ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

Κάτι "χρυσά" παιδιά...



Κοιτάξτε πώς κάτι "χρυσά" παιδιά που θέλουν να έχουν και έδρα στην Βουλή δηλώνουν με δημοκρατικό τρόπο τις ιδεολογικές διαφορές τους. Αναρωτιέμαι, αν θα βγει ο κος Μιχαλολίακος να κατακρίνει το περιστατικό...

Διαβάστε και στο TVXS

61 σχόλια:

yX είπε...

Αυτά είναι! Σε έχει κι εσένα στη mailing list του το tefteri; Μόλις είδα κι εγώ το video και μπήκα να αναρτήσω άρθρο!

Πάντως (και για να προλάβω τον φίλτατο IMAGINOS), τέτοιες πρακτικές βλέπουμε αραιά και πού και από "αριστερούς", στα πανεπιστήμια. Χωρίς μπράβους με ξυρισμένα κεφάλια και τέτοιες χυδαίες βρισιές, ίσως, αλλά...

yX είπε...

Και η απάντηση από τον Sly (Jungle Reporter):

ΤΕΦΤΕΡΙ

Είσαι ΚΟΡΥΦΑΙΟ χρυσαύγουλο, όχι μόνο γιατί διαφημίζεις το συγκεκριμένο χυδαίο βίντεο, αλλά επειδή στέλνοντάς το σε όλη αυτή τη λίστα αποδεκτών, περιλαμβάνοντας και τους συντάκτες του Jungle Report, δείχνεις τη χαρά σου για άγριο φασισμό. Αλλά, έλα τώρα που δεν αναγνωρίστηκε ο καθοδηγητής φιλαράκος σου, είναι ο Ηλίας Παναγιώταρος, πολιτευτής του ΛΑΟΣ στις προηγούμενες ευρωκλογές.

Εδώ τα γράφουμε:
http://jungle-report.blogspot.com/2007/07/blog-post_18.html

Ήταν συμπτωματικό που στις ευρωεκλογές του 2004, η ναζιστική Χρυσή Αυγή συμμετείχε με τέσσερις εκπροσώπους της στο ψηφοδέλτιο του Καρατζαφύρερ (οι "κύριοι" Βασίλης Κολιός, Μιχαήλ Παπαδημητρίου, Νικόλαος Σκάντζος και Ηλίας Παναγιώταρος);

Σε ευχαριστούμε ΦΑΣΙΣΤΟΤΕΦΤΕΡΙ που μας έδωσες υλικό για ανελέητο κράξιμο στους νοσταλγούς του Χίτλερ, όπως φαίνεται ότι ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ, τις συνδέσεις τους με το ΛΑΟΣ και την ξετσίπωτη χαρά τους για συνταγματικές παρεκτροπές. Με αυτά που κάνετε δυναμώνετε το Ουράνιο Τόξο, σας ξέρουμε εξάλλου από την προδοσία της Κύπρου το 1973, εσείς που είστε οι οι δήθεν ελληνάρες.

για το Jungle Report
SLY

Yellow Kid είπε...

Ο Ιμάτζινος εφόσον το έχει ανεβάσει επίσης και το επικροτεί καλό είναι να μην έρθει από δω λέγοντας πως δεν είναι φασίστας γιατί αυτό το βίντεο δείχνει φασιστικές μεθόδους και μόνο.
Κατά τα άλλα, συμφωνώ με αυτό που λες για κάποιους "αριστερούς", όμως δεν νομίζω ότι αυτοί κάνουν τις παρόμοιες καφρίλες εν ονόματι κάποιου κόμματος, όπως αυτό της Χ.Α.
Έχει διαφορά. Για μένα θα πρέπει μετά από αυτά να τους μην τους επιτρέψουν να έχουν ψηφοδέλτιο.

-=IMAGINOS=- είπε...

Απαράδεκτη αυτή η στάση της Χρυσής Αυγής! Μόνο με φωνές τη γλύτωσαν οι προδότες γραικύλοι και οι μαλακεδόνες του Βοσκόπουλου.
Αλλά δε νομίζω ότι θα τη γλυτώνουν και για πολύ ακόμα έτσι όπως το πάνε γιατί έχουν πάρει πολύ αέρα και οι ανοχή έχει εκλείψει προ πολλού. Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με ελευθερία λόγου, εδώ έχουμε να κάνουμε με εσχάτη προδοσία και οργάνωση ξένων μυστικών – φανερών υπηρεσιών στη χώρα μας και θα έπρεπε να τους είχαν ήδη τουφεκίσει όλους αυτούς, όχι δα να τους αφήνουν και να παρουσιάζουν μαλακεδονικά αναγνωστάρια της εποχής της Βουλγαρικής κατοχής της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας μας…

-=IMAGINOS=- είπε...

Ψιτ Yellow, εγώ αγαπώ την πατρίδα μου και υπερασπίζομαι και την ιστορία της και την υπόσταση της. Δεν υπάρχουν φασιστικές μέθοδοι ότι υπερασπίζεσαι την ιστορία και την υπόσταση της πατρίδας σου. Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός...

Yellow Kid είπε...

Εγώ λέω πάλι να ντουφεκίσουμε όλους αυτούς τους προδότες της δημοκρατίας και ελευθερίας του λόγου μαζί με αυτούς που τους υποστηρίζουν ή να τους κλείσουμε σε στρατόπαιδα συγκεντρώσεως.

Μαζέψου κρυφοφασίστα.

Yellow Kid είπε...

Ψίτ, κρυφοφασίστα, άλλο είναι να αγαπάς την πατρίδα σου και άλλο να εισβάλεις με απειλές και ύβρεις θέλοντας να τους πετάξεις όλους έξω.

yX είπε...

Παρεμπιπτόντως, πώς γίνεται ένας Έλληνας να πιστεύει στην ανωτερότητα της Ελληνικής φυλής και ταυτόχρονα να είναι οπαδός του ναζισμού, ο οποίος μιλάει για ανωτερότητα της Αρείας Φυλής (you know, ξανθοί γαλανομάτηδες, καμία σχέση με τους Έλληνες);

Πώς γίνεται κάποιος φιλέλληνας να λατρεύει τον Χίτλερ που υποδούλωσε την Ελλάδα και σκότωσε εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες πατριώτες (πραγματικούς πατριώτες, όχι καραγκιόζηδες εθνικιστές σαν τον γελοίο τον Καρατζαφύρερ και τους συν αυτώ...);

Απλές απορίες που από μικρός ήθελα να θέσω σε κάποιον φασίστα σκατοκέφαλο, και ποτέ δεν είχα την ευκαιρία... Έχει κανείς να μου δώσει απάντηση;

Yellow Kid είπε...

Και κάτι τελευταίο γιατί τα έχω πάρει με τις μαλακίες σας: Οποίος αγαπάει την πατρίδα του, δηλαδή την Ελλάδα αγαπάει και το πολίτευμα της Δημοκρατίας που έχει κατασκευάσει. Ο φασισμός δεν έχει να κάνει καθόλου με τα ιδεώδη της πατρίδας μας.

-=IMAGINOS=- είπε...

Δε συμφωνώ καθόλου και το έχω πει 100άδες φορές, με τις ιδέες της ΧΑ περί ανωτερότητας φυλών DNA και άλλες σχετικές παπαριές, αλλά συμφωνώ με τη ΧΑ όταν αυτή δρα έτσι όπως θα έπρεπε να δρουν όλοι οι Έλληνες που υπερασπίζονται την πατρίδα τους. Εάν ρωτήσετε 10 έλληνες για την κίνηση αυτή της ΧΑ οι 9, άντε 8, θα την επικροτήσουν. Τι είναι όλοι αυτοί, χρυσαυγίτες και φασίστες;

Κανονικά μαζί με την ΧΑ θα έπρεπε να μπουκάρουν στην παρουσίαση του βουλγαροαναγνωστικού των μαλακεδόνων, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Απλά η ΧΑ έπραξε το καθήκον όλων ημών των υπολοίπων Ελλήνων και σε αυτή την περίπτωση δε με ενδιαφέρει καθόλου αν η ΧΑ έχει γελοίες ιδέες περί ανωτερότητας φυλών είτε εξυμνούν τον Χίτλερ. Και οι αριστεροί υμνούν τον άλλο Χίτλερ τον Στάλιν αν το πάμε έτσι που εξολόθρεψε 20.000.000 ρώσους αντικαθεστωτικούς στη Σιβηρία και αυτά δεν τα λέω εγώ τα είπε ο ίδιος ο Χρουτσώφ το 1956 ο οποίος ζήτησε και συγνώμη εκ μέρους του Κρεμλίνου.

Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν μπήκε άλλος στην αίθουσα να διαμαρτυρηθεί, μπήκε η ΧΑ και ας εξυμνεί τους γαλανομάτιδες... και συνεπώς τη ΧΑ θα επαινέσω για την κίνηση της αυτή.

Αν την κίνηση αυτή την έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ το ΚΚΕ ή οποιοδήποτε άλλος, το ίδιο θα τους επαινούσα.

Απλά πράγματα.

Urfurslaag είπε...

Ο ένας εκ των δύο τραμπούκων που φαίνεται στο βίντεο είναι ο πρώην υποψηφιος του Λά.Ο.Σ. στις προηγούμενες ευρωεκλογές, Ηλίας Παναγιώταρος.

Η ΧΑ και το ΛΑΟΣ είναι ξεκάθαρα συγκινονούντα δοχεία.


Ιμάτζινε ακόμα και αν πιστεύεις πως είναι προδοσία αυτή η συγκέντρωση, ποιός είσαι εσύ που θα το κρίνεις? Ποιός θα το αποφασίσει αυτό? μια ομάδα ακροδεξιών τραμπούκων ή η πολιτεία? Και αν θεωρείς πως "δεν υπάρχει πολιτεία"κλπ ας βγάλουμε όλοι τα μαχαίρια και όποιος λέει κάτι που δεν γουστάρουμε, ας τον βαφτίζουμε προδότη και ας τον εκτελούμε με συνοπτικές διαδικασίες. Αυτό αντιπροτείνεις σαν λύση στη δημοκρατία και την ελευθερία του λόγου?

Yellow Kid είπε...

Το γεγονός ότι δεν εισέβαλαν όλοι οι Έλληνες, το ΣΥΡΙΖΑ (το οποίο το κατηγορούσες ότι ήταν υπέρ των επεισοδίων-τώρα τι είσαι υπέρ τους αν κάνανε;) ή το ΚΚΕ δείχνει πώς ένα ίχνος δημοκρατίας σε αυτή τη χώρα.

Αν καταδικάζεις τις φασιστικές μεθόδους από την μία πλευρά να είσαι έτοιμος να τις καταδικάσεις και από την άλλη. Διαφορετικά δεν είσαι δημοκράτης. Είσαι απλώς ένας τραμπούκος.

yX είπε...

