ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

Θερινή «σκούπα» μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας;

Απο ΤVXS

«Το αργότερο μέχρι τα τέλη Ιουλίου, αυτά δεν θα τα βλέπετε πλέον», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος, αναφερόμενος στα χθεσινά περιστατικά που σημειώθηκαν στον Άγιο Παντελεήμονα. Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Σκάι, προανήγγειλε την απομάκρυνση των «παράνομων» μεταναστών από το κέντρο της Αθήνας, υποστηρίζοντας ότι θα ακολουθηθεί συντονισμένη δράση και όχι μόνο μέτρα καταστολής.


«Δεν είχαν ιδέα του προγραμματισμού που πρέπει να κάνει κανείς», ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών για τους ιθύνοντες της εγκατάστασης του ΟΚΑΝΑ εντός του κέντρου της πρωτεύουσας.

Ο ίδιος μίλησε για σχεδιασμό συγκέντρωσης των «παράνομων» μεταναστών σε ειδικούς χώρους, λέγοντας: «Η επίλυση του προβλήματος στη ρίζα του προϋποθέτει συντονισμένες κινήσεις, που αφορούν και το που θα πάνε αυτοί οι άνθρωποι».

Πάντως, ο κ. Παυλόπουλος δεν συγκεκριμενοποίησε τα μέτρα που προτίθεται να λάβει η κυβέρνηση, δηλώνοντας ότι η κυβερνητική πολιτική δεν μπορεί να εξαγγέλεται μέσω συνεντεύξεων.

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μανουέλ Μπαρόζο και ο Επίτροπος για θέματα μετανάστευσης Ζακ Μπαρό εισηγήθηκαν τη δημιουργία συστήματος ηλεκτρονικής καταγραφής εισόδου και εξόδου των μεταναστών από και προς τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μάλιστα, ο κ. Μπαρόζο ζήτησε το ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης να συμπεριληφθεί στην ατζέντα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, τον Ιούνιο.

1 σχόλιο:

spyros1000 είπε...

Επρεπε να ανεβει ο λα.ο.σ. για να υϊοθετηθουν καποιες αποψεις και να αναλαβουν πρωτοβουλια πανω σε αυτο το τεραστιο κοινωνικο φαινομενο-που οπως ολα δειχνουν-υπαρχει προβλημα σε πανευρωπαϊκο επιπεδο.