ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

Δολοφόνοι

Οκ, εδώ μέσα, είμαστε αντίθετοι στην κρατική και αστυνομική βία.

Δε νομίζω όμως ότι κανένας μας, είναι σύμφωνος και επικροτεί μια εν ψυχρώ δολοφονία, όπως αυτή που έγινε τα ξημερώματα στα Πατήσια.
Αυτοί που το έκαναν, κατά την ταπεινή και προσωπική μου άποψη, δεν διαφέρουν σε τίποτα από τους δολοφόνους του ποινικού δικαίου. Μια δολοφονία ενός μπάτσου-φύλακα, δεν είναι με τίποτα επαναστατική πράξη, είναι μια θρασύδειλη πράξη, με τον τρόπο που έγινε.
Οκ, ο φύλακας φρουρούσε μια μάρτυρα κατηγορίας στη δίκη του Ε.Λ.Α., μια συστημική δίκη με προαποφασισμένο αποτέλεσμα. Ανεξαρτήτως στοιχείων αποδείξεων ενόχων κλπ. Τα είδαμε και στις δίκες της 17Ν, τα είδαμε και στην πρωτοβάθμια δίκη του Ε.Λ.Α.
Ε, και? Με την άνανδρη δολοφονία δείχνεις τι?
Την αντίθεση σου? Την επαναστατικότητα σου? Τι? ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΞΙΣΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΟΡΚΟΝΕΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ?
Συχωράτε με σύντροφοι (όχι οι δράστες, οι άλλοι) αλλά εγώ δεν θα πάρω.

Και αυτό απο την Ελευθεροτυπία:

"Νεκρός αστυνομικός στα Πατήσια

Φρουρούσε βασικό μάρτυρα σε δίκη του ΕΛΑ

Εξέπνευσε ο αστυνομικός που στις 6:20 το πρωί πυροβολήθηκε περίπου 20 φορές από αγνώστους στα Άνω Πατήσια. Ο αστυνομικός της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας μόλις είχε αναλάβει βάρδια φρούρησης στην πολυκατοικία στη συμβολή των οδών Δημητρακοπούλου 1 και Πορφύρα όπου διέμενε βασική μάρτυρας σε δίκη του ΕΛΑ.

Όπως εκτιμά η Αστυνομία,οι δράστες ήταν περισσότεροι από δύο. Στο σημείο όπου έπεσε νεκρός ο 41χρονος υπαρχιφύλακας Νεκτάριος Σάββας, έχουν βρεθεί 25 κάλυκες από σφαίρες των 9 χιλιοστών.

Ένα από τα όπλα είναι αυτόματο και οι κάλυκες που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί είναι όλοι των 9 mm και εξετάζονται στα γραφεία της εγκληματολογικής υπηρεσίας προκειμένου να διαπιστωθούν αν έχουν χρησιμοποιηθεί και σε άλλες περιπτώσεις.

Ο ιατροδικαστής Φίλιππος Κουτσάφτης, μετά την πρώτη αυτοψία στο σημείο της δολοφονίας, δήλωσε ότι πρόκειται για δύσκολη υπόθεση και πως το θύμα φέρει πολλαπλές πύλες εισόδου στην αριστερή πλευρά.

Το θύμα πρόσθεσε, βλήθηκε από μικρή απόσταση χωρίς να προλάβει να αντιδράσει αφού αν και είχε όπλο στη ζώνη του δεν πρόλαβε να το χρησιμοποιήσει. Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται να γίνουν γνωστές μετά τη νεκροτομή.

Στην περιοχή που έχει αποκλειστεί από άντρες της ΕΛΑΣ και της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, βρίσκεται και ο αρχηγός της ΕΛΑΣ Β.Τσιατούρας.

Όπως έχει γίνει γνωστό από την αστυνομία ο 41χρονος αστυνομικός, ο οποίος υπηρετούσε στο τμήμα επιχειρήσεων της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, ανέλαβε βάρδια στις 6 το πρωί έξω από το σπίτι της γυναίκας που πριν από τρεις μέρες είχε καταθέσει στη δίκη του ΕΛΑ στο Εφετείο,αντικαθιστώντας δύο συναδέλφους του οι οποίοι έκαναν τη νυχτερινή βάρδια

Ο αστυνομικός πήρε έναν καφέ και κάθισε στη θέση του οδηγού του αυτοκινήτου του. Κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για 4 άτομα που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους και τα οποία τον πλησίασαν και τον πυροβόλησαν. Οι δράστες επιβιβάστηκαν σε δύο μοτοσικλέτες και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Π. Στάθης έκανε λόγο για εν ψυχρώ δολοφονία, λέγοντας πως ο αστυνομικός είχε στοχοποιηθεί και δεν υπήρχε καμία προειδοποίηση. Επιβεβαίωσε ότι στο σημείο φρουρούνταν σε 24ωρη βάση μάρτυρας για την υπόθεση ΕΛΑ. Πρόσθεσε πως ο αστυνομικός ήταν πατέρας ενός ανήλικου παιδιού και έκανε λόγο για δύσκολη υπόθεση ζητώντας ταυτόχρονα "αυτοσυγκράτηση από τα μέσα ενημέρωσης".