Εγώ πάντως, πάλι με την απορία έμεινα :P

Όσον αφορά στο πόσο εύκολα επικροτεί ο καθένας τους μαχαιροβγάλτες δολοφόνους (αποδεδειγμένα: Περίανδρος) ανθέλληνες (λόγω φιλοχιτλερισμού) τραμπούκους φασίστες (δε χρειάζεται αιτιολόγηση) κτλ... Ε, όμοιος ομοίω αεί πελάζει, για να γίνω κι εγώ αρχαιολάγνος :)

Αntidrasex είπε...

Καλά, συγγνώμη, αγαπητοί συνιστολόγοι, Yellow Kid, Urfurslaag και yX, είστε μαλάκες? Προσπαθείτε να συζητήσετε με επιχειρήματα με τον Imagino?
Εχετε τόση ανία πλέον στην ζωή σας?
Αφού το πιο ατράνταχτο επιχείρημα που έχει πει ποτέ ο Imaginos είναι "οι βάτραχοι είναι μπλε γιατί το λέω εγώ και ο Πλεύρης".
Δείξτε λίγη συμπάθεια και κατανόηση προς τον φίλο Imagino και λίγο σεβασμό στον ελεύθερο χρόνο σας.
Μετά τιμής, αντιδραστικός σεξομανής.

-=IMAGINOS=- είπε...

Με λίγα λόγια για να μη μακρηγορώ και το κουράζουμε και σύμφωνα με αυτά που απαντάτε, ομολογείτε ότι είστε ανθέλληνες στο πλευρό των μαλακεδόνων. ΟΚ αλλά εγώ επιμένω ότι τους προδότες και τους γραικύλους θα πρέπει να τους περιμένει φωτιά και τσεκούρι. Δεν πρόκειται να πάψω ποτέ να τιμώ αυτούς που έχυσαν τη αιμα τους για να λέμε εμείς σήμερα την κάθε παπαριά μας με ένα φραπεδάκι στο χέρι.

Ζούμε σε εντελώς διαφορετικούς κόσμους και σίγουρα στο δικό μου κόσμο τιμούν και νοιάζονται για την πατρίδα τους. Εσείς μπορείτε να τιμάτε και να νοιάζεστε για την πατρίδα άλλων πλην της δικής σας και να ενδιαφέρεστε για την ελευθερία του λόγου σε κλέφτες και απατεώνες σαν τον Βοσκόπουλο δικαίωμα σας και δικαίωμα μου, όλοι κρινόμαστε για τις θέσεις μας και σίγουρα σε αυτό το ιστολόγιο είμαι μειοψηφία. Εσείς όμως είστε πολύ μικρή μειοψηφία οπουδήποτε αλλού. ΤΕΛΟΣ!

ΥΓ. Να θυμίσω εδώ ότι η ΧΑ δεν έκαψε ούτε κατέστρεψε περιουσίες πολιτών ούτε πέταξε μολότοφ ούτε μπήκε με καλάσνικοφ στα χέρια όπως έκαναν το Δεκέμβρη οι δικοί σας αναρχοτέτοιοι και οι διάφορες σέχτες τους. Υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά.

Αntidrasex είπε...

Imaginos, εγώ πλέον είμαι μαζί σου. Οι βιτρίνες και τα καταστήματα του κόσμου δεν πρέπει να πειράζονται με τίποτα. Αντίθετα, οι άνθρωποι όταν δεν συμφωνούν με τα πιστεύω μας, είναι λιγότερο άξιοι και απο μια τζαμαρία. Φωτιά και τσεκούρι λοιπόν! Παλούκωμα, αποκεφαλισμός και διαπόμπευση στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
Οπως έκαναν και οι Τσέτες.
Τους ξέρεις τους Τσέτες, φαντάζομαι, ε?

Yellow Kid είπε...

Δέν μας χέζεις ρε νταλάρα Ιμάτζινε στην τελική; Βρές ένα ροπαλάκι και πήγαινε να παίξεις με τους φίλους σου τα ζώα. Μόνο να ξέρεις ότι δεν θα σας υπερασπιστώ την επόμενη φορά που κάποιοι θα πάνε να σας κάψουν το βιβλιοπωλείο του Αδωνι.

Urfurslaag είπε...

Προσωπικά θεωρώ την ελευθερία του λόγου ιερή και όποιος δεν την σέβεται θα πρέπει να τον περιμένει φωτιά και τσεκούρι.

Να βγάλουμε τώρα τα τσεκούρια μας να τα μετρήσουμε ή αργότερα?

Αntidrasex είπε...

Κάτω τα χέρια από τον Imagino λέμε, μη γινουμε κώλος σε αυτό το μπλογκ!
Ορίστε μας, τον βρήκατε μικρό και παίζετε όλοι μαζί του.
Ο Αρκτούρος φυλάει τις αρκούδες και εγώ τον Imaginos.
Imaginos, διαφωνώ μα τις μαλακίες που λες, αλλά θα σε υπερασπιστώ μέχρι τελευταίας ρανίδας σπέρματος μου!

Urf, όχι φωτιά και τσεκουρι, τρε μπανάλ. Παλούκι. Κανει και καλύτερο εφέ.

Yellow Kid είπε...

Αρκετά χαϊδεμένο το έχουμε το φασιστοκατοικίδιο σε αυτό το μπλόγκ.
Πρέπει επιτέλους να καταλάβει οτι ο λόγος που δεν του σβήνουμε τα σχόλια δεν είναι επειδή τον συμπαθούμε, αλλά επειδή σεβόμαστε το δικαίωμα του να γράφει αυτά τα οποία πιστεύει.

Φυσικά πάλι εμείς θα παίξουμε το ρόλο του μαλάκα δημοκράτη γιατί απ' ότι φάινεται το φασιστοκατοικίδιο μας δεν καταλαβαίνει από αντίθετη ελευθερία λόγου και επικροτεί την πάταξη αυτών με τους οποίους δεν συμφωνεί.

Να μην ξαναμιλήσει για ελευθερία λόγου ή για λογοκρισία που του ασκείται , γιατί έδειξε έμπρακτα ότι υπερασπίζεται το αντίθετο.

yX είπε...

Ανάφτε τη φωτιά, κόψτε τις μπριζόλες με το τσεκούρι, και εγώ φέρνω σπιτικό κρασί...

Πολύ ασχοληθήκαμε, νομίζω. Το μόνο θετικό της υπόθεσης, ότι είδα τον urf να γράφει στο blog. Μεγάλη μας τιμή, μακαρονότατε!

:)

-=IMAGINOS=- είπε...

Με έχετε καταπλήξει με τα ακράδαντα επιχειρήματα σας ειδικά με την απόλυτη σιωπή σας στην κατηγορία μου προς εσάς για την υποστήριξη σας στους μαλακεδόνες εις βάρος μάλιστα της δικής σας πατρίδας.... Συγνώμη αλλά στο σχολείο έχετε πάει ποτέ; Έχετε ανοίξει κάνα βιβλίο ιστορίας; Έχει πέσει ποτέ στα χέρια σας κάποιο βιβλίο ή κάποια πληροφορία και απόδειξη που να αποδεικνύει ότι στην Μαλακεδονία έχει βρεθεί έστω και ένα αρχαίο εύρημα με μαλακεδονική επιγραφή πάνω ώστε να σας πείθει πως οι μαλακεδόνες έχουν το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού ως μακεδόνες; Με τι στοιχεία και με ποιο δικαίωμα οι μαλακεδόνες αυτοπροσδιορίζονται ως μακεδόνες; Έτσι επειδή τους έκατσε μία μέρα όταν ξύπνησαν; Εσείς εάν μία μέρα ξυπνήσετε στραβά και σας έλθει να αυτοπροσδιοριστείτε ως Ιταλοί της Τοσκάνης, θα πάτε στην Ιταλία και θα παρουσιάσετε βιβλίο αναγνωστικό με την ελληνική γλώσσα παρουσιαζόμενη ως Τοσκάνικη και οι Ιταλοί θα σας καλωσορίσουν κιόλας; Το μπάφον πότε θα τον κόψετε;

Αntidrasex είπε...

Τρία πουλά-, τρία πουλάκια κάθονται/ ωρέ και πλέκουνε πουλόβερ.

Μπήκαν, μωρε, μπήκαν, τα γίδια στο μαντρί...
Τα πρόβατα στη στάνη, μαζί με τον τσομπάνη...

Θα μιλήσω με τον δικηγόρο μου για τις κατηγορίες.

Το μπάφον θα το κόψουμε μόλις μάθουμε τι πίνεις εσύ και το αντικαταστήσουμε.
Πρέπει να είναι πολύ ωραίο σταφ!

Yellow Kid είπε...

Και λοιπόν; με τη βία και το τραμπουκισμό θα αποδείξουμε ότι έχουν άδικο;
Από τη στιγμή που ο τραμπουκισμός αντικαθιστά οποιαδήποτε ευκαιρία για συζήτηση ή ίσο διάλογο, δεν έχουμε δημοκρατία. Οι άνθρωποι αυτοί είναι φασίστες και θα πρέπει να ντρέπεσαι που τους υπερασπίζεσαι τόσο φανατικά.

Λουκάς Σταμέλλος είπε...

Καλά ρε Ιμάτζινο, από τόσα σχόλια κατάλαβες ότι υπερασπιζόμαστε τους «Μακεδόνες»;

Κάνεις μεγάλο λάθος. Την ελευθερία του λόγου υπερασπιζόμαστε.

Κάτι μαλάκες σαν εμάς δίνουν τους αγώνες και κάνουν τις επαναστάσεις (ναι, τέτοιοι αναρχοάπλυτοι πολέμησαν και το '21) για να μπορούν μετά οι χαμαιλέοντες (που προσαρμόζονται στην εκάστοτε εξουσία) νοικουραίοι να τιμούν το «έθνος» και την «ελευθερία» στις παρελάσεις και τις «εθνικές» εορτές.

Τράβα πιες κανέναν ελληναράδικο φραπέ, κι άσε τους πολλούς αγώνες. Μην ευτελίζεις άλλο την λέξη «πατρίδα». Πατρίδα μου είναι ο διπλανός μου.

Λουκάς Σταμέλλος είπε...

Ιμάτζινος 1:«Απαράδεκτη αυτή η στάση της Χρυσής Αυγής!»

Ιμάτζινος 2:«συνεπώς τη ΧΑ θα επαινέσω για την κίνηση της αυτή»

...

!?!?!?

Ανώνυμος είπε...

