορά κι έναν καιρό, τα παραμύθια μου αντέχαν, τώρα δεν αντέχω εγώ".

6 σχόλια:

Αntidrasex είπε...

Ποιος του τηλεφωνάει από τα Εξάρχεια? Οι ασφαλίτες???

Zed είπε...

Έχει φίλους ρε. Αντιεξουσιαστές... Άσε που μπορεί να τον πήραν και τίποτα πρώην (πλέον) αγανακτισμένοι πολίτες...

Zed είπε...

Αλλά αυτός δεν υπολογίζει (αγανακτισμένους) πολίτες... Οπότε μάλλον στους αντιεξουσιαστές θα αναφέρεται...

hnioxos είπε...

Ε όχι και συγχαρητήρια κύριε υπουργέ! Το πρώτο πράγμα που κάνατε στην καινούργια σας θητεία είναι να κατεβάσετε τους μπάτσους να τα κάνουνε ρημαδιό! Με πρόσχημα την πρωινή επίθεση στη Σόλωνος, με την οποία διαφωνώ, (και το λέω καθαρά, είναι μια ενέργεια χωρίς κανένα στόχο, απλούστατα για εκτόνωση που επιφέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που υποτίθεται πως επιδιώκει), η αστυνομία μπήκε μέσα σε μια περιοχή της Αθήνας και καταφέρθηκε αδιάκριτα εναντίον ορατών και αοράτων.

Την ίδια λογική είχαν και οι Γερμανοί στην κατοχή. Με αφετηρία μια δολοφονία ενός Γερμανού άπό την Αντίσταση έμπαιναν μέσα σε χωριά και έπιαναν όποιον κινούνταν και πολλές φορές τον έστελναν στο απόσπασμα. Βέβαια εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με τέτοιες μεθόδους (ακόμα;). Αλλά η λογική είναι η ίδια: Τρομοκρατούμε όσο μπορούμε περισσότερο, μια και ο φόβος φυλάει τα έρημα. Μόνο που αυτή η μέθοδος ποτέ δεν έχει επιτύχει μακροπρόθεσμα. Γιατί αντί να αμβλύνει τα πάθη, όπως θα έπρεπε, με το να δει τους λόγους που αυτά τα πάθη δημιουργούνται, αντίθετα δημιουργεί ένα καινούργιο διχασμό που οδηγεί σε καινούργιες εστίες σύγκρουσης, με ακόμα μεγαλύτερη ένταση από προηγούμενα. Και αυτό δεν είναι προς όφελος κανενός. Και κυρίως της κυβέρνησης που ακόμα δε μπήκε δίνει πολύ ανησυχητικά δείγματα γραφής. Θα σας δούμε στους δρόμους κύριε Χρυσοχοΐδη

Αntidrasex είπε...

Στους δρόμους? Τον Χρυσοχοίδη?
Μπαααα.... Τους σιδερόφρακτους φαντάρους τους θα δούμε.

aggelo είπε...

ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΩ... ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ... ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΕΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ...