ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

GRECO MASCARA


«ο Έλληνας πολίτης δεν κρύβει τα χαρακτηριστικά του και δεν φοβάται να δείξει το πρόσωπό του, ιδίως όταν διαμαρτύρεται»
Υπουργός Δικαιοσύνης Ν. Δένδιας

Ά-γνωστοί...καρναβαλιστές, μοτοσυκλετιστές, κλόουν, σαδομαζοχιστές, σκιέρ, ηθοποιοί, μηχανικοί, ντοπαλοί, δύτες, οξυγονοκολλητές, οδοκαθαριστές, γιατροί-χειρουργοί, ghostbusters, νοσοκόμες, λάτρεις του μακιγιάζ, ντελιβεράδες, χιπ-χόπερς, δικυκλιστές, emo, λάτρεις της ταχύτητας, καπνοδοχοκαθαριστές, δακρυγονοβομβαρδισμένοι, σούπερ ήρωες, κοκκινοσκουφίτσες, πεζοπόροι της βροχής, αστροναύτες, μελισσοκόμοι, συνεσταλμένοι, ninja, απολυμαντές, ντεθάδες, πειρατές, ζαπατίστας, δραπέτες, και καλλιτέχνες...
βρήκαμε αυτό που μας ενώνει!!!
Kαλούμε το Σάββατο 4 Απριλίου στις 12:00 το μεσημέρι στην πλατεία του Θησείου σε ανοιχτό εργαστήρι κατασκευής μάσκας. Στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί performance στην πλατεία Μοναστηρακίου η οποία θα συναντήσει τους ά-γνωστούς καλλιτέχνες στο Θησείο. Στη 13:00 ξεκινάμε με κατεύθυνση το Σύνταγμα, μασκοφόρα πορεία . Φέρτε την τρέλα σας, για να τελειώνουμε με αυτήν την κοροϊδία!

(ελάτε με μπαντάνες, κουκούλες, κασκόλ, φερετζέδες, μαντήλες, γυαλιά, κορδέλες, μάσκες, κράνη, μακιγιάζ, καπέλα, χρώματα, σκουφιά - και επειδή ο ρυθμός μας αρέσει οι μουσικοί ας κατεβούν δυναμικά.)

Ά- γνωστοί καλλιτέχνες


6 σχόλια:

PALOUKI LOUK είπε...

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΔΩΜΕΣΑ ΦΟΡΑΤΕ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ.

ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΣΑΣ ΟΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΒΡΕΙΣ,ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ Η ΣΙΩΠΗ ΚΑΠΟΙΩΝ.

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ!

Αntidrasex είπε...

Να σου θυμίσω ότι οι "άλλοι" μεταξύ των οποίων και εσύ αποχωρείς, ο ένας αποχώρησε μετά από καυγά με εσένα και η άλλη καυγάδισε μαζί σου αφότου αποχώρησε. Την λάσπη λοιπόν ότι αποχωρείς μεταξύ άλλων, σπιτάκι σου. Μόνος αποχωρείς.

Ο μοναδικός που προσπάθησε να αυτοπροβληθεί εδώ μέσα, ήσουν εσύ, αγαπητέ Παλούκι. Μήπως ξέχασες ότι ενώ αυτό εδώ είναι ένα ομαδικό μπλογκ, καλούσες κόσμο στο προσωπικό σου? Γιατί άραγε? Μάλιστα, εγκάλεσες και εμένα ότι δεν καταδέχτηκα την πρόσκληση σου, την οποία δεν μου έστειλες βέβαια (όχι ότι θα την αποδεχόμουνα).

Το "δε μου ταιριάζει το ύφος σας" είναι σωστό, αλλά από λάθος μεριά, μιας και εμείς είμαστε εδώ μέσα περισσότεροι. Το δικό σου λοιπόν ύφος δεν ταιριάζει μαζί μας. Τράβα λοιπόν να συνεταιριστείς με τον Πρέζα TV, που έχετε παρόμοιο ύφος.

Η ειρωνεία και η λάσπη, ήταν δικά σου χαρακτηριστικά, και τις ύβρεις τις άκουσες, όταν προσέβαλες άλλους.

Δεν περίμενα εσένα για να μάθω ότι οι αγώνες γίνονται στους δρόμους.

Το έργο μας τόσο καιρό σου άρεσε, τώρα σου βρώμισε, ε?

Καλό κατευόδιο στην μπλογκοκαριέρα σου.

Κανονικά θα σου έπρεπε σιωπή, αλλά δεν μπορείς να πετάς λάσπη αναπάντητος.

Ανώνυμος είπε...

εχω γνωρισει μαλακες και μαλακες αλλα εσυ περνας μεσα απο τοιχο, δεν ξερω που τα ειδες αυτα που λες και μαλλον ζεις στην δικια σφαιρα φαντασιας και για αλλη μια φορα σου λεω οτι εισαι και θα εισαι στον κουβα

κιτρινε εσυ για αλλη μια φορα απων κανενα σχολιο για σενα!

παλουκης

Αntidrasex είπε...

Τα είπες όλα, ειδικά με το τελευταίο σχόλιο.
:)

Yellow Kid είπε...