Ρε καθυστερημενε Ιματζινε, αλλα αντι αλλων καταλαβαινεις. Εχει δικιο ο Ποτμος.
Κι οσο για τα βιβλια ιστοριας ξερουμε πως γραφονται(τωρα τα εμπιστευεσαι? γιατι δεν δεχτηκες και αυτο που μιλουσε για συνωστισμο στη Σμυρνη τοτε?). Γυρω απο τη Μακεδονια ολα ειναι ενα ψεμα. Και οτι οι Σκοπιανοι καταγονται απο τους αρχαιους Μακεδονες, αλλα και πολλες δικες μας μαλακιες. Ο Ανδρονικος παραδεχτηκε οτι οι ταφοι δεν ηταν του Φιλιππου ή του Μεγαλεκου, αλλα το ειχε πει τοτε για ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ λογους. Παψε να μας το παιζεις Μακεδονομαχος!

yx, τις απαντησεις νομιζω τις ξερεις η τουλαχιστον της φανταζεσαι. Καθε σκατοκεφαλος χρυσαυγιτης απορριπτει την αποψη της επιστημης για την καταγωγη των ελληνικων φυλων απο τα ινδοευρωπαϊκα και υποστηριζει οτι οι Ελληνες καταγονται απο την ιδια φυλη με τους ξανθους γαλανοματες Γερμανους, ασχετα αν αυτο αντιτιθεται σε καθε λογικη. Και φυσικα ο Χιτλερ δεν υποδουλωσε την Ελλαδα, αλλα την προσαρτησε στο πραγματικο κρατος της Αριας φυλης, οπου ανηκει διωχνοντας ολους τους ανθελληνες προδοτες....

Τι να πει κανεις....

Αntidrasex είπε...

Όπως άλλωστε και ο φύρερ Μιχαλολιάκος...
Ψηλός, ξανθός, με γαλανά μάτια...

-=IMAGINOS=- είπε...

@Πότμος Μάλλον αγαπητέ βρίσκεσαι σε τραγική σύγχυση. Εάν οι αναρχοάπλυτοι έδωσαν τον αγώνα του 1821 όπως ισχυρίζεσαι, τότε σε τι διαφέρει το "φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους" του Κολοκοτρώνη από την εισβολή της ΧΑ στην εκδήλωση των Μαλακεδόνων; Μάλιστα στη δεύτερη περίπτωση δεν είχαμε και χρήση βίας…. Ενώ όπως ξέρετε στην πρώτη ο Κολοκοτρώνης έσφαζε στο γόνατο τους προσκυνημένους…

Το "φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους" λοιπόν, σημαίνει αγώνας για την ελευθερία του λόγου ή σημαίνει αγώνας για την ελευθερία της πατρίδας;

Αλλά προφανέστατα το "φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους" του Κολοκοτρώνη αποτελεί για σας φασιστική πρακτική ανάλογη της εισβολής της ΧΑ... Άσε που θα τρίζουν τα κόκαλα του Θεόδωρου που τον αποκαλέσατε και αναρχοάπλυτο….

Και κύριε αντίδραση και σεκς ελπίζω κάποτε με επιχειρήματα και όχι με βλακώδη παιδικά ποιηματάκια να αποστομώσετε τον ιδεολογικό σας αντίπαλο.

Και πάλι κολλημένους στον τοίχο σας βλέπω αγαπητοί σύντροφοι...
Δεν έχετε βαρεθεί ακόμα;

-=IMAGINOS=- είπε...

Α και μη το ξεχάσω, παραπάνω σας είχα θέσει ένα ερώτημα αλλά δεν απαντήσατε, θέλω να πιστεύω ότι σας ξέφυγε της προσοχής σας οπότε το θέτω και πάλι και περιμένω απάντηση.

Ερώτηση.

Εάν ένα πρωί ξυπνήσετε στραβά και σας έλθει να αυτοπροσδιοριστείτε ως Ιταλοί της επαρχίας του Lazio (είναι η Ρώμη μέσα) και τυπώσετε και ένα λεξικό ή αναγνωστικό ή ότι άλλο θέλετε με την Ελληνική γλώσσα και πάτε μετά στην Ρώμη και κάνετε παρουσίαση των βιβλίων σας αυτών, ως λεξικό ή αναγνωστικό της «Λατσιάνικης» γλώσσας, πως νομίζετε ότι θα σας αντιμετωπίσουν οι Ιταλοί; Θα σας ρίξουν με τη μία στο λιμάνι του Lazio, ναι ή όχι;

Yellow Kid είπε...

Ας το ταΐσει κάποιος λίγο γαλατάκι ή μουρουνέλαιο επιτέλους αυτό το κατοικίδιο...

(Ιμάτζινος, ώς εδώ ήτανε! Κάνεις κατάχρηση της ανοχής μας να σε αφήνουμε να γράφεις. Είπες αυτά που είχες να πείς, σου απαντήσαμε χιλιάδες φορές, δεν τα κατάλαβες, αλλά τι να κάνουμε, μέχρι εκεί που καταλαβάινεις. Τις επόμενες κλαπαρχιδιές σου τράβα γράψτες στο γαμωμπλόγκ σου και μην μας τα πρίζεις άλλο γιατί δεν θέλω και πολύ για να αρχίσω να σβήνω.)

-=IMAGINOS=- είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
yX είπε...

Τελευταία φορά που απαντάω στον IMAGINOS αντί να ασχοληθώ με το θέμα του post. Και αυτό είναι δέσμευση (© Καραμανλής)!

Λοιπόν:
1) Δεν υπερασπιζόμαστε τους Σκοπιανούς-Μακεδόνες στο θέμα της καταγωγής και της ονομασίας τους (αυτοί που υποστηρίζουν αυτά τα πράγματα, άλλωστε, είναι οι αντίστοιχοι χρυσαυγίτες της εκεί χώρας, που δυστυχώς εκεί έχουν και την κυβέρνηση). Απλά εάν μπούμε στη λογική να τραμπουκίζουμε όσους λένε κάτι με το οποίο διαφωνούμε, πάμε σε λογικές δικτατορίας (που εσένα μπορεί να σου αρέσουν, αλλά εμάς όχι).
2) Το ότι καπηλευτήκατε εσείς οι φασίστες (αφού πρώτα τα παραποιήσατε ή τα ερμηνεύσατε κατά το δοκούν) κάποια λόγια του Κολοκοτρώνη, του Σωκράτη κτλ, δε σημαίνει ότι είστε και ιδεολογικοί τους απόγονοι. Άλλωστε, περισσότερα αποφθέγματα του Χίτλερ και του Γκέμπελς αναπαράγουν οι καθοδηγητές σας, οπότε πάρε και κατάλαβε...
3) Εάν θέλεις (και με τη σύμφωνη γνώμη του ΥΚ και των υπολοίπων) μπορούμε να ανοίξουμε ένα ειδικό post για αντιπαραθέσεις μαζί σου, αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι δε γίνεται σε κάθε post που σου κεντρίζει το ενδιαφέρον, με το έτσι θέλω να μας βάζεις να συζητάμε για τα ερωτήματα που εσύ θέτεις και όχι για το θέμα του post.

Αυτά... :)

-=IMAGINOS=- είπε...

@yX Αγαπητέ εάν μία χώρα ενστερνίζεται εθνικιστικές απόψεις και η γειτονική της το παίζει διαλλακτική και δημοκράτισσα, αρκεί να κάνετε μία βολτούλα στο google και να δείτε ποιος από τους δύο κερδίζει σε αυτό το βρώμικο παιχνίδι. Λίγο θέλει ακόμα να αναγνωριστούν τα Σκόπια σαν Μακεδονία και από τα 204 κράτη του ΟΗΕ.... Εάν νομίζετε ότι με δημοκρατικά μέσα και διαλλακτικότητα και χωρίς βία κερδίζονται οι αγώνες έναντι φανατικών εθνικιστών είστε πολύ βαθιά νυχτωμένοι. Και τον ναζιστή εθνικιστή Χίλτερ (μιας και συνεχώς αρέσκεστε να τον αναφέρετε λες και εγώ είμαι ομοϊδεάτης του) τον αντιμετώπισαν με βία οι σύμμαχοι, όχι με διαλλακτικότητα και δημοκρατικότητα. Ξυπνήστε λοιπόν αγαπητέ εάν θέλετε να σας πιστέψω ότι ενδιαφέρεστε πραγματικά για τη Μακεδονία μας.

Να πω επίσης ότι είναι γελοίο να λέτε συνεχώς ότι δεν είμαστε απόγονοι του Κολοκοτρώνη ή των αρχαίων Ελλήνων. Προτού το πείτε αυτό να μας δώσετε τις αποδείξεις ότι εγώ τουλάχιστον δεν είμαι απόγονος του Κολοκοτρώνη και των αρχαίων Ελλήνων. Και αυτός είναι και ο λόγος, που μαχόμαστε εμείς οι «φασίστες» για να μην δώσουμε το άλλοθι στο μέλλον να αμφισβητείτε αγαπητέ την προέλευση μας γιαυτό και θέλουμε μία καθαρή εθνολογικά πατρίδα. Βλέπετε λοιπόν ότι η δική σας στάση αμφισβήτησης οδηγεί άλλους στον εθνικισμό αλλά που μυαλό να το καταλάβετε…

Τέλος δε χρειάζεται να ανοίξετε ειδικό ποστ για να συζητάτε μαζί μου. Για ποιο λόγο να γίνει αυτό; Δεν μπορείτε να μου απαντήσετε στα εκάστοτε ποστς;

Και να πω ότι είμαι μέσα στο θέμα που αναρτήσατε. Κατακρίνατε τη ΧΑ για την εισβολή της αυτή, εγώ την επαίνεσα και ανέφερα τους λόγους. Ποιος είναι δηλαδή εκτός θέματος; Ή θεωρείτε απλά ότι η άλλη άποψη είναι εκτός θέματος και πρέπει να φιμώνεται επειδή τελικά σας χαλάει τη σούπα σας; Δεν είναι πολύ βαρετό να ευλογείτε τα γένια σας μεταξύ σας; Νομίζετε ότι εγώ θα χαιρόμουν να ευλογώ τα γένια μου με τους ομοϊδεάτες μου; Εσείς που το αντέχετε κάτι τέτοιο; Έχετε δει ποτέ δικό μου ποστ σε οποιοδήποτε ακροδεξιό, εθνικιστικό, ή δεξιό blog, forum, ή άλλη ιστοσελίδα; όσο και να ψάξετε δεν υπάρχει, γιατί βαριέμαι το μονόλογο. Ο διάλογος προϋποθέτει διαφορετικές απόψεις και μόνο τότε έχει ουσία γιατί η ουσία δεν είναι να κάνουμε διάλογο για να συμφωνούμε. Αυτό είναι συμφωνία, δεν είναι διάλογος.

Καταλάβετε το κάποτε λοιπόν και αφήστε τις απειλές περί διαγραφών σχολίων και τις παιδαριώδης υπεκφυγές με βλακώδη ποιηματάκια και άλλα χαζοχαρούμενα που δείχνουν ότι οι περισσότεροι δεν αντέχετε το διάλογο μαζί μου επειδή απλά δε σας αρέσει να σας στριμώχνουν.

Αυτά προς το παρόν.

Orestis είπε...

Σήμερα το είδα και φρίκαρα με την ηλιθιότητα που μας περιτριγυρίζει.
Από την άλλη χαίρομαι για τον ιμάτζινο. Τον προτιμώ φασιστικό κάθαρμα με ιστορικές παρωπίδες, παρά να υποκρίνεται τον διαλλακτικό και το συζητήσιμο.
Για ένα είμαι μόνο σίγουρος ιμάτζηνε... ότι σίγουρα ζεις το μύθο σου στην Ελλάδα.
Και μπράβο στη χώρα μας που κατάφερε για μια ακόμη φορά, χάρης τους μπρατσωμένους, μικροτσούτσουνους ανεγκέφαλους της Χ.Α. να προβληθεί διεθνώς...