"Αφέθηκε σαν πρόβατο στη σφαγή" δήλωσε για τον άτυχο συνάδελφό του ο Γ. Μακρής, πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων, στο ραδιοφωνικό σταθμό City αναφερόμενος στη δολοφονία του συναδέλφου του, καθώς όπως είπε φύλαγε το στόχο μόνος του.

Σημειώνεται ότι η γυναίκα που ήταν στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων από το 2002, αρκετές φορές κυκλοφορούσε μόνη της, ενώ αρκετοί κάτοικοι στην περιοχή γνώριζαν την ταυτότητά της. Πρόσφατα, μάλιστα, είχε δώσει και τηλεοπτικές συνεντεύξεις."

9 σχόλια:

κόκκινο μπαλόνι είπε...

ούτε γω θα πάρω Αντιδρασέξ
ασταδγιαλα πια με τους αυτόκλητους σερίφηδες...

κόκκινο μπαλόνι είπε...

και όχι τίποτα άλλο...να δω σε ποιανού την πλάτη θα ρίξουν τις ευθύνες τα κανάλια για την έξαρση της τρομοκρατίας!!

Dreamer's eye είπε...

Δεν μπορεί λογικό ον να ειναι υπερ οποιασδηποτε δολοφονίας αλλα δεν μπορω να πω ότι τα κατακεραυνονω όλα αυτά..ισως λίγο ο θυμός, ίσως και τα όσα εχουμε δει μας κανουν και μας γουρουνια αλλα εφοσον δεν υπαρχει κοινωνική δικαιοσυνη, ας υπαρξει τρομοκρατική με τους σωστούς στοχους και οχι και παιδακια της ΕΛΑΣ.

Yellow Kid είπε...

Που θα το ρίξουνε; Μα στους γνωστούς "κουκουλοφόρους" να πιάσει τόπο και ο κουκουλονόμος του Δένδια.

Αntidrasex είπε...

Καλά, μπαλόνη εννοείται ότι συμφωνούμε.
Dreamer's eye, η τρομοκρατία δεν έλυσε ποτέ κανένα πρόβλημα.
Είναι άλλο η τρομοκρατία και άλλο η επανάσταση. Αλλά αυτό δεν είναι επανάσταση ή αντίδραση.
Δεν θα μπω στη λογική του ΚΚΕ ότι αυτά δεν πρέπει να γίνονται γιατί ενισχύουν τους κατασταλτικόυς μηχανισμούς (το οποίο ισχύει) αλλά γιατί η αφαίρεση ζωής είναι έγκλημα αυτό καθε αυτό. Πόσο μάλλον, όταν αφαιρείς τη ζωή ενός πιονιού. Μπράβο ρε, τα κατάφερες να ανατρέψεις το σύστημα.
Κλαπ κλαπ κλαπ.
Να σου θυμίσω, ότι ακόμα και η δολοφονία κοτζάμ πρωθυπουργού (του Αλντο Μόρο, στην Ιταλία, από τις Ερυθρές Ταξιαρχίες) πάλι δεν πέτυχε τίποτα -ή μάλλον είχε τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα).

HappyHour είπε...

Πόσο δίκιο έχεις αντιδρασεξ ! Και μάλιστα δεν ξέρουμε και ποιοι μπορεί να κρύβονται πίσω απο τέτοια στυγνή δολοφονία που στο όνομα της τρομοκρατίας να σκοτώνουν ανθρώπους. Φυσικά και είμαστε κατά της κρατικής βίας αλλά το σύνθημα λέει μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι, όχι να γίνουμε εμείς οι δολοφόνοι!

xryc agripnia είπε...

Συμφωνω απολυτα.
Οταν γινεσαι σαν αυτους που επικρινεις,τοτε υπαρχει προβλημα.

yX είπε...

An eye for an eye, will end up making the whole world blind (κάπως έτσι το είπε ο Ghandi).

Πόση διαφορά έχει η μητέρα του δολοφονημένου αστυνομικού από τη μητέρα του Αλέξανδρου; Τι φταίει το παιδί του που θα μεγαλώσει χωρίς πατέρα, και ποιος θα του ρίξει φταίξιμο εάν ποτέ δε θελήσει να ακούσει τι έχουν να του πουν οι "αριστεροί", "αναρχικοί", "αντιεξουσιαστές", "αντισυστημικοί" κτλ, αλλά θελήσει να γίνει αστυνομικός για να τους σαπίζει στο ξύλο σε κάθε πορεία;

Όσο για το ερώτημα του μπαλονιού περί επίρριψης ευθυνών... ακούσατε τις δηλώσεις του εκπροσώπου του ΛΑΟΣ;

ATHENA είπε...

ΣΚΑΤΟΜΥΑΛΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.
ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ Ο ΦΙΛΤΑΤΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΞ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΠΤ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ.