ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Εδώ, Παντελεήμονας! Εδώ, Παντελεήμονας!

"Σας μιλάει ο ελεύθερος Ραδιοφωνικός Σταθμός των Χρυσαγανακτισμένων (*) Κατοίκων Αγίου Παντελεήμονα!"

Μιας και τα φασιστάκια των Χρυσών Αυγών αποφάσισαν και αυτά να ζήσουν φαίνεται το "δικό τους Πολυτεχνείο" με την είσοδο των ιδίων και των ΜΑΤ μέσα στην εκκλησία του Παντελεήμονα! Ειρωνεία; Θεία Δίκη; Μια διεστραμμένη πραγματικότητα; Πάντως ήρθε η στιγμή επιτέλους να δούνε και από την ανάποδη τι θα πει εισβολή ενός κρατικού μηχανισμού καταστολής σε ένα άσυλο (αυτό που τόσα χρόνια υπερασπίζονταν). Αν και ένας εκκλησιαστικός χώρος παραμένει τόπος ασύλου τουλάχιστον από τα μεσαιωνικά χρόνια και κακώς εισέβαλαν τα ΜΑΤ αυτή τη φορά δεν θα είμαι τόσο αντικειμενικός στην κρίση μου μιας και δεν θα κάτσω να υπερασπιστώ τα χρυσαύγουλα που δεν είναι τίποτα περισσότερο από τραμπούκοι. Αν θέλουνε ας πετάξουν τα στυλίαρια να συζητήσουμε.

Το παρακάτω βίντεο ενώ ξεκινά με την καταγραφή των ΜΑΤ εναντίον του Μάξιμου κάνει και μια πολύ ωραία εισαγωγή στο εσωτερικό της εκκλησίας οπού μπορούμε να δούμε τους φιλήσυχους διαδηλωτές της Χρυσής Αυγής με στυλίαρια και καδρόνια!



Αν έγινε, καταδικαστέο όσο αφορά την αντιμετώπιση των ΜΑΤ απέναντι στον Μάξιμο, γέρος άνθρωπος όποιος και να είναι, αν και δεν βλέπω καμία επίθεση. Στην πραγματικότητα η κάμερα γυρνάει πολύ γρήγορα και ο καθένας μπορεί να υποθέσει ότι θέλει. Πάμε να δούμε δύο σκρίνσοτ από την συνέχεια του βίντεο...

(Σνάπ!)

Στοίχιση  στο  κέντρο(Σνάπ!)

Υψωμένα στυλιάρια και μάλιστα σε "ιερό έδαφος"; Μετά απορείτε γιατί σας λέμε τραμπούκους! Και παρακαλώ μην ακούσω οτί τα ίδια κάνουν και οι αναρχικοί, γιατί πρώτον δεν τα κάνουν όλοι οι αναρχικοί και δεύτερον οι χρυσαυγήτες, απεναντίας των αναρχικών είναι ένα νόμιμα εκλεγμένο κόμμα.

(*) Λογοκλεμένος όρος από το Jungle Report!

2 σχόλια:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Να σου πω την αλήθεια ούτε καν ασχολούμαι. Αν και θα έπρεπε γιατί από ό,τι θυμάμαι είναι η πρώτη φορά που τα ΜΑΤ βαράν Χρυσαυγίτες :)

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχει πολύ σημασία αλλά η εκκλησίες στην ελλάδα αποτελούν άσυλο μόνο αν τελείται λειτουργία. Οπότε δεν ήταν καν άσυλο.