ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

Το δίκιο του νεκρού Αλέξανδρου δεν μας αφορά??

"Οχι στη Χαλκίδα η δίκη για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο"


Στη Χαλκίδα έλαχε ο κλήρος να εξελιχθεί στη σκηνή του Δικαστικού της Μεγάρου, η τελευταία πράξη του δράματος της δολοφονίας του 15χρονου Αλέξανδρου.

Εκεί θα έπρεπε όλοι να περιμένουμε να παιχτεί η πράξη της κάθαρσης και να επέλθει η λύτρωση! Η λύτρωση για τη μάνα του παιδιού αυτού, η λύτρωση για τον πατέρα του, τους συγγενείς του, τους καρδιακούς του φίλους, η λύτρωση για όλους εμάς που επιμένουμε να ψάχνουμε ίχνη δικαιοσύνης σ' αυτή την έρημη χώρα!
Κι όμως η πόλη της Χαλκίδας δεν τη θέλει αυτή την τελευταία πράξη, στη δική της σκηνή!
Αρνείται να πάρει το ρίσκο, αρνείται να διακινδυνεύσει την ησυχία των πολιτών της, τις περιουσίες τους, την ίδια τους τη ζωή ακόμη! Δεν ξέρω σε άλλες εποχές τι θα έκαναν οι πολίτες! Δεν ξέρω αν θα υπολόγιζαν το κόστος να αναμετρηθούν με το τέρας της ψευτοεπαναστατικής καταστροφικής μανίας των μπαχαλάκηδων ή θα άνοιγαν την αγκαλιά τους να δεχθούν τον πόνο της μάνας που περιμένει δικαίωση για το αίμα του γυιού της και θα ήταν έτοιμοι να διαφυλάξουν με κάθε κόστος την ορθή εκδίκαση της υπόθεσης αυτής, διακινδυνεύοντας όχι μόνο ζημιές αλλά και την ίδια τους τη ζωή ακόμη!
Που πήγαν οι ήρωες, σ' αυτό τον κόσμο? Που πήγαν οι ήρωες σ' αυτή τη Χώρα?

Τι αξία έχουν οι υλικές ζημιές, μπροστά στη ζωή ενός 15χρονου παλληκαριού, σχεδόν αμούστακου ακόμη??

Τι Χριστούγεννα θα έκαναν αυτοί, αν ήταν το δικό τους παιδί?? Αναρωτήθηκαν??
Για σένα Αλέξανδρε...

Ένα παιδί απόψε βγήκε
στων ονείρων του
τη στράτα να βαδίσει
Του ‘παν πως τα θηρία
που στη Χώρα αυτή
τη ζωή μας δυναστεύουν
αυτό μπορούσε να νικήσει!!
Ένα παιδί νεκρό!
Γιατί αλήθεια;;
Ποιοι ως δόλωμα το έστειλαν
στων αιμοβόρων λύκων τα νύχια;
Τι έφταιξε;
Ποιοι έφταιξαν;;
Τα παιδιά δεν φταίνε πάντως!!
Έκλεισες τα μάτια Αλέξανδρε-Ανδρέα
σαν να πήγαινες για ύπνο!
Ύπνο σύντομο, γλυκό
με την προσμονή της μέρας
που ονειρεύτηκες πως έφθανε!
Στην προσδοκία σου απάντησε
με τρόπο τραγικό
ο ξερός των όπλων κρότος!!
Άραγε στο ζοφερό
που γύρω σου απλώθηκε σκότος
εσύ ξεχώρισες την ευχή
κι ελπίδα του λαού
για ένα ξημέρωμα φωτεινό;;
ή της θυσίας σου
είδες να χάνεται άδικα ο πόνος;;;
.
Από την

63 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΗΡΩΑς ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΛΟΜΟΣ ΣΩΛΟΜΟΥ

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΑΛΕΞΗ
ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ
ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΓΟΝΕΙΣ" ΤΟΥ.

george είπε...

Ποιός θεός και κουραφέξαλα ρε ανώνυμε,το θέμα είναι η απόφαση να γίνει η δίκη στα μουλωχτά,και η αντίδραση των Χαλκιδέων στη απόφαση φοβούμενοι τυχόν επεισόδια.

Ερωτευμένη Σχιζοφρενής είπε...

Aν είναι δυνατόν, 11 μήνες μετά την αισχρή δολοφονία ενός παιδιού, να ακούγονται απόψεις τόσο ανερυθρίαστα διατυπωμένες όσο οι δικές σου ΑΝΩΝΥΜΕ.

Ένα χρόνο, τα "σκυλιά" της "δημοκρατίας", συνήγοροι δολοφόνων, καθεστωτικά μέσα σκυλεύουν το άψυχο σώμα του.
Και για εκείνους, μπορώ να καταλάβω το κίνητρο.
Το δικό σου;

Εικασίες περί της οικογενειακής του κατάστασης να εμφανίζονται ως θέσφατα.

Δυστυχώς ξεχνάμε ότι ο Αλέξανδρος θα μπορούσε να ήταν εμείς, το δικο μας το παιδί, το δικό μας το δίκιο.

-=IMAGINOS=- είπε...

Μάλλον έχουμε χάσει πλέον την έννοια του ήρωα. Ήρωας δεν είναι σίγουρα αυτός που πετάει μπουκάλια στα περιπολικά. Ήρωας ήταν ο Κολοκοτρώνης, ο Αθανάσιος Διάκος, ο Παπαφλέσσας, ο Λεωνίδας, ο Μιλτιάδης, έστω και ο Che Guevara. Ο Αλέξης ήταν καθαρά ένα θύμα του μεταπολιτευτικού αριστερίστικου κομπλεξαρισμού και ρεβανσισμού. Ένα καλό παιδί δεν πετάει μπουκάλια στα περιπολικά, δεν μπορεί να είναι αυτή η ενασχόληση ενός παιδιού 15 χρονών. Τον παρέσυραν οι παραπάνω διαχειριστές αυτού του μεταπολιτευτικού αριστερίστικου κομπλεξαρισμού και ρεβανσισμού. Αυτοί και τον σκότωσαν όχι ο Κορκονέας. Και μέχρι να βγει η δικαστική απόφαση και να αποδειχτεί ότι ο Κορκονέας πυροβόλησε στο ψαχνό και όχι στον αέρα, δεν μπορείτε να παραβιάζετε το τεκμήριο της αθωότητας. Κανείς δε σας δίνει το δικαίωμα αυτό πολύ περισσότερο η στραπατσαρισμένη σφαίρα πάνω σε σκληρό σταθερό σημείο προτού καταλήξει αυτή στο σώμα του άτυχου Αλέξη που ακόμα του πίνετε το αίμα. Όσο και να κράζετε και να φωνασκείτε έτσι έχουν τα πράγματα είτε σας αρέσει είτε όχι.

Ερωτευμένη Σχιζοφρενής είπε...

Συγκινητική η προσπάθειά σου να υπερασπιστείς τον συνάδελφό σου.
Ειλικρινά.

Αλλά δε σου εκχωρείται το δικαίωμα, να σπιλώνεις τη μνήμη ενός παιδιού, συσχετίζοντάς το με ότι εσύ και το συνάφι σου αντιμετωπίζετε ως απειλή.
Ο Κορκονέας ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ τον Αλέξη.
Και κουβαλώντας όλη τη δειλία και την απανθρωπιά του συστήματος που τον γέννησε, σηκώθηκε και έφυγε από το σημείο.

Μην αγνοείς τα ήδη καταδικαστικά πορίσματα για την κατεύθυνση της σφαίρας και τα κίνητρα του φονιά.

ΠΛΑΝΗΤΑΣ είπε...

Ανώνυμοι οι "Επώνυμοι", οι υπερασπιστές αυτής της ωμότητας επανέρχονται πάντα με τις ίδιες καραμέλες, με τον ίδιο "πρόλογο" όπως λέει η πιάτσα.

Η σάρκα φταίει που βρήκε τη σφαίρα, και όχι η σφαίρα τη σάρκα.

Ο τίτλος του μπλογκ επιβεβαιώνεται πλήρως...

-=IMAGINOS=- είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
-=IMAGINOS=- είπε...

@Ερωτευμένη Σχιζοφρενής

Ο Κορκονέας δεν είναι συνάδερφός μου, καμία σχέση. Επίσης Εθελοτυφλείτε. Εάν τόσα χρόνια ο μεταπολιτευτικός αριστερίστικος κομπλεξαρισμός και ρεβανσισμός είχε παταχτεί και δεν άφηνε το κατάλοιπο-δικαίωμα να πετάμε μπουκάλια πέτρες και μολότοφ με τόση ευκολία σε αστυνομικούς και περιπολικά, κανείς Αλέξης δεν θα ήταν νεκρός σήμερα. Αυτή είναι η πραγματικότητα και κανείς δεν σπιλώνει τη μνήμη του Αλέξη. Η πραγματικότητα δεν σπιλώνει ποτέ μνήμες. Και όποιος αμφιβάλει να πάει στο εξωτερικό σε άλλες σοβαρές χώρες να πετάξει πέτρες, μπουκάλια και μολότοφ σε αστυνομικούς και περιπολικά (και δεν αναφέρομαι καν σε επιθέσεις σε ΑΤ με νεράτζια μέχρι καλάσνικοφ)και θα δείτε τι θα πάθει. Όσο για τη σφαίρα που βρήκε τον Αλέξη, θέλετε δε θέλετε είναι στραπατσαρισμένη και αυτό δεν συμβαίνει ποτέ όταν πρόκειται για βολή στο ψαχνό εκτός εάν ο Αλέξης φορούσε αλεξίσφαιρο πράγμα που δεν συμβαίνει φυσικά. Δεν λέμε ότι ο Κορκονέας είναι αθώος, ούτε ότι έπρεπε να πυροβολήσει αλλά άλλο να πυροβολείς στο ψαχνό όπως προσπαθείτε να περάσετε και άλλο στον αέρα για εκφοβισμό ή από μαλακία και η σφαίρα να εξοστρακίζεται. Επίσης το εάν πέταγε ο Αλέξης μπουκάλια ή όχι μαζί με τους φίλους του στο περιπολικό του Κορκονέα επειδή τους είχαν πει κάποια αρρωστημένα γεροντικά μυαλά ότι τα Εξάρχεια αποτελούν άβατο και ανεξάρτητο κράτος, αυτό θα αποδειχθεί στο δικαστήριο. Αφήστε λοιπόν τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της και μετά διορίζετε ήρωες. Δεν θα το βουλώνουμε επειδή κάποιοι θέλησαν να πατήσουν και να εκμεταλλευτούν το σώμα του Αλέξη για να το χρησιμοποιήσουν σαν αφορμή και όχι αιτία με σκοπό να εκφράσουν με τον ειδεχθέστερο τρόπο τα μεταπολιτευτικά κομπλεξικά και ρεβανσιστικά τους αριστερίστικα συναισθήματα κατά της αστυνομίας και της πολιτείας την οποία θέλουν να μετατρέψουν σε Καμπότζη του Πολ Ποτ.