Παλούκι, είμαι απών από επιλογή μου. Αποχώρησες, μας έγραψες αποχαιρετιστήριο, και αφού έτσι πιστεύεις πως πρέπει να κάνεις, μαγκιά σου. Αλλά αφού θες και από μένα μία κρίση για όλα αυτά που γίνανε μεταξύ μας, λύνω την σιωπή μου. Καταρχήν ότι ήταν να σου πω χάθηκε με το πόστ που έσβησες όταν αποχωρίσες.

Όχι μόνο εγώ αλλά και άλλοι, κρίναμε χυδαίο το πόστ που ανέβασες, σε παρακαλέσαμε τουλάχιστον να το σουλουπώσεις για χάρη της ομάδας εξηγώντας σου τους λογούς, και εσύ ενώ το είχες αναρτημένο και δικό σου προσωπικό μπλόγκ, φέρθηκες εγωιστικά, αρνήθηκες, άρχισες να μιλάς για προσωπικές επιθέσεις, λογοκρισία κλπ. Λογοκρισία φυσικά θα ήταν να στην έβγαζα από μόνος μου την φωτογραφία και όχι να περιμένω να κάνεις την μικρή θυσία από μόνος σου. Και δεν ήταν η πρώτη φορά. Όπως δεν ήταν η πρώτη φορά που έφερες στο ΑΜΗΝ μέλη του ιστολογίου. Η στάση σου ανάγκασε μάλιστα να φύγει κάποιος. Ίσως αν η στάση σου ήταν λιγότερο προσβλητική πρός τους άλλους να μην χρειαζόταν όλος αυτός ο καυγάς.

Τέλος, μου φαίνεται πραγματικά ανόητο να λές ότι εμείς φοράμε μάσκες και κρυβόμαστε πίσω από την ανωνυμία μας, ενώ και εσύ κάνεις ακριβώς το ίδιο!!! Οπότε μην βγάζεις τον εαυτό σου απ΄έξω.

Μου ζήτησες κάποτε να μπω "στα δικά σου παπούτσια" και να καταλάβω γιατί τσακώθηκες με τον μπλόγκερ που έφυγε. Το έκανα. Προχτές, σου ζητήσαμε, και αν θες εγώ προσωπικά, να "μπεις στα δικά μου". Να καταλάβεις ότι ως διαχειριστής έχω ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης στο τι ανεβαίνει. Δεν τσακώθηκα μόνο με ηλίθιους ανώνυμους φασίστες για το ποιόν του μπλόγκ, αλλά και με μπλόγκερ που εκτιμάω. Και αυτή την έκκληση εσύ την έγραψες κανονικά.

Δεν έχω να σου πω κάτι άλλο. Καλοτάξιδος.

παλουκης είπε...

κιτρινε σου απαντω ετσι για να βαλω καποια πραγματα στην θεση τους:
1) τον εαν τσακωθηκα με τον ηνιοχο δεν ειχε καμια σχεση με το μπλογκ απλα μεταφερθηκε η παρεξηγηση του εδωμεσα, αδικα βεβαια για το μπλογκ και αδικα για εμενα γιατι με πνιγει το δικιο και δεν μπορω να πω οτι δεν ειμαι ελεφαντας, σιγουρα κατανοησα τις βρισιες οπου δεχτηκα απο μπλογκερς του μπλογκ αυτου ειτε ως ε-μαιλ ειτε ως μυνηματα εδωμεσα και δεν ειπα και κουβεντα κιολας τοτε χωρις βεβαια να σημαινει αυτο οτι δεν ειχα δικιο απλα το αφησα.η αλλη οπου αναφερεται ο αντιδραση μαλλον εννοει την κυρια με τις εμμονες στο ονομα και το σημα οπου επελεξα, τι να εκανα δηλαδη να αλλαξω ονομα και να σβησω το μπλογκ?

2)το οτι απο τοτε εχεις καποιες φορες μεροληπτεις ειςβαρος μου μπορω να στο αποδειξω πολυ απλα αντιγραφοντας βρισιες του αντιδραση και βαζοντας διπλα την επιλεκτικη απουσια σου οπου δεν του ειπες τιποτα για ετσι σε βολευε.

3)τα περι ανωνυμιας δεν ειναι καθολου ανοητα διοτι εδω και τρεις ημερες μου στελνετε ε-μαιλ και σχολια με μπινελικια αλλα εαν σας ρωτησω δεν θα ξερετε τιποτα βεβαιως....

4)τα περι λασπης σας τα λεω διοτι μου επισυναπτετε πραγματα τελειως ψευδη

5)το οτι δεν σεβομαι και λοιπα δεν το δεχομαι επισης διοτι εχω κατεβασει και εχω διορθωσει κειμενα μου στο παρελθον οταν μου το ζητησατε ειτε με κομψο ειτε ακομψο τροπο

6)κακια δεν κρατω και μπορει να ξαναπιουμε καφε στα εξαρχεια και μπορει να ξαναπερπατησουμε λεγοντας ιστοριες οπως την τελευταια φορα, δεν τρεχει κατι απλα με ενοχλησε ολη αυτη η ενταση η οποια ειναι περιτη και δεν οδηγει πουθενα.

7)τελος να ειστε ολοι καλα ευχαριστω για το χρονο σας και την συμπαρασταση που πηρα οταν επρεπε και μεσα και εξω απο τα ιστολογικα, και μεσα και εξω απο τα εξαρχεια αλλα και μεσα και εξω απο την γαδα και τις δυο φορες!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