ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Είμαι θολοπροοδευτικός, βοηθήστε με παρακαλώ!

Κυρίες και κύριοι:

Είμαι θολοπροοδευτικός εδώ και 20 χρόνια. Όλο αυτό το καιρό προσπαθώ να καθαρίσω την θολούρα από πάνω μου και να ενταχτώ στην κοινωνία ως προοδευτικός. Δεν θα σας λέω ψέματα και μάρτυς μου τα βιβλία που έχω διαβάσει όλα αυτά τα χρόνια, οι δίσκοι που άκουγα και μάζευα επιμελώς, το σινεμά που έβλεπα, τα κόμικς που διάβαζα και η ενημέρωση μου γύρω από την τέχνη.

Παρόλο που ενημερώνομαι και παρακολουθώ τις επιστημονικές εξελίξεις, συναντώ τον ψυχαναλυτή μου τρεις φορές την εβδομάδα, θέλω ισότητα και δικαιοσύνη για όλο τον κόσμο, οι γιατροί επίγνωσαν πώς ακόμα πάσχω από την νόσο της Θολοκουλτούρας.

Δεν θέλω να σας κουράσω κυρίες και κύριοι, το μόνο που σας ζητώ είναι μία βοήθεια ώστε να γίνω πραγματικά ένας προοδευτικός άνθρωπος. Αν έχετε την καλοσύνη δώστε μου από το υστέρημα του δικού σας πνευματικού πλούτου, ώστε να μπορέσω να γίνω καλά.

Ευχαριστώ που με ακούσατε.

Frank Zappa & Grandmothers "HELP IM A ROCK"

16 σχόλια:

the elf at bay είπε...

Χα χα, τέλειο το κείμενο. Η θολοκουλτούρα είναι από τα κολλήματά μου γιατί βλέπω πολλούς ανθρώπους έτσι. Στα δύσκολα κρύβονται στο καβούκι τους κι αφού περάσει η μπόρα βγαίνουν ξανά έξω και συνεχίζουν το ίδιο βιολί. Τι να πεις...

Orestis είπε...

Πολύ φοβάμαι ότι η θολοκουλτούρα σας είναι ανίατη κύριε yk. Δεν παίρνω και όρκο αλλά ακόμα και ο δόκτωρ φλάντζας πιστεύω θα σήκωνε τα χέρια ψηλά. Δυστυχώς η ελληνοχριστιανική παιδεία απέτυχε οικτρά επάνω σας και πλέον μόνο ως παράδειγμα προς αποφυγή θα μπορούσατε να αξιοποιηθείτε από την κοινωνία.
Προσοχή μόνο γιατί υπάρχουν δύο είδη θολοκουλτούρας. Το πρώτο είναι αυτό στο οποίο η θολούρα εμποδίζει τους άλλους να καταλάβουν την προοδευτικότητά σας, σε αυτή την περίπτωση να χαίρεστε αντί να στεναχωριέστε γιατί δεν έχετε εσείς το πρόβλημα αλλά όλοι οι υπόλοιποι και η αξία σας θα εκτιμηθεί σίγουρα, αν και μετά θάνατον (φτου, φτου, φτου). Το δεύτερο είναι αυτό στο οποίο η θολούρα εμποδίζει εσάς να δείτε όλους τους υπόλοιπους, αλλά και την πραγματική διάσταση της προοδευτικότητάς σας. Σε αυτή την περίπτωση όλοι οι ειδικοί συνιστούν τρεις βδέλλες την ημέρα (πρωί, μεσημέρι, βράδυ), αλλά και πάλι όπως σας είπα πολύ δύσκολα θα θεραπευτείτε. Καλό κουράγιο... :-)

FenriZ είπε...

Συνιστώ διάβασμα της Βίβλου, μπουκώματα με αγιασμό, παρακολούθηση Χαρδαβέλλα και ΤΗλεάστυ για 4 ώρες(έκαστο). Επίσης προτείνω να κάψετε όλα τα βιβλία Ιστορίας σας, τις Εγκυκλοπαίδειές σας και να αγοράσετε χάρτη της Ελάδος (του 323 προ Χριστου αν πιάνετε το υπονοούμενο). Από το ΤΗλεάστυ μπορείτε να συμπληρώσετε την κενή σας βιβλιοθήκη κατ'όπιν παραγγελίας.

ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ: Το παρόν ιστολόγιο από μαύρο θα γίνει μπλε, ίσως να μισήσετε οποιόνδηποτε μιλάει άλλη γλώσσα με εσάς, θα πιστεύετε σε εξωγήινους, στις μάγισσες, στον εξορκισμό, στα πνεύματα.
Επίσης το γεγονός πως από εδώ και πέρα θα γράφετε και ίσως να μιλάτε κιόλας ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΙΣΩΣ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕΙ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΔΙΑΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΣΧΕΣΕΙΣ!
Τέλος όταν ταξιδεύετε με πλοίο εκτός από τη ναυτία που ίσως ήδη έχετε να πίνετε πολλά υγρά ώστε να αναπληρώνονται τα δάκρυα που χύνετε αντικρύζοντας την γαλανόλευκη να κυματίζει.