Ερωτευμένη Σχιζοφρενής είπε...

Την αστική δικαιοσύνη εννοείς Imagine.
Αυτή που καταδίκασε συμβολικά την ανθρωπιά και την ενσυναίσθηση, στο πρόσωπο του Παρσάνογλου πριν μια εβδομάδα.
Και αυτή η οποία ελπίζεις ότι θα χαϊδέψει το αστικό όργανο καταστολής και επιβολής βίας που θα βρεθεί ενώπιόν της.

Σε ευχαριστώ που ήρθες να μας ανοίξεις τα μάτια και να φωτίσεις τα μυαλά μας, τρισμέγιστε κλειδούχο της αλήθειας. Ελπίζω να έφερες και τα δακρυγόνα σου.

PanosS είπε...

imagine to "μεταπολιτευτικά κομπλεξικά και ρεβανσιστικά τους αριστερίστικα " ta kobo oti ta exeis copy-paste, telos panton de 8a sou doso ti xara na anoikso dialogo mazi sou apla sou leo kai ego me ti sira mou fetos na peis xronia polla sto grigoropoulo

george είπε...

ρε συ ιμαντζινε μήπως είσαι κολλητός του μοντελοπνίχτη που ουτε λίγο ουτε πολύ υπαινίχθηκε οτι ήταν θέλημα θεου;;ναι είναι αλήθεια οτι οι μονάδες καταστολής στο σύνολο της εσπερίας είναι το ίδιο βάρβαρες με μιά μεγάλη διαφορά ομως ΔΕΝ είναι ορατές δεν προκαλούν και το σπουδαιότερο οταν και αν καταλογιστούνε ευθύνες οι ποινές είναι βαρύτατες σε αντίθεση με μας οπου κυριαρχεί η ατιμωρησια των μπατσων.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ ότι δεν ήταν ήρωας ο Αλέξης Γρηγορόπουλος , ήταν θύμα . Από τις ελάχιστες φορές που βρήκα έστω και κάτι στο ποίο να συμφωνώ με τον Imagino ! Αυτό όμως δεν αλλάζει καθόλου την άποψή μου για το πρόσωπό σου, πραγματικά είσαι μεγάλος μαλάκας . Δυστυχώς δεν μπορώ να αποδώσω πολύ καλά τις ιδέες μου μέσω του πληκτρολογίου , διάβασε ξανά αυτά που σου έχουν πει στο προηγούμενο θέμα και ελπίζω να τα καταλάβεις λίγο . Αν είσαι πράγματι υπέρ του διαλόγου και της ανταλλαγής απόψεων δεν μπορείς να λες φράσεις όπως
«Και κάτι άλλο. Νομίζεις ότι στεναχωριέμαι να με χαρακτηρίζουν όπως θέλουν οι κουκουλοφόροι αναρχοναζί δοσίλογοι Εφιάλτες και γραικύλοι της θολοαριστεράς; Τιμή μου κάνουν να με χαρακτηρίζουν έτσι οι του λόγου τους. Δεν το κατάλαβες ακόμα;»
Αν έρχεσαι με τέτοια διάθεση σαφώς και δεν θα κάνεις διάλογο της προκοπής ! Οπότε , ή πας με τους υπόλοιπους του σιναφιού σου να τα πείτε και μας αφήνεις στην ησυχία μας ή μάθε να συζητάς και να σκέφτεσαι τι σου λένε οι υπόλοιποι , σε αντίθεση με τους τωρινούς μονολόγους σου . Γιατί αυτό είναι στην πραγματικότητα οπότε μην προσβάλεις την νοημοσύνη μας με το να λες ότι τάχα σέβεσαι τον διάλογο και χρησιμοποιείς επιχειρήματα , σε αντίθεση με τους υπόλοιπους που διαφωνούν με σένα επειδή τους «πονάνε» οι αλήθειες σου ( εδώ πραγματικά δεν ήξερα άμα θέλω να γελάσω ή να κλάψω με την κατάντια σου ) . Ακόμα και με φασίστες μπορείς να κάνεις καλύτερη συζήτηση απ’ ότι με σένα , για μια συζήτηση απαιτείτε χαρακτήρας και προσωπικότητα . Άμα είσαι μαλάκας , είτε αριστερός είτε δεξιός , συζήτηση δεν γίνεται .

Ένας τρίτος ουδέτερος αναγνώστης

-=IMAGINOS=- είπε...

Δεν έχετε καταλάβει ότι λέω τις απόψεις μου. Απαγορεύεται; Αν ναι πείτε το. Ο αντίλογος σας πάντα κινείται σε προσωπικό επίπεδο επίθεσης με χαρακτηρισμούς και αυτό δείχνει το πόσο φασιστικά αντιμετωπίζετε το διάλογο. Οποιαδήποτε άλλη άποψη τυγχάνει προσωπικών χαρακτηρισμών και επιθέσεων, συνεπώς μην επικαλείστε καθόλου το διάλογο. Εγώ κάνω διάλογο αν δεν τον καταλάβατε ακόμα, εσείς είστε οι πραγματικοί φασίστες που δε δέχεστε το δικαίωμα μου στο να λέω τη γνώμη μου χωρίς να δέχομαι προσωπικές επιθέσεις και χαρακτηρισμούς εναντίον μου. Δεν ζητώ να συμφωνείτε με τις απόψεις μου αλλά ο ειλικρινής διάλογος δεν επιδέχεται προσωπικούς χαρακτηρισμούς και επιθέσεις και είναι εντελώς γελοίο να τον επικαλείστε μετά το διάλογο.

Γιατί νομίζετε ότι έγραψα το «Και κάτι άλλο. Νομίζεις ότι στεναχωριέμαι να με χαρακτηρίζουν όπως θέλουν οι κουκουλοφόροι αναρχοναζί δοσίλογοι Εφιάλτες και γραικύλοι της θολοαριστεράς; Τιμή μου κάνουν να με χαρακτηρίζουν έτσι οι του λόγου τους. Δεν το κατάλαβες ακόμα;»

Γιατί είστε φασίστες και δεν έχετε ιδέα από τις αρχές του διαλόγου. Προηγήθηκαν ύβρεις, επιθέσεις και ψυχιατρικές γνωματεύσεις επειδή είπα τη γνώμη μου. Αυτά είναι τα επιχειρήματα και ο διάλογος που ξέρετε να κάνετε όταν δεν ευλογάτε τα γένια σας μεταξύ σας. Φασισμός και ξερό ψωμί, δε σας παίρνει να μιλάτε.

-=IMAGINOS=- είπε...

@Ερωτευμένη Σχιζοφρενής

Δεν υπάρχει αστική ή άλλου τύπου δικαιοσύνη. Η δικαιοσύνη είναι μία. Δεν περιμένω να αποδεχτούν οι της 17Ν την ετυμηγορία εναντίον τους. Εάν δεν σας αρέσει η δικαιοσύνη ενός κράτους με δημοκρατικό πολίτευμα να πάτε στη Βόρεια Κορέα που έχει τη δικαιοσύνη που αναζητάτε αγαπητή μου. Θα έπρεπε να είστε πολύ ευχαριστημένη που η δικαιοσύνη σας χαϊδεύει κιόλας αλλά δεν ξέρετε να εκτιμάτε αυτά που έχετε. Πείτε μου ποιος κουκουλοφόρος που κρατούσε μολότοφ και τα έσπαγε είναι στη φυλακή. Ούτε ένας. Και δεν είναι ούτε ένας γιατί απλά όταν δικάζεται ο κουκουλοφόρος μαζεύεστε τσούρμο και απειλείτε τους δικαστές με κάψιμο εάν τυχόν και καταδικάσουν έναν σύντροφο σας. Σας κάνουν το χατίρι οι δικαστές και σας χαϊδεύουν γιατί είστε φασίστες και απειλείτε τις ζωές των ιδίων και των οικογενειών τους. Ούτε οι αστυνομικοί έρχονται να καταθέσουν εναντίον σας γιατί και εκείνοι απειλούνται. Ο υποδιοικητής των ΜΑΤ το 2006 πήγε με την οικογένεια του σε έκθεση ζωγραφικής και έμεινε επί 40 μέρες στην εντατική με ανοιγμένο κεφάλι από 30 συντρόφους σας. Δεν εκτιμάτε αυτά που έχετε γιαυτό και μιλάτε για αστικές δικαιοσύνες κλπ. Πολύ ωραία να πάτε σε άλλο σοβαρό κράτος τότε να δείτε τη γλύκα και θα αναπολήσετε την Ελληνική δικαιοσύνη σας βεβαιώ απόλυτα. Ξεχνάτε ότι μόνο στην Ελλάδα υπάρχει σήμερα ακροαριστερή τρομοκρατία. Είναι το αποτέλεσμα του μεταπολιτευτικού αριστερίστικου ρεβανσισμού και κομπλεξαρισμού. Στη Σουηδία λίγο πριν τη Γένοβα 2001 σκοτώθηκε από πυρά αστυνομικών ένας φοιτητής που επιτέθηκε στους αστυνομικούς με στειλιάρι. Δεν κάηκε όμως η Σουηδία…. Ούτε η Ιταλία κάηκε όταν σκοτώθηκε από αστυνομικούς ο Κάρλο Τζουλιάνι… Δεν τους άφησαν να τις κάψουν τις χώρες αυτές. Εδώ σας άφησαν. Γιαυτό σου λέω να εκτιμάς αυτά που έχεις και μη βρίσκεις άλλοθι γιατί καλύτερα δε θα βρεις πουθενά και στο υπογράφω.

yX είπε...