Arafat είπε...

Ρέ φίλε IMAGINOS εξήγησε μου λίγο εσείς οι φασίστες τι είδους σκατά έχετε στο κεφάλι σας..Τέλοςπαντων κάτσε να πιστεύεις τα δικά σου εσύ και η Χ.Α..το μόνο που ξέρετε να κάνετε είναι να τραμπουκίζετε γιατί πολύ απλά απο λόγο όχι να μιλήσετε δεν μπορείτε ούτε καν μυαλό δεν έχετε να σκεφτείτε...Νομίζεις ότι είστε τόσο μάγκες που πάτε και μαχαιρώνετε κοπελίτσες και 15 χρόνα...δεν ασχόλουμαι πλέον μαζί σου γιατί βλέπω ότι φασίστες φασίστες αλλά το αγγλικό το κατέχετε..εσείς δεν είστε που λέτε 300 και καλοί...Φαντάσου πόσο βλάκες είστε...Άντε και γραμήσου...

Φίλτατος είπε...

Πρωτη φορα που σχολιαζω, ελπιζω η τελευταια....

Πρωτη φορα που σχολιαζω κ αυτη για εσενα ιματζινε....

Πρωτον, μια απαντηση στο τελευταιο σου σχολιο, και ακολουθει μια γενικοτερη αποψη...

Λοιπον, οσον αφορα τι κανεις εσυ και τι οι αλλοι... θες να κανεις τα ιδια;;;; Εγω ξερω οτι οποιος εμποδιζει καποιον να πει την γνωμη του (ΟΣΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ) ειναι "φασιστας" (τα εισαγωγικα διοτι εξαρταται απο την περιπτωση το πόσο "φασιστας" - ναι, εχει διακυμανσεις). Είτε αυτοαποκαλειτε αναρχικος αυτος ο κάποιος, ειτε εθνικιστης - ΕΙΝΑΙ "φασιστας".. τι αλλαζει αν εχουμε μακεδονες/σκοπιανους και ελληνες;; Δηλαδη, ειναι μαλακες οι σκοπιανοι για εναν, δυο λογους, και οταν κανετε τα ιδια εσεις, οι ΕΛΛΗΝΕΣ, δεν ειστε;; Αντιθετως, εισαστε περισσοτερο μαλακες - το γιατι θα στο εξηγησω μετα. Αν θες να εισαι σαν τα μουτρα τους - τοτε να σε φωναζω σκοπιανο - ή μηπως τότε θα θελεις να σε λέω μακεδόνα;;

Δευτερον, περι της ηλιθιοτητας που ανεφερες περι χιτλερ - ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΟΛΕΜΟ Ο ΧΙΤΛΕΡ!!!!! ΞΥΠΝΑ!!! ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥ !!!! Για αυτο ΚΑΛΩΣ αντιμετωπιστηκε με οπλα/βια!! ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΕΙΣ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ!!!(και μην πεις καμια μαλακία του στυλ " δεν το ανεφερα εγω αλλα ο yX" γιατι θα ειναι καταντια)

Όσον αφορα την καταγωγη σου.... ΕΣΥ λες οτι εισαι απογονος, εσυ πρεπει να το αποδειξεις... και μαλιστα η αποδειξη πρεπει να αφορα ΕΣΕΝΑ μιας και ζητησες αποδειξεις για ΕΣΕΝΑ!!!! Όταν λες ότι ισχυει κατι πρεπει να το αποδεικνυεις κιολας, εκτος και αν ειναι αυταποδεικτο - και δε νομιζω να θεωρεις αυταποδεικτο οτι καταγομαστε απο αρχαιους ελληνες ή κολοκοτρώνηδες..... ΑΛΛΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ - ΑΛΛΑ, ο yX δε μιλησε για απογονους αλλα για "ιδεολογικους απογονους"!!! Με δεδομενο το ποσο "εθνικιστης" αυτοπαρουσιαζεσαι, θα περιμενα να δινεις περισσοτερη σημασια στην ελληνικη γλωσσα και στην ερμηνεια της... Και ιδεολογικος απογονος τους δεν εισαι, φαινεται απο την επιχειρηματολογια σου (ο θεος να την κανει - και ας ειμαι αθεος), τα ψεματα με τα οποια γεμιζεις το ιστολογιο σου, καθως και για την ανικανοτητα σου να τους τιμησεις (αρχαιους ελληνες, κολοκοτρωνηδες κτλ κτλ).

Περι των αποψεων σου για διαλογο θα προτεινα να διαβασεις οντως τους αρχαιους στους οποιους γενικοτερα αναφερεσαι σοφιστη του κωλου (υποθετω ξερεις πως συνδεονται αυτα ε;; σοφιστης και διαλογος...ξερεις ε;;)

Όσο για τους ποιους στριμωχνεις....χεχεχεχε.... δεν θα πω οτι τους στριμωχνεις όλους, ούτε και θα πω ότι ΔΕΝ στριμωχνεις καποιον.... Αλλα και μονο αυτη η ατακα με αναγκαζει να σε αποκαλεσω και παλι σοφιστη....Με το τροπο που ασκεις τον "διαλογο", δηλαδη διχως καμια λογικη (το "λογικη" με την επιστημονικη του εννοια) και με σκοπό, ΟΧΙ την αναζητηση/εύρεση της αληθειας, αλλα την ψευτουπεροχή σου, απλα πεφτεις και αλλο μεσα στην ανοησια σου και αναγκαζεις και τους αλλους να μειωνουν τις οποιες διαθεσεις εχουν για μια σοβαρη ανταλλαγη αποψεων...

Και κατι τελευταιο.... εχετε ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΦΑΣΙΣΤΟΒΛΑΧΟΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΔΥΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΛΙΟΨΩΝΙΑ) ΕΡΧΕΤΑΙ Κ Α Ι ΜΕ ΕΥΘΥΝΕΣ....... ο πολιτισμος δεν υπαρχει μονο για να τον μειωνεται σε επιχειρημα περι υπεροχης, ανωτεροτητας και δικαιωματων...και ο πολιτισμος, ως νοητη υπαρξη εντος μιας ιστορικης διαδρομης, ΑΠΑΙΤΕΙ να τον τιματε με τις πραξεις σας, τα λεγομενα σας, και τις προσπαθειες σας να γινετε καλυτεροι....

Αυτα προς το παρον "εθνικοφασιστοβλαχοπατριδοκαπηλε" που τιμας την γλωσσα σου και την ιστορια σου(;) με το να αυτοαποκαλεισαι ιματζινος....

*συγνωμη για το μεγεθος του σχολιου..και χιλια συγνωμη αν πανω στη βιασυνη εχουν γινει συντακτικα, γραμματικα ή νοηματικα λάθη...

-=IMAGINOS=- είπε...

Θα απαντήσω αύριο στους νέους πελάτες μου γιατί τώρα είναι περασμένη η ώρα. Το μόνο προς το παρόν είναι να επαναλάβω το ερώτημα μου στο οποίο κανένας δεν απαντά γιατί τον τσούζει προφανώς.

Ερώτηση.

Εάν ένα πρωί ξυπνήσετε στραβά και σας έλθει να αυτοπροσδιοριστείτε ως Ιταλοί της επαρχίας του Lazio (είναι η Ρώμη μέσα) και τυπώσετε και ένα λεξικό ή αναγνωστικό ή ότι άλλο θέλετε με την Ελληνική γλώσσα και πάτε μετά στην Ρώμη και κάνετε παρουσίαση των βιβλίων σας αυτών, ως λεξικό ή αναγνωστικό της «Λατσιάνικης» γλώσσας, πως νομίζετε ότι θα σας αντιμετωπίσουν οι Ιταλοί; Θα σας ρίξουν με τη μία στο λιμάνι του Lazio, ναι ή όχι;

Να δούμε πόσες φορές ακόμα θα αποφύγετε να απαντήσετε.

Και υπόψιν, εγώ δεν έβρισα, αλλά αλλά εντόπισα κάτι μαγκιές και λεξούλες, αύριο που θα διαβάσω καλύτερα τα σχόλια σας θα πάρετε ολοι σας την πρέπουσα απάντηση αυτή που σας αξίζει.

yX είπε...

Οκ, αυτό το post επισήμως μετατρέπεται σε διάλογο με τον IMAGINOS... Ας είναι :)

Το ερώτημά σου, IMAGINOS, είναι κοντολογίς "εάν εσείς φερόσασταν στους Ιταλούς όπως οι Σκοπιανοί σε εμάς, πώς νομίζετε ότι θα σας αντιμετώπιζαν;"

Κατ' αρχάς, είτε μας αρέσει είτε όχι, η λέξη Μακεδονία εκτός από το γεωγραφικό διαμέρισμα της Ελλάδας, προσδιόριζε παλαιότερα και μία ευρύτερη γεωγραφική περιοχή, στην οποία περιλαμβάνονταν και κομμάτια του σημερινού κράτους των Σκοπίων. Είναι θέμα ιστορίας και γεωγραφίας αυτό, δεν τίθεται σε υποκειμενική αμφισβήτηση... ΠΡΟΦΑΝΩΣ δε λέω ότι αυτό τους δίνει το δικαίωμα να αποκαλούν το κράτος τους Μακεδονία, αλλά το λέω για να σου δείξω ότι ο παραλληλισμός σου είναι εξ αρχής άστοχος.

Δεύτερον, το ερώτημα "τι πιστεύετε ότι θα έκανε η Ιταλία (που κυβερνάται από κόμμα με θέσεις αντίστοιχες του ΛΑ.Ο.Σ., με πρόεδρο τον γελοίο φασίστα πορνόγερο Μπερλουσκόνι) έχει όντως την αυτονόητη απάντηση που υπονοείς, αλλά αυτό δε νομίζω να αποτελεί σοβαρό επιχείρημα απέναντι σε σκεπτόμενους ανθρώπους. Προφανώς δεν παραδειγματιζόμαστε από τον Μπερλουσκόνι, οπότε ποσώς μας ενδιαφέρει το τι θα έκανε αυτός.

Για να κλείσουμε, προφανώς πιστεύω ότι η κίνηση των "Φιλομακεδόνων" με την παρουσίαση του λεξικού τους ήταν ηλίθια, προβοκατόρικη και επικίνδυνη. Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι οι φανατικοί υπέρμαχοι της ονομασίας "Μακεδονία" χωρίς περαιτέρω προσδιορισμό είναι οι αντίστοιχοι φασίστες εθνικιστές των Σκοπίων. Οι οποίοι όμως είτε ήταν πιο πονηροί από τους δικούς μας σκατοκέφαλους, είτε απλά στάθηκαν τυχεροί, διότι η παρέμβαση της ΧΑ τους έδωσε το δικαίωμα να το παίξουν θύματα...

Orestis είπε...

