ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

6 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΠΑΤΣΟΥ

6 μήνες μετά το λιγότερο που μπορεί να κάνει κανείς απο εμάς εδω μέσα είναι να δώσει την παρούσια του στο μέρος της ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΦΡΟΥΡΟ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ ΚΟΡΚΟΝΕΑ.Βέβαια πολύ καλύτερο θα ήταν να γίνει κάτι συλλογικό και όχι ατομιστικό αλλά όσες φορές τους τελευταίους μήνες έχω ποστάρει για τον Αλέξη δεν πέρνω ακούω και πολλά...μην ξεχνάτε ότι λεγόμαστε foralexandros.blogspot.com:) πάντα φιλικά το λέω και όχι για να κράξω.

28 σχόλια:

Yellow Kid είπε...

Δεν έχουμε ξεχάσει, φίλε Αραφάτ, αλλά φοβάμαι πώς έτσι και κανονίσουμε να πάμε μόνοι μας στο ξεκούδουνο, θα καρφωθούμε ως μπλόγκερ ανεπανόρθωτα. Και από ασφαλίτες μπάτσους και από την ΧΑ που όπως είδες έχει ξεσαλώσει.

Πολύ ψύχραιμα, μπορεί να κανονιστεί κάτι στην μέρα δολοφονίας του, να στείλουμε ανακοινώσεις, κλπ.

Νυχτερίδας είπε...

άφησα ένα λουλούδι, άφησα ένος λεπτου σιγή, άφησα μια ελπιδα να μην ξαναγίνει.
παράπονο μου, ότι τα λουλούδια έχουν ξεράθει τα παλιά, άλλα δεν ήξερα άμα έπρεπε να καθαρήσω τα παλια...
Με εκτίμηση.
Χρήστος.

ATHENA είπε...

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ.
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ
ΕΙΔΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ

ΟΜΩς ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ

ΤΟ ΞΕΡΩ

Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ,ΥΠΟΚΙΝΗΣΤΕ ΚΑΝΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ-ΛΕΗΛΑΤΗΣΕΙ-ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ,ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΧΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΞΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ.
ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗ.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΕΣΕΙΣ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

Ανώνυμος είπε...

Το συγκεκριμένο blog πότε πρότεινε φασίστηκες μεθόδους ? Είδες πουθενά πρόσκληση σε «αναρχοκομμουνια» να σπάσουν και να κάψουν ? Μια πρόταση για να αποδώσουν μερικά άτομα τιμή στον νεκρό με την παρουσία του είναι.
Για την κατρακύλα της αριστεράς δεν φταίει το παρόν blog , φταίνε η επιλογές της .
Για τον ΣΥΡΙΖΑ φταίει ο ίδιος με που απολογούταν συνεχώς για τα επεισόδια και το ότι πήραν τα μυαλά του αέρα όταν είχε δει υψηλά ποσοστά στα γκάλοπ ( κυρίως) . Δεν είναι όμως εδώ το μέρος που θα συζητήσουμε γιατί έπεσε ο ΣΥΡΙΖΑ και η αριστερά , είναι μεγάλη κουβέντα και off topic .

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΣ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΤΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ,ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ,ΘΙΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ 200000 ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ,ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΔΗΓΗΣΑΝΕ ΕΚΕΙ.


ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΦΤΑΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ.
ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΤΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡΙΚΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΟΛΟ.

ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΜΠΑΤΣΟΙ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ,ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ --ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ --ΚΑΙ ---ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ.

ΦΟΒΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΣΤΡΑΦΗΚΕ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ....

ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΤΗΚΕ ΕΤΣΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

Yellow Kid είπε...

Αυτό που λες, αν και δεν το πιστεύω, έχει ενδιαφέρον. Μπορείς να μας εξηγήσεις με επιχειρήματα γιατί το να βάζουμε μουστάκια στον Καρατζαφέρη μας γύρισε μπούμερανκ ή γιατί δεν πρέπει να φωνάζουμε ΜΠΑ-ΓΟΥ-ΔΟ;

Στο κάτω κάτω δεν είμαστε παρά ένα μπλόγκ και δεν πιστεύω ότι έχουμε τόσο μεγάλη επιρροή σε αυτούς που ψηφισαν χτες τους Λαοσίτες, ούτε πώς εμείς "φάγαμε" την αριστερά.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ,ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΘΕΛΑ ΣΑΣ,ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΕΨΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.
ΟΤΑΝ ΒΑΛΑΤΕ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΕΤΙΚΗ-ΠΑΡΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΤΕ,ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΧΘΕΣ.
ΤΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΣΙΟ!!!!

ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΣΗΣ ΤΑΝ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ,ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ,ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΓΥΡΝΑΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ,ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΟΥΜΕ,ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Yellow Kid είπε...

Άποψή σου. Άλλα δεν μπορείς να μας κατηγορείς πως η γνώμη μας "εστρεψε" τον κόσμο στην δεξιά, από την στιγμή που και κατά της αποχής είμαστε υποστηρίζοντας να ψηφίσουμε μικρά κόμματα, ούτε αν κάνεις μια βόλτα στα ακροδεξιά μπλόγκ να δείς πώς τα ίδια κάνουνε και αυτοί με τον Τσίπρα, το ΚΚΕ, τους Πράσινους, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ κλπ. Η κόντρα είναι ίση, και όσο δικαίωμα έχουν αυτοί να γράφουν ότι θέλουν, τόσο το έχουμε και εμείς.

Ο λόγος κατα την γνώμη μου που ανέβηκε τόσο η Α/Δ είναι επειδή ο κόσμος δεν πήγε να ψηφίσει.

Yellow Kid είπε...

Δεν χαρήκαμε ποτέ με το θάνατο ενός νεκρού αστυνομικού (ή μπάτσου). Και σίγουρα δεν θα παινέψουμε τον οποιοδήποτε που το κάνει, αλλοδαπός ή μη. Για μας δεν έχει σημασία η καταγωγή έτσι κι αλλιώς.

Το να κατηγορείς όμως όλους (ή μόνο)τούς αλλοδαπούς για εγγληματικές πράξεις αυτό είναι ρατσισμός και δεν θα το επιτρέψουμε.

Αntidrasex είπε...

Μάλιστα.

Εγώ ξέρω ότι "της κοντής ψωλής της φταίνε οι τρίχες".

Δεν ήξερα ότι θα έπρεπε να κάνουμε μόκο στην αστυνομική αυθαιρεσία, τις φασιστικές πρακτικές και στις ακροδεξιές προκλήσεις,για να μην πέσουν τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ.
Και στην τελική, γιατί ρίξαμε εμείς τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ? Μήπως το μπλογκ ανήκει σε αυτόν? Ή εκφράζαμε εμείς τις απόψεις του?
Τις δικές μας απόψεις εκφράζουμε!

Δεν θα ανοίξω εδώ κουβέντα για τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ και της αριστεράς γενικότερα, γιατί δεν έχει καμιά δουλειά αυτή η κουβέντα εδώ.

Κοίτα να δεις που το "ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ" επηρεάζει εκλογικά αποτελέσματα!
Συν ιστολόγοι, να κάνουμε κόμμα ρε, να βγάλουμε και κάνα φράγκο!
(ήμαρτον ρε με τους καμμένους από όλες τις μεριές).

Αntidrasex είπε...

ατελείωτα.
Ακόμα δεν το έσβησες?

Πσσστ.
Ψάρακα.
Έλα και κλάσε μας τα παπάρια.

Αntidrasex είπε...

(και μόλις τον σβήσεις, σβήσε και εμένα από κάτω).

-=IMAGINOS=- είπε...

(Αναδημοσιεύω σχόλιο μου από το blog του Αντίδραση και σεκς γιατί βαριέμαι να τα ξαναγράφω).

Αντί να νομίζετε ότι το 8.88% της "ακροδεξιάς" (τη σοβαρότητα και το ρεαλισμό απέναντι στα πραγματικά προβλήματα έτσι το λέμε, "ακροδεξιά") είναι αποτέλεσμα της μεταξύ σας φαγωμάρας στην αριστερά, καλύτερα θα ήταν να επιστρέψετε στον πλανήτη Γη και να προσεδαφιστείτε στην Ελλάδα, αν βρείτε χώρο βέβαια με τόσους λαθρομετανάστες....

Εάν δεν καταλάβετε λοιπόν ότι τιγκάραμε και άλλο δεν πάει το πράμα, εαν δεν καταδικάσετε όσους υποστηρίζουν την καθημερινή καταστροφή και το κάψιμο περιουσίων αθώων πολιτών με αφορμή και όχι αιτία μια χονδρή μαλακία ενός "μπάτσου"(ειδικά βλέπε Δεκέμβρη), εάν δεν βγάλετε τις κουκούλες και τα καλσόν και κυρίως αν δεν διαβάσετε κάνα βιβλίο ιστορίας, την επόμενη φορά θα δείτε όχι μόνο η αριστερά να συρρικνώνεται και άλλο αλλά στην κυβέρνηση να είναι το ΛΑΟΣ... και θα σας φταίει ο «ανεγκέφαλος» λαός…