Δε μπορεί να θεωρείται ομοιογενής η δικαιοσύνη που καταδικάζει τα βαποράκια και αφήνει ελεύθερους τους εμπόρους, που "ρίχνει" δεκαετίες σε οικονομικούς παραβάτες και 2,5 χρονάκια σε ένστολους δολοφόνους, που παρέχει ασυλία σε πολιτικούς και κηνυγάει τους άστεγους μετανάστες. Και εάν είναι ομοιογενής, τότε σίγουρα ΔΕΝ είναι δίκαιη, διότι κρίνει με ταξικά και όχι αντικειμενικά κριτήρια.

Διάλεξε την εκδοχή που σε βολεύει...

Ερωτευμένη Σχιζοφρενής είπε...

Ψευδείς και ανυπόστατες γενικεύσεις.
Προφανώς έχεις μνήμη χρυσόψαρου.
( Μου επιτρέπεις τον ενικό φαντάζομαι. Ο πληθυντικός ευγενείας; που μεταχειρίζεσαι μοιραία μου έφερε στο νου εικόνα φασίστα να κρεμάει, απευθυνόμενος στο θύμα στον πληθυντικό )
Οι συλληφθέντες και οι κρατούμενοι του Δεκέμβρη είναι μια πραγματικότητα που είτε αγνοείς, είτε σκοπίμως αποσιωπάς, βαδίζοντας στα χνάρια του Γκαίμπελς.

Δεν έχει παρέλθει τρίμηνο από την υπό όρους αποφυλάκιση του Ηλιόπουλου, ενός ανθρώπου που έμεινε έγκλειστος σχεδόν εννέα μήνες ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ, και χρειάστηκε να δώσει αγώνα ζωής και να φλερτάρει με το θάνατο για να κερδίσει το αυτονόητο.
Θα σου θυμίσω ότι απαξιώθηκαν οι μαρτυρίες όλων των αυτοπτών μαρτύρων και η κράτηση του νεαρού στηρίχθηκε αποκλειστικά στην ανασκευασμένη μαρτυρία του μπάτσου που τον προσήγαγε.


Το δικαίωμά σου στο διάλογο είναι αυτονόητο.
Όταν όμως εκτρέπεις την οποιαδήποτε προσπάθεια διαλόγου σε προβοκατόρικες γενικεύσεις και σε αιωρούμενα ψεύδη, φοβάμαι ότι απαξιώνεις αυτό που επικαλείσαι ως ύψιστο δημοκρατικό δικαίωμα.

Την προτροπή σου σε μετανάστευση στη Βόρεια Κορέα θα την εκλάβω ως αποτυχημένη προσπάθεια αστεϊσμού.
Δικαίωμά μου και να παραμένω εδώ και να οραματίζομαι καλύτερο παρόν και μέλλον και να αγωνίζομαι για αυτό.



Υ.Γ 1
Αυτή η πιπίλα περί αριστερίστικου κομπλεξαρισμού και ρεβανσισμού καταντάει φαιδρή και γραφική.

Υ.Γ 2
Η αλληλεγγύη ενοχλεί τόσο πολύ;

Ερωτευμένη Σχιζοφρενής είπε...

Στο όνομα της so-called δημοκρατίας Imagine έγιναν και γίνονται τα αισχρότερα εγκλήματα.
Το ότι ντύνουμε την πραγματικότητα με εύηχες λέξεις δε σημαίνει ότι τη μεταμορφώνουμε κ όλας.

Αν δημοκρτικό ονομάζεται το πολίτευμα στο οποίο οι 300 αποφασίζουν για τους 11.000.000 και στο οποίο η συμμετοχή μου περιορίζεται σε μια παρουσία στην κάλπη μια φορά τα 4 χρόνια, απομακρύνοντάς με επί της ουσίας από τη λήψη οποιασδήποτε απόφασης αφορά τη ζωή μου, αν δημοκρατία ονομάζουμε το πολίτευμα που δίνει ασυλία σε πολιτικούς, άλλοθι σε σκάνδαλα και θεωρεί αναγκαία την αστυνομοκρατία, την καταστολή και την κατάπνιξη κάθε άποψης που θεωρεί εχθρική, αν η δημοκρατία είναι ένα πολίτευμα τόσο ανασφαλές, αν είναι ένα πολίτευμα χωρίς ερείσματα στις ίδιες τις ιδεολογικες του αποχρώσεις και συνιστώσες, φοβάμαι ότι είναι ένα πολίτευμα-φάντασμα, καταδικασμένο σε αποτυχία.

Aνεμος είπε...

ΠΟΣΟ χαλαρα μπορουν καποιοι και αψηφιστα να παιρνουν ενα τετοιο θεμα
@Ερωτευμένη Σχιζοφρενής
θλιβομαι με μερικους που ευτυχως ειναι μειοψηφια

Ερωτευμένη Σχιζοφρενής είπε...

@Άνεμε
θες το ξανθό μαλλί
θες που βλέπω μπάλα παράλληλα
θες που ο εγκέφαλός μου φυτοζωεί εσχάτως
δεν το έπιασα το σχόλιό σου:(

marianaonice είπε...

Επειδή εγώ είμαι η συντάκτρια του άρθρου αυτού που αποτέλεσε και την αιτία των διαφωνιών σας, έχω να πω ότι κατ' αρχάς το θέμα μου ήταν ότι ο κόσμος μας και οι πόλεις μας είναι αδιάφορες στον πόνο και στο δίκιο του συνανθρώπου τους και το μόνο που τους νοιάζει είναι να μην υποστούν οι ίδιοι παράπλευρες απώλειες. Αυτό κυρίως ήθελα να τονίσω στην ανάρτησή μου αυτή.
Τώρα ο Αλέξανδρος δεν είπα ότι ήταν ήρωας! Είπα ότι ήταν ένα παιδί που μπλέχτηκε στα γρανάζια του συστήματος, άθελά του!
Οι δήθεν αριστεροί, μπαχαλάκηδες, ίσως το κατέβασαν στο δρόμο (αν και αυτό δεν έχει αποδειχθεί, αντίθετα οι απόψεις συντείνουν στο ότι το παιδί βρέθηκε τυχαία στο σημείο εκείνο) και οι δεξιόφρονες, κομπλεξικοί και ανεγκέφαλοι μπάτσοι το σκότωσαν!
Το μόνο που δεν έφταιγε ήταν το ίδιο το παιδί! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ!!
Το παιδί ήταν το θύμα και των δύο συνισταμένων αυτού του διεφθαρμένου συστήματος που αδυνατεί να προστατέψει τα ίδια του τα παιδιά και τα σκοτώνει από μόνο του!

Aνεμος είπε...

@Ερωτευμένη Σχιζοφρενής
εννοω οτι καλα που μας ξελασπωσες
Ο/Η Ερωτευμένη Σχιζοφρενής είπε...

Aν είναι δυνατόν, 11 μήνες μετά την αισχρή δολοφονία ενός παιδιού, να ακούγονται απόψεις τόσο ανερυθρίαστα διατυπωμένες

Ερωτευμένη Σχιζοφρενής είπε...

Did I do that?
:p

Unknown είπε...

an einai etsi opws les anwnime,tote o solwmos solwmou itan ena ethniki.ti leme re paidia.paratimeno apo tous goneis tou?to thema einai oi goneis?to thema einai o theos?to thema einai oti ena xrono meta o kosmos fovatai gia tis vitrinoules tou k g to tziro t k gia to eiriniko pneuma twn xristougennwn..k kamia egnoia gia pragmatiki dikaiosini..oloi voleutikan me tis alisides tous k tis parwpides tous.to mesaio daktilo stin astiki dikaiosini tote..

πριγκιπας είπε...

Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά το αποτέλεσμα της δίκης μοιάζει ήδη γνωστό. Ο μπάτσος θα πέσει στα μαλακά, ίσως στα πολύ μαλακά...

Τώρα για τη Χαλκίδα, όσο υπάρχουν Χαλκίδες θα υπάρχουν και Αλέξανδροι... Κοιτάξτε τι μας λέει ο μεγάλος Χατζιδάκις στο άρθρο του "Μια μωβ σκιά Μαϊου" για το περιοδικό Τέταρτο:

"Και μας έρχονται τα τηλεγραφήματα δια τον εορτασμóν της επετείου, απó τη Μóσχα ως το Πεκίνο κι απ’ το Λονδίνο ως τη Νέα Υóρκη: προς Θεού, να διατηρηθεί η ειρήνη, η δια πενήντα εκατομμυρίων νεκρών αποκτηθείσα. Δεν λένε τίποτα για ελευθερίες κι άλλα παρóμοια. Τώρα η ειρήνη αποτελεί το αιτούμενο. Το ιδανικó των νεκροταφείων έγινε ιδανικó των δημοκρατικών μας κυβερνήσεων. Του κóσμου μας. Γιατί συμφέρει. Και τις δημοκρατικές μας κυβερνήσεις και τα έθνη και τις πατρίδες μας".

Συγκηνητικό και το ποίημα σου Άνεμος.

Τώρα για τα σχόλια του IMAGINOS και άλλων παρόμοιων, είναι ανάξια σχολιασμού και απάντησης. Κρίμα να υπάρχουν τέτοιες απόψεις, που πηγάζουν μέσα από καρικατούρες ιδεολογιών...

marianaonice είπε...

