ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Αστυνομικός χτυπά διαδηλωτή

Στη σημερινή πορεία για τον ένα χρόνο από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου εγκαινιάστηκε το δόγμα Χρυσοχοΐδη που δείγματα είχαμε δει όλες τις προηγούμενες ημέρες. Ένα από αυτά που συνέβησαν είναι το απίστευτο περιστατικό της απρόκλητης επίθεσης ανδρών της ομάδας Ζήτα με τις μηχανές με ιλιγγιώδη ταχύτητα εναντίον του πλήθους! Αποτέλεσμα είναι ο σοβαρός τραυτισμός μεταξύ άλλων του μέλους του ΕΕΚ Αγγελικής Κουτσουμπού, αγωνίστριας εναντίον της δικτατορίας, από την οποία είχε φυλακιστεί. Το παρακάτω βίντεο είναι από τη ΝΕΤ, κρατικό κανάλι και δείχνει ένα ζητά να περνάει μέσα από το πλήθος και να χτυπάει με τη μηχανή ένα διαδηλωτή και βέβαια να μη γυρίζει ούτε να τον κοιτάξει! Δεν γνωρίζω αν το άτομο που φαίνεται στο βίντεο είναι η Αγγελική Κουτσουμπού. Αν κάποιος γνωρίζει, ας ενημερώσει.




Ενημέρωση: Η Αγγελική Κουστουμπού χειρουργείται αυτή την ώρα με αιμάτωμα στο κεφάλι ενώ έχει υποστεί και συντριπτικό κάταγμα κλείδας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ναι, πανω σε αυτή έπεσε το μπατσοκτήνος.
Τα πράγματα είναι πολύ άσχημα, παιδιά.
Επαναλάβανε αυτό που κάνανε μόλις σκοτώθηκε ο Λαμπράκης και κανείς δεν θυμάται, κανείς δε μιλάει.
Η χούντα είναι εδώ, παιδιά.