ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2008

CHRISTMAT TREE STRIKES BACK!

Online στοίχημα για το αν θα ξανακαεί το δέντρο στο Σύνταγμα

Στο Betfair, τη μεγαλύτερη online αγορά στοιχήματος υπάρχει στοίχημα για το αν θα ξανακαεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Κακλαμάνη στο Σύνταγμα, μέχρι το τέλος των γιορτών! Όπως βλέπετε στο screenshot, η απόδοση του στοιχήματος υπέρ του ότι θα καεί είναι 1,24, ενώ η απόδοση για το αντίθετο είναι 2,6, υποδεικνύοντας ότι η αγορά θεωρεί πιθανότερο το πρώτο ενδεχόμενο. Μάλιστα ο τζόγος που έχει ήδη παιχτεί αγγίζει τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ και το ποσό αυτό αναμένεται να διπλασιαστεί.

κλικ για μεγέθυνση.

Στη διαχρονική απεικόνιση της απόδοσης υπέρ του καψίματος, φαίνεται ότι αυτή ανέβηκε από τη στιγμή που τα ΜΑΤ ανέλαβαν τη φύλαξη του δέντρου (και τον ψεκασμό του με ότι εντομοκτόνα έχουν περίσσευμα από τις ρήψεις εναντίον διαδηλωτών). Πιο συγκεκριμένα, η αρχική απόδοση ήταν 1,03, δηλαδή το ενδεχόμενο το δέντρο να ξανακαεί θεωρείτο περίπου βέβαιο.

(.εμυονάκ ακάλΠ)


ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΤΟΝ στις 4:32 πμ

2 σχόλια:

Yellow Kid είπε...

Καλύτερο στοίχημα θα ήταν αν βάζαμε αν θα αφήσει η Κυβέρνηση να ξανακαούν του χρόνου τα δάση μας.
(φτου-φτου-φτου)

ATHENA είπε...

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΠΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΚΥΡΙΛΕ, (ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣ ΕΝΑ ΣΤΗΘΕΙ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΑΝ ΤΟ ΖΗΤΟΥΣΑΝ 2 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ -Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΥΠΕΡ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΤΑ;)

ΤΟ ΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΞΑΝΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΔΑΣΗ ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΘΩΣ ΟΣΟ ΥΨΗΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΕΔΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΝΤΑΡΕ ΣΤΟ ΟΧΙ...