@πρίγκιπα
Ο μεγάλος Μάνος Χατζηδάκης είπε σπουδαία πράγματα όπως και το: αν πάψουν να μας φοβίζουν τα τέρατα τότε έχουμε γίνει κι εμείς τέρατα!!
Και μου φαίνεται ότι αυτό πλέον έχει συμβεί, αφού δεν μας φοβίζει η δολοφονία αθώων παιδιών και η μη απόδοση δικαιοσύνης, αλλά μόνον η διακινδύνευση των δικών μας συμφερόντων!

Συντάκτρια του άρθρου και του ποιήματος είμαι εγώ, που ως συνδιαχειρίστρια στο @Ανεμος το δημοσίευσα κι εκεί και από εκεί έγινε η αναδημοσίευση και στο ιστολόγιο αυτό.

Yellow Kid είπε...

Ιμάτζινε, αφού δεν ντρέπεσαι ρε μαλακισμένο να έρχεσαι να γράφεις τέτοια πράγματα και να μιλάς για ελευθερία γνώμης θα μου επιτρέπεις να σου πω μία δικιά μου:
Ο ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΗΡΩΑΣ, ΕΣΥ ΠΆΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ ΦΡΙΧΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ.

Πραγματικά εύχομαι να μην βρεθεί κανένας Κορκονέας να σε δολοφονήσει γιατί θα πρέπει να αναγκαστούσμε να υπερασπιστούμε και την δικιά σου μίζερη και μαλακισμένη ζωή.

Yellow Kid είπε...

Και μάθε επιτέλους, ρε βόδι τον ορισμό του Φασισμού πριν έρθεις να μας κάνεις κηρύγματα δημοκρατικής ορθότητας! Δικηγόρος είσαι, γαμώ το Χριστό μου! Δεν γίνεται να μην τα ξέρεις αυτά!

ΥΓ
Το ότι σου λέω ότι χρειάζεσαι ψυχαναλυσούλα, αυτό δεν αποτελεί ιατρική γνωμάτευση, αλλά συμβουλή.

-=IMAGINOS=- είπε...

@marianaonice

Στα σχόλια άλλων δεν θα απαντήσω γιατί αποδεικνύουν με τις ύβρεις τους και τη γενικότερη στάση τους απέναντι μου τα λεγόμενα μου. Στο δικό σου όμως επεξηγηματικό σχόλιο θα απαντήσω και θα σου πω ότι συμφωνώ μαζί σου και στην ουσία δεν λέμε διαφορετικά πράγματα. "Το μόνο που δεν έφταιγε ήταν το ίδιο το παιδί! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ!!" Συμφωνώ και επαυξάνω, αυτό είπα και εγώ και υπέδειξα τους ενόχους που σαφώς δεν είναι τα παιδιά ποτέ. Αλλά κάποιοι φοράνε παρωπίδες και ο κακός δράκος του παραμυθιού τους παραμένει πάντα ο ίδιος, τι κουβέντα να κάνεις;

@ερωτευμένη σχιζοφρενής.

Στην Χαλκίδα απλά βρέθηκε ένας εισαγγελέας και ένας ανακριτής που δεν μασάγανε από απειλές. Δυστυχώς δεν αποτελούν τον κανόνα. Επίσης συγκεκριμενοποίησα τις πράξεις. Αναφέρθηκα σε ανθρώπους που κρατούσαν μολότοφ και τα έσπαγαν, δεν αναφέρθηκα σε επιθέσεις κατά της ζωής. Υπάρχει τεραστία διαφορά αγαπητή μου την οποία και θα έπρεπε να γνωρίζατε. Εκτός εάν θέλετε για όσους σπάνε κεφάλια να μη τυγχάνουν ποινικού κολασμού οπότε πάμε αλλού. Θα σου θυμίσω επίσης ότι σχεδόν το 100% όσων συλλαμβάνονται με ναρκωτικά δεν καταλήγουν στη φυλακή εφόσον αποδειχτεί ότι είναι απλοί χρήστες και όχι (και) έμποροι. Εκτός εάν θέλεις και οι χρήστες και ταυτοχρόνως έμποροι να μη τυγχάνουν ποινικού κολασμού οπότε πάμε αλλού σου λέω. Καλό είναι να ενδιαφερόμαστε για τα βαποράκια και τους εξαρτημένους αλλά όταν αυτοί πουλάνε και διακινούν ναρκωτικά και στέλνουν πολλούς περισσότερους αθώους στο θάνατο, ε καιρός είναι να ενδιαφερθείς και για τους υπόλοιπους που κάποιοι τους οδηγούν στο τρυπάκι αυτό. Δε νομίζεις;

Ερωτευμένη Σχιζοφρενής είπε...

Και όλα αυτά για τα βαποράκια και τους ντήλερς μου τα λες διότι...

Εγώ σου απαντώ στον ανυπόστατο ισχυρισμό σου περί ασυλίας των αντιεξουσιαστών από τη δικαιοσύνη ( το άκουσα και αυτό ) και εσύ μου μιλάς για εγκλήματα κατά της ζωής και εμπορία ναρκωτικών.

Είναι εμφανές ότι ξέμεινες από επιχειρήματα και η εκτροπή της συζήτησης είναι βολική τεχνική, αλλά δε θα σε ακολουθήσω σε αυτό το δρόμο.

Το θέμα μας είναι ο Αλέξης, η δολοφονία του και η δίκη των φονιάδων.
Όσο και να κλείνεις τα μάτια σε αυτό, παραμένει γεγονός.

Yellow Kid είπε...

"Στα σχόλια άλλων δεν θα απαντήσω γιατί αποδεικνύουν με τις ύβρεις τους και τη γενικότερη στάση τους απέναντι μου"

Όταν βρίζεις εσύ είναι οκ, ε;

Όπως έστρωσες θα κοιμηθείς, Ιμάτζινε

marianaonice είπε...

Aπλά μία διευκρίνιση:
Στη Χαλκίδα δεν βρέθηκε κανένας εισαγγελέας και κανένας ανακριτής με κότσια.
Στη Χαλκίδα απλά προσδιορίστηκε να δικαστεί το κακούργημα αυτό, από τον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών, αρμόδιο κατά τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, να καθορίζει την έδρα των δικαστηρίων που θα δικάσουν κάθε κακούργημα. Και αυτό γίνεται για λόγους πρόληψης, κάποια ιδιαίτερα σοβαρά κακουργήματα, να μη δικάζονται στην έδρα τους, προς αποφυγή έκτροπων και επεισοδίων αντεκδίκησης που είναι ευκολότερο να συμβούν όταν όλοι οι συγγενείς και φίλοι βρίσκονται στον τόπο του αδικήματος συνήθως και θα είναι εύκολη η πρόσβασή τους και στο χώρο του δικαστηρίου. Αν όμως αυτό γίνει εκτός του τόπου αυτού, μειώνεται ο αριθμός των ενδιαφερομένων που θα το παρακολουθήσει και εκτονώνεται κάπως η κατάσταση. Χωρίς αυτό βέβαια να επιτυγχάνεται πάντα. Και κυρίως εδώ στη δίκη του Αλέξανδρου που η Χαλκίδα είναι πολύ κοντά στην Αθήνα και όποιος θέλει να παρακολουθήσει ή να τα κάνει ...μπάχαλο μπορεί εύκολα να πάει!!

Και κλείνω επαναλαμβάνοντας ότι συνυπεύθυνοι για το θάνατο του παιδιού αυτού είναι
α) όσοι ανεξέλεγκτα και παράνομα δημιούργησαν εμπόλεμη κατάσταση στην Αθήνα, των οποίων ο ρόλος κατά τη γνώμη μου είναι πολύ σκοτεινός, αφού παρασύρουν αθώα παιδιά σε πράξεις έκνομες, δήθεν επαναστατικές που όμως το μόνο που καταφέρνουν εκτός από την καταστροφή περιουσιών, είναι να μας παραδίδουν ακόμη πιο ευάλωτους στο σύστημα για να μας φορέσει, εν ονόματι της ασφάλειάς μας, πιο σφιχτές χειροπέδες και να μας περιορίσει τα δημοκρατικά μας δικαιώματα, όπως και έκανε με την κατάργηση της ανωνυμίας στα καρτοκινητά, ποινικοποίηση της κουκούλας και γιατί όχι σε λίγο και κατάργηση της ανωνυμίας στο διαδίκτυο!! Θεωρώ ότι όλοι αυτοί οι δήθεν ψευτοεπαναστάτες, ηθελημένα ή αθέλητα παίζουν το παιχνίδι της εκάστοτε εξουσίας σε βάρος του λαού!
και β) φυσικά τα φασιστοειδή αστυνομικά όργανα που πυροβόλησαν εναντίον του παιδιού, λες και πυροβολούσαν άψυχο στόχο στο σκοπευτήριο της υπηρεσίας τους, είτε εξακριβωθεί ότι θέλησαν είτε ότι δεν θέλησαν το θάνατό του (δεν έχει σημασία για μένα αυτό)!!
Και οι δύο αυτές πλευρές μόνο το συμφέρον μας δεν θέλουν!!
Ας το δούμε ξεκάθαρα αυτό.

Ερωτευμένη Σχιζοφρενής είπε...

marianna


Έχω την αίσθηση ότι στο πρώτο σκέλος της απάντησής σου συγχέεις το αίτιο με το αποτέλεσμα.
Η "εμπόλεμη κατάσταση" στην Αθήνα, ήταν απότοκος της δολοφονίας και όχι αφετηρία της.

Δεν προκύπτει εξάλλου κανένα στοιχείο για συμμετοχή του Αλέξη σε "ψευδοεπαναστατικές" ομάδες όπως τις αποκαλείς.
Εκτός και αν όποιος βολτάρει στα Εξάρχεια είναι αυτόματα χουλιγκάνος και όποιος κατοικεί στον Πειραιά απαραιτήτως γάβρος.

