ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

Ποιός θυμάται τα πράσινα Allstarάκια;

Ο Παναγιώτης που συμπτωματικά φορούσε τα ίδια πράσινα παπούτσια με έναν ύποπτο σε επεισόδια (ανεξαρτήτως αν αντίθετα φορούσε κοντό παντελόνι, ανεξαρτήτως αν την ίδια ώρα βρισκόταν σε πάρτι, ανεξαρτήτως του διαφορετικού σωματότυπου) , είχε συλληφθεί και προφυλακιστεί για 46 μέρες από την...Σέρλοκ Χόλμς αστυνομία μας. Ορίστε πώς το περιγράφει και ο Γιώργος Μαργαρίτης μεταξύ αστείου και σοβαρού στο μπλόγκ του:

"Ο θεατρικός θίασος “Ελληνική Δικαιοσύνη - Για Γέλια και Για Κλάματα” παρουσιάζει την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου, στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κατερίνης, [σημ.Το πόστ είναι παλιο] μία απολαυστική κωμωδία με τίτλο: “Ο Τρομοκράτης με τα Πράσινα Σταράκια“. Μία κωμωδία που σίγουρα θα σας συναρπάσει!
Κριτική:
Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα κωμωδία. Το σενάριο είναι απλό, το έχουμε δει πολλές φορές και κινείται στα πλαίσια του:
Ασχετος πολίτης/φοιτητής/μετανάστης/Κύπριος κάνει το λάθος να περάσει μπροστά από ανεγκέφαλο μπάτσο. Ο ανεγκέφαλος μπάτσος βρίζει/ξυλοφορτώνει/φυλακίζει το θύμα. Το θύμα φωνάζει πως δεν έχει καμία σχέση με τις τραγικές και ανήκουστες κατηγορίες που του προσάπτουν, χωρίς να έχουν καν κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο, τη στιγμή που ο ίδιος έχει πάρα πολλά στοιχεία που αποδεικνύουν την αθωότητα του (video/φωτογραφίες/μώλωπες σε όλο του το σώμα). Στο σημείο εκείνο μπαίνει στο πλάνο η Ελληνική ”Δικαιοσύνη” και ζητάει από το θύμα και ρέστα που τόλμησε και μπήκε στο οπτικό πεδίο του ανεγκέφαλου μπάτσου."


Ακολουθεί σχετικό βίντεο, πάλι από τον Μαργαρίτη με τον δικηγόρο του Παναγιώτη:


Ο..."Εγκληματικός εγκέφαλος Μοριάρτυ-"-Παναγιώτης, που διατηρεί μπλόγκ δεν έχει ξεμπλέξει ακόμα από την Ελλ.Δικαιοσύνη και δικάζεται μετά από αναβολή της δίκης (αν κρίνουμε από την ταχύτητα, εκτός από τυφλή η δικαιοσύνη είναι και κουτσή;) στις 19 Μαΐου 2009 στο Δικαστικό Μέγαρο Κατερίνης, και 'όσοι πιστοί προσέλθετε" (όπως μας γράφει ο ίδιος) αγοράστε πράσινα AllStar και φορέστε τα στην δίκη!!! (και αυτό είναι δική μου πρόταση).Ίσως έτσι πάρουν κάποιο μήνυμα αυτοί που πρέπει.

Παναγιώτη, σου ευχόμαστε καλό ξεμπέρδεμα! (όχι για μας, αλλά για την φουκαριάρα την Δικαιοσύνη μας)!

2 σχόλια:

yX είπε...

Η ίδια απορία μου δημιουργείται πάντα, όtαν διαβάζω για τέτοια περιστατικά:

Οι ψευδομάρτυρες προστατεύονται από κάποιο νομικό καθεστώς ή παραθυράκι του νόμου; Ή απλά όσοι τελικά αθωώνονται, προτιμούν να τα ξεχάσουν όλα και να μην ασχοληθούν, και δεν ασκούν διώξεις;

tiktos είπε...

Πολύ καλή ταινία.Έχει προταθεί από CIA καιFBI για oscar καλύτερης σκηνοθεσίας.