ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

Οι μαχαιροβγάλτες της Χ.Α. προάγονται σε πιστολέρο

Αντιγράφω από το σημερινό Βήμα:

"Δυο άτομα συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης χθες το βράδυ στο κέντρο της Αθήνας για κατοχή όπλου. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο ένας εξ αυτών, που ήταν και υποψήφιος βουλευτής στις τελευταίες εκλογές με την Χρυσή Αυγή, είναι άνθρωπος της «νύχτας».

Όπως έγινε γνωστό οι δυο συλληφθέντες επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο (τζιπ) και έγιναν αντιληπτοί από το πλήρωμα περιπολικού της Άμεσης Δράσης καθώς κινούνταν ύποπτα.

Όταν είδαν το περιπολικό στάθμευσαν το τζιπ μπροστά από καφέ – μπαρ και ο συνοδηγός μπήκε στο κατάστημα και με γρήγορο βηματισμό κατευθύνθηκε στη τουαλέτα όπου μέσα σε κάδο απορριμμάτων έκρυψε ένα πιστόλι μάρκας «Ζάσταβα» των εννέα χιλιοστών με γεμιστήρα που περιείχε εννέα φυσίγγια. Το πιστόλι βρέθηκε από τους άντρες της ΕΛ.ΑΣ. και όπως εξακριβώθηκε του το είχε δώσει ο οδηγός. Στη συνέχεια σε έρευνα που έγινε στο όχημα των δραστών βρέθηκε έντυπο υλικό της «Χρυσής Αυγής».

Σήμερα το πρωί έγινε έρευνα, παρουσία εισαγγελέα, στα γραφεία της «Χρυσής Αυγής» επί της οδού Σωκράτους 48 στην Αθήνα, καθώς και στις οικίες των δύο συλληφθέντων, χωρίς να βρεθεί κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο. Το πιστόλι απεστάλη στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει χρησιμοποιηθεί σε κάποια έκνομη ενέργεια.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών."


Έμ! Χρυσή Αυγή είναι αυτή.
Άν ήταν το Ρεσάλτο, το μισό ποινικό κώδικα θα τους φορτώνανε.


Από αλλού διαβάζω πως "Οι δύο συλληφθέντες, έγιναν αντιληπτοί από πλήρωμα περιπολικού, καθώς επέβαιναν σε τζιπ και κινούνταν ύποπτα στην περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα."


Τα σχόλια δικά σας.

4 σχόλια:

Κ.Υ.Π. WALKING είπε...

Ανερχόμενος κλάδος αυτός, όπως όλοι οι κλάδοι που υπάρχει σχέση ιδιωτών και δημοσίου.

Ανώνυμος είπε...

οι επομενες σφαιρες θα ειναι δικες σου...

καθε μερα στρατολογουνται 100 δες για την τελικη επιθεση.

ΕΠΩΝΥΜΟΣ είπε...

Σώπα μωρή Ρομπέρτα κατατρομάξαμε με την τελική επίθεση σας επίθεση.
Βλακόμουτρα.

ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ είπε...

Ανώνυμε
Ναξέρεις ο Πατερούλης σ΄αγαπάει κι ότι κάνει ή θα κάνει στο μέλλον είναι για το καλό σου.