ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Ευχαριστήριο μήνυμα:

Για την χτεσινή επέτειο για το θανάτο του Α. Γρηγορόπουλου θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εξής:
  • Την ποσότητα χημικών και δακρυγόνων που έριξε η Ελλ.Αστυνομία, την εισβολή των ΜΑΤ μέσα στο μετρό της Ομόνοιας, την προσαγωγή ανθρώπων στην ΓΑΔΑ εκτός πορείας για ασήμαντη αφορμή.
  • Τους μπαχαλάκηδες που δώσανε αφορμή να γίνουν πολλά από τα παραπάνω. Πότε θα καταλάβουν πώς δεν θέλει και πολύ από μεριά των αστυνομικών για να έχουμε έναν νέο "Αλέξη"; Πότε θα καταλάβουν πως από μεριά τους δεν θέλει πολύ για να έχουμε μια καινούρια "Marfin"; (Ολο το άρθρο από την Εnet) (*)
  • Τα ΜΜΕ που αφού επικεντρώθηκαν και πάλι στα επεισόδια δείχνοντας πως για αυτούς τα μπάχαλα είναι ποιο σημαντικά από το να θυμόμαστε τι μπορεί να κάνει η ασυδοσία της αστυνομίας αφιέρωσαν το υπόλοιπο βράδυ να μας μιλάνε για την γιάφκα των Πυρήνων της Φωτιάς.
  • Εκείνους που δεν κατέβηκαν, δεν ήταν εκεί, δεν φάγανε δακρυγόνα ούτε είδαν τον κόσμο να γιουχάρει τους μπάχαλους και πίσω από κομπιουτεράκι τους έχουν άποψη εκ του ασφαλούς για τους "αναρχοναζίδες" και τον Αλέξη Γρηγορόπουλο.
(*Ας ευχηθούμε να ζήσει ο άνθρωπος...)





Τους εύχομαι καλές γιορτές και του χρόνου.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΛΙΑΧ ΔΕ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΙΝΤ! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΛΟΙΩΔΗΣ ΓΡΑΦΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΣΧΟΣ...


ΑΘΗΝΑ ΑΣΥΝΔΕΤΗ

Yellow Kid είπε...

Ο κύριος Πάσχος πιθανόν και δεν κατέβηκε. Ο κύριος Πάσχος καλό θα ήταν από την στιγμή που μιλάει για εκμετάλλευση του Γρηγορόπουλου από την Αριστερά να κοιτάξει τι έκμετάλευση κατά της Αριστερας κάνει εκείνος μιλώντας για τον Γρηγορόπουλο.
Κατάλαβες, ο κύριος Πάσχος;

Unknown είπε...

Προς το Blog μιας και δεν βρήκα με τίποτα το e-mail επικοινωνίας!
Φίλε ιστολόγε να σε ενημερώσουμε ότι το banner σου τέθηκε με επιτυχία στο blog μας.
Αν θέλετε μπορείτε να πράξετε κάτι αντίστοιχο.
Ευχαριστούμε για τον χρόνο σας!
http://azer-zeki.blogspot.com/p/banner.html