Φιλικά

marianaonice είπε...

@Ερωτευμένη Σχιζοφρενής
Από την αρχή ξεκαθάρισα ότι ο Αλέξανδρος δεν αποδείχθηκε ότι μετείχε σε επαναστατικές ομάδες αντίθετα θα έλεγα ότι βρέθηκε εκεί τυχαία, όπως θα μπορούσε να βρεθεί το οποιοδήποτε παιδί κάθε μάνας.
Σίγουρα η εμπόλεμη κατάσταση εντάθηκε και ξέφυγε από κάθε όριο μετά τη δολοφονία του παιδιού, όμως έχω την εντύπωση ότι και πριν από αυτήν υπήρχαν φασαρίες και πράξεις τραμπουκισμού και καταστροφών στο κέντρο της Αθήνας εκείνες τις ημέρες, από κάποιους μπαχαλάκηδες της δεκάρας, που έδωσαν την αφορμή στους φασιστοειδείς μπάτσους να προβαίνουν σε ελέγχους και σε πράξεις βίας κατά ανύποπτων και αθώων πολιτών, αντί να συλλαμβάνουν τους γνωστούς άγνωστους υπαίτιους των καταστροφών. Και αυτές εννοώ πράξεις σκοτεινών παραγόντων που εμφανίζονται με το προσωπείο των αναρχικών δήθεν ή των αντεξουσιαστών.

Και πάλι τονίζω, το παιδί δολοφονήθηκε χωρίς καν να μετέχει πουθενά, χωρίς να σημαίνει ότι κι αν ακόμη μετείχε σε κάποια ομάδα δικαιολογείται η δολοφονία του.
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ, το ξαναλέω!
Φταίει το σύστημα που τα εμπλέκει στα γρανάζια του πολύ πιο εύκολα απ' ότι τους ενήλικες!

Δεν νομίζω ότι διαφωνούμε επί της ουσίας.
:))

Ερωτευμένη Σχιζοφρενής είπε...

Ακόμα και να διαφωνούσαμε, δεν θα ήταν απαραιτήτως κακό.

Ξέρεις γιατί επιμένω Μαριάννα;
Γιατί μια τέτοια διατυπωμένη άποψη είναι ικανή να δώσει άλλοθι στο μπάτσο και αιτιάσεις περί ψυχικής οργής, απώλεια ψυχραιμίας λόγω γενικότερου κλίματος κ.ο.κ.

marianaonice είπε...

Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου.
Ο μπάτσος θα πει ό,τι τον βολεύει, το θέμα είναι ποιός τον πιστεύει...
Και ειδικά ένας ένστολος ταγμένος για την κοινωνική ειρήνη και τάξη, δεν νομιμοποιείται να έχει οργή, κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας του, ακόμη κι έτσι να ήταν τα πράγματα, δηλαδή να υπήρχαν έκνομες συμπεριφορές είτε από τον Αλέξανδρο (που δεν υπήρχαν) είτε από άλλους.
Αστον λοιπόν να λέει!
:))

-=IMAGINOS=- είπε...

@marianaonice δεν κατάλαβες. Δεν αναφερόμουν στην Χαλκίδα που θα γίνει η δίκη του Κορκονέα αλλά στη Χαλκίδα όπου προφυλακίστηκαν κάτι επαναστατάκια τον περασμένο Δεκέμβρη... Η ερωτευμένη με ρώτησε και απάντησα σε αυτήν.

@Yellow Kid εάν έχεις δει ποτέ να επιτίθεμαι με ύβρεις πρώτος σε συνομιλητή μου να μας το υποδείξεις τώρα. Μάλλον θα ξέχασες τα «γαμάω τη μάνα σου» του Giant. Και παρόλα αυτά δεν είχα απαντήσει ή απάντησα μετά από πολύ καιρό και αφού τα γαμήσια είχαν ξεπεράσει κάθε όριο. Μαθήματα λοιπόν σε μένα και υποδείξεις δεν μπορείς να κάνεις.

@Ερωτευμένη σχιζοφρενής μπορείς να μας πεις για ποια κατηγορία κρατήθηκε ο Ηλιόπουλος; Είπα και παραπάνω ότι δεν περιμένω οι της 17Ν και οι ομοϊδεάτες τους να αποδεχτούν ποτέ την ετυμηγορία της Δικαιοσύνης απέναντι τους. Μου λες να θυμηθώ την απαξίωση των μαρτύρων του Ηλιόπουλου, θα σου θυμίσω με τη σειρά μου την περίπτωση του Περίανδρου της Χ.Α. ο οποίος έφαγε 20 χρόνια χωρίς να ληφθούν καθόλου υπόψη οι μαρτυρικές καταθέσεις μαρτύρων κατηγορίας μάλιστα, οι οποίοι δεν αναγνώρισαν τελικά τον δράστη στο πρόσωπο του Περιάνδρου, ούτε ένας δεν τον αναγνώρισε. Η αμφιβολία υπέρ του κατηγορουμένου πήγε περίπατο δηλαδή και με ποινή χειρότερη και από των περισσοτέρων δολοφόνων της 17Ν και ο Περίανδρος δεν σκότωσε κανέναν απ όσο ξέρω. Τι προσπαθείς να με πείσεις και ποιος δεν έχει επιχειρήματα λοιπόν για το αν τελικά χαϊδεύει η δικαιοσύνη ή όχι, τους ακροαριστερούς;

marianaonice είπε...

@-=IMAGINOS=-
Με συγχωρείς δεν το είχα προσέξει το προηγούμενο σχόλιο.
Τώρα όσο για την ελληνική δικαιοσύνη, δυστυχώς έχει καταντήσει απρόβλεπτη και "άδικη" πολλές φορές είτε πρόκειται για αυτούς που εσύ αποκαλείς "ακροαριστερούς" είτε γι' αυτούς που εγώ αποκαλώ "δεξιούς ή ακροδεξιούς".
Σε πληροφορώ ότι η δικαιοσύνη στη χώρα μας έχασε την έξωθεν καλή μαρτυρία, οπότε ο καθένας μας από τη σκοπιά του, εφόσον δεν τον βολεύει μια απόφαση, μπορεί να την κρίνει ως μεροληπτική.
Όμως επειδή εγώ γνωρίζω κάτι παραπάνω, πίστεψέ με, δυστυχώς, κάθε φορά η απόφαση εξαρτάται από την οντότητα των δικαστών που δικάζουν, αν είναι δικαστές που τιμούν τον όρκο τους, τότε τηρούν μόνο το νόμο και τη δικονομία μας και αποφαίνονται κατά συνείδηση, είτε πρόκειται για αριστερούς είτε για δεξιούς κατηγορουμένους!
Αν όμως η δικαιοσύνη μας άγεται και φέρεται ανάλογα με τα συμφέροντα των υψηλών στελεχών της, που θέλουν να είναι αρεστά στο σύστημα, για να ανελιχθούν σε υψηλόμισθες θέσεις, μετά την έξοδό τους από το σώμα, τότε πάνε περίπατο όλα τα νόμιμα αποδεικτικά μέσα, που μπορούν να τα καταπιούν και αμάσητα ακόμη και όχι μόνο η αρχή της αμφιβολίας υπέρ του κατηγορουμένου.
Να ξέρεις δε, ότι δεν σημαίνει ότι όταν κυβερνάει η δεξιά αδικούνται οι αριστεροί και το αντίστροφο.
Αντίθετα, αυτό που κυβερνάει πάντα και σήμερα και πριν, είναι το οικονομικό κατεστημένο και γενικά αυτό που εγώ λέω "σύστημα" που κινείται από τη μασονία, που στους κόλπους της έχει και δεξιά και αριστερά στελέχη, που πάλι σε διαβεβαιώ, έχοντας ιδίαν αντίληψη, συνεργάζονται άριστα, αν πρόκειται να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους!
Γι' αυτό, ας μη μιλάμε καλύτερα για ακροδεξιούς και ακροαριστερούς!
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.
Αυτά είναι για λαϊκή κατανάλωση και για εμάς τους κουτούς και ονειροπόλους ιδεαλιστές!
Αυτοί τα έχουν προ πολλού ξεπεράσει!!
Την καλησπέρα μου.
:))

FenriZ είπε...

Άκου φίλε Ιμάτζινε. Λες ό,τι έρχεσαι εδώ για διάλογο αλλά πάλι τα δικά σου λες και πάντα χώνεις το "η Αριστερά και οι θολοκουλτουριάριδες φταίνε". Επίσης ακόμα και όταν προσπαθείς να εκφράσεις μια μετριοπαθή άποψη και να πείς τα πράγματα με το όνομά τους πάλι αναλώνεσαι σε κατηγορίες κατά της Αριστεράς και κατά προσώπων.
Στην προκειμένη περίπτωση με τον Αλέξη ενδιαφέρεσαι μόνο για το ποιόν του, το ποιός ήταν και όχι το γεγονός ό,τι τον δολοφόνησαν. Λες επίσης πως ίσως πράγματι η σφαίρα να εξοστρακίστηκε και τη δέχομαι την άποψή σου. Παρ'όλα αυτά δεν λαμβάνεις καν υπ'όψιν σου πως ο Κορκονέας τράβηξε το όπλο του από την θήκη. Θέλω να πω πως εμένα με νοιάζει πως ο Κορκονέας ακόμα και αν δεν είχε σκοπό να σκοτώσει και πάλι έβγαλε όπλο! Είναι κατά την γνώμη μου το ίδιο αξιόποινη πράξη με την δολοφονία αυτή καθ'εαυτήν.

Και θα σου πω το γιατί.

