ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Το κτήνος ελεύθερο

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους Κορκονέας - Σαραλιώτης (κλίκ ντε!)

Αγαπάω την Ελλ. δικαιοσύνη. Και την αγαπάω γιατί ενώ κλείνει φυλακή μέχρι τη δίκη έναν αθώο όπως τον Μάριο Ζέρβα μέσα στις φυλακές Κορυδαλού, προφυλακίζει κάποιον άλλον με μόνη μαρτυρία το χρώμα τον παπουτσιών του (Παναγιώτη Κετίκη), αφήνει ελεύθερο μέχρι την δίκη τον δολοφόνο ενός 15 χρονου παιδιού, έστω και με περιοριστικούς όρους (όχι έξοδο από την Αμφισσα και 2 φορές την ημέρα παρουσιάση στο αστ.τμήμα και καφεδάκι με τους συναδέρφους του).

ΥΓ
Να χαίρεστε τον Κούγια σας.

2 σχόλια:

Αntidrasex είπε...

Ξέρεις, υπάρχει μια διαφορά.
Στην περίπτωση Κορκ-Σαρ, εξαντλήθηκε το 18μηνο, το οποίο είναι ο μέγιστος χρόνος προφυλάκισης χωρίς δίκη.

Το θέμα δεν είναι ότι τους έβγαλαν, έτσι έπρεπε βάσει νόμου -και προφανώς, είμαστε υπέρ των δικαιωμάτων ΟΛΩΝ, άσχετα αν είναι μπάτσοι ή όχι.

Το θέμα είναι πως τρενάρισε τόσο η κατάσταση ώστε να εξαντληθεί το 18μηνο. Αυτό πρέπει να μας εξοργίσει.

the elf at bay είπε...

Σοκαρίστηκα όταν το έμαθα αν και ομολογώ ότι για λίγα λεπτά νόμιζα ότι ήταν χονδροειδής πλάκα. Δυστυχώς, δολοφόνοι κουραδομηχανές σαν τον Κορκονέα & Σία, δείζνουν για ακόμα μια φορά το πόσο δίκαιο είναι το ελληνικό γαμοκράτος. Αλήθεια, ο Κορκονέας κοιμάται ήσυχα τα βράδια; Εύχομαι να μην κοιμάται για πολύ ακόμα.