ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

Απο Indymedia.Χοντρό πέσιμο σε περιπολικό στα εξάρχεια!

Πριν καμια ωρα στα Εξαρχεια ενα περιπολικο εφαγε χοντρο πεσιμο

με πετρες και αλλα αντικειμενα, εγκλωβιστηκε στην κινηση και πηρε ενα καλό μάθημα ..........οδικής κυκλοφορίας....

Δυστυχώς η ομάδα "Δ" δεν εμφανίστηκε για να τύχει ανάλογης περιποίησης

Χαχαχαχαχα ρε τα παιδιά των 700 ευρώ τι πάθανε!!!

5 σχόλια:

Yellow Kid είπε...

Βρε θα σε μαλώσω! Θες να μπούνε πάλι ακροδεξια ανώνυμα φασιστάκια και να λένε πως υποκινούμε τη βία και ταλιμπάν και ταλιμπάν; Με κάτι τέτοια φαινόμενα παίρνουν έμπνευση οι ειδικοί φρουροί δολοφόνοι και γράφουν στην κατάθεση τους να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Me_To_aSeToN_STo_XeRi είπε...

η μια άκρη και η άλλη. μέση δε μπορεί να υπάρχει?

yX είπε...

Όμορφα! Οι μεν χτυπάνε με πέτρες ένα περιπολικό απλά επειδή περνούσε και ήταν "εύκαιρο", οι δε ραντίζουν με χημικά και δέρνουν αδιακρίτως απλά επειδή μπορούν και "εκτελούν εντολές"... Και στη μέση ο υπόλοιπος κόσμος, προσπαθεί να καταλάβει από πού θα του έρθει!

Δε βρίσκω το συγκεκριμένο σκηνικό δικαιολογημένο, εκτός αν έχει background που δεν αναφέρθηκε. Ειδικά με την παρουσίαση και τα σχόλια που το συνοδεύουν - χωρίς παρεξήγηση, Arafat -, που παραπέμπουν μάλλον σε μία κόντρα χουλιγκανίστικου επιπέδου παρά σε πράξη με ιδεολογικό υπόβαθρο. Το μόνο που καταφέρνουν όσοι κάνουν τέτοιες χαζομάρες, είναι να προκαλούν (και να δικαιολογούν, στα μάτια των πολλών) ακραίες αντιδράσεις εκ μέρους των μπάτσων.

ΥΓ: Δε βρήκα τη δημοσίευση στο indymedia. Την κατέβασαν;

Ανώνυμος είπε...

Όπως πάντα υπάρχει και η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος... Όπως οι αστυνομικοί που κατέθεσαν εναντίον του Κεφαλογιάννη, και η κυβέρνηση κατήργησε το σώμα που υπηρετούσαν (παρά τις επιτυχίες του στην πάταξη του οργανωμένου εγγλήματος) και έδωσε σε όλους δυσμενείς μεταθέσεις (http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12333&subid=2&tag=9360&pubid=7117103)

Αυτά τα λέω για να ξέρει ο κόσμος πού να κατευθύνει την οργή του. Είναι κρίμα να εκτονώνεται στο εύκολο μίσος των "μπάτσων", οι οποίοι είναι πολλές φορές και οι ίδιοι θύματα ενός φαύλου/ξεπουλημένου συστήματος. Σε μία χώρα που οι υπουργοί καλύπτουν ανοιχτά εμπόρους ναρκωτικών, θα ήταν θαύμα οι αστυνομικοί να φέρονται με επαγγελματισμό.

Jimmy Kane είπε...

Οι μπατσοι ναι ειναι κ αυτοι θυματα.
Από εμας. Υποψην στα εξαρχεια ειναι γκετο.
Δεν παταει κανενας. Τα ματ κλανουν πανω τους.
Πχ. Ειμαστε στο παρκο στην ναυαρινου κ σκανε τα ματ. Πετρες. Κροτου λαμψης κ τα ματ εφυγαν.
Απλα κ οχι μονο από αναρχικους.
Έτσι απλα κ το περιπολικο εκλασε πανω του οταν περικυλωθηκε από πετρες.
Και στην τελικη τι πολεμο εχουμε?
Στα κουμπια και στα πληκτρα? Ποιος θα γραψει πιο γρηγορα?
Ελεος πάτε και κανα βραδυ στα εξαρχειά κ οχι σε μαγαζι. Αραξτε καπου. Και θα δειτε ακομα και την γιαγια να πεταειπετρες.
Θα ξεράσω με καθε φορα που βλεπω κατι άκράιο να λεμε τι ειναι σωστο η όχι.
Ποσο χαζο κ βαρετο μπορει γινει. Στην τελικη πηγαινε εκει και πιασε το χερι του αλλου κ πες του μην πετας πετρες. Αμα κοτας.
Αλλιως γράψε γράψε κ σχολιασε.
Υποψην.
Θα παλεψω κ εσυ θα παλεψεις οτανξυπνησεις.
Σορρυ για τα λαθη γραφω απο κιν κ μαλιστα απο το παρκιν που εγινε παρκο. Αναρωτιεμαι αν το εχετε δει και ποσο ωραια δουλεια εχει γινει.