Έχοντας σαν δεδομένο πως οι αστυνομικοί είναι απαραίτητοι στην σημερινή κοινωνία μας (Δηλαδή δεν εξετάζω το αν χρειάζεται να έχουμε αστυνομία ή όχι), πρέπει και να συμπεριφέρονται και να αντιμετωπίζονται σαν άνθρωποι αλλά και σαν κάτι άλλο. Είπες πιό παλιά πως οι αστυνομικοί άνθρωποι είναι και περνάνε δύσκολα. Δεν διαφωνώ καθόλου σε αυτό ξέρω πως περνάνε δύσκολα και το αναγνωρίζω αυτό αλλά όλοι μας στο κάτω κάτω λίγο πολύ δύσκολα περνάμε. Φυσικά οι αστυνομικοί έρχονται αντιμέτωποι με περίεργες καταστάσεις. Όμως ρε συ δεν έχουν περάσει μια εκπαίδευση (υποτίθεται) ώστε να τα βγάζουν πέρα? Δεν τους έχουν γίνει ψυχολογικά τεστ ώστε να είναι κατάλληλοι για το Σώμα πριν μπουν αλλά και κατά την διάρκεια της θητείας τους? Όσο άνθρωποι και αν είναι, σε κάποιες καταστάσεις δεν πρέπει να συμπεριφέρονται σαν άνθρωποι διότι τότε από αστυνομικοί γίνονται απλοί πολίτες. Άρα ένας αστυνομικός οφείλει να διαχειρίζεται τις δύσκολες καταστάσεις όσο καλύτερα γίνεται με ψυχραιμία και μετριοπάθεια γιατί αυτό απαιτείς εσύ από εκείνον. Έτσι νιώθεις ασφαλής ρε παιδί μου πώς το λένε.?
Άμα είναι σε ένα επεισόδιο όπου οι πολιτες έχουν χάσει τον έλεγχο να έρχεται και ο αστυνομικός και να χάνει και εκείνος τον έλεγχο τότε γάμα τα!
Ας βγάλει την στόλη του και ας φορέσει πολιτικά να καταλαβαινόμαστε!!! Συνεπώς ο αστυνομικός πρέπει να φέρεται υποδειγματικά και να τηρεί τον Νόμο! Θα πρέπει να είναι αυτός που θα ηρεμεί τα πνεύματα και όχι αυτός που θα παρεκτρέπεται. Άρα ο αστυνομικός δεν πληρώνεται για να φέρεται σαν απλός άνθρωπος, αλλά για να φέρεται σαν υπέυθυνος άνθρωπος ο οποίος έχει ΠΛΗΡΗ επίγνωση της δύναμης του όπλου του (ή της μυικής αν είναι ΜΑΤας) το οποίο και δεν πρέπει να τραβάει επ'ουδενί!! Για να κλείσω με τους αστυνομικούς και συγκεκριμένα με τον Κορκονέα, ο άνθρωπος αυτός είτε τελικά σκότωσε το παιδί είτε όχι πρέπει να δικαστεί και να έχει την μέγιστη των ποινών απλά και μόνο γιατί τραβώντας το όπλο του αναίρεσε την ίδια την ιδιότητά του και όλα τα παραπάνω που έγραψα μετατρέποντας ένα επεισόδιο σε προσωπική βεντέτα! Ξέχασε πως το σιδερικό που κουβαλούσε σκότωνε και δεν ήταν αεροβόλο, επέστρεψε στο σημείο που έγινε το συμβάν για να τραμπουκίσει το παιδί, πυροβόλησε στο πλήθος, φέρθηκε σαν εξαγριωμένος πολίτης, πυροδότησε μια σειρά καταστροφών, ρεζίλεψε το Αστυνομικό Σώμα, "σκότωσε" μαζί
με τον Αλέξη πολλά άλλα παιδιά που δεν θα αισθάνονται πια ασφαλή.
Εμένα μου φαίνονται αρκετές οι κατηγορίες και σκόπιμα δεν ανέφερα πως σκότωσε το παιδί γιατί όλα είναι πιθανά απ τη στιγμή που τράβηξε το όπλο ο Κορκονέας και για να μην τον κατηγορήσω έτσι απλά. Μεταξύ μας όμως πιστεύω πως τον σκότωσε τον Αλέξη. Τελοσπάντων...

FenriZ είπε...

Όσο για τον Αλέξη. Εμένα προσωπικά δεν με νοιάζει ποιός ήταν, τί πίστευε, από τι οικογένεια προερχόταν, τι καφέ έπινε τίποτα τίποτα τίποτα!!!
Και δεν πρέπει να νοιάζει κανέναν μας. Μόνο η ηλικία του. ΜΟΝΟ!!!
Το γεγονός οτι ήταν ενα παλλικάρι 15 χρονών που μπορεί να είδε άλλα παλλικάρια να κάνουν μια μαλακία και να την έκανε και αυτό. Όλοι μας όταν είμασταν σε αυτήν την ηλικία τέτοιες μαλακίες δεν κάναμε?? Άλλοι έκλεβαν, άλλοι έσπαγαν, άλλοι έπιναν μπάφους, άλλοι οδηγούσαν μηχανάκια, άλλοι έκαναν κοπάνες, άλλου πέταγαν αντικείμενα στους μπάτσους και ένα σωρό άλλα παράνομα. Τα παραπάνω όμως φίλε Ιματζινε είναι απόρροια της σάπιας κοινωνίας μας της κρίσης των ηθών μας των λάθος προτύπων και όχι μιας κακής οικογένειας.
Και ένα παιδί 15 χρονών δεν έχει καμία πιστεψέ με καμία επίγνωση του σωστού και του λάθους γιατί ψάχνει συγκινήσεις σε λάθος πράγματα. Γιατί προσπαθεί να κάνει την επανάστασή του με κάθε τρόπο, να αποκτήσει εμπειρίες, να κάνει αισθητή την παρουσία του. Εδώ ρε Ιματζινε κάποια πιτσιρίκια ρισκάρουν την ίδια τους τη ζωή με κάποια πράγματα που κάνουν! Μπορείς να τα κατηγορήσεις? Μπορείς να κατηγορίσεις ένα παιδί που έχει μόνο 15 χρόνια στην πλάτη του? Που μπορεί να βλέπει τη βία γύρω του και τελικά η βία να φαινεται στα μάτια του σαν αρετή? Μπορείς να το αντιμετωπίσεις σαν υπεύθυνο ενήλικα? Ο Αλέξης ήταν ένα παιδί 15 χρονών που πέθανε τόσο μα τόσο άδικα για μιά μαλακία! Επιδή έτυχε σε έναν τρελό μπάτσο γιατί ο Κορκονέας μπάτσος πρέπει να αποκαλείται! Ξέχνα τα όλα τα άλλα! Το παιδί είναι ένα παιδί ο ενήλικας όμως, πόσο μάλλον ένας αστυνομικός, έχει τεράστιο μερίδιο ευθύνης!
Το παιδί αυτό όσο και αν θες να το αποδείξεις δεν το παρέσυραν οι αριστεροί, οι αναρχικοί, κανείς!
Το παρέσυρε η βία, η ίδια η κοινωνία που οσο είναι μαθητής και όσο σπουδάζει αδιαφορεί και όταν με το καλό βρεί δουλειά είναι έτοιμη να του πιεί το αίμα, τις φιλοδοξίες και τα όνειρα σιγά σιγά.

Και μα το θεό το "εν βρασμώ ψυχής" σταματήστε να το κολλάτε δίπλα σε τέτοια περιστατικά με αστυνομικούς!!!

Όχι ήρωας δεν ήταν ο Αλέξης κάθε άλλο. Ήταν μάρτυρας,ένα μέσο πιτσιρίκι ένα θύμα του συστήματος, που με βία τον γαλούχισε και με βία του πήρε την ζωή.
Ο Κορκονέας απ'την άλλη είναι ο καθένας μας που αντί να κάτσει να ακούσει η τουλάχιστον να αγνοήσει την οργή ενός νέου προτιμά να φιμώσει-απειλήσει-σκοτώσει και από πάνω να κατηγορήσει έναν άνθρωπο από τον οποίο απαιτεί ωριμότητα όποτε τον συμφέρει και απ'την άλλη τον θεωρεί πολύ ανώριμο για να του προσφέρει κάτι καλύτερο.

Ελπίζω μια μέρα να σταματήσεις εσύ και πολλοί άλλοι αριστεροί(αυτό πάει σ'αυτους που είναι υπέρ της επίθεσης στο Αστ.Τμήμα) και δεξιοί, δεν με νοιάζει, να μισούν
τους πάντες, να προκαλούν, να λένε το δικό τους και να μην κάθονται έστω μια στιγμή να σκεφτούν να βασανίσουν λίγο το μυαλό τους.
Ξέρω πως θα με γράψεις στ'αρχίδια σου αλλά δεν πειράζει. Μάλλον ένα μάτσο πίπες είπα...

Ειλικρινώς υμέτερος Θ.Ινδιάνος

Yellow Kid είπε...

Και για να τελειώνουμε με την Ιματζινολογία, πρέπει να παραδεχθείς πώς και εσύ δεν είσαι η Μαρία Τερέζα των σχολίων, ούτε και των πόστ.
Η διαφορά μας είναι πώς εμένα στα παράπια μου αν με βρίζεις ή όχι, ενώ εσύ μας κάνεις ότι θίγεσαι.

Αν θες να έχουμε μια άλλη αντιμετώπιση απέναντι σου, αυτή πρέπει να την κερδίσεις και όχι να την απαιτήσεις.

Και στο κάτω κάτω τι σκατά κάθεσαι και ασχολείσαι και χαλάς χρόνο αφήνοντας παραληρηματικά σεντόνια σε ένα μπλόγκ που δεν συμφωνείς. Δεν είναι μαλακία αυτό που κάνεις;

Ερωτευμένη Σχιζοφρενής είπε...

Imaginos
το να προσπαθείς να εξισώσεις τη 17 Νοέμβρη με τον Ηλιόπουλο και στη συνέχεια να συσχετίζεις τα περιστατικά με τον Περίανδρο , παρουσιάζοντάς τον δε ως θύμα, το μόνο που πετυχαίνεις είναι να θεωρώ χαμένο το χρόνο που ξόδεψα να σου απαντήσω.

