ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ!

Τα ποστ που αναρτούνται να είναι όσο γίνεται επιβεβαιωμένα,
ή με κάθε επιφύλαξη της πηγής τους.

Παράκληση επίσης, μη "σνομπάρετε" τις Ετικέτες. Για το "ιστορικό" των αναρτήσεων έχει σημασία να μπορεί να αναζητήσει κάποιος ποστ με την ίδια θεματολογία.
Ευχαριστώ, Υ.Κ.

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Μας λείψατε, κύριε Μαρκογιαννάκη!

"Ο νεαρός διατηρεί σκληρή στάση απέναντι στους αστυνομικούς που τον ανακρίνουν και το μόνο που τους έχει αποκαλύψει είναι το όνομά του. Έτσι, η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες του και ζητά από τους πολίτες που γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικό με τον ύποπτο να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα: 1014, 1964 και 170. "

Κανένα άλλο στοιχείο δεν θα δώσω. Οι φέρελπις ρουφιάνοι που δεν γνωρίζουν τι και πώς, ας το ψάξουν στο ίντερντετ. Δημοσιεύω όμως την φωτογραφία του μεγαλύτερου τρομοκράτη που με τη στάση του απασχολεί εδώ και πολλά χρόνια τις αρχές.

Βρε, αει σιχτίρ ανακριτές της πλάκας, που επειδή λαλιά δεν βγάζει ο "ύποπτος" περιμένετε να μάθετε πληροφορίες από την θείτσα που πάρει τηλέφωνο....



2 σχόλια:

yX είπε...

Δικό σου είναι το χέρι; Πρόσεχε, θα το περάσουν από έλεγχο (και θα ρωτήσουν και μέντιουμ) για να σε εντοπίσουν!

Στα σοβαρά, έχει ξεφύγει η κατάσταση! Στο τέλος θα μοιράζει κουπόνια φοροαπαλλαγής για όσους συνεργάζονται με την ΚΥΠ, η «σοσιαλιστική» κυβέρνηση!

Yellow Kid είπε...

Του κύριου Googlη το χέρι.
Εκπροσωπεί πάντως όλη την Τρομοκρατική Σέχτα μας.