ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

Επίθεση νυχτιάτικα στο πάρκο Κύπρου και Πατησίων

Μία μέρα μετά την άνανδρη δολοφονία του αστυνομικού στα Πατήσια, η αστυνομία αναλαμβάνει δράση εκ νέου: Όπως αναφέρει το indymedia γύρω στη 1.30 τη νύχτα αστυνομικοί με μηχανάκια της ομάδας Δέλτα επιτέθηκαν αναίτια στο πάρκο Κύπρου και Πατησίων, (εκεί που ο δήμαρχος με μια μαφιόζικη επίθεση ξημερώματα τον Ιαναουάριο έκοψε τα αιωνόβια δένδρα και σκόπευε να κάνει το πάρκο πάρκιν), άρχισαν να χτυπούν τους παρεβρισκόμενους και συνέλαβαν περίπου 15 από αυτούς τους οποίους μετέφεραν στη ΓΑΔΑ χωρίς καμμιά κατηγορία.

Κόσμος έχει αρχίσει να μαζεύεται στο παρκάκι για να το περιφρουρήσει. Δικαιολογία της αστυνομίας για την αναίτια επίθεση ήταν ένα πανό που είχε αναρτηθεί στο πάρκο και ήταν εναντίον του Κακλαμάνη. Όμως η πραγματική αιτία ήταν ότι στα πλαίσια των υποτιθέμενων ερευνών για την ανακάλυψη των ενόχων για τη δολοφονία του αστυνομικού στα Πατήσια βρήκαν την ευκαιρία να χτυπήσουν την κατάληψη του πάρκου που πολύ τους έχει ενοχλήσει. Το σίγουρο είναι ότι αυτό που θα καταφέρουν είναι να μαζευτεί ακόμα περισσότερος κόσμος για την περιφρούρηση του πάρκου από τα δόντια του δημάρχου και των υποτακτικών του!

8 σχόλια:

HappyHour είπε...

Καλά μ'αυτά νομίζουν ότι θα χτυπήσουν την τρομοκρατία ; Αν θέλαν πραγματικά να πιάσουν τις διάφορες σέχτες θα σοβαρεύονταν λίγο, θα εκπαιδεύαν τους ανεγκέφαλους σωστά και θα έπιαναν δουλειά. Μ' αυτά χειρότερα θα τα κάνουν οι ηλίθιοι !

Αntidrasex είπε...

Δεν είναι ηλίθιοι, Happy μου, δεν είναι αυτοί οι ηλίθιοι...
Ξέρουν τι κάνουν.
Ηλίθιοι είναι οι σέχτες, αν δεν είναι βέβαια προβοκάτορες ασφαλίτες.

HappyHour είπε...

Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι είναι προβοκάτορες, τώρα για ασφαλίτες δεν ξέρω, μπορεί να είναι και αμερικανικών συμφερόντων επιχείρηση, μπορεί να είναι και κοινοί εγκληματίες, μπορεί να είναι μαφιόζοι,πολλά μπορεί. Σίγουρα δεν είναι αντιεξουσιαστές, σίγουρα δεν είναι επαναστάτες !!!

Γιώργος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
yX είπε...

Και από πότε η ανάρτηση ενός πανό διαμαρτυρίας (έστω και με προσβλητικό περιεχόμενο) επισύρει ξυλοδαρμό και σύλληψη, σε δημοκρατικά καθεστώτα;;

Αntidrasex είπε...

Επί εποχής Ομέρ Πριόνη, Μπουμπούκου, Καταλληλότερου, Μαρκοζανάτση και Πολύδειρα.
Αλλά το είπες και μόνος σου:
"Δημοκρατικά ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ".
Κανονίκα αυτά δεν συντάσσονται μαζί.

hnioxos είπε...

Το μοναδικό πρόσχημα που υπάρχει είναι η δολοφονία του αξιωματικού. Αλλά βέβαια από πίσω είναι η προσπάθεια, τώρα που μπορούν, να επιτεθούν στην κατάληψη των πάρκων. Έχουν θιγεί πολλά συμφέροντα εκεί και θίγονται ακόμα περσσότερα με την ευαισθητοποίηση του κόσμου για το πράσινο. Σε τελική ανάλυση δε θέλουν τους πολίτες να είναι ανεξάρτητοι. Είναι η μεγαλύτερη απειλή γι αυτούς. Και εξαπολύουν πρώτα και κύρια την καταστολή. Αλλά δε θα τους περάσει. Ξέρουμε πολύ καλά τι κάνουν και θα είμαστε εκεί. Παρεμπιπτόντως οσονούπω θα γίνει και η δίκη για το Mall. Διαβάστε και στο μπλογκ που έχει γίνει για τις εξελίξεις

αλισάχνη είπε...

mia xara sovaroi einai kai ti douleia tous kanoun.ax,den borw na diavazw den einai anarxikoi,einai asfalites einai amerikanikwn symferontwn den einai epanastates einai..einai..ypotheseis pou den exoun nohma.tous xerete ki apo xtes?kathenas borei na aftonomazete opws goustarei,allwste s auth ti xwra exoume afto pou leme "oti dhlwseis eisai".to zhthma einai oi praktikes pou akolouthoun.ap autes kathenas krinete.kai tetoies praktikes opws tis sextas dolofonoun to kinima,dolofonoun osous antimaxwntai tin exousia,dolofonoun thn eleftheria... @symfwnw me ton hnioxo.