Μόλις διαχωρίσεις τους εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου από τους πολιτικούς κρατουμένους και από τους στοχοποιημένους του χαφιεδισμού τα ξαναλέμε.

Στο μεταξύ, προσκύνα Πλεύρηδες, Καρατζαφύρερ και τον Άδωνι που σε εκφράζουν, αλλά κάνε μας τη χάρη, μη ξερνάς το φασιστικό σας κρεσέντο στη μούρη μας.

Στην άκρη ακροδεξιέ.

-=IMAGINOS=- είπε...

marianaonice και FenriZ ευχαριστώ για την καλή διάθεση σας ως προς τον διάλογο. Μπορούμε να κάνουμε διάλογο σαφώς. Ο ΥΚ με ρωτάει για ποιο λόγο αναλώνομαι σε ένα blog που διαφωνώ μαζί του. Η απάντηση είναι απλή. Συχαίνομαι να ευλογώ τα γένια μου με τους συνομοιδεάτες μου. Δε θα με δείτε πουθενά να "συχνάζω" σε blogs φορουμ και sites του ιδεολογικού χώρου που υποστηρίζω και αυτός είναι ο μόνος λόγος. Απορώ πως ΄δεν βαριούνται κάποιοι να ευλογούν τα γένια τους όταν διάλογος δεν σημαίνει συμφωνία γιατί διαφορετικά θα επρόκειτο για μονόλογο...

Θα πω και κάτι άλλο. Μπορεί να καταφέρομαι κατά της αριστεράς, να μιλώ για θολοκουλτουριάρηδες, ψευτοπροοδευτικούς, ακροαριστερούς και ότι άλλο θέλετε. Αυτό όμως συμβαίνει στα πλαίσια μιας γενικής και ποτέ εξειδικευμένης αν θέλετε ιδεολογικής τοποθέτησης, ποτέ όμως δεν απευθύνω τους χαρακτηρισμούς αυτούς στους συνομιλητές μου και αυτό αν γίνει θα έχω πάντα δεχτεί πρώτος επίθεση και ύβρεις. Η διαφορά μας είναι τεραστία, εγώ σέβομαι τις αρχές του καλοπροαίρετου διαλόγου.

-=IMAGINOS=- είπε...

Ερωτευμένη Σχιζοφρενής Ένα "δωράκι"

ygro-pyr.blogspot.com/2009/11/blog-post_6097.html

για να δεις το πόσο η θολοπροοδευτική μας κοινωνία ζει στον παραμυθένιο κόσμο της με τους κακούς φασιστικούς δράκους της.

Ελπίζω να έμαθες που οφείλεται ο θάνατος του Αφγανού που τάχα πέθανε μετά από ξυλοδαρμό και ηλεκτροσόκ βασανιστήρια από αστυνομικούς στο ΑΤ της Νίκαιας..

Ρίξε μια ματιά και άλλη φορά να μη προτρέχετε γιατί όλο σκοντάφτετε και μετά σας φταίει η δικαιοσύνη, οι μπάτσοι, οι φασίστες και μπλα μπλα μπλα μπλα...

marianaonice είπε...

Ο διάλογος χωρίς αντίλογο είναι όντως μονότονος και βαρετός!
Ο αντίλογος έχει ενδιαφέρον, εφόσον γίνεται πολιτισμένα και με επιχειρήματα και νομίζω ότι εκεί είναι η κορωνίδα της δημοκρατίας μας.
Ο Βολταίρος είπε:
"Δεν συμφωνώ με τις ιδέες σου. Είμαι όμως έτοιμος να πεθάνω για να μπορείς εσύ να τις υποστηρίζεις".
Εμείς όλοι οι δημοκράτες είμαστε άραγε έτοιμοι γι΄ αυτό;;

Yellow Kid είπε...

Κουταμάρες τα θεωρώ αυτά περί ομοϊδεατών και ευλογημένων μουσιών, Ιμάτζινε. Ο λόγος που σκάς κάτι σεντόνια κάθε λίγο και λιγάκι είναι γιατί στο δικό σου μπλόγκ δεν γίνεται διάλογος.
Αλλά τι διάλογο να κάνει κανείς στο μπλογκ σου όταν:
α) έχεις βάλει μοντερέισον,
β) τα μόνα σχόλια που λαμβάνεις είναι από κάτι Ανωνυμους που σου στέλνουνε λίνκ
και εσύ τα ανεβάζεις,
γ)όταν κάθε πρόταση που κάνεις, ή θα είναι αφοριστική ή μονόπλευρη,
δ)Το λεξιλόγιο σου περιορίζεται στις λέξεις "θολοκουλτουρα", "ψευδοπροοδευτικοί" και "αναρχοναζί"
ε)Οι πούστηδες είναι "κακό", οι Αλβανοί είναι "κακό", οι Πακιστανοί είναι "κακό", οι Μουσουλμάνοι είναι "κακό" και όλες οι γυναίκες "πόρνες".

Aνεμος είπε...

@-=IMAGINOS δεν ξερω αν ειναι ασχετο,αλλά σε πληρώνει ο άδωνης??
έλεος
μπήκα και εγώ να δώ τη σελίδα και βάζεις μονο βίντεο από τον άδωνη...οχι ότι ειναι κακό αχαχαχαχαχ

Yellow Kid είπε...

Οι σεξουαλικές σχέσεις του καθενός αποτελεί προσωπικό δεδομένο!
:)))

-=IMAGINOS=- είπε...

ΥΚ.Στο blog μου δε γίνεται διάλογος γιατί όπως είπα βαριέμαι να ευλογώ τα γένια μου με τους "δικούς" μου. Εφόσον τολμήσει με την καλή έννοια κάποιος ιδεολογικός μου αντίπαλος να σχολιάσει κάτι τότε γίνεται σαφώς διάλογος. Το μοντερέισον έχει μπει γιατί κάποια καλόπαιδα δικά σας "γαμούν τη μάνα μου". Σου θυμίζει κάτι αυτό; Αναγκάστηκα να κλείσω μέχρι και το chat για να μη γαμούν τόσο πολύ και πάθουν τίποτα στο τέλος.

-=IMAGINOS=- είπε...

Τον Άδωνι τον φιλοξενώ τακτικά στο blog μου γιατί είναι μάγκας και δεν μπορεί να του την μπει κανείς. Άλλοι έχουν τον Che για «ήρωα» και ας τον πουλάνε μέχρι και σε σώβρακα. Πειράζει;

-=IMAGINOS=- είπε...

Αλήθεια για το ξεβράκωμα των αντίφα και του Παπανδρέου σχετικά με τον αφγανό της Νίκαιας που πέθανε επειδή τάχα έφαγε ξύλο και δέχτηκε βασανιστήρια ηλεκτροσόκ (έλεος δηλαδή) από την αστυνομία τι έχετε να πείτε τώρα; Δεν είδα να γράφετε τίποτα. Γιατί έτσι;

marianaonice είπε...

@-=IMAGINOS=-
Είμαι έξω από κάθε μαζικό αφορισμό και ανάθεμα είτε είναι δήθεν κουλτουριάρηδες ψευδοαριστεροί είτε ακροδεξιοί αστυνομικοί!!
Θεωρώ ότι οι ταμπέλες δεν κάνουν τον άνθρωπο. Και δεν υπάρχει μαζική ευθύνη, αλλά ο κάθε άνθρωπος έχει την ευθύνη των πράξεων του!
Δυστυχώς όμως, η αστυνομία, με κάποια φασιστοειδή και κομπλεξικά όργανά της, έχασε την έξωθεν καλή μαρτυρία, όπως και η δικαιοσύνη και άλλοι τομείς δημοσίων λειτουργών. Η ευθύνη εδώ είναι πρωτίστως της πολιτείας μας!
Έτσι φθάσαμε στο φαινόμενο των ημερών μας, όπου πέφτει ξύλο σε πακιστανό ή αλλοδαπό να θεωρείται συνήθης ύποπτος η αστυνομία και οι μυστικές της υπηρεσίες, όπου δε πέφτει βία σε ακροδεξιούς ή αστυνομικούς, να θεωρούνται ύποπτοι οι αριστεροί "επαναστάτες" και αντιεξουσιαστές!!
Θα μου πεις ότι ένας πρωθυπουργός πρέπει να προσέχει τι λέει και να μη καταλύει το τεκμήριο αθωότητας κανενός, πριν οι έρευνες υποδείξουν τον ένοχο.
Συμφωνώ!

-=IMAGINOS=- είπε...

marianaonice

Μέσα από τα λίγα που έχω διαβάσει από σένα θέλω να σου πω τα εξής. Συμφωνώ μαζί σου και επικροτώ το λόγο σου ο οποίος είναι πάντα συνετός, σφαιρικός και εύστοχος θα έλεγα γιατί δεν εμπεριέχει εξάρσεις ιδεολογικού φανατισμού. Είναι μεγάλο προσόν αυτό και χαίρομαι να σε διαβάζω τελικά. Δεν έχει καμία απολύτως σημασία αν διαφωνούμε ιδεολογικά. Είμαστε και συνάδερφοι μάλλον όπως διάβασα στο προφίλ σου. Σε προσθέτω στους φίλους. Υπέροχο τραγούδι o Kemal.

marianaonice είπε...

@-=IMAGINOS=-
Σ' ευχαριστώ για τη @φιλία σου.
Αν και από παιδί έμαθα να βλέπω το δίκιο και το σωστό από την "αριστερή" πλευρά, εντούτοις σήμερα έχω αναθεωρήσει πολλές από τις απόψεις μου και κρατώ μικρό καλάθι και για τις δύο πλευρές.
Αυτοί που με καταδίωξαν με άφατο μένος ήταν αριστερά ηγετικά στελέχη, γιατί τους χάλασα τη "στρωμένη" δουλειά, με τα ανυπολόγιστα κέρδη, που είχαν εν ονόματι της αριστεροσύνης τους!
Και μια και είσαι κι εσύ νομικός ρίξε μια ματιά σ' αυτό, θα σ' ενδιαφέρει σίγουρα και θα δεις ότι πλέον, βλέπω με ανοιχτά μάτια, και καταλαβαίνω ποιοί νομοθετούν και ποιοί κυβερνούν σ' αυτό τον τόπο!
Όχι πάντως οι κυβερνήσεις που εκλέγουμε, είτε δεξιές είτε "σοσιαλιστικές". Αόρατοι είναι οι κυβερνήτες μας, και τους ενώνει μόνον το οικονομικό συμφέρον και η μαφιόζικη κομπανία τους και γιατί όχι και τα Εβραϊκά κεφάλαια!