Επίσης αυτοί δεν ξύπνησαν να έρθουν ένα πρωί στην Ελλάδα όπως αν πας εσύ στην Ιταλία. Αυτοί υπήρχαν μέσα στη χώρα σου και μιλούσαν τη δική τους γλώσσα.
Άρα το ερώτημα είναι άκυρο.

Yellow Kid είπε...

Άκουσε εδώ, παλικάρι μου, σε έχουμε πάρει χαμπάρι. Ο μόνος λόγος που έρχεσαι εδώ να πλασάρεις τις φασιστικές σου ιδεολογίες με επιχειρήματα στύλ "Αν η γιαγιά μου είχε καρούλια", είναι γιατί ζητάς να σε αναγνώσουν. Ο μόνος λόγος μιας και στο ρατσιστικό σου μπλόγκ, φερέφωνο του ΛΑΟΣ, αλλά και της ΧΑ , οι αναγνώστες σου με λογαριασμό σε μπλόγκ δεν ξεπερνάνε τους 3 και όλοι άλλοι είναι κάτι ανώνυμοι μαλάκες που χάρη στην ανωνυμία τους μπινελικώνουν ανενόχλητοι. Δέν σε ενδιαφέρει ο διάλογος. Μόνο ο δικός σου μονόλογος θες να ακούγεται σε αυτούς που διαφωνείς, τον οποίον χωρίς να κάνεις καμία προσπάθεια από μεριά σου να τον πάρουν στα σοβαρά. έφόσον από την στιγμή που μπαίνουν στο μπλόγκ σου βλέπουνε πως τους αντιμετωπίζεις. Κατά την γνώμη μου, είσαι εγωιστής και κακομαθημένος που χρειάζεται ψυχανάλυση. Και άσε κατά μέρους τις φρασούλες κλισσέ "σε εχω κολλήσει στον τοίχο" γιατί απ' οτι είδες κανείς μέχρι τώρα δεν σου έχει πει "Ναι, έχεις δίκιο". Τα βιβλία ιστορίας για τα οποία μας μιλάς και που αμφιβάλλω για την ποιότητα τους, δεν είναι το μόνο ανάγνωσμα ή κουλτούρα που πρέπει να έχει κανείς για να αναπτύξει διάλογο. Υπάρχει ποίηση, μουσική, λογοτεχνία, κινηματογράφος, εικ.τέχνη, κόμικς για τα οποία αμφιβάλω αν τα έχεις ποτέ πλησιάσει στην καλύτερη τους μορφή. Ποιά ήταν η τελευταία φορά που ήρθες σε επαφή με αυτά; Έχεις διαβασει πχ έστω και ένα βιβλιο του Οσκαρ Γουάιλτ;'Έχεις ακούσει ποτέ έστω μία όπερα του Μότσαρτ; Ξέρεις ποιός είναι ο Art Spiegelman και γιατί τα κόμιξ του υπάρχουν στο μουσείο μοντέρνας τέχνης στο τομέα της έκθεσης που αφορά το ολοκάυτωμα; Γνωρίζεις τι είπε ο Πικάσσο όταν ένας Ναζί τον ρώτησε αν η Γκερνίκα είναι δικό του έργο; (φυσικά πρέπει να γνωρίζεις σε ποιο έργο αναφέρομαι).
Προτού λοιπόν μας κράξεις για θωλοκουλτουρίαρηδες όπως το έχεις αντιγράψει κατά λέξη από τον καλό σου Αδωνι, καλό είναι να κρίνεις την δική σου θολούρα σε θέματα καλλιέργειας. Όταν μας μιλάς για λογοκρισία και ελευθερία λόγου, απέναντι σε αυτούς που διαφωνούνε, να κάνεις την δική σου κριτική να δεις εσύ αν σέβεσαι εσύ την ελευθερία στην αντίθετη γνώμη και αν κάνουν το ίδιο αυτοί που υπερασπίζεσαι.

-=IMAGINOS=- είπε...

Αχ πόση ώρα πρέπει να αφιερώσω τώρα; Πρέπει να απαντήσω και σε τόσα σχόλια….

Ας κάνουμε μία προσπάθεια.

1)Στην Ιταλία ο ηλίθιος πρωθυπουργός Μπερλουσκόνι ο οποίος είναι κάτι αντίστοιχο με το ΛΑΟΣ εδώ, έχει εκλεγεί με πολύ μεγάλη διαφορά σε σχέση με τα κόμματα της αριστεράς.. Συνεπώς εάν λέτε ηλίθιο τον Μπερλουσκόνι λέτε ηλίθιο ουσιαστικά το μεγαλύτερο μέρος του Ιταλικού λαού. Αυτή είναι μία ρατσιστική προσέγγιση εκ μέρους σας λοιπόν.

2)Να θυμίσω εδώ ότι λίγο πιο κάτω από την επαρχία του LAZIO είναι και οι επαρχίες της Καμπανίας και Καλαβρίας. Εκεί από αρχαιοτάτων χρόνων ζούνε ακόμα αρκετές χιλιάδες Έλληνες και μάλιστα ελληνόφωνοι μέχρι και σήμερα αν δεν γνωρίζετε. Συνεπώς το παράδειγμα μου ήταν απόλυτα σωστό και ανάλογο με το τι συμβαίνει στην Ελλάδα με την Μαλακεδονία. Και μάλιστα υπάρχει τρομακτική διαφορά γιατί οι Έλληνες της Καμπανίας και της Καλαβρίας ζούνε εκεί εδώ και 3.500 χρόνια ενώ οι μαλακεδόνες ήλθαν στην περιοχή μαζί με τους λοιπούς σλάβους τον 9ο και 11ο αιώνα μ.Χ. Συνεπώς σε καμία περίπτωση δεν είναι και απόγονοι του Μ. Αλεξάνδρου όπως ισχυρίζονται... Αυτός ήταν και ο λόγος που διάλεξα την Ιταλία και όχι πχ τη Νορβηγία αλλά δεν το καταλάβατε. Η διαφορά μας με τους Ιταλούς λοιπόν που σίγουρα θα πέταγαν στη θάλασσα όσους επιχειρούσαν να παρουσιάσουν ένα ελληνικό βιβλίο σαν προώθηση και αναγνώριση της Λατσιάνικης γλώσσας είναι ότι η Ιταλία είναι ένα πολύ σοβαρό κράτος σε αντίθεση από εμάς που αποτελούμαστε από πλήθος ανεπίδεκτων μαθήσεως ή συνειδητοποιημένων γραικύλων.

3)Χαίρομαι που ο φίλος yX που τουλάχιστον ξέρει να κάνει κουβέντα, αναγνώρισε ότι η κίνηση των "Φιλομακεδόνων" με την παρουσίαση του λεξικού τους ήταν ηλίθια, προβοκατόρικη και επικίνδυνη.

Και να θυμίσω τώρα το πιο σημαντικό. Η εισβολή της ΧΑ έγινε πρώτο θέμα στα Σκόπια και έπαιξε και στο BBC και άλλα μέσα παγκοσμίως. Αυτό έδειξε ότι οι Έλληνες αντιστέκονται στους απατεώνες και κοινούς κλέφτες Σκοπιανούς. Εάν δεν υπήρχε αντίδραση, οι Μαλακεδόνες θα χρησιμοποιούσαν την μη αντίδραση μας σαν άλλοθι για να προπαγανδίσουν ότι ο Ελληνικός λαός στην ουσία αποδέχεται την ΜΑΛΑΚΕΔΟΝΙΑ τους και την ΜΑΛΑΚΕΔΟΝΙΚΗ γλώσσα... Άρα η εισβολή της ΧΑ ήταν μία πολύ σωστή πράξη που μόνο καλό έκανε στην πατρίδα μας και μάλιστα διεθνώς.

4)Να θυμίσω επίσης ότι δεν έγινε χρήση βίας από τη ΧΑ. Αντίθετα όταν αντιεξουσιαστικές ομάδες επιτέθηκαν πριν λίγο καιρό σε θεατρικές παραστάσεις, έκαναν καταλήψεις, όταν κάποιοι εισέβαλαν στην ΕΡΤ την ώρα του δελτίου ειδήσεων το Δεκέμβρη και κυρίως όταν εισβάλουν κατά καιρούς οι αναρχοναζίδες σε αμφιθέατρα πετώντας αυγά σε πρυτάνεις, κτίζουν καθηγητές στα γραφεία τους μέσα στα πανεπιστήμια κλπ εκεί όχι μόνο δε λέτε κουβέντα για αυτές τις εισβολές αλλά τις επαινείτε κιόλας....

Πάμε τώρα στο διαδικαστικό και γελοίο επιχείρημα του Yellow περί αναγνωστών του Υγρού Πυρός και δημοτικότητας του. Να του θυμίσω ότι το κάθε blog αντιστοιχεί σε ένα άτομο στο 98% των περιπτώσεων. Το ίδιο λοιπόν ισχύει και ο ανώνυμος αναγνώστης ενός blog. Και αυτός είναι ΕΝΑ άτομο. Δεν κατάλαβα δηλαδή, για να είναι αναγνώστης κάποιος πρέπει να έχει και δικό του blog;

-=IMAGINOS=- είπε...

Επίσης το Υγρό Πυρ είναι οριοθετημένο και κυρίως εκφράζει τον πολιτικό χώρο του ΛΑΟΣ και που και που ασχολείται και με τη ΧΑ. Επομένως αυτοί που θα εγγραφούν στο blog θα είναι άτομα από το χώρο αυτό. Αντίθετα το δικό σου blog Yellow δεν έχει έκφραση συγκεκριμένου πολιτικού σχηματισμού αλλά τραβάει αναγνώστες και από το ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ και ΠΑΣΟΚ και άλλους αριστερίστικους σχηματισμούς όπως ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΜΛ ΚΚΕ κλπ και φυσικά όλο τον αντιεξουσιαστικό χώρο. Πως να μην έχει περισσότερους αναγνώστες εγγεγραμμένους λοιπόν; Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το ForAlexandros έχει και μεγαλύτερη επισκεψιμότητα επειδή έχει περισσότερους εγγεγραμμένους αναγνώστες. Το υγρό πυρ έχει απείρως πολλαπλάσιο αριθμό επισκεπτών από το foralexandros. Για πήγαινε έξυπνε Yellow στο Alexa.com και σύγκρινε τα blogs μας για να δεις όλα τα στοιχεία ειδικά στο Page Rank. Επίσης θα διαπιστώσεις ότι το foralexandros βρίσκεται σε σταθερή πτώση 14% ενώ το Υγρό Πυρ σε άνοδο κατά 40% ειδικά τον τελευταίο μήνα….

Τώρα για τις άλλες γελοιότητες που γράφεις ότι χρησιμοποιώ κλισέ φρασούλες "σε εχω κολλήσει στον τοίχο", ε νομίζω ότι αυτές οι φρασούλες είναι πολύ προτιμότερες από τις δικές σας του τύπου "γαμώ τη μάνα σου".... Τώρα φταίω εγώ να πω ότι και πάλι σε εχω κολλήσει στον τοίχο;

Και συνεχίζουμε.

Διάβασα κάτι άλλες γελοιότητες όπως 'Έχεις ακούσει ποτέ έστω μία όπερα του Μότσαρτ;".

Αυτό που θα σου πω μόνο είναι ότι στο Μέγαρο μουσικής δεν πατάω ποτέ για διάφορους λόγους και ας έχω και πολύ συχνά δωρεάν μάλιστα προσκλήσεις.

Επίσης δεν έχω πατήσει ποτέ το πόδι μου σε τσιφτετελάδικα της παραλιακής.

Επίσης όσοι με γνωρίζουν προσωπικά ξέρουν ότι είμαι κάτοχος μίας από τις μεγαλύτερες μουσικές δισκοθήκες αποκλειστικά ροκ και κλασσικής μουσικής στην Ελλάδα με πάνω από 55.000 δίσκους.
Ποτέ δεν περίμενα τουλάχιστον να κατηγορήσεις εμένα ότι δεν έχω ακούσει ποτέ όπερα του Mozart. Αυτό είναι πραγματικά αστείο. Ακόμα και στο Υγρό Πυρ είναι πάμπολλες οι φορές που έχω παίξει κλασσική μουσική και μάλιστα όπως γνωρίζεις η μουσική gothic που κυρίως παίζει το Υγρό Πυρ έχει να κάνει με τη συμφωνική μουσική την κλασσική μουσική δηλαδή και από αυτή είναι εμπνευσμένη. Και σε ότι αφορά ειδικά τη μουσική σαν ερασιτέχνης μουσικός αλλά και συλλέκτης ιδιαιτέρως σπάνιων δίσκων από όλο τον κόσμο, καλύτερα θα ήταν να μη μου το παίζεις και περισσότερο καλλιεργημένος τουλάχιστον στην τέχνη της μουσικής αλλά ούτε της ζωγραφικής γιατί είμαι επίσης ερασιτέχνης ζωγράφος και συλλέκτης έργων ζωγραφικής οπότε και εκεί χάνεις. Και δεν ξέρω τι είπε ο Πικάσο σε έναν Ναζί αλλά δεν με ενδιαφέρει να μου πεις και τι χρώμα σωβρακάκι φόραγε ο Πικάσο. Εμένα βασικά με ενδιαφέρουν τα έργα των καλλιτεχνών όχι το τι σώβρακο φόραγε ο καλλιτένχης ή τι έλεγε στους Ναζί. Αυτά δεν δείχνουν το πόσο καλλιεργημένος είναι ένας άνθρωπος. Σοβαρέψου λοιπόν.

Και κάτι άλλο. Το εάν αντιγράφω εγώ τον Άδωνι είναι δικός μου λογαριασμός όπως και το αν το Υγρό Πυρ είναι φερέφωνο του ΛΑΟΣ. Εσένα τι σε κόφτει; Και το foralexandros είναι φερέφωνο του ΣΥΡΙΖΑ, των Αναρχοναζίδων και του INDYMEDIA αν το πάμε έτσι. Και λοιπόν; Σε κατηγόρησα εγώ ποτέ για φερέφωνο κάποιου; Σοβαρέψου λέμεεεεε.

Είναι και άλλα που οφείλω να απαντήσω αλλά δεν θα φάω όλο το απόγευμα μου εδώ.

Επιφυλάσσομαι.

Αntidrasex είπε...

Παρακαλώ πολύ να μην μου πειράξετε τον IMAGINO.
Κάνω μια διδακτορική διατριβή με θέμα "Ληγμένα Ναρκωτικά και Φασιστική Ιδεολογία. Αλληλεπίδραση και συνέπειες."
Θα επανέλθω Δημήτριος.

Yellow Kid είπε...

Οκ, Αντιδρασέξ σε αφήνουμε να παίξεις με το προστατευόμενο, αλλά μην μας το ξεχειλώσεις!
(Και άντε να δούμε τι ρεκόρ σχολίων θα κάνουμε)

Ανώνυμος είπε...

Imagine κοψε τις βλακειες περι αναρχοναζιδων. Ειναι προφανες το ποιος προσκειται στο τριτο Ραιχ...

Ο Πικασο απαντησε στο Ναζι που τον ρωτησε αν ειναι δικο του αυτο το εργο οτι 'οχι, δικο σας ειναι'. Υποθετω οτι ξερεις οτι η Γκουερνικα στηλιτευει τη φρικη του πολεμου που προκαλεσαν οι ναζι. Καλυτερα λοιπον να ξανασκεφτεις τι πρεσβευεις...

Yellow Kid είπε...

Ιμάτζινος, το οτι αντίθετα από σένα που μαζεύεις 2-3 απο το ΛΑΟΣ και μερικούς ανώνυμους χουλιγκανους από την ΧΑ, εμείς μαζεύουμε πολύ περισσότερο κόσμο από όλους τους αριστερούς (όχι από το ΠΑΣΟΚ, με προσβάλλεις), αυτό θα έπρεπε να σε προβληματίσει για το πόσο μονόπλευρο είναι το μπλόγκ σου, και όχι να είσαι περήφανος.
Επίσης το μπλογκ αυτό δεν ανοίκει σε κάποιο πολιτικό κόμμα. Αν υπάρχουν περισσότεροι αριστεροί από δεξιούς που είναι ευαισθητοποιημένοι με τις ασυδοσίες ώστε να γράφουνε εδώ αυτό να σε προβληματίσει. Αρκετά με τα γένια μας τώρα. Να δούμε λίγο τα δικά σου μούσια.

Περί φρασούλες τώρα να μην αναφερθώ πώς άν ενας συγκεκριμένος μπλόγκερ σου έχει αναφερθεί ως "σου γαμώ τη μανα", σου υπενθυμίζω πόσες φορές έχουμε προσπαθήσει σοβαρα να σου απαντήσουμε ποιό πρίν, απαντήσεις που κατά κόρον αγνοείς και επικεντρώνεις στην ύβρη που κάποιοι σου κάνουνε.
Όμως εσύ είσαι ο τελευταίος που πρέπει να μιλάς κατά της ύβρης εφόσον φράσεις όπως "Βρωμίαρηδες, Μαλακεδώνες", "Θολοκουλτουρίαρηδες", "Γραικύλοι", "Αδερφές", είναι λέξεις που μονοπωλούνε στο μπλόγκ σου, από τις οποίες κάποιες προσβάλουν και κάποιους από μας. Οπότε στα θέματα κοσμητικών επιθέτων αν και έχεις το ακαταλόγιστο μην λες ότι δεν είμαστε
πάτσι. Ο,τι δίνεις θα λάβεις.

Και συνεχίζουμε.

Αν θεωρείς οτι η ερώτηση για τον Μότσαρτ είναι γελοία, σου υπενθυμίζω πώς δεν σε ρώτησα κάτι για το Ρουβά, αλλά για έναν απο τους μεγαλύτερους συνθέτες στην ιστορία. Γελοία αντίθετα είναι η δική σου απάντηση πώς ακούς μουσική από ανθρώπους που έχουν επηρεαστεί!!! Φυσικά ρε Ιμάτζινος καλά κάνανε και επηραστηκαν, αλλά αυτό τι σχέση έχει με την δική σου κουλτούρα; Σαν να λέω οτι είμαι καλλιεργημενος άμα ακούω σκυλάδικα και μπουζούκια, επειδή ο ήχος τους προέρχεται απο τα ρεμπετικα και την παραδοσιακή μουσική.

Και που κολλάει το Μέγαρο; Αυτό ανέδειξε τον Μότσαρτ ή η ιστορία;
Πριν από αυτό δεν υπήρχε η μουσική του σε βινύλια, και CD, ή δεν γινόταν κονσέρτα; (Μήπως τα συγκροτήματα που αναφέρεις περίμεναν να έρθουν στο μέγαρο για να επηρεαστούν;)

Γελοιότητες....

Λοιπόν, ούτε εσύ πρέπει να μου λές για μουσική γιατί και εγώ ερασιτέχνης μουσικός είμαι και ξέρω! Ξέρεις τι ωραία που παίζω τουμπερλέκι στις παρέες μου;
Αυτή η απάντηση για να σου δείξω πώς αν εσύ είσαι ερασιτέχνης στην ζωγραφική αυτό δεν σημάινει τίποτα όταν μάλιστα εγώ είμαι ειδήμων (τουλάχιστον περισσότερο από σένα). Πχ, ξέρεις ποία είναι η διαφορά μεταξύ Ιμπερσιονισμού και Εξπρεσιονισμού;
Ποίοι είναι οι κυριότεροι εκφραστές του Dada; Για να σε δούμε ερασιτέχνη της ζωγραφικής τι θα μας πεις χωρίς να ψάξεις στο google.

Και δέν σε ρώτησα τι βρακί φορούσε ο Πικάσσο (φυσικά σε ρώτησα ποία είναι η Γκερνίκα, που μαλλον δεν ξέρεις), σε ρώτησα αν ξέρεις μία απο τις διασημότερες ατάκες του, που έχουν να κάνουν ενάντια στον φασισμό. Φυσικά, ως καλός φασίστας ουδέποτε αξιώθηκες να την μάθεις. Και φυσικά είναι τρομακτικό να ανακαλύψω ότι ξέρεις καλύτερα τι είπε ο Μπουμπούκος στην τελευταία του εκπομπή και να μην ξέρεις αυτό. Άσε που ακόμα περιμένω απάντηση για τον Art Spiegelman και τι σχέση έχουν τα κόμιξ του με το ολοκαύτωμα.

Σε θέματα τέχνης δεν σε παίρνει λοιπόν να μου απαντάς γιατί είσαι ακαλλιέργητος.

Να επιφυλασσεσαι αγορίνα μου, γιατί μόνος σου έπεσες στο λάκκο με τα φίδια.

Yellow Kid είπε...

Ρε Αρχιτέκτονα, μην καρφώνεις, γαμώ το θεό μου!

Ανώνυμος είπε...

Παρντον ΥΚ!
Ετσι κι αλλιως του ειπες περιγραφικα τη φραση και ειμαι σιγουρος οτι θα ετρεξε να το ψαξει στο γοογλ...

Δεν θα επαναληφθει, το υποσχομαι!

Αntidrasex είπε...

"Και κύριε αντίδραση και σεκς ελπίζω κάποτε με επιχειρήματα και όχι με βλακώδη παιδικά ποιηματάκια να αποστομώσετε τον ιδεολογικό σας αντίπαλο."

Τα τραγουδάκια που χρησιμοποίησα, είναι δημοτικά και όχι παιδικά.
Δεν θέλω αγαπητό μου κατοικίδιο να σε αποστομώσω, γιατί θα χαθεί όλη η πλάκα, ίσα ίσα δίνω αγώνα για το δικαίωμα σου να γράφεις παντού.

Σε κατηγορίες απαντάω μόνο αν με κατηγορούν πραγματικά για κάτι και όχι όταν κάποιος επειδή του είπαν ότι είναι αμαρτία το σεξ και το να παίζει με το πουλάκι του, εκτονώνεται γράφοντας άσχετα όπου του υποδείξει ο πλημμυρισμένος με σπέρμα εγκέφαλος του.

"Αχ πόση ώρα πρέπει να αφιερώσω τώρα; Πρέπει να απαντήσω και σε τόσα σχόλια…."

Αχ, κακομοιρούλη μου Ιμάτζινε...
Τόσα σχόλια... Σε φαντάζομαι, μπροστά στο λαπτοπ, να βλέπεις πόσοι ασχολήθηκαν μαζί σου γιατί έκαναν το λάθος να πιστέψουν ότι μιλάνε με σοβαρό άνθρωπό, και να νιώθεις μια έξαψη!
Μια κάβλα που επιτέλους, κάποιος ασχολήθηκε μαζί σου, αφού ούτε οι ομοϊδεάτες σου ασχολούνται (κατά δική σου ομολογία, δεν αναδημοσιεύουν τα ποστ σου).

"Επίσης όσοι με γνωρίζουν προσωπικά"... 5-6 άτομα δλδ, που κατάφεραν να σε αντέξουν...

"με πάνω από 55.000 δίσκους."
ΡΕ ΣΥ ΣΕ ΑΚΟΥΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 4-5 ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ! Δεν ήξερα ότι είσαι ο Γιάννης Πετρίδης!

"Είναι και άλλα που οφείλω να απαντήσω αλλά δεν θα φάω όλο το απόγευμα μου εδώ."

Μα γιατί ρε συ? Αφού περνάς τουλάχιστον τη μισή σου μέρα εδω μέσα, φάε και ένα απόγευμα.
Σε παρακαλώ δηλαδή...
Δεν μπορώ χωρίς εσένα! Μου έχεις γίνει απαραίτητος!
Ξυπνάω κάθε μέρα και αν δεν δω σχόλιο σου, νιώθω μια στέρηση!

Και σε παρακαλώ, μη μιλάς για στριμώγματα και κολλήματα στον τοίχο! Ερεθίζομαι! Σκέφτομαι να είμαι στριμωγμένος σε έναν τοίχο μαζί σου και με πιάνει αμόκ! Θέλω να συρθώ στα πατώματα!

Ειλικρινά, δίνω μεγάλο αγώνα για να μπορείς να συνεχίσεις να εκφράζεσαι ελεύθερα και σε άλλα μπλογκ εκτός από το δικό σου. Θα είχα βάρος στη συνείδηση μου να ξέρω πως υποφέρεις και καταπιέζεσαι επειδή δεν σε παίζουν τα άλλα παιδάκια ούτε στην μπλογκόσφαιρα, όπως στην αληθινή ζωή σου.

Έχω αγχωθεί από την κατάσταση σου, αφού πλέον αναφέρεσαι στον εαυτό σου σε τρίτο πρόσωπο ("το υγρό πυρ"), ανησυχώ για σένα.

Όπως επίσης, ανησυχώ για τη δουλειά σου, πότε προλαβαίνεις, δικηγορία, συλλογή δίσκων, να ζωγραφίζεις ερασιτεχνικά (φαντάζομαι εννοείς πίνακες, γιατί στα μπλογκς ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΖΩΦΡΑΦΙΖΕΙΣ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ), να παίζεις μουσική ερασιτεχνικά και να σε ανέχονται οι γείτονες, να γράφεις σε μπλογκς και ανάμεσα σε όλα αυτά, να τρέχεις να αλλάξεις και το αυτοκίνητο που σου έκαψαν 3 φορές οι αναρχικοί και να ασχοληθείς και με την πανέμορφη Ιταλοφιλανδή σύζυγο σου, η οποία φαντάζομαι συμπαραστέκεται στον πατριωτικό σου αγώνα και αυτόν υπέρ της καθαρότητας της φυλής, και τον καταλαβαίνει μάλιστα, ούσα από πεντακάθαρη μεσογειακοβορειοευρωπαική φυλή.

Κρίμα που όταν ήσουν μικρός δεν υπήρχε το Χαμόγελο του Παιδιού, για να σε βοηθήσει να γλυτώσεις από το ξύλο που έτρωγες μικρός, κακομοιρούλη μου....
Αν και ακόμα αναρωτιέμαι αν έτρωγες πολύ ξύλο ή δεν έφαγες αεκετό....

-=IMAGINOS=- είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
-=IMAGINOS=- είπε...

@Yellow

Που να δεις όταν πηγαίνω στο "τραίνο" στα Εξάρχεια και ο DJ βάζει hip hop καμιά φορά, τι γαμωσταυρίδι ρίχνω.

Ρε φίλε τι σε νοιάζει εσένα εγώ τι γράφω και πόσο βρίζω στο blog μου ή στην προσωπική μου ζωή; Στα δικά σας blogs έχω υβρίσει κανέναν ποτέ εφόσον φυσικά δεν έχω δεχτεί πρώτα λεκτικές επιθέσεις για το αναφαίρετο δικαίωμα μου να εκφράζω ελεύθερα την άποψη μου; Ειδικά εδώ μέσα αν και έχω διαβάσει απίστευτα αισχρά πράγματα εναντίον μου, έχω απαντήσει αναλόγως ποτέ; (δες παρακάτω). Τι μου τσαμπουνάς τώρα περί γραικύλων, μαλακεδόνων, άπλυτων, θολοκουλτουριάρηδων κλπ; Εσείς δεν μιλάτε περί μπάτσων δολοφόνων γουρουνιών, φασιστών, ρατσιστών, και μάλιστα πάντοτε καταφεύγετε σε σεξουαλικά υπονοούμενα εαντίον του συνομιλητή σας και εκτός από το γαμώ τη μάνα σου; Για ρίξε μία ματιά στο τελευταίο σχόλιο του αντίδραση και άλλων για να δεις πως οι τύποι αυτοι για να ανταπεξέλθουν στο διάλογο μαζί μου εμπλέκουν τις πούτσες με τις βούρτσες και τα βλίτα με τα απόβλητα; Τι δουλειά έχει η κουβέντα μας με τα γελοιοδέστατα γραφόμενα του αντίδραση όπως "είναι αμαρτία το σεξ και το να παίζει με το πουλάκι του, εκτονώνεται γράφοντας άσχετα όπου του υποδείξει ο πλημμυρισμένος με σπέρμα εγκέφαλος του" ή "Κάνω μια διδακτορική διατριβή με θέμα Ληγμένα Ναρκωτικά και Φασιστική Ιδεολογία. Αλληλεπίδραση και συνέπειες." ή "Ψίτ, κρυφοφασίστα" ή "Ο Αρκτούρος φυλάει τις αρκούδες και εγώ τον Imaginos.
Imaginos, διαφωνώ μα τις μαλακίες που λες, αλλά θα σε υπερασπιστώ μέχρι τελευταίας ρανίδας σπέρματος μου!" ή "Τρία πουλά-, τρία πουλάκια κάθονται/ ωρέ και πλέκουνε πουλόβερ.Μπήκαν, μωρε, μπήκαν, τα γίδια στο μαντρί...
Τα πρόβατα στη στάνη, μαζί με τον τσομπάνη..." ή "Επίσης όσοι με γνωρίζουν προσωπικά"... 5-6 άτομα δλδ, που κατάφεραν να σε αντέξουν..." ή "με πάνω από 55.000 δίσκους. ΡΕ ΣΥ ΣΕ ΑΚΟΥΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 4-5 ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ! Δεν ήξερα ότι είσαι ο Γιάννης Πετρίδης!" ή "να ασχοληθείς και με την πανέμορφη Ιταλοφιλανδή σύζυγο σου, η οποία φαντάζομαι συμπαραστέκεται στον πατριωτικό σου αγώνα και αυτόν υπέρ της καθαρότητας της φυλής, και τον καταλαβαίνει μάλιστα, ούσα από πεντακάθαρη μεσογειακοβορειοευρωπαική φυλή." ή
"Κρίμα που όταν ήσουν μικρός δεν υπήρχε το Χαμόγελο του Παιδιού, για να σε βοηθήσει να γλυτώσεις από το ξύλο που έτρωγες μικρός, κακομοιρούλη μου....
Αν και ακόμα αναρωτιέμαι αν έτρωγες πολύ ξύλο ή δεν έφαγες αρκετό...."

Και από άλλους...

"Ρε καθυστερημενε Ιματζινε, αλλα αντι αλλων καταλαβαινεις. Εχει δικιο ο Ποτμος." ή "Καθε σκατοκεφαλος χρυσαυγιτης απορριπτει την αποψη της επιστημης" ή "Ρέ φίλε IMAGINOS εξήγησε μου λίγο εσείς οι φασίστες τι είδους σκατά έχετε στο κεφάλι σας.." ή "Περι των αποψεων σου για διαλογο θα προτεινα να διαβασεις οντως τους αρχαιους στους οποιους γενικοτερα αναφερεσαι σοφιστη του κωλου.." ή "εχετε ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΦΑΣΙΣΤΟΒΛΑΧΟΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ" ή "Αυτα προς το παρον "εθνικοφασιστοβλαχοπατριδοκαπηλε" που τιμας την γλωσσα σου και την ιστορια σου(;) με το να αυτοαποκαλεισαι ιματζινος...." ή "Φαντάσου πόσο βλάκες είστε...Άντε και γραμήσου..."...

Λοιπόν τώρα τι έχεις να πεις κύριε Yellow για το επίπεδο διαλόγου που προωθείτε; Να απαντήσω αναλόγως; Θα είναι μαγκιά πίσω από το μόνιτορ αυτό; Και τολμάς να λες μετά ότι βρίζω εγώ κόσμο.... αλλού; χαχαχα.. Εγώ φίλε δε βρίζω συγκεκριμένα πρόσωπα και ειδικά τους συνομιλητές μου και όταν αυτοί είναι ευπρεπείς και ας πιστεύουν ότι θέλουν.. Δεν το έχεις πάρει χαμπάρι ακόμα; Με τον yX δεν κάναμε μία πολύ καλή κουβέντα μέσω email (ρώτα τον) και ας μη συμφωνούμε σε τίποτα και ας ήταν εδώ αγενής μαζί μου αλλά παρόλα αυτά δέχτηκα να συζητήσουμε όμορφα και ωραία; Με τον Αντίδραση και με άλλους τι κουβέντα να κάνω όταν το επίπεδο διαλόγου τους φαίνεται παραπάνω;

Ουδέν άλλο σχόλιο, δε χρειάζεται.
Πάω να βρίσω ένα μαλάκα που κορνάρει από κάτω μεσημεριάτικα, πειράζει;

-=IMAGINOS=- είπε...

Και επειδή πολύ μου τα έχετε πρήξει με την ΧΑ και τους Χίτλερ λες και με αφορούν, μπείτε εδώ
ygro-pyr.blogspot.com/2009/06/blog-post_06.html για να δείτε τι πιστεύω για τη ΧΑ και τον Χίτλερ.