Από εσάς εξαρτάται λοιπόν αν θέλετε να είστε σοβαροί και να αντιμετωπίζετε κατάματα την οδυνηρή πραγματικότητα της πολυπολιτισμικότητας έστω και από τα χλιδάτα προάστια ή απλά να συνεχίζετε να είστε κάτοικοι ενός παράλληλου σύμπαντος και να κλαψουρίζετε μετά ακόμα περισσότερο που η μιαρή "ακροδεξιά" ανεβαίνει όλο και πιο πολύ όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη. Ο σκατοπολυπολιτισμός σας τα έκανε όλα, μη ζητάτε τώρα τα ρέστα από την δική σας φαγωμάρα στην αριστερά. Και ενωμένοι όλοι να ήσασταν με τέτοιες πανηλίθιες και εκτός τόπου και χρόνου ιδέες που κουβαλάτε και πάλι τίποτα δε θα άλλαζε.

Πάντως πρέπει να έτσουξε πολύ έ; Αγόρασε καμία αλοιφή για τις αιμορροΐδες. χαχαχα

Τσίου.

ΥΓ.Σέβομαι απόλυτα το υψηλότατο επίπεδο διαλόγου που χρησιμοποιείτε όταν συζητάτε μαζί μου και το ακολουθώ πιστά αν και αρκετά πιο χαλαρά όπως θα διαπιστώσατε...

ΥΓ. Α και κάτι περί κατοικίδιων ειδικά στον yX πάει αυτό…
Φίλε και νόμιζα ότι είσαι σοβαρός. Οι Ζουγκλολινάτσες με αποκλεισμό προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στο διάλογο μαζί μου ε; Συγκλονιστικό χαχα

-=IMAGINOS=- είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
-=IMAGINOS=- είπε...

Και κάτι ακόμα.

Παρά την αποχή σχεδόν 50% και σε απόλυτα νούμερα, ο ΛΑ.Ο.Σ είχε περισσότερους από 85.000 ψήφους επιπλέον σε σχέση με τις βουλευτικές του 2007. Δηλαδή, ψήφισαν πολύ λιγότεροι ψηφοφόροι λόγω της μεγάλης αποχής αλλά εμείς πήραμε πολλούς παραπάνω ψήφους σε σύγκριση με δυο χρόνια πριν.

Τσούζει, αχ πολύ τσούζει...

ATHENA είπε...

ΕΜΕΝΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Μ ΕΤΣΟΥΞΑΝ ΟΙ ΚΟΝΤΑ 24.000 ΨΗΦΟΙ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΩΝ.

ΑΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ :(((


ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΓΕΝΕΙΟ ΠΟΥ 20 ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΕΔΕΣΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΕ ΥΦΟς 58 ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΩΝ ΠΡΟΓΚΗΞΕ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΥ
"ΜΙΛΑΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΩΡΑ!"

ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΑΦΡΙΖΕ "ΜΙΛΑΤΕ ΣΤΟ ΝΟΜΑΡΧΗ!"
[ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ, ΛΕΜΕ!
Ο ΑΛΛΟς ΕΙΧΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ 700ΤΟΣΟΥΣ]

yX είπε...

@ tho:
Ελπίζω να πιστεύεις σε κάποιον θεό, οπότε να καείς στην κόλαση :)

@ ΑΝΩΝΥΜΟΣ:
Μακάρι να είχαμε τη δύναμη εμείς οι εξής 10-20 που γράφουμε εδώ να ορίζουμε το εκλογικό αποτέλεσμα. Αλλά αυτούς που ψάχνεις, μάλλον θα τους βρεις στα δελτία των 8.

@ IMAGINOS:
Η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα πως είσαι αποκλεισμένος από το Jungle-Report, και ήθελα να σε "προκαλέσω" να μπεις στο χορό για να γελάσουμε. Αλλά περί σοβαρότητας και επιπέδου, με όλα όσα έγραψες τις τελευταίες μέρες και αφού άρχισες κι εσύ να βρίζεις όπως οι κατάπτυστοι θολοκουλτουριάρηδες αναρχοάπλυτοι σύντροφοί μου, δε νομίζω ότι δικαιούσαι να μιλάς... :)

-=IMAGINOS=- είπε...

