ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

Playground Psychotics(*)

Θες εδώ να γράψεις τα "επιχειρήματα" σου, ζωγράφε; Τουλάχιστον μίας που σπαμάρεις συνέχεια εκτός θέματος, να μην το κάνεις πάνω στα ξένα χαλιά, σε παρακαλούμε. Άντε να δούμε τι έχεις πια να μας πεις που δεν το ξέρουμε!

(*)Ο τίτλος προέρχεται από άλμπουμ των FZ& Mothers of Invention. Νομίζω ταιριάζει.

12 σχόλια:

-=IMAGINOS=- είπε...

Βάλτε και το IMAGINOS κάπου να φαίνεται. Θέλω να το βλέπω. χαχαχα

Yellow Kid είπε...

Σιγά μη σου στήσουμε και ανδριάντα!

-=IMAGINOS=- είπε...

Χμμμ θα το πρότεινα αλλά να μη σας βάζω σε επιπλέον κόπο προς το παρόν. Σιγά σιγά... χαχαχα

Yellow Kid είπε...

Τώρα που είμαστε κούλ, εξήγησε μου τι σε ωθεί να αφήνεις κάτι γιγάντια σεντόνια, ποσο μάλλον όταν ξέρεις οτι θα διαφωνήσουμε ή θα εξοργιστούμε, με απόψεις που μπορείς κάλλιστα να τις αναρτάς ως πόστ στο μπλόγκ σου και όταν κάνουμε την αφέλεια να σου απαντήσουμε σοβαρά, συνεχίζεις να μονοπωλείς τον χώρο που σου έχουμε δώσει.

Θα μου πείς "δικαιωμα σου". Αυτό όμως πολλές φορές μπορεί να το εκλάβει κάποιος σαν κακή συμπεριφορά και σαν εγωϊστική πράξη.

Τα πιστεύω σου τα ξέρουμε και είναι γνωστά. Αλλά με το να επιμένεις είναι σαν να προσπαθείς να μας πείσεις να αλλαξοπιστήσουμε σώνει και καλά δεν θα το καταφέρεις με αποτέλεσμα να αρχίζουν οι προσωπικές επιθέσεις, και χλευασμός και από σένα αλλά και από εμάς. Αυτό όμως δεν σου αρέσει και πολύ γιατί διαφορετικά αφοί θα μας έχεζες μια δύό φορές και μετά δεν θα ξαναπατούσες. Αυτό που θες στην πραγματικότητα είναι να τα έχουμε καλά. (ο Φρόϊντ λέει ότι θέλουμε να επαναλαμβάνουμε ακριβώς τα ίδια τα λάθη μας με σκοπό να επανορθώσουμε αυτό που δεν πετύχαμε την πρώτη φορά).

Αλλά το να τα έχουμε καλά αυτό δεν γίνεται από μια στιγμή στην άλλη και ίσως δεν γίνει και ποτέ. Όπως δεν μπορείς με το ζόρι να κάνεις κάποιον να σε ερωτευτεί ή να σε αγαπήσει. Αυτή είναι η εκτίμηση μου.

Αntidrasex είπε...

Θα εξοργιστούμε? Σιγά μην εξοργιστούμε κιόλας με τον κομπλεξικό που ψάχνει προσοχή!

Τα σεντόνια τα αφήνει, γιατί στο δικό του τα διαβάζει μόνος του, άντε και κάνα δυο άμυαλοι ακόμα.

Τώρα που πήρε ο λΑος 7% να δεις. Θα ξεσαλώσει το κατοικίδιο.
Πάω να πάρω προμήθειες σε γιαούρτι, γιατί θα μας πρήξει τα αρχίδια.

Yellow Kid είπε...

Keep cool, Αντίδραση! Του ανοίξαμε πόστ, να δούμε τι έχει να μας πει.

Ανώνυμος είπε...

http://terapiassexuais.blogspot.com/2009/06/kama-sutra-posicao-da-armadilha-da.html

-=IMAGINOS=- είπε...

Τα σεντόνια μου, είναι απαντήσεις σε όσα θέματα αναρτάτε προς συζήτηση. Το εάν τα διαβάζετε ή όχι αυτό δε με αφορά. Εγώ απλά απαντώ στα θέματα σας. Εάν δε δέχεστε την άλλη άποψη OK να βάλετε μία επισήμανση κάπου στο blog ότι δε δέχεστε τη συμμετοχή ατόμων με ιδεολογικά αντίθετες απόψεις με τις δικές σας.

