ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Και οι ξυλοδαρμοί συνεχίζονται.

Δυο ειδήσεις που διάβασα στον null, και τα σχετικά του λινκς:

Περίπτωση 1η: Ο ξυλοδαρμός και η σύλληψη του φωτογράφου από το Εκουαδόρ Daniel Patino Flor στη διάρκεια της πορείας της 22ης Μαΐου. Διαβάστε την περιγραφή στο "κουτί της Πανδώρας".

Περίπτωση 2: Ο ξυλοδαρμός της Ευγνωμίας Ξυνού στη Θεσσαλονίκη.

Και οι δύο αντιμετωπίζουν τις συνήθεις κατηγορίες που αποδίδονται σε όσους έχουν συλληφθεί, δαρθεί, προπηλακιστεί παράνομα και βάρβαρα από τα ΖΩΑ που στελεχώνουν την ελληνική αστυνομία.

3 σχόλια:

Lucha Libre είπε...

Τι φταίνε και τα ζώα θα μου πεις να τα λέμε μπάτσους και να τα προσβάλλουμε.

xryc agripnia είπε...

Τη δευτερη περιπτωση την ξερω γιατι το μαγαζι της κοπελας ειναι λιγα μετρα μακρυα απο το δικο μας.
Και το περιστατικο συγκλονισε πραγματικα ολη τη γειτονια.

hnioxos είπε...

Εϊναι πραγματικά απίστευτα όλα αυτά που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα. Το περιστατικό με την άτυχη γυναίκα το διάβασα πριν από μερικές μέρες στην "Ελευθεροτυπία" και πραγματικά σοκαρίστηκα. Όλοι οι θερμόαιμοι μπάτσοι που αποδεικνύουν τον ανδρισμό τους χτυπώντας μια αδύναμη γυναίκα, μικρά παιδιά, μέχρι και ηλικιωμένους μερικές φορές, ενώ κλείνουν τα μάτια όταν τα παιδάκια της "Χρυσής Αυγής" κατεβαίνουν στο κέντρο της Αθήνας και τα κάνουν γυαλιά-καρφιά μπροστά στην Αστυνομία, το μόνο έργο που επιτελούν είναι να στρέψουν όλη την κοινωνία εναντίον αυτών και των αφεντικών τους, πολιτικών και μη.

Δεν είμαι από αυτούς που αισθάνονται εχθρικά μπροστά σε οποιονδήποτε αστυνομικό, αντίθετα προσπαθώ να είμαι πάντα ψύχραιμος και να βλέπω τα πράγματα χωρίς προκαταλήψεις. Ωστόσο η αυθαιρεσία της Αστυνομίας το τελευταίο διάστημα είναι κάτι περισσότερο από έκδηλη, θα έλεγα φωνάζει. Το κέντρο της Αθήνας έχει γεμίσει μπάτσους σε κάθε γωνία, να φυλάνε τι και ποιον άραγε; Ή μήπως να κατασκοπεύουν όλους εμάς και τις ζωές μας; Λακέδες ενός κράτους και μιας κυβέρνησης που στρέφεται όλο και πιο φανερά ενάντια στους πολίτες, μια και η κατάσταση έχει ξεφύγει από τον έλεγχό τους σε κάθε πεδίο, οικονομικά, κοινωνικά, πολιτικά.

Και τι μπορούν να κάνουν από τη μεριά τους; Μα απλούστατα να αυξήσουν την αστυνόμευση και την καταστολή. Να βασίσουν την εξουσία τους στο φόβο και την υποταγή. Πρωτομάστορας βεβαίως ο κύριος Μαρκογιαννάκης, υπέρμαχος της μηδενικής ανοχής και πολιτικός προϊστάμενος των μαντραχαλάδων που ξυλοκόπησαν την Ευγνωμία Ξυνού, φτάνοντας σε σημείο να προσπαθούν να την πνίξουν. Κύριε Μαρκογιαννάκη να τους χαίρεστε! Θα έπρεπε να ντρέπεστε...