Ειλικρινώς υμέτερος
Θ.Ινδιάνος

FrapDigo είπε...

Αγαπητέ Yellow Kid.

Μετά από ενδελεχή αναζήτηση στη βιβλιογραφία και εκτεταμένη αλληλογραφία με τον έγκριτο γιατρό, τερματοφύλακα και πρωθυπουργό Δρ. Φλάντζα, ο οποίος ανησύχησε πολύ με αυτά που διάβασε δια την υγεία σας, νομίζω πως έχω βρει αυτό που χρειάζεστε.

Θα τρώτε καθημερινώς ωμό κρέας και, ταυτόχρονα, θα επιτεθείτε εις την εξάρτηση της νόσου με τσιρότα σπαραγγίων βιολογικής καλλιέργειας, ελαττώνοντας σταδιακά τις δόσεις.

Θα σας γράψω και 5 βιντεοκασέτες με David Hasselhoff και Chuck Norris, πριν και μετά το φαγητό.

Σε έναν μήνα θα είσθε περδίκι.

ATHENA είπε...

ΩΣ ΘΟΛΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΜΑ ΚΑΙ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΑΙΑ ΛΕΩ

ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΕΛΑΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ!




ΥΓ.
ΜΕΡΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΒΙΔΕΟ, ΔΥΝΑΤΟΙ ΟΙ ΤΡΙΜΠΙΟΥΤΑΔΕΣ!

Yellow Kid είπε...

Θένκς για την υποστήριξη παίδες, νιώθω ήδη να πατάω στα πόδια μου. Οσο για τον οικογενειακό μου γιατρό μάλλον τον έβαλα σε μπελάδες!
ATHENA, η άλλη αρρώστια μου με τον Frank είναι ήδη γνωστή!

george είπε...

Ολοι το λένε γρήγορα στον δρ.φλαντζα,οσονούπω θα ενφανιστεί ο ιματζινος!!

Yellow Kid είπε...

Μην τον μελετάς, γιατί υπάρχει η φήμη πώς άμα πεις το όνομα του 3 φορές μπροστά στον καθρέπτη εμφανίζεται.

Rodia είπε...

Για περνα απο το πανεπιστημιο του Δοκτορος Φλαντζα, μπορει κανα μαθηματακι να σε βοηθηξει να ξεθολωσεις λεμε :))
Απίστευτο κειμενο!!!
..αμα γραφεις ετσι, μαλλον θα μπορεις να διδαξεις κιολας.. ;)

Ανώνυμος είπε...

ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΨΑΡΙΑΝΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΕΖΑ ΣΑΣ.

Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΗ
ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ.

ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ

Yellow Kid είπε...

Πουλάει καλό πράγμα, ανώνυμε ή τσάμπα θα πάμε;

-=IMAGINOS=- είπε...

Θα σας πιω το αίμα με το καλαμάκι αν ξαναδιαβάσω για "ανθρωπισμούς"...

ygro-pyr.blogspot.com/2009/11/indymedia-28.html

Yellow Kid είπε...

ΙΜΆΤΖΙΝΕ:
ο θολοφασισμός σου σου έχει θολώσει το μυαλό και μας μπερδεύεις με το ιντιμίντια, έχω να πω.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΞΗΛΩΝΕΙΣ:

Σου επιτρέπω στο μπλόγκ να αφήνεις μόνο τρία σχόλια, σε κάθε ανάρτηση όσο μεγάλα θέλεις. (μαζί με αυτό δηλ. έχεις τώρα άλλα 2).

Αν προχωρήσεις στο 4ο θα σου αφήνω κάποιο σχόλιο σχετικά με την μάνα σου.
...
...Το οποίο και θα σβήνω αυτομάτως, αφού σβήσες πρώτα εσύ κάποιο δικό σου ώστε να παραμείνεις στα 3.

Μας λες φασίστες και αναρχοναζί. Νομίζω λοιπόν πώς ήρθε η ώρα να στο αποδείξουμε.

-=IMAGINOS=- είπε...

YK Γιατί δεν πας να γαμήσεις σαν άνθρωπος μπας και ξελαμπικάρεις αλλά κάθεσαι και μας γαμάς την κουβέντα που είχα με τη Μαριάννα;

Yellow Kid είπε...

Ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται λοιπόν. Για να μην σας τα χαλάσω τα πιτσουνάκια συνεχίστε τα στο δικό σου.

Άλλη κρεβατομουρμούρα από σένα εδώ μέσα δεν θα ξανανεχτώ.

Υ.Γ. Έχεις δυνατότητα άλλου ενός σχόλιου, χωρίς να πέσει η καμπάνα που σου έχω επιβάλει.

george είπε...

yellow kid δεν φταίω εγω .....τα θέλει ο κώλος του,ακούς εκει να γίνω προληπτικός στα γεράματα και να ψάχνω καθρέφτη !!