Το ξαναλέω γιατί δεν γίνεται κατανοητό. Άλλο οι πατριωτικές ακτιβιστικές πρακτικές της ΧΑ τις οποίες επικροτώ γιατί κάνουν στην πράξη απόλυτα καλό στα εθνικά μας ζητήματα και δείχνουν παγκοσμίως ότι το όνομα Μακεδονία για τους Σκοπιανούς δεν το καταπίνουν όλοι οι Έλληνες και άλλο η γελοιωδέστατη ιδεολογία που ενστερνίζεται η ΧΑ και την οποία και απορρίπτω χωρίς συζήτηση. Θα πρέπει να είναι δηλαδή κάποιος εντελώς γκαγκά για να μη διακρίνει τις διαφορές. Και φυσικά είναι εντελώς γκαγκά όποιος κατακρίνει τέτοιες καθαρά πατριωτικές ακτιβιστικές πράξεις επειδή τις εκτελεί η ΧΑ. Το 80% του Ελληνικού λαού και λίγο λέω, επικρότησε την εισβολή της ΧΑ στην παρουσίαση του μαλακεδονικού λεξικού. Αυτό τι σημαίνει, ότι το 80% των Ελλήνων είναι Χρυσαυγίτες; Σοβαρευτείτε ρε σεις παίδες.

Αntidrasex είπε...

Αγαπούλα, το επίπεδο καθορίζεται και απο τους δύο συνομηλιτές.
Έχω προσπαθήσει πολλές φορές να σου μιλήσω με επιχειρήματα και απαντάς με αρλούμπες, άσχετες με την κουβέντα.
Επειδή λοιπόν κατάλαβα ότι δεν φταίς, η κακούργα κοινωνία σε έκανε έτσι, το περιβάλλον ή οτιδήποτε, σου απαντάω με αγάπη και συμπόνια, στο επίπεδο σου.
Κατάλαβε, ότι το επίπεδο των απαντήσεων που σου δίνω είναι ευθέως ανάλογο με το δικό σου.
Δεν θα σου ξαναδώσω την χαρά να σε πάρω σόβαρά ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ.
Γκέγκε? Και αν σου αρέσει, αλλιώς το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλία.

-=IMAGINOS=- είπε...

Αρλούμπες και άσχετες κρίνεις τις απαντήσεις μου εσύ αγαπητέ αντίδραση. Και εγώ έτσι κρίνω τις δικές σου απαντήσεις αλλά δεν χρησιμοποιώ το φρασεολόγιο σου. Να μάθεις να σέβεσαι όχι τις απόψεις μου αλλά την ελευθερία μου να τις εκφράζω αυτές αλλά τι ζητώ τώρα από τα αγαπητά θολοκουλτουριάρικα πελατόνια γραικυλοειδή μου….

Και μιας και όπως λες το επίπεδο των απαντήσεων σου είναι ανάλογο με το δικό μου (εγώ διαφωνώ κάθετα) θα σου απαντήσω αυτή τη φορά στο δικό σου επίπεδο για να μη σου χαλάω άλλο το χατίρι.

ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΓΡΑΙΚΥΛΟΕΙΔΕΣ ΣΟΥ ΣΟΙ ΜΑΖΙ!

Δεν έχω κουβαδάκι ρε συ κοτοπουλάκι.

Yellow Kid είπε...

"Λοιπόν τώρα τι έχεις να πεις κύριε Yellow για το επίπεδο διαλόγου που προωθείτε;"

Γελάω Ιμάτζινος...
...Γελάω πάρα πολύ!

Άντε και 57 τα σχόλια!

Υ.Γ.
Τι είναι ο πουαντιγισμός;

-=IMAGINOS=- είπε...

ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΣ ΓΡΑΙΚΥΛΙΚΟ ΣΑΣ ΣΟΙ ΚΥΡΙΕ ΚΙΤΡΙΝΙΑΡΗ.

Συνεχίστε το γέλιο με την ησυχία σας.

Ο επόμενος.

Yellow Kid είπε...

Ευγενική χειρονομία, δεν μπορώ να πώ! Μου θυμίζεις πάντως τον Μαύρο Ιππότη στο Monty Pythons and the Holly Grail που ενώ του έχουνε κόψει τα χέρια, τα πόδια και είναι μόνο με τον κορμό, συνεχίζει να φωνάζει "Έλα εδώ ρε δειλέ! Δεν τελειώσαμε ακόμα! Ακούς; Γύρνα πίσω να μονομαχήσεις!"

Υ.Γ.
Ποία είναι τα βασικά χρώματα και ποία τα συμπληρωματικά;

γ.κ. είπε...

@ ιματζινος

μέχρι αυτό το σχόλιο σου -θα το βάλω σε εισαγωγικά παρακάτω- διάβασα

ήταν πολλά τα σχόλια ....
φυσικά έπεσε το μάτι μου και το τελευταίο σου;-)

"Συγνώμη αλλά στο σχολείο έχετε πάει ποτέ; Έχετε ανοίξει κάνα βιβλίο ιστορίας; Έχει πέσει ποτέ στα χέρια σας κάποιο βιβλίο ή κάποια πληροφορία και απόδειξη που να αποδεικνύει ότι στην Μαλακεδονία έχει βρεθεί έστω και ένα αρχαίο εύρημα με μαλακεδονική επιγραφή πάνω ώστε να σας πείθει πως οι μαλακεδόνες έχουν το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού ως μακεδόνες; Με τι στοιχεία και με ποιο δικαίωμα οι μαλακεδόνες αυτοπροσδιορίζονται ως μακεδόνες; Έτσι επειδή τους έκατσε μία μέρα όταν ξύπνησαν; Εσείς εάν μία μέρα ξυπνήσετε στραβά και σας έλθει να αυτοπροσδιοριστείτε ως Ιταλοί της Τοσκάνης, θα πάτε στην Ιταλία και θα παρουσιάσετε βιβλίο αναγνωστικό με την ελληνική γλώσσα παρουσιαζόμενη ως Τοσκάνικη και οι Ιταλοί θα σας καλωσορίσουν κιόλας; Το μπάφον πότε θα τον κόψετε;"

και σχολιάζω

δεν ξέρω ποιος πρέπει να κόψει τον μπάφον και ποιος να τον αρχίσει
-αυτό είναι στην επιλογή του καθένα.

αυτό που δεν επιτρέπετε όμως ν΄αγνοεί κάποιος είναι
οτι Ολα τα κράτη έχουν λάβει μέρος σε Δίκαιους πολέμους!
και για Δίκαιους σκοπούς!-
αυτό συμβαίνει κυρίως όταν οι ιστορικές πληροφορίες προέρχονται απο σχολικά βιβλία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης
σε μερικά της δευτεροβάθμιας αναλύονται κάπως και οι λόγοι που οδήγησαν στις νίκες και τις ήττες
το κάθε κράτος.


Δεν ξέρω αν είναι ιστορικό έλλειμμα η έχεις ελλιπή πληροφόρηση αλλά
απ΄τον Μέγα Αλέξανδρο ως τον Παύλο Μελά μεσολάβησαν καμιά εικοσαριά αιώνες

κι΄όλον αυτόν τον καιρό κάποιοι ζούσαν στην ευρύτερη αυτή περιοχή που λέγεται Μακεδονία
κάποιοι ζούσαν σ΄αυτά τα τετραγωνικά χιλιόμετρα
με τους διάφορους σχηματισμούς συνόρων
με διαφορετικούς ηγέτες
μιλώντας άλλες γλώσσες
πιστεύοντας σε άλλους θεούς

και περνούσαν σχετικά ήρεμα
γιατί τους ανθρώπους τους ένωνε η όρεξη για ζωή
γιατί τον άνθρωπο γενικότερα τον ενδιαφέρει κυρίως να ζήσει
όσο καλύτερα μπορεί

δεν νομίζω πως έχει ενδιαφέρον
για τον ΑΝΘΡΩΠΟ η συμμετοχή σε εθνικούς λαρυγγισμούς φανατισμούς
εθνοκαθάρσεις γενοκτονίες και λοιπές "ευγενείς" δραστηριότητες ούτε και η προετοιμασία για κάτι τέτοιο- εν καιρώ ειρήνης- με
εμπρησμούς,και ρίψη χειροβομβίδων.


αυτά μπορεί να ενδιαφέρουν αυτούς που πουλάνε όπλα
αυτούς που εκμεταλλεύονται άλλους για ιδιοτελείς σκοπούς
αυτούς που ανοίγουν καινούριες αγορές
γεμάτες ανυποψίαστα καταναλωτικά θύματα
αυτούς ......
που δεν είναι σαν και μας!

Yellow Kid είπε...

Μην ξεφεύγουμε. Το θέμα εδώ δεν έχει να κάνει ούτε με πολιτική, ούτε με ιστορία.

Πώς είναι δυνατόν ένα κόμμα που χρησιμοποιεί τραμπουκισμούς, απειλές και ύβρεις να συνεχίζει να θέλει να πάρει μέρος στις δημοκρατικές διαδικασίες. Η γνώμη μου είναι ότι μετά από αυτά, κακώς τους επιτρέπουν να πάρουν μέρος στις ευρωεκλογές.

Αntidrasex είπε...

Το φρασεολόγιο και το επίπεδο που χρησιμοποιεί ο καθένας, φαίνεται.
Δυστυχώς δεν έχεις το επίπεδο ούτε να βρίσεις επιτυχημένα και πρωτότυπα.

π.χ. η απάντηση μου στο υβρεολόγιο σου, θα μπορούσε να είναι:
"Αφού σου αρέσουν οι παρτούζες, την άλλη φορά να πω και στη δική σου μάνα και τον πατέρα να έρθουμε να σας βρούμε, να μην είμαστε μόνοι μας".
Αλλά ΔΕΝ. Γιατί ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ.
Γιατί ΕΣΥ έσκουζες ότι σου βρίζουν την μάνα και εσύ τώρα το κάνεις σε εμένα, χωρίς να έχω κάνει κάτι ανάλογο. Αλλά και πάλι στα τέτοια μου, με το στόμα όλοι σαν και σένα γαμάτε. Άμα νομίζεις ότι κάτι μου έκανες με τις ύβρεις σου, τι να σου πω. Απλά ότι σε λυπάμαι.

Την ελευθερία σου να την εκφράζεις σαφώς και την σέβομαι και φαίνεται καθώς είμαι ο πρώτος που φωνάζει εδώ μέσα να μην σε σβήσουν, όπως δεν σε έσβησα όταν σπάμαρες στο δικό μου μπλογκ.
Δεν σε έβρισα, δεν σε έσβησα. Παρόλαυτα λες και ότι σε βρίζω και ότι δεν σέβομαι το δικαίωμα σου να μιλάς.
Κατάλαβες γιατί λέω ότι λες αρλούμπες, ανόητο πιθήκι?



ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ:

ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΙΣΤΟΛΟΓΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΙΜΑΤΖΙΝΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ-ΣΕΝΤΟΝΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ.
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΧΤΥΠΗΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΧΟΡΔΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ.
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΤΙΜΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ Ή ΤΑ ΨΥΧΙΚΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΙΩΣΕΙΣ.
Συγγνώμη, δεν το ήξερα.