ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

Υπάρχουν πολλά μαυρίσματα...

...αλλά για αυτή την Κυριακή, εγώ σας προτείνω αυτό της κάλπης. Σε πείσμα των προτροπών του Λαζόπουλου, του Παπαδάκη, των πρωινών και μεσημεριανών lifestyle εκπομπών, σε πείσμα των δημοσκοπήσεων, κατεβείτε και ψηφίστε!

Υπάρχουν 27 (αν δεν κάνω λάθος) ψηφοδέλτια, ακόμα και αν δε βρείτε κάποιο να σας εκφράζει, ψηφίστε κάποιο από τα μικρά (αυτά με ποσοστό κάτω του 1%). Έτσι, η ψήφος σας ενώ δε θα έχει πρακτικά ισχύ υπέρ κανενός, θα λειτουργήσει εναντίον των "μεγάλων", μιας και εμμέσως θα αποδυναμώσετε τα ποσοστά τους (λεπτομέρειες για το πώς λειτουργεί το "δημοκρατικό" εκλογικό μας σύστημα και βαρετές μαθηματικές εξηγήσεις, εδώ).

Ένας ακόμα λόγος για να ψηφίσετε, είναι τα φρέσκα αποτελέσματα που μας ήρθαν από την Ολλανδία, όπου η αποχή (της τάξης του 60%) συνετέλεσε στο να βγει δεύτερη δύναμη το ακροδεξιό κόμμα! Η αποχή δεν τους ενοχλεί, τους βολεύει. Μην τους κάνετε τη χάρη!

ΥΓ: Ελπίζω η ανάρτησή μου να μην παραβιάζει τη θεματολογία του blog. Δεν εμπεριέχει κομματική χροιά, και πιστεύω ότι η αντίδραση στην ύπνωση που προσπαθούν να μας επιβάλλουν τα ΜΜΕ επιβάλλεται, με κάθε τρόπο!

4 σχόλια:

Yellow Kid είπε...

Επειδή με το ποστ σου μας προτρέπεις να καταψηφίσουμε όλα αυτά τα λαμόγια που πολλά από αυτά μας ανάγκασαν απο τον Δεκέμβρη και μετά να δημιουργήσουμε αυτό το μπλόγκ, δεν είσαι και πολύ εκτός θέματος.

Yellow Kid είπε...

(Να θυμηθώ να κόψω την λέξη λαμ***α από το λεξιλόγιο μου γιατί παραπέμπει στον Καρατζαφέρη και την παρέα του)

yX είπε...

:)
Παρεμπιπτόντως, τα ψηφοδέλτια τελικά είναι 26.

Yellow Kid είπε...

Και κάποια από αυτά ακροδεξιά....