Αυτό που πιστεύω και πάντα πίστευα είναι ότι το να ευλογεί κανείς τα γένια του με τους δικούς του, είναι πολύ βαρετό. Ο διάλογος προϋποθέτει διαφορετικές απόψεις ειδάλλως δεν πρόκειται για διάλογο αλλά για μονόλογο και φυσικά διάλογος δε σημαίνει ποτέ συμφωνία των μερών που διαλέγονται μεταξύ τους γιατί τότε μιλάμε για... συμφωνία. Η συμφωνία αν θέλετε μπορεί να είναι το αποτέλεσμα ενός διαλόγου αλλά δεν αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση του διαλόγου. Σας τα έχω πει αυτά πολλές φορές αλλά μάλλον δεν τα διαβάζετε ή δε θέλετε να τα καταλάβετε.

Φυσικά και ξέρετε τις απόψεις μου όπως και ξέρω και εγώ τις δικές σας. Δηλαδή αυτό τι σημαίνει, ότι στα επιμέρους θέματα και γεγονότα που συμβαίνουν και συζητάτε, δεν πρέπει να διαλεγόμαστε επειδή ξέρουμε τις απόψεις του καθενός; Δεν καταλαβαίνω λοιπόν την αναφορά σου αυτή Yellow.

Ο διάλογος ποτέ δε σημαίνει ότι θέλω να ενστερνιστείτε τις απόψεις μου, την ελευθερία μου να εκφράζω τις όποιες απόψεις μου επιθυμώ εφόσον βέβαια ισχυρίζεστε ότι είστε δημοκράτες άνθρωποι.

Και φυσικά δε ζητώ από κανέναν να με ερωτευτεί ή να με αγαπήσει (έλεος βρε Yellow) αλλά το να κάνουμε μία κουβέντα τηρώντας τις αρχές του δημοκρατικού διαλόγου και ανταλλάσσοντας απόψεις είναι τόσο πια πολύ κακό; Δηλαδή επειδή έχουμε διαφορετικές ιδεολογικοπολιτικές απόψεις πρέπει να είμαστε και εχθροί; Εγώ προσωπικά αυτά δεν μπορώ να τα καταλάβω.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ήπιο ύφος έχει ο ιματζινος. Στο μπλογκ του ξεσαλώνει κι εδώ το παίζει κουλτούρα ; Κουλτούρα να φύγουμε ! Ελεος πια με τους φασίστες !

-=IMAGINOS=- είπε...

Και στο σπίτι μου ξεσαλώνω και στο γήπεδο και στην ταβέρνα και στα beach party και όπου αλλού γουστάρω. So What?

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο, με τάπωσες τώρα ! Είσαι τεράστιος !

yX είπε...

Α) Αν αυτός (ο μετριοπαθής και δημοκρατικός) εαυτός σου είναι ο πραγματικός, τότε γιατί γράφεις σαν καθοδηγητής της ΧΑ στο blog σου; Και μη με παραπέμψεις στο κράξιμο που έριξες στη ΧΑ, το διάβασα, αλλά αυτό δεν αναιρεί όλα όσα γράφεις σε όλα τα άλλα posts σου...

Β) Αν, από την άλλη, ο πραγματικός σου εαυτός είναι ο φασίστας μισαλλόδοξος κτλ κτλ, για ποιο λόγο εδώ το παίζεις υπεράνω; Εντάξει, ο Καρατζαφέρης το κάνει για να ψαρέψει μετριοπαθείς ψηφοφόρους από τη ΝΔ, εσύ τι λόγο έχεις;

Γ) Αν ισχύουν και τα δύο παραπάνω, γιατί δεν μετονομάζεσαι σε Tyler Durden; :P

Οκ, πέρα από την πλάκα, αυτή η απορία υπάρχει όντως από την πλευρά μου, και ξέρω πολύ καλά ότι δε θα απαντήσεις άμεσα και καθαρά αλλά γενικόλογα, με κάποιο σεντόνι που συνειρμικά θα καταλήξει αλλού... Αλλά δεν πειράζει, εγώ το καθήκον μου ως blogger το έκανα και ρώτησα :P