Έκανα λάθος παραπάνω. Ο ΛΑΟΣ απέσπασε τελικά 94.777 ψήφους παραπάνω σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές παρόλο που η αποχή έφτασε το 48%. Το ΠΑΣΟΚ κέρδισε τη ΝΔ με 643.952 λιγότερες ψήφους σε σχέση με αυτές που είχε αποσπάσει στις προηγούμενες εκλογές. Άρα το ΛΑΟΣ ήταν ο μεγάλος νικητής τελικά.

yX Πιο ακατανόητη φράση δε θυμάμαι να έχω διαβάσει πρόσφατα... Αφού δεν έχω δικαίωμα να μιλάω επειδή βρίζω όπως οι αναρχοάπλυτοι σύντροφοι σου (εσύ τους αποκάλεσες έτσι) τότε δεν έχουν δικαίωμα να μιλάνε ούτε οι αναρχοάπλυτοι σύντροφοί σου.

Αntidrasex είπε...

Αγαπούλα, επειδή δεν έχω χρόνο, θα σου απαντήσω μόνο για το τελευταίο:

Η φράση δεν είναι ακατανόητη, εσύ δεν την καταλαβαίνεις: Εννοεί πανίβλακα, ότι με τον τρόπο που βρίζεις, δεν δικαιούσαι να λές ότι σε βρίζουν.
Για τα υπόλοιπα δεν σε αποφευγω (γιατί θα την πεις τη μαλακία) αλλά δεν έχω χρόνο τώρα και θα στα πω αργότερα.

Yellow Kid είπε...

Μπα; πάλι ξεμύτισε ο ερασιτέχνης ζωγράφος; Τουλάχιστον να μας πει να μάθουμε, τις τρεις βασικές περιόδους του Πικάσσο.

yX είπε...

Πάντως πραγματικά βαρέθηκα. Και τόσο καιρό προσπαθώ να κάνω υπομονή και να απαντάω όσο πιο σοβαρά αντέχω στα όσα διαβάζω, μόνο και μόνο για να μη δώσω δικαίωμα στον IMAGINOS να πει ότι με αποστόμωσε (όπως κάναμε στο δημοτικό). Αλλά, πραγματικά βαρέθηκα.

Και νομίζω μαζί με εμένα (ή μάλλον, πολύ πιο πριν) βαρέθηκαν και αρκετοί αναγνώστες του ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ. Θα έχετε παρατηρήσει ότι εδώ και αρκετές μέρες, κατά κύριο λόγο γράφουμε εμείς οι τρεις και ο Ιματζίνος. Και κατά μεγάλο ποσοστό γράφουμε για θέματα άσχετα με τον τίτλο του εκάστοτε θέματος.

Στο κάτω-κάτω, τι νόημα έχει; Ούτε εμείς πρόκειται να πείσουμε τον Ιματζίνο ότι αυτός έχει άδικο κι εμείς δίκιο, ούτε αυτός πρόκειται να μας πείσει για το αντίστροφο. Άρα συζητάμε απλά για να βγάλουμε το άχτι μας; Για να βριστούμε και να ξεσπάσουμε; Για να γελάσουμε; Ό,τι από αυτά και να ισχύει, δεν είναι αυτός ο λόγος που υπάρχει το blog.... Στην τελική, μπορούμε να μετζαφερθούμε στο δικό του blog για να συνομιλήσουμε-αντιπαρατεθούμε-βριστούμε μαζί του, γιατί να γεμίζουμε το δικό μας με ολόκληρα σεντόνια ύβρεων και άγονων καβγάδων;

Νομίζω αρκετά ταΐσαμε το αδηφάγο κήτος, τι λέτε;

Yellow Kid είπε...

Στο μπλόγκ του δεν μπαίνω να γράψω. Ούτε και θέλω να γράφει και στο δικό μου. Καθαρά πράγματα. Κακώς μπορεί να του έσβησα εκείνο το ηλίθιο σχολιάκι, αλλά διάλογο να ανοίξω μαζί του είναι πλέον μάταιο. Το χρυσόψαρο μου καταλαβαίνει πολύ περισσότερα από αυτόν.

yX είπε...

Αααα!
Έχεις χρυσόψαρο;

(απέλπιδα προσπάθεια αλλαγής θέματος)

Yellow Kid είπε...

Γενική συνέλευση, από πάνω.

-=IMAGINOS=- είπε...

Βρε σας δίνω ζωή τώρα που πεθαίνετε και εσείς με αποπαίρνετε; Τι θα κάνατε χωρίς εμένα τώρα ειδικά που πατώσατε; Το έχετε αναλογιστεί; χαχαχα

Arafat είπε...

βρε σάλτα και γαμήσου...πανίβλακα νομίζεις ότι έχεις και μυαλό σκατοκέφαλο....