Yellow Kid είπε...

Μάλιστα Ιμάτζινε. Θα μας υποδείξεις και τι να γράφουμε. Εσύ γιατί δεν γράφεις για την Κούνεβα λοιπόν;

marianaonice είπε...

@-=IMAGINOS=-
Επειδή είδα στο προφίλ σου κάτι για το βιβλίο "Εβραίοι όλη η αλήθεια", να ξέρεις ότι κι εγώ το έχω διαβάσει και προβληματίστηκα ιδιαίτερα γι' αυτό.
Και για τους δικαστές και εισαγγελείς, που τόλμησαν να πάνε κόντρα στο ρεύμα και να αποφανθούν υπέρ της αθώωσης του Κ. Πλεύρη, είτε μειοψήφισαν στην πρώτη δίκη είτε ομόφωνα τον απάλλαξαν στο Πενταμελές, δεν ήταν εύκολα τα πράγματα.

-=IMAGINOS=- είπε...

YK. Για την Κούνεβα δεν έχω γράψει το παραμικρό όντως γιατί απλά δε θεωρώ ότι έπεσε θύμα ακροδεξιάς επίθεσης όπως προσπαθεί να περάσει ο αριστερός χώρος και να την εκμεταλλευτεί (Θα Θυμάσαι που το ΣΥΡΙΖΑ την ήθελε και υποψήφια βουλευτή του). Ακόμα και τέτοια επίθεση να είναι, χωρίς στοιχεία δεν πρόκειται να πω τίποτα. Το γεγονός αυτό μπορεί να είναι από ερωτική αντιζηλία μέχρι εργασιακή αντιζηλία στον εργασιακό της χώρο ή απλά μία επίθεση σχιζοφρενούς. Κάθε μέρα υπάρχουν 10άδες ανάλογα περιστατικά που δεν χρειάζεται να έχουν ως όπλο το βιτριόλι. Μη ξεχνάς ότι στη Θεσσαλονίκη ρπιν από 2 χρόνια είχαμε ανάλογες επιθέσεις από κάποιον σχιζοφρενή. Δύο κοπέλες έχασαν τα μάτια τους αλλά δεν τους χάρισε το κράτος κάποιο σπίτι όπως έκανε με την Κούνεβα. Η διαφορά με την Κούνεβα είναι το ότι ήταν αλλοδαπή. Εάν ήταν Ελληνίδα κανείς δεν θα ασχολούνταν.. Και όλα αυτά λόγω της άκρατης ξενολαγνείας που επικρατεί. Ας συλληφθεί λοιπόν ο δράστης και θα αναφερθώ και στην Κούνεβα.

-=IMAGINOS=- είπε...

marianaonice

Τα διάβασα αυτά που μου υπέδειξες και ήταν εξαιρετικά αναλυτικά γραμμένα.
Σχετικά με το άρθ. 43 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας δεν έχω διαβάσει ακριβέστερη τοποθέτηση πλην της δικής σου και φυσικά δεν διαφωνώ πουθενά. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι πρέπει οι δικαστικοί, εισαγγελικοί και αστυνομικοί λειτουργοί να κάνουν καλά και ευσυνείδητα τη δουλειά τους. Δεν είναι δηλαδή τόσο ζήτημα διατάξεων και άρθρων όσο ευθύνης στην άσκηση του λειτουργήματος που ασκεί ο καθένας μας.

Όσο για τα ηγετικά αριστερά στελέχη που σε κυνήγησαν επειδή τους χάλασες τη σούπα τους, καλωσόρισες στο club! Προέρχομαι από παραδοσιακή αριστερή οικογένεια από προπάππου και φυσικά δεν θα μπορούσα να μην είχα αρχίσει τις ιδεολογικές μου αναζητήσεις από την ΚΝΕ.. Αυτά που διαπίστωσα ήταν ανάλογα με τα δικά σου και όσο περνούσε ο καιρός όλο και προσπέρναγα την αριστερά, το κέντρο κλπ μέχρι που βρέθηκα σαν απλός υποστηρικτής στο ΛΑΟΣ σήμερα γιατί θεωρώ ότι ο πατριωτισμός βρίσκεται υπό διωγμό σήμερα. Τα όσα έζησες εσύ σχεδόν παρόμοια τα έζησα και εγώ και στο ΚΚΕ μα κυρίως μέσα στο ΠΑΣΟΚ που ήμουν μέλος του σε πολύ καλή θέση μάλιστα πριν κάποια χρόνια. Η απογοήτευση ήταν τέτοια που δεν ασχολήθηκα ποτέ ξανά ενεργά με την πολιτική. Το ΛΑΟΣ δε σημαίνει ότι το ακολουθώ με παρωπίδες. Εάν χρειαστεί άνετα θα πάψω να το υποστηρίζω σαν απλός ψηφοφόρος. Έχω μάθει και να φεύγω και μου αρέσει μάλιστα γιατί πιστεύω ότι τα στάσιμα βρωμάνε και φυγή σε αυτή την περίπτωση σημαίνει πρόοδος.

ΥΓ. Το προφίλ μου στο Υγρό Πυρ είναι καθαρά σατιρικό με σκοπό να πικάρει τους «αριστερούς».

FenriZ είπε...

Να Να αυτά μου λες και με φορτώνεις! Ε όχι ρε Ιμάτζινε η επίθεση στην Κούνεβα δεν ήταν ούτε αντιζηλία ούτε ερωτικό καυγαδάκι, ειναι δυνατόν???
Η κοπέλα είχε ανακατευτεί με δικαιώματα των καθαριστριών (δικαιώματα? ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!) και είναι και αλλοδαπή (και αλλοδαπή??? ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ!!!) οπότε κάποιοι δυσαρεστήθηκαν και έδρασαν...
Τώρα ακρο-δεξιοί και τέτοια δεν ξερω, σημασία έχει που κοιμούνται ήσυχοι τα βράδυα οι δολοφόνοι και δεν σαπίζουν σε καμιά φυλακή!

FenriZ είπε...

και Ιματζινε μην κρίνεις απ'τους ΚΚΕ-δες! Αυτοί είναι από άλλο ανέκδοτο!
Άλλο να'σαι περήφανος για την πατρίδα σου και άλλο να θολώνει η κρίση σου. Είμαστε λαός με ιστορία αλλά τώρα είμαστε για γέλια.
Άλλο να τιμάς την πλουσια-ομολογουμένως-παράδοσή μας και άλλο να πιστεύεις σε κάθε είδους γελοία συνομωσία.
Άλλο να θες να πολεμήσεις το "κακό" και άλλο να το προσωποποιείς σε αλλοδαπούς και σε όλους τους αριστερούς. Οι αλλοδαποί όσο και αν χτυπιέσαι δεν φταίνε.
Στο κάτω κάτω τις σημαίες που κουνάνε οι "πατριώτες", από Πακιστανούς στο δρόμο δεν τις αγόρασαν??? Πόσο οξύμωρο είναι αυτό?
Η μήπως τις ράβουν μόνοι τους?

marianaonice είπε...

@-=IMAGINOS=-
Φοβάμαι ότι έχουμε κάνει την ίδια διαδρομή, απλά εγώ ακόμη δεν έφθασα στο ΛΑΟΣ!! χαχαχαχα!!
Λες να έχω δρόμο ακόμη μπροστά μου??
:)))))))))))

hnioxos είπε...

Ιμάτζινε πάλι πουτάνα τα έκανες! Μα καλά δεν έχεις με τίποτα άλλο να ασχοληθείς; Αλήθεια πόσην ώρα διαθέτεις κάθε φορά για να βγάζεις άναρθρες κραυγές εδώ μέσα; Και καλά, αν το έχεις τόσο ανάγκη να εκτονώνεσαι μπορείς να το κάνεις στο γήπεδο. Έτσι κι αλλιώς εκεί είναι νομίζω ο χώρος σου. Ένα μέρος όπου μπορείς να φωνάζεις άναρθρα μέχρι να βουλώσει η φωνή σου και να βγάλεις το άχτι σου. Τώρα όσον αφορά τις απόψεις σου είναι κατάπτυστες και επειδή τις έχω διαβάσει κι άλλες φορές έχω σκυλοβαρεθεί να σε διαβάζω και να ασχολούμαι μαζί σου. Καλή σου νύχτα.

Yellow Kid είπε...

61 σχόλια ρε παιδιά; Το χέσατε! Και για όλα αυτά φταίει η επιμονή του Ιμάτζινου που δεν έχει άλλη δουλειά απο το να αφηνει σχόλια.

Ιμάτζινε πρώτον:
Γιατί δεν πας να γαμήσεις σαν άνθρωπος μπας και ξελαμπικάρεις αλλά κάθεσαι και μας γαμάς την θεματολογία;

Δεύτερον:
Τι σκατά θες επιτέλους; Να συμφωνήσουμε; Ωραία λοιπόν συμφωνούμε μαζί σου! Είμαστε όλοι αναρχοναζίδες, τρομοκράτες, μισούμε τους μπάτσους και θέλουμε να γεμίσει η ελλάδα μετανάστες γιατί είμαστε προδότες του έθνους!!!

Ησύχασες τώρα ή να κάνω και κακά;

Αntidrasex είπε...

ΉΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ!

Εγώ είμαι ο Ιμάτζινος και αφήνω μαλακίες σχόλια αριστερά δεξιά για να ανεβάζω τα νούμερα!